Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen mosógépet vegyek?
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy ház új téglaruhája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petrson
senior tag
válasz Cucuska2 #4950 üzenetére
Az komoly, nekem ma 20 megát evett, azt is sokalltam
(#4947) dekrer: na, az ilyen kijelzővédőt téptem le kb fél perc után... Akkor inkább marad csupaszon. Hihetetlen, hogy nem tudnak normális üveget fabrikálni rá még a mai napig.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 / Apple Watch SE 2023 / Xiaomi Pad 6
-
-
Dare2Live
félisten
válasz Cucuska2 #32359 üzenetére
1-2hete volt róla szó, hogy 17.000Ft a gyári aksicsere.
Az még imo pont/max elfogadható főleg, hogy máshol soha nem tudja az ember milyen aksit raktak bele.
Akárhol is csináltatod krlek írd meg mennyire vagy elégedett vele.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
pcnet
addikt
válasz Cucuska2 #32401 üzenetére
Ha repülő módban nem darál, akkor egyértelműen wifi vagy SIM. SIM csere mikor volt? Másik routeren is darál? Milyen a térerő azon a területen ahol darál? Vagy mindenhol darál? 4G/3G/2G próba?
nsgeri: Cseréltesd ki gyorsan, amíg le nem jár a garanciád. Akksira csak 1 év gar van.
Mindenkihez: Bocsi, nem akarok nyelvtan náci lenni, tudom, nem tökéletes a helyesírásom és mivel 99%ban mobilról vagyok van elgépelés is... De... Mint fagyalllo is írta: "A szervizben munka folyik, nem víz."
A szerviz rövid i.[ Szerkesztve ]
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
Dyingsoul
veterán
válasz Cucuska2 #32483 üzenetére
Köszi, és valóban... be kellene fejeznem az éjszakázásokat, de kevés a 24 óra egy napban.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
-
oszi666
őstag
válasz Cucuska2 #36858 üzenetére
Nekem egy s6 edget adtak es rairtak hogy 200.000ft erteku. Persze tok nem jart es azzal a lendulettel elkezdett csuszni a kezembol a csempe fele... mondom pazar.
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
UfoZoli
aktív tag
válasz Cucuska2 #37010 üzenetére
A garancia hossza annyival nő amennyi ideig az előző gariztatás során nem volt nálad a készülék.
Legalábbis régen így volt.
Az utolsó nap meg mit sem számít, ha zárásig odaérsz veleHTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
UfoZoli
aktív tag
válasz Cucuska2 #37022 üzenetére
Bár azért lehet hogy 1-2 helyen tévesen úgy értelmezik a dolgokat, hogy a garanciális beavatkozásnak, javításnak s a készülék tulajdonos számára történő visszaszolgáltatásnak is meg kell történnie a garanciális idő lejártáig, de ez hülyeség.
Ha nem veszik be mégsem, akkor írjatok ott helyben egy jegyzőkönyvet a dologról mai dátummal és pontos időpont megjelöléssel.
Majd ezzel és a garancialevéllel mehetsz a Samsung Magyarországhoz.
Készülj fel ez utóbbi esetben nem lesz rövid és egyszerű a móka. Szeretnek kifárasztásra játszani.HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
törölt tag
válasz Cucuska2 #37010 üzenetére
Tudtommal a garanciaidőn belül jelentett problémának nincs köze a garancia idő lejáratához.
Tehát ha én garanciaidő utolsó napján felhívom a szervízt, hogy pl megdöglött a rezgő, akkor nekik rögzíteni kell a bejelentést, és ha másnap beviszem akkor meg kell javítaniuk. Mert maga a hiba a garanciális időszakban fennállt, és be lett jelentve. Persze ezt nem lehet korlátlanul időhúzni, záros időn belül rendezni kell. -
törölt tag
-
bringasisti
őstag
válasz Cucuska2 #37046 üzenetére
Hogy elsirjam bánatom ma lett alaplalos az S5 amit tőlük vettem és vettem hozzá +1 év kiterjesztett garanciát ami természetesen márciusban lejárt. Most írtam nekik S7 esetén van e lehetőség a 3 dík év megvásárlására és mi az alternatív történet utóbbira nem válaszoltak a + 1 év kiterjesztett garanciát meg nem lehet szerintük. S5 volt gariba nem mondták hogy függő lenne bár nekem a Telekom nem gond
BENEFON DELTA--------N8
-
apatyas
Korrektor
válasz Cucuska2 #38112 üzenetére
Pedig rohadtul látszik. Másik telefonnal fotóztam, de szemmel is ugyanilyennek látom. A felhős + ábrácska látható amúgy a képen:
[kép1]
[kép2 ez meg a zárképernyő]pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Xiaomi 14t pro Blue titan, 12/512gb, újszerű, közel 3 év gyártói garanciával, eladó!
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest