Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPite
tag
Kicsit lemaradtam a kommentekben, de gyorsan átfutva a dolgokat akkor jól értem, hogy ilyenről még senki nem hallott, hogy a TMX kihagyása nélkül a Samsung maga bírálja el a cserekérelmemet?
-
Misi61
tag
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni hogy a nougatban nincs az hogy a híváskor a névjegyzékben kijelölöm a nevet, és ahogy a fülemhez emelem automatikusan tárcsáz ?
-
Ferike81
senior tag
Viszont ha ez be van kapcsolva, nem tudok lapozni a legutóbbi hívások és a névjegyek között, csak ha felül húzom jobbra-balra. Így ezt kikapcsoltam, és ha megvan akit hívni akarok akkor rányomok kétszer és már megy is mint az ágyba ..... alvás.
Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
ravebp
senior tag
Rave
-
-
ShadowLac
addikt
Ha nem nézzük a 7 es rendszer hibáit
mert jön majd javitás rá.Akkor mi az amiben
jobb mint a 6 os ? Van eggyártalán valami??Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
-
hito
nagyúr
Én ma túladtam az S7-emen. Kipróbáltam, jó kis készülék, nagyon jó, de nem az én formám. Nekem picit pici, így maradok inkább a Note 5-nél. Note 7 lenne a legjobb készülék számomra, mert a vízállóság nagyon fog hiányozni, de annak tudjuk mi lett a vége.
Üdv!
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
hito
nagyúr
Persze! Elkaszálták az egészet, teljes termékvisszahívást rendeltek el. Elvileg majd jönni fog valami javított kiadás, valamikor, valahova, valamennyiért, szóval elég sok infó van ezzel kapcsolatban Lényeg, hogy a green-ek berágtak, hogy ennyi veszélyes hulladékot azért mégsem kéne termelni, így a Samsung kénytelen kiadni egy javított verziót, pedig ők elvileg legszívesebben skippelték volna a Note 7-et.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
Burt1793
veterán
Egyedül a 10enéves linksys routert nem szereti az itthoni háromból a teló a hetes droiddal, így azt elfelejtettem vele.
Újra hozzáadtam és most már jó.[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
TMH-s CSC-jű S7-re XEH felmegy ? 7.0
Köszönöm előre is !
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
törölt tag
válasz eladogeppc #20792 üzenetére
Igen, de XEO lesz belőle
-
tecsa74
tag
Sziasztok!
Elnézést ha nagyon amatőr lenne a kérdésem, de igazából nem vagyok egy guru, nem igazán értek ehhez:-)
Az összefoglalóban ezek a romok szerepelnek:"Elérhető hivatalos ROM-ok
Minden elérhető verzió fel van sorolva az alábbi linkeken.
Magyar független
Magyar T-mobile
Magyar Vodafone"Nekem Telenoros a készülékem, teljesen gyári, semmi mókolás nincs rajta.
Ha vissza szeretném tenni a 6.0.1-es androidod akkor melyik romot kell nekem letölteni?
Pont a Telenor hiányzik.
Ha független romot töltök le, akkor független lesz a készülékem?
Illetve még azt szeretném kérdezni, hogy a garanciát elveszítem ha vissza teszem a 6.0.1 androidod?
Örülnék egy két hasznos tanácsnak akár privát üzenetben is:-)
Előre is köszönöm.Mindegy milyen jó ember voltál,a temetésed menetének hosszát úgyis az időjárás határozza meg:)
-
Deck
titán
válasz tecsa74 #20796 üzenetére
Nem az a baj, hogy kérdezel hanem, hogy ezekre simán rákereshetnél. És ezt csak jószándékból írom, de mivel most ráérek:
Bármelyiket felrakhatod. A legjobbak a független romok (xeu, btu)
Független romtól nem lesz független a telefonod csak nem lesz annyi előre telepített app, szemét, előbb frissül.
Garancia nem ugrik.
Szívesen
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Cynicelectro
aktív tag
Houston baj van. Az ujjlenyomatos PIN kódos képernyőzáram nem müködik ma reggel óta.
Már újraindítottam, de semmi.
Kérném a Nagyérdemű segítséget. Nem akarom újra megadni az ujjlenyomataimat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik