Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPite
tag
Sziasztok,
Tegnap óta én is boldog tulajdonosa lettem egy S7-nek. Eddig minden szép és jó, ugyanakkor az ujjlenyomatolvasó nagyon (de tényleg nagyon) pontatlan, elsőre kb 10 próbálkozásból 1-szer oldja fel. A teszt alapján (10/10 volt említve) ez nem szokványos hiba, másnál előfordul ilyen? Ja hozzáteszem, hogy ha már be van kapcsolva a kijelző, akkor utána már pontos.
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
MPite
tag
-
MPite
tag
Hát mindent megpróbáltam, sokszor újra bevittem az ujjaimat, talán egy lehelletnyivel jobb lett, de ez távol áll a 10/10-től. Ha előtte bekapcsolom a kijelzőt, akkor tökéletes, de csak a home gombbal nem.
Barátnőm iphone-ján hibátlanul működik, vagyis nem az ujjammal van a baj
-
MPite
tag
Kezdem azt hinni, hogy én kaptam defektes készüléket... Másnál előfordult már:
- a készülék zavaró felmelegedése nem extrém igénybevétel esetén? (spotify ment és a zsebembe elkezdtem érezni, hogy "égeti" a combom)
- a gyorstöltés nem megy? Jelenleg 23%-ról 5 órát ír a teljes feltöltésig, ez nem hogy nem gyors, ez az átlagnál is jóval lassabb. Be van kapcsolva a gyorstöltés a beállításokban. (edit: most párszor kihúztam-bedugtam és most kiírja hogy gyorstöltés, a telefon csütörtöki megvásárlása óta először )
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
-
MPite
tag
Na én 4 napig külföldön voltam, használtam a telefont rendesen. Jó hír, hogy a melegedés javult, de azért kicsit keményebb igénybevétel esetén ugyanúgy forrósodik az oldala. Holnap jönnek érte a Samsungtól és beviszik, megnézik. Valami gebasz tuti van, a hétvége folyamán kétszer csak úgy újraindult. Illetve innen fakad a következő kérdésem, ugyanis nem teljesen újraindult, hanem engem bootoláskor egy idő után ez a kép fogad:
Ezután kéri a pint, a feloldó alakzatot és kész. Ugyanakkor videókat böngészve sehol nem láttam ilyet bootoláskor, én pedig nem mókoltam semmit, így van valakinek ötlete, hogy mi ez? Független a készülék. A hétvége folyamán tehát nem teljes újraindulás volt (pl megnyitott programok megmaradtak), de innentől a fenti folyamat lejátszódott.
A másik az én hülyeségem de mégis bosszantó. Buszon ülve elaludtam kezembe a telefonnal és térdmagasságból kicsúszott a kezemből az amúgy nem teljesen betonkemény földre. Rohadtul összekarcolódott, szóval ennyit a Gorrila Glassról meg minden anyámkínja védelemről. A Nexus 5-öm két év alatt volt hogy a galériáról bukfencezett le a lépcsőn, egy karcolás sem volt rajta... (Fóliát akartam rá venni, de nem kaptam még sehol, csak ilyen nagyon ocsmányat, ami jóval kisebb mint a telefon kijelzője. Gondoltam kibírja még egy kicsit, hát tévedtem...). Amennyiben nem találnak valami javíthatatlan hibát a Samsungnál (mostmár azt kívánom hogy bárcsak találnának ) és nem kapok egy új készüléket, szerintetek kb mekkora költségre számíthatok az előlapcserénél? Mert nem fogom évekig nézegetni ezt, és bosszankodni, az biztos.
[ Szerkesztve ]
-
MPite
tag
Ja a garanciával tisztában vagyok, azt arra értettem, hogy a telefon nekem nagyon sok hibát produkál, korábban már kifejtettem. Melegszik, újraindul, az ujjlenyomatolvasó szórakozik és ilyenek. Leginkább a melegedés zavar, amire azt mondták, hogyha nem tudják megcsinálni, kicserélik a készüléket, nem is a kamera körül forrósodik, ahol általában a tapasztalatok alapján szokott, hanem a bekapcsoló gomb körül. Az ár brutál lenne, ha ennyi lenne, inkább nézem ezt tovább azt hiszem Majd holnap erre is rákérdezek.
-
MPite
tag
Én 5 boltban voltam találomra és sehol nem volt nekik, mindenhol azt mondták hogy pár napon belül megjön. Ez sem teljesen sima ügye, azért nem volt mindenhol. Én meg sose tudtam még jól feltenni sima kijelzőre se. Ne érts félre, tisztába vagyok a saját felelősségemmel, csak nagyon bosszantó, hogy 20 centiről leesett egy félkemény talajra és ilyen lett...
-
MPite
tag
válasz scapegt #2517 üzenetére
A Voda is csak hozzájuk küldené, egyszerűbb egyből a Samsungnak küldeni, ha van valami. Nekem is most épp ott van, értejöttek még múlt héten és elvitték, kaptam cseretelefont is. Regisztrálni kell a my.samsung.hu oldalon és ott minden info fent van, de fel is hívnak hamar.
Volt szó arról, hogy mennyi a kijelző csere, kértem rá ajánlatot, tegnap hívtak, hogy 46 ezerért tudják kicserélni.
-
MPite
tag
Nektek karcolódik az ujjlenyomat olvasó? Egyszer leejtettem a készüléket 15 cm-ről, szanaszét karcolódott a kijelző, nagyon ocsmány, oké, de az ujjlenyomat olvasó eddig nem volt karcos. Most nézem viszont, hogy mostmár azon is vannak karcok, pedig ráadásul múlt hét óta flip tokban tartom és szinte biztos vagyok benne, hogy előtte nem volt ilyen...
-
-
MPite
tag
Hát gyerekek, csak hogy végre egy kicsit pozitív is legyek a telefonnal kapcsolatban: ma már úgy tűnik, hogy nekem is elég jól beállt az akkumulátor, ugyanis reggel 7kor szedtem le a töltőről, kevés telefonálás, sok játék és böngészés, épp 3 óra SoT és 49%-on van jelen pillanatban az akkumulátor. Ez brutál.
-
MPite
tag
válasz Dare2Live #2804 üzenetére
Köszi, mint mondottam, kerestem rá azonnal fóliát, akár valami gagyit is, amíg nem találok tartósabbat, de mivel nekem sose sikerült feltennem, ezért az első az volt, hogy boltokban próbálkozok. A fólia fontosságával tisztában vagyok (most már annyira nem érdekel, ha lesz rá keret valamikor, kicseréltetem a kijelzőt, mert nem 2 hónapig terveztem ezt a telefont használni), ez szimpla pech volt, külföldi utam alatt esett meg a telefon megvétele után egy héttel. A Nexus 5-öm két év alatt galériáról is bukfencezett le, egy hajszálkarc se volt rajta, pedig nem mindig volt rajta fólia. A jövőre nézve elmentettem, azt, amit linkeltél, köszi.
Flip tokot amúgy azért vettem, hogy ne jusson mindig eszembe ez a baleset, amikor ránézek a telefonra Egyébként ezzel az S view coverrel meg vagyok elégedve, sokal jobb a telefon fogása, minőségi darab. Egyedül azt hiányolom, hogy a fedél nem mágneses.
-
MPite
tag
válasz bulikavagyok #2917 üzenetére
Mennyi afrikai gyerek ehetne ebből az S7-ből, pazarlás!
-
MPite
tag
válasz bulikavagyok #2924 üzenetére
Tudomásom szerint a Marshmallow új feature-je, hogy beállítasz egy fényerő szintet és elsősorban egy ahhoz közeli sávban (pl +/- 20%) igyekszik igazítani. De ha jelentősen megváltoznak a fényviszonyok, akkor átállítja magának a sáv közepét, bár ennek a tényleges haszna számomra így nem annyira világos és sokan panaszkodnak is rá a neten.
-
MPite
tag
válasz Damage401 #2950 üzenetére
Az enyémnek melegedési problémái voltak, de ez az itteni fórumban, meg külföldi fórumokon is kb csak nálam jelentkezett, a szervízben nem találtak hibát. Már tokban tartom, így annyira nem is érezném, ha melegedne, de szerintem el is múlt ez a betegsége, mert az akksi is nagyon acélos lett azóta, 4-5 óra kijelzőidő megvan általában. Hogy mi okozta a melegedést, az rejtély, kétszer volt hard reset, tehát nem egy beakadt program.
Amúgy összességében nagyon jó telefon, Nexus 5-ről váltottam, a szoftver így kicsit szokatlan volt, de egy hónap alatt azért már ott tartok, hogy a tiszta android lenne a fura Villámgyors, jó a kamera, mindent meg lehet vele csinálni, amit egy okostelefonnal 2016-ban el lehet képzelni.
Csak vigyázz, nagyon csúszik...
-
MPite
tag
Érdekes dolog történt. fél12-kor feküdtem le, az akkumulátor 55%-on volt. Reggel 8-kor meg se moccant a telefon, valami nagyon beakadt éjféltől. Még szerencse, hogy nem hétköznap, mikor kelnem kell... Ami érdekes, hogy nem mutatja, hogy mi szívta le az akksit, a SoT 2 óra. Valaki járt már így?
[ Szerkesztve ]
-
MPite
tag
válasz Dave1984 #3497 üzenetére
Nekem a céges Samsung S Duos 2 elnevezésű ipari hulladék mindenhol kopik, nem is kímélem, de egy karc nincs a kijelzőn. A Nexus 5-öm két év alatt volt, hogy a galériáról bukfencezett le, egy karc nem volt a kijelzőn. Az egy hetes S7-em térdmagasságból kicsúszott a kezemből, és úgy összekarcolódott, hogy azóta is rosszul leszek, ha ránézek. Kijelző csere 46 ezer ft, sztem vigyázz rá
Más: Tegnap másodszor fordult elő, hogy reggelre kb 0-n van az akksi, éjfélkor megint beakadt valami, ami teljesen leszívta és az a fura, hogy nem is mutatja, hogy mi volt az. Valaki találkozott már ilyennel?
-
MPite
tag
Ez így van, egy megkímélt telefont többért lehet eladni, mint egy nem megkíméltet, ez nem újdonság Nekem az volt a pech, hogy akkor még egyáltalán nem volt annyi fólia rá, 5 gsm boltban voltam, 1 helyen volt, de undorítóan nézett volna ki, szóval nem vettem meg. Pech. Azóta meg nem érdekel, majd ha kicseréltetem a kijelzőt, lesz rá fólia egyből (remélhetőleg lehet is akkor majd normálisat kapni rá), am meg flip tokban van, a többi része védve.
Amúgy leendő tulajoknak mondom: tényleg gondoljatok a védelemre az első naptól, mert nagyon csúszik!
[ Szerkesztve ]
-
MPite
tag
válasz Attipapa #7034 üzenetére
Nem követem a topicot már annyira, sorry a késői válaszért, de nekem is voltak/vannak forrósodási problémáim, bár már tokban használom, így csak komolyabb igénybevétel esetén veszem észre az előlapnál, de tok nélkül úgy vettem észre először, hogy egy szimpla spotify ment miközben sétáltam az utcán és égette a combom. Szervízben volt, azt mondták ez ilyen, sorry, semmi hiba nincs benne. Azóta sem hiszem el.
Ha már forrósodás: nem tudom volt-e már szó róla, de gyorstöltésnél másnak is eszméletlen forró a töltő csatlakozója? (ahol a telefonhoz csatlakozik) Az előbb már olyan forró volt, hogy egy zsebkendővel kellett megfognom, hogy ki tudjam húzni, mellé még szaga is volt, bár azt lehet csak beképzelem... Kétlem, hogy az akksinak ez olyan jót tenne.
[ Szerkesztve ]
-
MPite
tag
Fix, hogy a töltő volt a ludas a fentebb írt problémámnál, este még 40 C fölé is ment a hőmérséklete gyorstöltésnél, a töltő olyan forró, hogy elég nehéz szabad kézzel kihúzni, a sima töltés pedig akadozva megy. Ma három másik töltővel próbáltam, tölt rendesen. Kérdés: gyári tartozékokra nem vonatkozik a jótállás, ezt jól gondolom? Mégicsak egy pár hónapos telefonról beszélünk 240k Ft-ért...
Egyszer szántam rá magam, hogy egy aktuális csúcsmobilt vegyek, de rájöttem, hogy teljesen felesleges ennyi pénzt áldozni egy telefonra. Persze ezt csak a bosszúság mondatja velem, hiszen már nem az első problémám ez a telefonnal (és nem is ez a legkomolyabb).
-
MPite
tag
Nos a pár hete írt töltő forrósodási problémám ma reggelre kiderült, hogy nem azért volt, mert az én kezem gyenge és nem bírja a picit meleg dolgokat Konkrétan megolvadt a töltő.
-
MPite
tag
válasz glocker #8690 üzenetére
Igazából szinte mindenki elégedett itt az S7-jével, már kezdtem azt hinni, hogy velem van a baj, hogy én egy 240k-s telefontól elvártam, hogy ne produkáljon olyan hibákat, mint amilyeneket. Fagyás nálam szerencsére nem volt, de hasonlóak az érzéseim, mint amiket a 2. bekezdésedben leírtál.
Már többször leírtam nálam a hibákat, de azért mégis, hátha tanul belőle valaki:
Április legelején vettem, fólia csak ilyen undorító volt rá. Vigyáztam rá mint a szemem fényére, de kis csúszós a rohadék, térdmagasságról leejtettem, szanaszét karcolódott a kijelzője. GG a francokat, marketing bullshit.
Utcán sétálva időnként égeti a combom, olyan forró. Samsung szerint sorry, ez ilyen. Ezt azóta sem hiszem el, de mit tudok tenni? Reset már nem egyszer volt. Megoldás: flip tok és akkor az ótvar kijelzőt és a forrósodást is kikerülöm.
Pénteken írtam, hogy gyorstöltés közben megolvadt (!) a töltő. Valószínűleg igaza van annak a kollegának, aki szerint zárlatos az USB aljzat. Na de ne már komolyan Írtam nekik még pénteken a premium assistance-ben, még nem jelentkeztek, majd beszámolok a fejleményekről.
Gyönyörű kijelző, gyors és nekem akadás és fagyás mentes szoftver, csodás kamera, de a fenti problémák egy 50 ezres telefonnál is gázak, nemhogy egy közel 5-ször annyiba kerülőnél. Két irány van innen nekem: vagy idővel vissza a Nexushoz, amivel 2 évig konkrétan semmi bajom nem volt (egy karc se!), vagy én is megyek az Apple irányába, holott ősandroidosként sosem tudtam volna ezt elképzelni magamról, de kicsit kiábrándultam.
-
MPite
tag
Tudom, a kijelző szimplán bosszantó, mert épp az ilyenek ellen kellene védenie a GG-nek elvileg, nem a törés ellen. Kijelzőcsere 46 ezer Ft, ez is számomra abszurd, nem tudtam, hogy a telefonoknál is ennyire él az az elv, mint az autóknál, hogy a prémium kategóriában az alkatrészeket is meg kell fizetni, egy normál kijelző cseréje tudomásom szerint max 20-30 ezer.
Viszont ha azt mondja a Samsung, hogy a fenti, szerintem javítandó hibákkal nem tud mit kezdeni, akkor semmit sem ér a garancia. Bár a töltő megolvadásra azért csak nem fogják azt mondani, hogy ez ilyen Azt nem tudom, hogy a forrósodással ez kapcsolatban lehet-e, őszíntén remélem, hogy igen.
Ja a hibák közül azt kifelejtettem, hogy az ujjlenyomatolvasó van, hogy csak negyedszerre oldja fel a kijelzőt, elsőre szinte sose. Akkor se, ha az összes lehetséges helyre, egyetlen ujjamat viszem be a pontosság érdekében. Ebben sem találtak hibát, persze lehet, hogy én vagyok béna, de azért ez nem atomfizika.
[ Szerkesztve ]
-
MPite
tag
válasz harotomi #8757 üzenetére
Most már én is kicsit határozottabb leszek, nyilvánvaló, hogy egy selejtet kaptam. Az ideális eset valóban az lenne, ha kicserélnék, de szerintem erre csak a legvégső esetben fognak sort keríteni, ez biztos. A telefon amúgy már a leejtés előtt is forrósodott, míg a töltő forrósodása 3-4 hónappal később kezdődött, szóval nem hiszem, hogy van összefüggés.
(#8756) Balika911: Most, hogy mondod, tényleg megégette a kezem leejtés előtt
-
MPite
tag
válasz glocker #8793 üzenetére
Ja igen, a fenti kommentem kiegészítéséül: a céges Galaxy S Duos 2 elnevezésű telefonként eladott csodafos kb minden tekintetből használhatatlan, nem is vigyázok rá különösebben, kopik is a műanyag meg minden, de a kijelzőn egy kis karcolás sincsen, holott a táskámban zötykölődik mindig a kulcsok mellett...
-
MPite
tag
Kicsit aktívabb használat mellett kinek mennyire melegszik a telefon? Pár hónap után kivettem a tokból és sajnos még mindig tapasztalható az erőteljes melegedés már pár perc játék után is. Elég kellemetlen, elvileg csak 42-43 fok köré emelkedik a processzor és az akkumulátor hőmérséklete a Phone Info szerint, de sokkal melegebbnek érződik, nem jó kézben tartani.
-
MPite
tag
válasz PedroPascal #8860 üzenetére
Köszi, és amikor az Antutut futtattad, hol melegítette fel a telefont? Mert nekem a kameránál, illetve a telefon jobboldalán, emlékeim szerint másnál nem itt melegedett.
-
MPite
tag
Köszi mindenkinek a választ. Csak nem akartam elhinni, hogy ez a normális, de ezek szerint igen. Király.
-
MPite
tag
Ma beadtam szervízbe a töltőolvadás miatt. Annyi biztos, hogy az USB aljzat is megsérült, de majd csak szétszedés után tudják megmondani, hogy mekkora a kár, igazából töltött más töltővel továbbra is. Szóval kíváncsi leszek. Azt mondta az ember, hogy a héten már vittek be egyet ugyanilyen problémával hozzájuk, szóval csak óvatosan a gyorstöltéssel.
-
MPite
tag
válasz Mark023 #8979 üzenetére
Lényegében igen, az előtte lévő napokban nagyon forró volt gyorstöltésnél a csatlakozó (a vezeték ahol a telefonhoz csatlakozik), előtte hónapokig semmi ilyen nem volt. Nem volt kéznél másik töltő, meg különben sem sem gondoltam, hogy ez történik, szóval azt használtam tovább. Azt mondták, hogy simán lehet, hogy kapcsolatban van az abnormális forrósodással, már kicsit erőteljesebb igénybevétel esetén is nagyon forró lett a telefon jobb oldala, volt is már ezzel szervízben, de nem találtak semmit.
-
MPite
tag
válasz Mark023 #8984 üzenetére
Bp, Váci út 30, de innen csak továbbküldik Budaörsre, csak kisebb dolgokat tudnak megcsinálni helyben. Sajnos cseretelefonjuk nem volt, így pár napig a csodás S Duos 2-t kell használnom, amit egy weboldal betöltése alatt nagyjából 3-szor vágnék ki az ablakon, gyakorlatilag használhatatlan.
-
MPite
tag
Én igyekeztem optimalizálni a szinkronizálást meg ilyeneket, de én így is kb egyszer-kétszer tudtam 3,5 óra kijelzőidőnél kicsit többet kicsikarni belőle. Az tuti, hogy én egy hibás készüléket kaptam, és akár az akku teljesítményét is befolyásolhatja a gond, ezt majd remélem a szervizesek megmondják. Szóval nem biztos, hogy én vagyok a mérvadó, de gondoltam megosztom a tapasztalataim, estéig szinte mindig kibírja átlagos használat mellett.
[ Szerkesztve ]
-
MPite
tag
válasz #77081088 #9226 üzenetére
Nagyon csúszós, én egyszer ejtettem le térdmagasságról, és szanaszét karcolódott a kijelző. Ami bosszantó, mert akartam rá fóliát, de akkor még nem lehetett méretpontosat kapni. Ha emellett döntesz, mindenképp fóliát rá azonnal, a csúszósságon is csak segít valamit, ha a hátlapra is teszel, nem tudom. Kijelzőcsere amúgy 46 ezer ft, ezt csak mellékesen teszem hozzá.
-
MPite
tag
Ahány ember, annyi szokás, szokták volt mondani, nekem többet van a kezemben, mint a laptopom és nekem fontos, hogy örömmel vegyem a kezembe, mindig rá is csodálkozok, hogy milyen szép. Az tény viszont, hogy ez a szépség megfelelő védelem hiányában elég könnyen elvész.
poero: Tény, hogy a használati szokásokhoz igazodó védelem kell
-
MPite
tag
Samsung szerviztapasztalata van valakinek? Több, mint egy hete adtam be a készülékemet, a központban nem tudják hogy áll, visszahívást ígértek 3x, egyszer se hívtak. Ahova leadtam (Váci út 30) nem tudták hogy áll, ma már fel se veszik a telefont. Elég ciki hiba, amit a telefon produkált, de a support sem jobb eddig... cseretelefont sajnos nem tudtak adni, szóval bő egy hete gyakorlatilag okostelefon nélkül élek és kezd bosszantani a dolog, pláne, hogy az aktuális csúcstelefon támogatásáról beszélünk.
-
MPite
tag
Segítsetek pls, mert türelmetlen vagyok
Szóval szervízben van a telefonom a töltőmegolvasztás miatt, illetve állítólag ma hagyta el a szervízt. A felöltött munkalap szerint sikerült megcsinálniuk, az új töltő és vezeték kiküldése mellett beszereltek egy új akksit (remélhetőleg a forrósodás megszűnik!), egy új USB modult (ami kívülről láthatóan is sérült volt az olvadás miatt) és egy valamilyen "rework kit" is felkerült a listára. Kis utánanézés után rábukkantam egy videóra és ebben azt mondják, hogy az USB modult nem lehet a kijelző cseréje nélkül kicserélni, szóval elképzelhető, hogy új kijelzőt is kapok? Amúgy amilyen komplex ez a művelet, előre félek, hogy a hírhedt TMX-eseknek sikerült-e mindent megfelelően visszatenniük, reménykedek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Robotporszívók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest