Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-21 21:03:37

LOGOUT.hu


Kérlek, hogy figyelmesen olvasd el, a vonatkozó szabályokat ! ... Köszönöm. 👍 Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#37201) davidovi válasza #33253120 (#37200) üzenetére


davidovi
tag

Nincs benne sd. Majd nyomok még egy fr -t aztán kiderül...

(#37202) gerner1 válasza UfoZoli (#37199) üzenetére


gerner1
Topikgazda

Nos, az S9 -esek dobozában is az az "új" garjegy volt/van mellékelve a forgalmazás kezdete óta, amit a korábbi posztodban linkeltél. A forgalamzás pedig, korábban kezdődött, mint a május.24 -én közzétett -ezzel kapcsolatos- változások. Ezért is írtam, hogy van még olyan, amit a május.25 -től hatályos dolgokkal összhangba kell hozniuk.
Kiváncsi leszek, hogy neked milyen válasz érkezik ezzel kapcsolatban, mert más Samu topikokban is volt már téma, hogy 05.25 óta nem lehet "3." évet vásárolni, mint korábban...

[ Szerkesztve ]

(#37203) OCTAMD válasza gerner1 (#37202) üzenetére


OCTAMD
őstag

Mutass már s9es garjegyet

Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit

(#37204) mono7806


mono7806
tag

Sziasztok!

Telekomos S7-esem van, pár napja frissítettem Oreo-ra az alábbi módon: wipe cache, factory reset, upgrade 8-ra, factory reset, wipe cache - aztán elkezdtem telepíteni és beállítani az alkalmazásokat, semmi backup és restore nem volt, kivéve a telefonkönyvet és az SMS-eket. Szerintem nevezhetjük tiszta frissítésnek.

1) Időnként az OSD nem "jön fel", kb. 20 képernyő lezárásból egyszer fekete marad a kijelző. Ha megnyomom a power gombot, bejön a feloldóképernyő, ha újra megnyomom, akkor már megjelenik az OSD. Ti tapasztaltatok ilyesmit?

2) A 7-es Androiddal jött be alapértelmezettként egy "nyurga" betűtípus. Anno még a 7-esre való frissítés után javasolta itt valaki, hogy töltsem le a Samsung áruházból a Samsung Sans betűtípust, az a "rendes" betűtípus, amit a Samsung korábban évekig használt alapértelmezettként. Tök jól működött vele minden.
Most azonban néhány helyen ez ignorálva lett, az OSD, illetve a feloldó képernyőn az óra biztosan nem váltott betűtípust, maradt ilyen "magasított" fajta. Tudtok erre valami megoldást?

3) Az OSD-t sikerült átállítanom, hogy a percet az óra mellé írja és ne alá. Azonban a power gomb megnyomásakor - ha nincs semmi értesítő üzenet - akkor a feloldóképernyőn egymás alatt látszik az óra és a perc. Hol, hogyan lehet ezt beállítani, hogy mindig egymás mellett jelenjenek meg?

(#37205) Seraph 16 válasza mono7806 (#37204) üzenetére


Seraph 16
őstag

3) Óra stílusa néven fut, a menüben keress rá.

"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"

(#37206) mono7806 válasza Seraph 16 (#37205) üzenetére


mono7806
tag

Megvan, működik, köszi! :)

(#37207) Chuck Norris válasza #77646080 (#37189) üzenetére


Chuck Norris
senior tag

Amikor felraktam az oreot pár napig jöttek az értesítések aztán utána meggondolta magát és ugyan azt csinálta mint a korábbi verzióval, csak a képernyő feloldásra jöttek meg az értesítések. Tegyétek fel a PNF-et az megjavítja.

(#37208) Chuck Norris


Chuck Norris
senior tag

Vettem egy power packot, gondoltam hátha nem kerülök akár egy napig is konnektor közelébe és nem árt ha tudom használni a telefonomat, az usb aljzatot meg nem akarnám kontaktosra vágni, hogy egy kábellal töltöm a táskámban powerbankkal.
Nem olvastam a leírást megvétel előtt de olyat képzeltem el, hogy majd NFC-vel szól neki a telefon, hogy kezdek lemerülni aztán akkor elkezdi áttölteni magát, vagy feldob egy ablakot, hogy ezt szeretném csinálni és oda kell bökni, esetleg ki is tudja írni a telefon a pack töltöttségét. Lehet túl sok sci-fi-t néztem de ehhez képest a hátlapon be kell nyomni egy gombot, hogy kezdje el tölteni meg van rajta 4db led. Ezért a hatalmas mérnöki és programozói teljesítményért még a 10K-s ár is irdatlan.

(#37209) Cucuska2 válasza Chuck Norris (#37208) üzenetére


Cucuska2
őstag

Szerintem nem az eszközben van a hiba.

Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!

(#37210) samu74 válasza Chuck Norris (#37208) üzenetére


samu74
addikt

Túl sokat vársz egy powerbanktól. :)
Végülis tökmindegy hogy utasításra vagy egy gombnyomásra tölti át az áramot. Nem nagy dolog megnyomni az oldalán a gombot.

-----------

(#37211) viewdetails válasza Chuck Norris (#37207) üzenetére


viewdetails
addikt

Értesítési hibánál az Alkalmazások menüben a Rendszer alkalmazások megjelenítése mellett keress rá a BadgeProvider appra, kényszer leállítás majd a tárhely adatainak törlése.

Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O

(#37212) UfoZoli válasza gerner1 (#37202) üzenetére


UfoZoli
aktív tag

Félreértés ne essék, én nem vitatkozni szeretnék, sem Veled, sem a Samsunggal. De a munkámból kifolyólag - piackutatás - eléggé képben vagyok ezzel a GDPR dologgal.
Azért egy Samsung kaliberű cégtől többet várna az ember, egy olyan rendelet kapcsán amit az EU 2016. áprilisában elfogadott. Tehát lett volna ideje felkészülni, az általa neten publikált dolgokat maradéktalanul update-elni.
Helyette mit csináltak? Lelőtték a mysamsung oldalt, s a megszűnéskor küldtek egy mail-t hogy hoppácska, ez most megszűnt, mert így egyszerűbb. Nem kezelünk személyes adatot, s sokminden más is változik.
A beregisztrált termékek kapcsán minden felhasználó email címe megvolt, ergo időben is tájékoztathatták volna őket. De így egyszerűbb volt.
Helyette berakták az általad linkelt oldalt mint tájékoztatást, amin az ott általuk leírtak ellentmondásosak.
Az erről az oldalról elérhető két linken pedig szintén ellentmondások vannak. Ezek szerint akkor arra nem voltak képesek, hogy az általuk hivatkozott két oldalon is frissítsék a cuccost?
Simán elképzelhető.
Ugyanakkor ez kissé megtévesztő.
Habár annyirs nem vagyok tudatos fogyasztó, de anno a vásárláskor sokat nyomott a lattba, hogy Samsung, flagship, alapból 2 év garancia, s van lehetőségem 3. éves garanciát venni.
Igaz, lekopogom a telóval eddig semmi gond, az akksi másfél évesen is kibír másfél napot, kijelzőn nincs beégés, ujjlenyomat olvasó, power gomb működik nem lötyög. De az ördög soha nem alszik.
Simán benne van hogy az elkövetkezendő 1 évben mondjuk az USB aljzat bekrepál. Ha azt nem garanciába javítják inkább lehet új telefont veszek.

HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra

(#37213) UfoZoli válasza UfoZoli (#37212) üzenetére


UfoZoli
aktív tag

Samsung válasza a kérdése 3.évre vásárolható kiterjesztett garancia kapcsán:

Tisztelt XY!

Köszönjük, hogy kérdésével megkeresett bennünket.

Engedje meg, hogy tájékoztassuk, a 2018.Május 25-én érvénybe lépő adatvédelmi törvénymódosításból adódóan, a regisztrációs felület jelen pillanatban fejlesztés alatt áll. Mivel a kiegészítő jótállás érvényesítése a termékregisztrációs felületen történik, ezért ennek értékesítése jelen pillanatban szünetel.

Továbbá tájékoztatjuk, hogy garanciaidőn belül bármikor megvásárolhatja a készülékre a kiegészítő jótállást, ezért szíves türelmét kérjük a fejlesztés alatt álló termékregisztrációs felület elindulásáig.

Szeretnénk tájékoztatni, hogy a kiegészítő jótállás díjáról azt követően van lehetőségünk pontos tájékoztatással szolgálni, hogy a regisztrációs felület fejlesztése befejeződik.

Bízunk benne, hogy a készülék hosszú ideig igenyeinkek megfelelően fog muködni

Továbbra is készséggel állunk szíves rendelkezésére Samsung termékekkel kapcsolatos kérdései esetén. A gyorsabb és hatékonyabb segítésnyújtás érdekében javasoljuk, hogy hivatkozzon a 2910941176 nyilvántartási számra.

Üdvözlettel,
Láng Tibor
Samsung Electronics Magyar Zrt.
Ügyfélszolgálat

HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra

(#37214) #77646080 válasza UfoZoli (#37213) üzenetére


#77646080
törölt tag

Tehát _jelen_pillanatban_ nincs mód a kiterjesztés megvásárlására, DE amint készen áll az új regisztrációs felület, ismét lesz rá lehetőség.

Korrekt, feltéve, hogy jól értettem. 😎

(#37215) Chuck Norris válasza samu74 (#37210) üzenetére


Chuck Norris
senior tag

Igen pontosan ez a baj, azt gondoltam, hogy veszek egy intelligens eszközt erre kaptam egy dizájnos powerbankot :)

(#37216) gerner1 válasza UfoZoli (#37213) üzenetére


gerner1
Topikgazda

Köszönöm, hogy bemásoltad.👍
Tehát, jelenleg nincs rá lehetőség. A jövőben mi várható -t pedig, "képlékenybe" hagyja a megfogalmazás, nincs rá egzaktum.

[ Szerkesztve ]

(#37217) Chuck Norris válasza viewdetails (#37211) üzenetére


Chuck Norris
senior tag

Megcsináltam, köszönöm viszont a PNF-et már nem veszem le, mert ezzel meg stabilan működik, akár pár nap múlva is megkapom az értesítéseket. Azt hazudja magáról, hogy 0%-ot fogyaszt a program és nem is vettem észre változást az üzemidőben.

(#37218) bitblueduck


bitblueduck
senior tag

Sziasztok!
s-view flip tokról lenne kérdésem. Frissítettem Oreo-ra és meglepődve vettem észre, hogy eltűntek a hívás és kamera ikonok a "kis ablakból". cserébe viszont jobbra-balra húzva van valami zenevezérlős szöveg. valahogy vissza lehet állítani / módosítani ezt? most 2 ritkán használt feature helyett kaptam 1-et amit nem kértem :D

An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.

(#37219) junior11


junior11
veterán

Sziasztok, Oreo alatt használ vki Gcam-ot? Megbízhatóan, stabilan teszi a dolgát? Ha igen, egy linket dobhatnátok a letöltéshez, köszi.

The Truth Is Out There - Az igazság odaát van

(#37220) gerner1 válasza junior11 (#37219) üzenetére


gerner1
Topikgazda

Vedd fel vele a kapcsolatot. "Ő" a módosított GCam -ban nagyon otthon van. Mivel 3rd party -nak minősül, így ez OFF téma...

[ Szerkesztve ]

(#37221) junior11 válasza gerner1 (#37220) üzenetére


junior11
veterán

Köszi, rákérdezek, bár nem nekem kell, de lehet, hogy kipróbálnám én is, ha jó, kíváncsiságból.

The Truth Is Out There - Az igazság odaát van

(#37222) handrash válasza #77646080 (#37214) üzenetére


handrash
őstag

Feltételezve hogy közben nem jár le a második éved.

Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/

(#37223) #77646080 válasza handrash (#37222) üzenetére


#77646080
törölt tag

Igen, pontosan így van, köszönöm a pontosítást.

(#37224) UfoZoli válasza gerner1 (#37216) üzenetére


UfoZoli
aktív tag

Hát igen. Ebből nekem inkább az jön le, hogy isten igazából ők se tudják a hogyan továbbot, s lehet ha másik ügyintézőhöz kerül a dolog akkor ő kategórikusan azt mondja hogy jelenleg nincs rá lehetőség, s a jövőben se lesz.
Reméljük azért esetleg augusztus végéig megszülik a dolgot.
Bár ha utána gondolkodnék akkucserébe az ígyis-úgyis fizetős lenne.
Aztán ha befingik, addigra piacon lesz a Note 9 is s cirka 130-ért fogják osztogatni az S8-at.

HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra

(#37225) Kami11 válasza Chuck Norris (#37208) üzenetére


Kami11
őstag

Belinkelnéd milyet vettél?
Köszi előre is!

A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.

(#37226) jeni válasza #77646080 (#37214) üzenetére


jeni
félisten

annak gond akinek épen az alatt járna le a 2év garanciája amint az új weblap elkészülne! így még hosszabbítani sem tudná,bármennyire akarná!

(#37227) Chuck Norris válasza Kami11 (#37225) üzenetére


Chuck Norris
senior tag

Ezt itt : [link]

(#37228) #33253120 válasza Chuck Norris (#37208) üzenetére


#33253120
törölt tag

Nem olvastam a leírást megvétel előtt de olyat képzeltem el,
:D
És még nyáron milyen forró lesz benne a telefon.... :)
Lassan már egy éve használok ilyet.

(#37229) Szirtimorc


Szirtimorc
aktív tag

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy az előző telefonomon volt olyan billentyűzetkiosztás, hogy magyar-qwerty, ezen csak qwertz-t találok. Tudok letölteni valahonnan (vagy a meglévőt szerkeszteni)?

(#37230) gerner1 válasza Szirtimorc (#37229) üzenetére


gerner1
Topikgazda

Szerkeszteni nem tudod hun-qwerty -re, de a play áruház kinálata a tiéd is ...

(#37231) UfoZoli válasza Szirtimorc (#37229) üzenetére


UfoZoli
aktív tag

Előhívod a billentyűzetet s a fogaskerékkel berállítod a beviteli nyelvet angolra.
Az automatikus cserét pedig magyar nyelven hagyod.
Így a z és y-t felcseréli ugyanakkor a prediktív bevitel a magyar szavakat fogja figyelni/javítani.
Nyelvet váltani pedig a "klaviatúrán" a szóköz gomb jobbra vagy balra húzásával tudsz. feltéve ha meghagyod a beállítások alatt amagyar nyelvet is. (Mert ugye akkor kettő közül lehet választani.)

HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra

(#37232) Aleks782


Aleks782
csendes tag

Sziasztok,
Telekomos Oreo-val vannak tapasztalatok? Próbáltam olvasgatni az Oreo frissítéses témában,de elég nagy kavarás van. Például aki májusban kapott frissítést (nem telekomos), annak voltak problémái, de állítólag ezt megoldották.Nekem a telekomosra most jött meg, de nem tudom hogy feltegyem-e.

(#37233) trokigabi válasza Aleks782 (#37232) üzenetére


trokigabi
csendes tag

Szia.Nekem random újraindul,és olyankor az sd-re rakott alkalmazásokat nem látja.Viszont a képeket amik oda vannak rakva igen.Más gondom nincs vele.

(#37234) Ferike81


Ferike81
senior tag

Sziasztok
Nekem az Oreo telepítése óta mikor hívnak és kiveszem a zsebemből ezt írja ki. Valamit elállítottam? :F

Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.

(#37235) Robigépész válasza szilrobi (#37164) üzenetére


Robigépész
csendes tag

Nekem ugyan ez...... És még nekem sem jött meg. Nekünk addigra már kijavítják az összes hibát..... :C

(#37236) viewdetails válasza Ferike81 (#37234) üzenetére


viewdetails
addikt

Be van kapcsolva véletlen érintések elleni blokkolás. Vagy kikapcsolod, vagy fejjel lefelé rakod zsebre a telefont és úgy nem árnyékolod le a közelségérzékelőt mikor kihúzod.

Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O

(#37237) samu74 válasza Ferike81 (#37234) üzenetére


samu74
addikt

Beállítások- kijelző

-----------

(#37238) #77646080 válasza viewdetails (#37236) üzenetére


#77646080
törölt tag

Nálam be van kapcsolva és sohasem láttam még a hivatkozott üzenetet. Viszont meg is magyaráztad, miért nem találkoztam vele: nálam a fejjel lefelé fordított tárolás a megszokott, már ez rögzült bennem nagyon régóta (még a Symbian előtti időkből). :D

(#37239) Ferike81 válasza viewdetails (#37236) üzenetére


Ferike81
senior tag

viewdetails és samu74

Bocsánat, rosszul fogalmaztam. Eddig is be volt kapcsolva, csak eddig ezt nem írta ki. Szóval az értesítés nem volt eddig. Azt ki lehet kapcsolni? Bár annyira nem zavar, csak furcsa, hogy eddig nem szólt.

Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.

(#37240) viewdetails válasza Ferike81 (#37239) üzenetére


viewdetails
addikt

Ferike81
Én eddig egyszer láttam, és azt is Oreo alatt, szóval "normális", valami változott a háttérben a Nougathoz képest.

German_TD
Nekem is, a jack miatt. :)

Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O

(#37241) #33253120 válasza Ferike81 (#37234) üzenetére


#33253120
törölt tag

Ahogy a többiek is írják be van kapcsolva aminek be kell, és emellett valami takarja a közelségérzékelőt.
Azaz ha le van zárva a telefon, és úgy veszed elő, akkor ezt nem szabad látnod.
Ha már zsebben feloldódik, akkor viszont kötelezően látnod kell.

(#37242) Ferike81 válasza #33253120 (#37241) üzenetére


Ferike81
senior tag

Akkor viszont javult az ujjlenyomat érzékelő, mert fejjel lefelé van a telefon a zsebemben, és ahhoz lehet hozzáérek. :DD

De nem. Az asztalra tettem a telefont, letakartam a közelségérzékelőt, és ha nyomok egy gombot ugyanúgy kiírja. Ez valami Oreo fícsör lesz.

Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.

(#37243) #33253120 válasza Ferike81 (#37242) üzenetére


#33253120
törölt tag

De ha nem takarod le, akkor nem írja ki. Pont ez a lényege. Ha a közelségérzékelő érzékel, akkor csak az OK gombon aktív a kijelző, hogy ne lehessen véletlen elindítani mondjuk a kipinelt fényképezőt.

(#37244) #77646080 válasza Ferike81 (#37242) üzenetére


#77646080
törölt tag

Oreo-val vagyok felszerelve :) és mégsem csinálja. Nem rendszerhez kötött...

(#37245) Szirtimorc válasza UfoZoli (#37231) üzenetére


Szirtimorc
aktív tag

Köszi!

Meglett a megoldás, fölvittem az angolt és újraindítás után megjelentek az ékezetes karakterek ott is, így a magyart ki is kapcsoltam, a predektív bevitel idegesít, azt nem használom. Eddig az volt a baj, hogy angolnál (qwerty) eltűntek az ékezetek.

(#37246) Ferike81 válasza #33253120 (#37243) üzenetére


Ferike81
senior tag

Ez tiszta sor. De eddig akkor sem írta ki, pedig eddig is be volt kapcsolva. Ezért gondolom, hogy új fícsör. Nem azt vitatom, hogy nem tudja ezt, hanem azt mondom, hogy eddig tuti nem írta ki. Eddig is ugyanígy zsebben volt a telefon.

Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.

(#37247) balazs1956


balazs1956
senior tag

Sziasztok!
Hol lehet beállítani, hogy az alkalmazások automatikusan frissüljenek, ha wifi hálózaton vagyok?
Az előző Asus telóm, mindig feldobta, hogy x db frissítés áll rendelkezésre.
Itt egy hónap alatt egyszer sem, illetve csak akkor,ha beléptem a google pllay áruházba.
A segítségeteket előre is köszönöm.

(#37248) gerner1 válasza balazs1956 (#37247) üzenetére


gerner1
Topikgazda

A play áruház alkalmazás beállításaiban. A Samsung -os programokét pedig, a Galaxy Apps beállításaiban.

[ Szerkesztve ]

(#37249) -secret-


-secret-
Arcképgyáros

S7 edge-re tudtok ajánlani ilyen gyári kinyitható féle "mirror" tokot? Persze nem fontos drága és eredeti sem, csak strapabíró legyen.

Legolcsóbb eBay-es nem volt egy jó választás, pár nyitás után szét is szakadt.

[ Szerkesztve ]

(#37250) jeni válasza -secret- (#37249) üzenetére


jeni
félisten

Samsung shop-n néha van akcióban egyéb tokok.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.