Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
Nagyon csábít az S7.. Lehet veszek, szinte hibátlan telefon. Régebben utáltam a Samsungot de sokat fejlődőtt az elmúlt években. Design, felület, vízálló, stb. Garancia meg a legjobb
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Deck
titán
Nem tudok dönteni.. Fekete vagy fehér legyen..
PS5
-
Deck
titán
Üvegfólia nem zavarja a Gear VR-t?
PS5
-
Deck
titán
-
Deck
titán
Tok ajánlások? A gyári ledes van valakinek? Megéri az árát?
Néztem még a gyári wirelesa töltőt de aut olvastam itt hogy akkor kevesebbet bír a telefon? Mert, akkor megse veszem.
Még üvegfóliát veszek rá.
PS5
-
Deck
titán
Tud valaki olyan üvegfóliát ami teljesen fedi a kijelzőt? Vagy inkább nanoshine? De akkor viszont kéne nyithatós tokot is vennem.
PS5
-
Deck
titán
Tesztek, tapasztalatok, videók elég jók. Csak 3.000 Ft. 3-4 havonta kell lekezelni. Régebben használtam nem volt gond vele.
Az ex Z3am minden nélkül használtam, farmer zseb stb nemis óvtam és nincs baja. Szóval a nanoshineal legalább ezt akarom.
Az üvegfólia meg fólia nehéz felrakni, feljön, szösz mehet alá, nemis fed teljesen.. Vastagít..
Nálam eldőlt
PS5
-
Deck
titán
Mivel tudok gyári romot feltenni?
(Sonyról jöttem, így nem tudom)
Megoldva
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Deck
titán
Tudna valaki valami tudományos, vagy megbízható cikket/forrást, a gyorstöltőkkel kapcsolatban?
Hamar feltölt vele és tetszik. De vannak olyan vélemények is, hogy nem bírja úgy az akksi csak 75%ig tölt igazából, jobban gyilkolja az akksit, stb..
Érdekelne az igazság.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Deck
titán
A Chrome szívja a legjobban az aksit a böngészők közül. Bár én is ezt használom, ettől függetlenül. Facebook, Messenger, Viber is, reklámok is. Amit nem használsz jegelni kell + greenify, szinkronizáció ki, mobilnet is. Sajna ez van.
Amint láthatod sokaknak sokkal jobb: http://forum.xda-developers.com/galaxy-s7/review/screen-time-t3330751
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Deck
titán
Kérnék egy kis segítséget.
Leszedtem egy gyári független romot és az odin is felrakva. 4+1-es ugye.
Odinba melyiket hova tallózzam be?
BL:
AP:
CP:
CSC:A Fájlok:
BL_G930FXXU1APEQ_CL8206888_QB9747468_REV00_user_low_ship.tar.md5
AP_G930FXXU1APEQ_CL8206888_QB9747468_REV00_user_low_ship.tar.md5
CP_G930FXXU1APEQ_CL8206888_QB9747468_REV00_user_low_ship.tar.md5
CSC_OXX_G930FOXX1APD4_CL7670617_QB9265042_REV00_user_low_ship.tar.md5
HOME_CSC_OXX_G930FOXX1APD4_CL7670617_QB9265042_REV00_user_low_ship.tar.md5Azt hittem logikusan betallózóm, de az 5. fájlt a HOME kezdetűt akkor hova?
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Deck
titán
Telekomos rom volt fenn alapból nekem, most felraktam a legújabb függetlent és már nincs a lockscreenen bal oldalt a gyors menü. Ezt vissza lehet tenni? Nagyon tetszett.
PS5
-
Deck
titán
Regisztrálom a telefont +1 év garancia miatt.
A Vásárlás helye mellett mi legyen a város? Ha Telekomos webshopból rendeltem.PS5
-
Deck
titán
Jól olvastam a topikban, hogy az aksira csak 1 év garancia van?
Mivel akkor maradok a gyorstöltésnél és 11 hónap múlva leadom, hogy már nem bírja úgy mint régen, hamar merül, stb.. Aztán akkor lesz egy új aksim akkorPS5
-
Deck
titán
S7 edge topikba van aki szerint az aksit 2 évig javítják, samsungos szervízesek mondták nekik. Meg van akinek S6 Edge aksit cseréltek 1 év 2 hónap után.
Gondoltam leírom.
PS5
-
Deck
titán
Ilyen hibája volt vagy van valakinek?
xda-s kép.
PS5
-
Deck
titán
válasz #33253120 #5149 üzenetére
Fehérnél, teljesen szemből nem. Csak ha egy icipicit megdöntöm.
Szerk: Akkor másnál nem ilyen?
S6 kienelt szerint:
"Egyeletlen színeloszlás, színtorzulás a kijelzőn
- Gyakori hiba az AMOLED kijelzőkkel, mely a gyártási folyamatból ered. A gyártás folyamán minél inkább a lap széléről vágják ki a telefonban használt kijelzőt, annál inkább látható a jelenség.
Garanciában cserélhető!"[ Szerkesztve ]
PS5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik