Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz balazs1956 #36644 üzenetére
Az A5-ösön mennyi a térerő értéke? A legjobb érték amúgy -75 dBm, a legrosszabb pedig -110 dBm körül alakul. -105 dBm-nél már eldobálhatja. Az A5-ben is telenoros kártya van? Nem lehet nagy különbség a kettő között, de simán lehet, hogy szolgáltató hiba, vagy a sim kártya szar. Ha nem, akkor vidd szervizbe a telefont.
-
maximilian4
addikt
Nekem s7 edge van. Vodafone-os vagyok, soha nem dobta még el a 4g-t sem itt Szolnokon a lépcsőház bármely helyiségében, sem Szegeden az albérletben. Max útközben a vonaton, de az is csak a lefedettség miatt.
Maxi
-
gerner1
nagyúr
válasz maximilian4 #36652 üzenetére
Itt pesten például a belvárosan, elég gyakran bentragad a hívás. 5. / 6. kerület, vagy például a Ferenciek terén amikor feljössz a Metróból. Ezeken a helyeken, mindhárom szolgáltatónál halmozottan jelentkezik a fallback hiba, ha 4G -n van a készülék. Többek között a csapnivaló térerő miatt (is). . Ezeken a helyeken, nekem pl a szolgálati szifon 7 -es is rendre eldobja, és utólag jönnek az SMS -ek, a nemfogadott hívásokról (ez pl Telekom -os) ...
[ Szerkesztve ]
-
Szombó
senior tag
Megint a Telekom lesz aki utoljára kiadja az Oreot.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S9, S7.iPhone SE.
-
gerner1
nagyúr
válasz Szombó #36655 üzenetére
Egyrészt nem a szolgátató adja ki, hanem a Samsung. Másrészt, tavaly például pont a Telekomos volt az első, amelyre kiadta az anyacég a 7.0 -át, a hazai régiók közül. Egyébként pedig, a sokéves gyakorlat (az anyacég részéről), hogy mindig a független régiókód kap elsőnek (1-2 kivételes alkalomtól eltekintve), de idén a Vodások kapták.
[ Szerkesztve ]
-
Zoolee19
senior tag
Már telepitve is, nagyon fura még a 7.0 után.
Lenovo Ideapad Gaming 3, Asus Rog Ally,IPhone 15,Xbox Series X
-
Szombó
senior tag
válasz gerner1 #36657 üzenetére
Egyrészt a a Samsung adja ki,másrészt a szolgáltató. Miután a Samsung kiadta a szolgáltatónak ő átnézi és hozzá teszi a saját dolgait,utána kerül ki a felhasználóhoz. Ha jól tudom!
Az valóban úgy volt a hogy a 7.0 hamarabb jött a Telekomosra mint a függetlenre. De most nem így van.[ Szerkesztve ]
Galaxy S9, S7.iPhone SE.
-
Zoolee19
senior tag
válasz #77646080 #36661 üzenetére
Valóban érdemes volt várni rá, és tényleg jó lett.
És örülök is hogy meg kapta az S7 mert így legalább nem kellet külön romot fel rakni rá és a Knox is meg maradt.
Igazából hamar hozzá lehet szokni, mert elég sokat nyomkodom igaz, most jöttek az új funkciók, de ezzel jár az új szoftverLenovo Ideapad Gaming 3, Asus Rog Ally,IPhone 15,Xbox Series X
-
balazs1956
senior tag
válasz Burt1793 #36651 üzenetére
Sajnos most nem tudom reprodukálni, mert ez Siófokon történt, és az A5 sincs a közelemben.
Itt Pesten próbálgatom lakásban, de itt sem valami izmos a térerő.Bent -105 körül az erkélyen 90-93.
Leszedtem róla a tokot, de az semmit sem befolyásol.
Másnak is vannak ilyen problémái, vagy egyedi az eset?
A szerviztől félek, hogy szétbarmolják, és visszaadják úgy hogy semmi baja.
Talán majd a frissítés segíthet? -
gerner1
nagyúr
válasz balazs1956 #36669 üzenetére
Szerintem, ha máshol jó a készülék, tudod használni, nincsen ilyen hibajalenség, akkor nem készülék hiba. Persze, a leírtakkal mind megpróbálkozhatsz, de véleményem szerint (nem kötelező osztani...) a fallback hibán egyiksem fog segíteni.
-
ACE-
addikt
Rögtön az első OREO hiba, az alkalmazások képernyőn hosszú nyomásra nem jelenik meg az "Alkalmazásinfó", így az ember lépegethet be, ha jogosultságot akar állítani, vagy az app adatait törölni, ez eddig működött... Az AOD-n nem látszanak a naptárbejegyzések/feladatok, ahogy eddig... ez is gáz.
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
Burt1793
veterán
Ez még hagyján, de a beállítások tárhely pontban nincs gyorsítótár törlés opció... mindegy, én ezeket már megszoktam, minimum 1 hónapja van fent az oreo.
Az idegesít a legjobban, hogy bekapcsolt folyamatos mobilnettel is tök jó a készenléti idő, de ha jön valami értesítés (nem mindegyik), akkor amiatt már nem alszik olyan mélyen a teló és úgy sokkal jobban merül készenlétben. Bár szerintem ez nougat-on is így volt, elég gáz. -
Szirtimorc
aktív tag
Sziasztok!
Nougat-on be lehet állítani valahogy a hangosodó csengést? Sehol sem találom. (pedig ezt még első telefonom úgy '94 körül is tudta)
-
-
törölt tag
válasz Szirtimorc #36674 üzenetére
Nem, csengésre nem lehet. Szerkesztett (pl. saját) csengőhang, zene beállításával megoldható.
-
pokember3
csendes tag
Segítséget kérnék mielőtt frissítenék oreora, hívásrögzítés (ACR) működik rendesen?
-
bojan
tag
Sziasztok, én is frissítettem. Eddig minden tökéletesen megy, semmi nem kúródott el
Viszont a zár képernyő gomb nyomásra már nem rögön megjelenik, mint eddig, hanem animációja lett. Valahol csak ezt ki lehet kapcsolni, úgy hogy a többi animáció a rendszerben továbbra is meg legyen?[ Szerkesztve ]
-
bojan
tag
válasz x64emulator #36689 üzenetére
Pont ez az, hogy nem szeretném ott átállítáni, mert alapvetően nekem tetszenek az animációk és a sebesség is megfelelő, csak a zárképernyőről kapcsolnám ki. Bár már kezdem megszokni egy két óra után, de nagyon nem értem mi értelme volt ezt a buta kivilágosodós animációt rátenni.
Mindegy, túlélem ezzel ha nincs más lehetőség. Plusz infóként, én nem csináltam hard resetet igazából már 6os android óta. Be van nagyon lakva a teló, de semmi nem romlott el update után, minden pöpecül működik. Talán még egy picit reszponzívabb is lett mint volt. Szóval pöpec. -
maximilian4
addikt
válasz x64emulator #36692 üzenetére
Pár éve még nem ment a Samunak h időtálló telefonokat csináljon?
Én megjelenéskor vettem meg az s7 edget, ami tippre már régebben volt mint 2 éve (ami ezen a piacon azért igencsak sok idő), de még mindig azért nem váltom le, mert egyszerűen nem látom értelmét. Iszonyat gyors a rendszer, elfut rajta minden, többek között a legújabb játékok is, és most megkapta az oreot is. A hardver nyers erőben simán veri még most is a 100 ezer ft körüli középkategóriás telefonok nagy részét. Ki tudja, még lehet marad 2 évet. Kijelző lett cserélve, egy darabig nem lesz gond azzal sem, max majd akksit cseréltetek ha kell. Nálam már most csúcsot döntött mert 1 évnél tovább még nem nagyon használtam telefont.[ Szerkesztve ]
Maxi
-
törölt tag
válasz x64emulator #36692 üzenetére
Ezen a mondaton alaposan meglepődtem 😲. A tartalék telefonom egy 2015-ben készült Galaxy SIII LTE, ami 3 év aktív szolgálat után ment nyugdíjba. Mai napig remek állapotban van, mind szoftveresen, mind pedig hardveresen. Csak akkumulátor csere volt, más semmi.
Biztosan nem mindenkinél alakul egyforma módon egy-egy telefon sorsa, tartóssága, ám kicsit erős általánosítás, amit az egész gyártóra értve írtál.
-
maximilian4
addikt
válasz #77646080 #36694 üzenetére
Mondjuk én az s3-tól nagyon gyorsan megszabadultam. Anyaghasználatban sajnos nagyon messze volt az újabb samu flagshipektől és lassú is volt a telefon, a rendszer sebességével sem voltam megelégedve. Aztán jött az s4, s5, de szintúgy nem jött be. Majd az s6-tól jött hatalmas minőségbeli ugrás. Végre nem műanyag volt a telefon, hanem elkezdték használni az üveget és a fémet. Az s7-nél pedig már a szoftveres téren sem voltak problémáim. Ugyanolyan gyorsan teszi a dolgát mint mikor újonnan megvettem.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
törölt tag
A [kép], ami
elégedettséggel töltött el. 😌 Délben kúszott fel az Oreo, 96% töltöttség maradt a folyamat végére. A kép készítésekor több, mint 10 órája futott és 5 óra kijelzőidő volt benne. A cella készenlét is a korrekt alsó szegmensbe került vissza (DBT-n volt vele probléma, most a XEH rendbe tette).Jó lesz ez.
Energiatakarékos módba csak közvetlenül a kép készítése előtt tettem, 3% töltöttségi szinten.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz maximilian4 #36696 üzenetére
Igen, ez szép példája annak, hogy mennyire eltérően éljük meg ugyanazokat a dolgokat. Semmi gond nincs ezzel.
-
törölt tag
Nekem hardverhibának tűnik így a leírtak alapján, ezért én beküldeném szervizbe.
A - 106 gyenge de még nem használhatatlan vétel lehet.
Ezt kétlem hogy egy frissítés vagy visszaállítás megoldaná (nem olyan elképzelhetetlen egy ilyen hardverhiba, nekem is volt)
A szerviztől meg ne féljetek.
[ Szerkesztve ]
-
maximilian4
addikt
válasz #14379520 #36699 üzenetére
Szerviztől csak annyira kell félni, hogy a nagyon megvigyázott telefont simán szétba**ák. Már ami a külsejét illeti. Simán lesznek rajta olyan karcok amik azelőtt nem voltak. A szolgáltató pedig nagy ge*ci, mert az átvételi papírra azt írja mindig hogy kijelző, keret, hátlap stb. karcos. Reklamálni sem lehet aztán. 2 hete vadi új telót küldtem javíttatásra mondtam az embernek a vodában, hogy úgy akarom visszakapni amilyen állapotban odaadom. Képes volt a lámpa alatt kereseni 1 nyamvadt hajszálkarcot, persze előtte 6x áttörölte a telefont, majd közölte hogy ott egy karc, így nem írhatja rá a lapra hogy nincs rajta. Gondoltam magamban elmész a k*rva anyádba. Most pénteken visszakaptam és sajnos keletkezett rajta néhány karc, ami valóban észrevehető és nem olyan mint amit úgy kelett hosszú ideig keresnie.
Maxi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest