Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz Zap-Em #10257 üzenetére
Helló!
Ez is jó készülék, üzemidőben nem kicsivel tud többet és a kamera vagy az ujjlenyomatolvasó se utolsó. Ja és a kijelző is tűrhető. Frissítésre nem is várok, maradjon csak ilyen.Eddig még nem volt ilyen, de ezt a mobilt hétvégén is gyapálom (most is arról írok), már a PCt is helyettesíti néha.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
lafaty80
addikt
-
törölt tag
válasz Zap-Em #10643 üzenetére
Privát, szakmaiságot nélkülöző vélemény!
Az első eset a helyesebb elvileg de én este felteszem töltőpadra(lassú, s4) ahol reggelig "csücsül". Nem hiszek abban, hogy erre külön figyelni kell. Nem tudósoknak készült hanem egyszerű usereknek.
A kábeles gyorstöltés is be van kapcsolva, néha használom is.
[ Szerkesztve ]
-
600700
senior tag
Szerintem is az 1 verzio a helyesebb.Mondjuk en napi 2* kabelesen gyorstoltom( csak ugy kabelrol) plusz autoban vezeteknelkul, sőt napi 3 sem ritka. Miota megvan igy hasznalom es semmi baja.Nagyon elegedett vagyok az akkuval ill a telefonnal is. Ma adtam el az I7 met ehhez kepest egy kuka volt (akkuban is)
[ Szerkesztve ]
SAMSUNG UN60JS7000 4K LED TV
-
törölt tag
válasz Zap-Em #10648 üzenetére
Még ami eszembe jutott : A felső korlátra nem figyelek mert szerintem képtelenség ott ülni és... Annyit viszont megteszek, hogy nem hagyom 15% alá merülni, ezt sem azért mert annyira aggódom érte hanem mert csipog.... Ilyenkor keresek egy töltőt mert 15% alatt nem tudok elindulni sehova. Estig kiszokta bírni, nálam ritka, hogy nappal rá kell tölteni. Ha kell akkor is csak azért mert tudom, hogy nem megyek haza, csak másnap. ilyenkor qva jó egy gyorstöltés. Fél óra alatt összeszedem magam, addig megteleik az akku.
[ Szerkesztve ]
-
nimba1
aktív tag
Szia én annyit tennék hozzá, hogy pl. a Hibrid Mondeo 40-80% között használja az akkut. Természetesen az ügyfél 40%-nál 0-át lát, 80%-nál meg telit.Így tart kb 7-10 évet az akku. Mivel kb 5000 km alatt meg van a 1000 töltési ciklus, így ha kihasználnák az akkut 10.000km- ént akkut kéne cserélni.( Ezt oktatták a Ford képzési centrumban)
-
-
törölt tag
-
UfoZoli
aktív tag
-
bandi0000
nagyúr
válasz Zap-Em #12372 üzenetére
Nem tudom, azt hittem csak ezt a szériát érinti, de mondja haver h neki A3-on is csinálja, szal passz
Valaki azt mondta hogy kifújta a micit kompresszorral és jó lett, de ezt nem is nagyon szabadna, meg eleve porálló...
Valaki egyszer szervizelteti azt majd rábeszélem erre, hátha nem tudtak a samuék erről, bár kétlem
Xbox One: bandymnc
-
Damage401
senior tag
válasz Zap-Em #12409 üzenetére
Igy van. Nekem is ilyen érdekes recsegés van.
Köszönöm mindenkinek aki szánt rá időt meghallgatta es leírta a véleményét
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
Burt1793
veterán
válasz Zap-Em #12720 üzenetére
Lehet, hogy még médiakeresés megy... most raktad fel? Akkor biztos. Én a beállításaiban kiválasztottam azt a két mappát, amikben az az összesen 110 giga zene van és beállítottam, hogy csak manuálisan én végezhessek médiakeresést. Így amikor zenét másolok rá, akkor nyomok egy gyors keresést. Albumborítókat is leszedte már netről, szóval nem csinál semmit alap helyzetben, csak játssza a zenét.
Nálam lezárt kijelzőnél, vezetékes fülessel 442 MHz.
[ Szerkesztve ]
-
viewdetails
addikt
válasz Zap-Em #15798 üzenetére
Ez egy párszor le lett már írva a topikban.
Az XEH (független magyar) régiókód egy több országot tartalmazó, multi CSC csomag része (OXX). Telepítéskor ha a telepítő szkript nem tudja kiolvasni a telefonból az eredeti régiókódot (szolgáltatós készülékeknél jellemző), akkor a multi csc-ben alapértelmezettnek megjelölt régiókód szerint állítja be a telefont, ez pedig ennél a csomagnál a lengyel (XEO)*.
Multi CSC-ben kódot váltani csak rootolás után lehet.*bár a régiókód lengyel, de a consumer beállításokat a magyar alkönyvtárból szedi össze, ha minden igaz, így pl. az alapértelmezett könyvjelzőnek is mobilecom.samsung.hu címnek kell lennie.
[ Szerkesztve ]
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
Damage401
senior tag
válasz Zap-Em #16062 üzenetére
Ideje lenne már!
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Interactive Brokers társalgó
- Hálózati / IP kamera
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Robotporszívók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest