Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz #67656192 #96 üzenetére
Egyelőre még kivárom a tapasztalatokat ... igazából a kamerától többet vártam de ez majd frissítéssel még javulhat (reméljük) illetve az S6 is ugyan ilyen jó és gyors volt az elején aztán 1 hónap múlva mikor jöttek a frissítések csak lassult + döcögős lett egész rendszer (de ezt te is tudod) szóval egyelőre várok (addig az ára is normalizálódni fog) aztán majd elválik hogy lesz vagy nem
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Jadro
veterán
válasz #67656192 #138 üzenetére
Egyelőre a Mi5-öt megvenni sem túl könnyű.. A hátrányok közé sorolnám még a B20 sáv hiányát. (A már említettek mellett.)
Ettől függetlenül elismerem, jó kis cucc és az S7 túl drága. (Ezért jön most az S6 és ez majd esetleg jövőre. )
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Roadhammer
tag
válasz #67656192 #184 üzenetére
Engem a fókuszálás sebessége lenyűgöz, én abból kiindulva gondoltam, hogy ez valami marha jó technológia. Meg a képek is bejönnek. Azért ne felejtsük el, hogy ez egy nagyon pici kis objektív, csodát sose lehet várni ezektől szerintem. De egy iPhone 6s-sel összehasonlítottuk egy barátommal, és az olyan lassan fókuszált az S7-hez képest, mintha több éves lemaradásban lenne.
Ha ezt a videót megnézed, megérted, hogy miről beszélek: [link] -
Ákkk
addikt
válasz #67656192 #193 üzenetére
A sötétben való fotózás esetén se a legjobbak a részletek kicsi ez a szenzor és lencse az éjszakai fotókhoz.De sötétben az s6-nál valamivel jobb. De azért kicsit gáz,hogy a Samsung pont a fotóképességeivel tolja az s7 marketinget.
A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
zümzümm
senior tag
válasz #67656192 #193 üzenetére
Örülök, hogy nem csak nekem tűnt fel... Én is azt vártam hogy az S7 kamerája MINDENBEN állva hagyja (nem csak) az S6-ot. Nagyon vártam, és biztos is voltam benne, hogy így lesz. Mert hát mért is csinálna akkora hülyeséget a Samsung, hogy az egyik legfőbb közönségcsalogató funkciójában nem fejlődik, vagy vissza lép. E helyett mit tapasztalok?! A nappali fotok, szvsz, kb az S5(!!!) nappali fotoinak a szintjén döcögnek. És ki merem állítani ezt a véleményem az alapján, hogy megközelítőleg sztem az eddigi összes fototesztet láttam az S7-ről. Illetve anno az S6ról és az S5ről is elég sokat.
A fókuszálás valóban hihetetlenül gyors, ez szuper! A félhomályban és sötétben készült fotok is verhetetlenek. Na de a nappali képek... Hagynak némi kívánnivalót maguk után, az biztos. És most nem is a belenagyításra gondolok, ha nem a fotok normál méretére. Valahogy nem az igazi
Oks, hogy ez nem fényképezőgép... De könyörgök... ne lépjünk már vissza egyet!
Nagyon vártam az S7et. Bár nekem a mérete kissé nagy, de bevállaltam volna, ha a nappali fotok szintje legalább az S6 szintjét megtartja, ha nem is fejlődik benne. De így most várhatom az S8at -
19_OsY_81
aktív tag
válasz #67656192 #398 üzenetére
Nem feltétlenül... Várjuk meg, hogy kártyafüggetlenül mennyibe fog kerülni az MM-ban, vagy az E-dig-ben...
Remélhetőleg holnap kiderül...
Mondom ezt azért,, mert nekem holnap esedékes átvennem az S7-est szemüveggel...
Ha lemegy az ára, akkor úgy veszem meg, VR nekem egyébként sem kellene.
[ Szerkesztve ]
iPhone 12 Pro, Apple Watch S5, iPad 2018, Apple TV 4K
-
19_OsY_81
aktív tag
válasz #67656192 #405 üzenetére
Ezért várom nagyon a holnapot, mert akkor nem veszem át a telót, inkább megveszem olcsóbban vr nélkül...
Egyébként úgy voltam vele, hogy egyszer élünk és egyszer legyen egy telefonom a launch után :-)
[ Szerkesztve ]
iPhone 12 Pro, Apple Watch S5, iPad 2018, Apple TV 4K
-
őstag
válasz #67656192 #332 üzenetére
Nekem sem égett be. (O2,S1,S2,S3,S4 mini,S5 duos,S6 egyik sem) A 2011-es S2-m még a mai napig megvan. Semmi.
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
yodamastah
őstag
válasz #67656192 #595 üzenetére
Azért én rákérdeznék 199ért mi jár hozzá XXL-nél többször tapasztaltam hogy a kezdő kiírt árhoz nem jár semmi tartozék.
A 36 hónap garancia az meg 12 év bolti, a többi SW ami gyakorlatilag nem jó semmire.
Semmi bajom az XXL-el de nem ugyanazt kapod 199ért mint a samsung storeban 239ért.
[ Szerkesztve ]
-
yodamastah
őstag
-
Amos17
tag
válasz #67656192 #614 üzenetére
Csak az a baj, hogy nem fogják. Ezek a telók szürkeimportosak és emiatt a hivatalos szerviz nem fogja szervizelni őket. De ha mondjuk pl megtudod, hogy melyik EU-s országba érkezett meg a legelején (még az áfa eltüntetés elején), akkor ott talán gariztathatod. IMEI szám alapján be tudják lőni, hogy melyik országba szánták és ha azt látják, hogy nem magyarba akkor nem fogják javítani magyar számlától függetlenül. Jó példa az amikor Németországban veszed meg a telót mondjuk egy Media-ban. Akkor se fogod tudni a hivatalos szervizbe javítani. Más kérdés, hogy ebben az esetben magyar Media-ba kell bevinned és ők elintézik. Az ilyen GSM boltok általában a hátsó szobában ülő "szakembernek" viszik be, aki megpróbálja megcsinálni, ha nem sikerül akkor visszaküldik abba az országba ahol beérkezett az EU-ba és ott gariztatják a hivatalos szervizben. Mondjuk ez nagyon ritka... általában nyomnak egy FR-t, és/vagy felraknak egy új rom-ot, vagy nem csinálnak semmit és azt mondják, hogy user error és húzz el innen..
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik