- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJMDJM
tag
válasz
Seraph 16 #42003 üzenetére
Uhh, köszi, ettől féltem.
Törött de működő sajátom is előástam (fél évvel idősebb), hogy odaadom azt addig, kb. fél éve kapcsoltam be utoljára, frissítettem, feltöltöttem, így csináltam már 3 éve folyamatosan kb. félévente. Persze most az is tégla.Ezek tényleg úgy néz ki ennyit bírnak? Lehet ütemezetten?
Mi lenne most jó deal helyette? -
emiki6
veterán
válasz
Seraph 16 #41928 üzenetére
Nézegettem én is, az s21 tényleg egész jó, meg talán a pixelt említették még, ami nem túl nagy, de jó a hardver.
Az xperia hosszúkásságát viszont túlzásnak érzem.
Az s7-tel még tényleg tök jól elvagyok, mert amire nekem kell arra megfelel és pár évig még kitart, addig meg hátha jön ki kisebb telefon. (Aztán lehet megszívom és még nagyobbak lesznek)
-
bepe79
addikt
-
Laslow
senior tag
válasz
Seraph 16 #41709 üzenetére
Köszi!
Azóta vettünk Xiaomi vezeték nélküli töltőt, az jól és stabilan tölti (tokban is), így most már nem égető a kábeles töltés. Érdekes módon az autóban rendesen töltődik, és a munkahelyen is. Idehaza meg több kábellel sem, csak ha az USB csatlakozónál feszítjük a kábeleket. Most így már abban sem vagyok biztos, hogy a kábel a rossz, és nem a töltő. Csak ugye ha nyomom a kábelt a csatlakozónál a telefonba, akkor tölt rendesen, amiből azt gondoltam, a kábel vagy a telefon USB csatlakozója rossz, de a töltő maga jó. Ez nekem X-akta. -
gerner1
nagyúr
válasz
Seraph 16 #41677 üzenetére
Majd kiderül, hogy ez úgy általánosan az S7 / S7e összes típusváltozataira és ezzel együtt régióira érthető -e (és akkor valóban várható nálunk is : XEH / VDH / TMH / PAN -re is..), vagy csupán a képen látható kapta, nem ok nélkül....
Az biztos, hogy a screenshot -on, a Canada -i típusváltozatra (SM-G935W8) érkezett frissítés látható.
Szerintem, nem többről van szó, minthogy az ottani (Canada) szolgáltatók valamelyikének (vagy többnek is...) a hálózati struktúrájában bekövetkezett változások okán van apropója annak a frissítésnek (pl: 5G kiépítés miatti 4G, stb finomhangolás...). Ugyan ez volt most nyáron a hazai TMH régiókódra is, amikor szintén az 5G / 4G / stb kapcsán érkezett update, külön, csak arra .
-
-
törölt tag
válasz
Seraph 16 #40850 üzenetére
Swgoh topicban reppent fel a téma, hogy a kezdetben 4x gyorsításon is fluid játék mára néha 2x-en, és normál sebesség mellett is a diavetítés szintjét hozza az S7/S7 Edge pároson.
Rá lett nézve Aida-val, egyszerűen 4 mag megy játék közben. Ha a Samsung Game Tunerrel* adsz neki még 1-2 magot, akkor ugyanolyan pörgős lesz mint volt.
Ha régen automatán be tudta állítani az optimális futásteljesítményt magának a telefon minden játékhoz, akkor most miért nem? A Game Tunerrel be lehet állítani a felbontást, FPS-t, magokat, stb.... De Átlag Jakab csak annyit lát, hogy akad ez a sz.r, vegyünk korszerűbbet.És ez annak függvényében vicces, hogy az S9+ -on még mindig olyan a Game Launcher, mint itt frissítés előtt. Mintha azt akarnák az új felülettel sugallni, hogy add oda a kisgyereknek, annak még jó lesz....
*A Samsung is jól kiherélte a saját Game Tunerét, régebben reklámnézésért volt benne makrózható autoclicker, meg sok finomság. Most meg már csak a játékonkénti teljesítményhangolás van. -
oroszkrisz
tag
válasz
Seraph 16 #40744 üzenetére
Vettünk egy másikat 40 ezerért. Nyilván ennyiből nem telik egy teljes per költségére, és ezt a Samsung is jól tudja. Viszont, mivel van egy másik ügyünk is velük, az egy háztartási gép, hasonló hozzáállással intézik, a gond, hogy az sokkal nagyobb kárt okozva működik...de ez már az offtopic, offtopicja. Pipa vagyok a Samsungra, mert annak idején az S4 minimmel is 3 hónapig szórakoztak, mire végül megcsinálták, de addig kellett vennem egy másik telót, mint ahogy most is, mert cserekészülék nincs, ha van arra átköltözni, majd tovább...stb...a Huawei hasonló problémával 1 nap alatt végzett, kaptam volna cseretelót, de azt gondoltam, hogy mivel a TMX szerviz dolgozik nekik, ugyanaz lesz az eljárás, így már előre beszereztem magamnak egy másik telefont, és le is mondtam róla, gondolva úgy is vissza dobkák...a Samsung ilyet velem sosem...offtopic offtopicjának vége
-
kutga
félisten
válasz
Seraph 16 #40745 üzenetére
Mondjuk én úgy tudom, ha a vásárlástól számított egy éven belül történik valamilyen hiba, a vásárlónak egyáltalán nem kell bizonyítania hogy az rendes használatból ered vagy nem, a Ptk. ezt vélelmezi és az eladó köteles megtéríteni a kárt.
Lesz kis időm kikeresem pontosan.
-
oroszkrisz
tag
válasz
Seraph 16 #40741 üzenetére
"Jótállás
A jótállás - hétköznapi és közismert nevén „garancia” - azt jelenti, hogy a jótállást nyújtó fél (eladó) a hibátlan teljesítésért olyképpen felel, hogy a jótállás időtartama alatt felmerült minőségi kifogás esetén a felelősség alól csakis akkor mentesül, ha bizonyítja, hogy a hiba oka a teljesítés után, jellemzően a termék fogyasztó által történő nem rendeltetésszerű használata vagy kezelése miatt keletkezett. "
Én úgy értelmezem, hogy amit te mondtál, hogy nekem kéne bizonyítani nem áll meg, épp ellenkezőleg. De a jogi csűrés csavarás már sokszor bizonyított, és nem a józan ész és nem is a fogyasztó javára. -
Watt25
veterán
válasz
Seraph 16 #40732 üzenetére
Bekapcsolsz mindenféle adatszinkronizációt a Google fiókodban.
Fogsz egy root-olt telefont, csinálsz rajta egy visszaállítást (lehet, ez kihagyható) és belépsz a Google fiókoddal. Akkor átszinkronizálja a Wifi jelszavakat is. A rootolt telefonból pedig már ki lehet bányászni. (Azt hiszem, ha 5.0 előtti a telefon, akkor sima textként van letárolva. Fejből nem emlékszem hol, 2 perc kiguglizni.) -
törölt tag
válasz
Seraph 16 #38087 üzenetére
Erre keress rá a Galaxy Apps alkalmazásban: Car mode for Galaxy. Nem túl jó az értékelése, én pedig nem használok ilyesmit. Ha ez nem tetszik, akkor a Play áruházban nézz körül hasonló alkalmazásért.
-
Ferenc.
tag
válasz
Seraph 16 #37928 üzenetére
Lekopogom, nálam megjavult ezzel a frissítéssel, a "Cella készenlétben" nagy akku fogyasztása. Most már nincs a sor elején, s jóval kevesebb % van neki, ettől függetlenül nem bírja sokkal többet a teló.
Azt nem értem, hogy százalékosan írja ugye mi mennyit fogyaszt s azt ha összeadom, vagy rákattintva konkrétan a fogyasztott mAh értékeket , nem igazán jön ki ami valóban hiányzik az akkuból, mert az akku valójában jobban le van merülve már.
-
melan
senior tag
válasz
Seraph 16 #37523 üzenetére
FR előtt/után volt, mióta visszaállítotam samsung cloudból az adatokat nem.
Azt vettem még észre, hogy az AOD bekapcsolása megváltozott kissé, mintha a fényérzékelője "alacsonyabbra" lenne állítva, azaz árnyékos helyen kikapcsol az AOD, mintha zsebnek észlelné a helyet. Ez mondjuk nem gond, amíg az asztalon enyhén sötét helyen is menne, de pl nekem ma ott is kikapcsolt, pedig nem gondotam volna kellően sötétnek
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- OLED TV topic
- Battlefield 6
- A rend őrei
- Fotók, videók mobillal
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Bluetooth hangszórók
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Samsung galaxy S22
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest