Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criton
veterán
így egy nap után azt tudom mondani, hogy az új független rom most jó, android rendszer a negyedik helyen csücsül és egy nap alatt sem tartotta a telefont 12 percnél tovább ébren.....
-
MartOOn
addikt
Jé megint működik ez a fos oldal?!? ejszaka megint osszeszarta magát... Verciki...
On: este feldobtam az angol BTU-s APF2-ot. Kivancsi leszek.
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
Joe.36
addikt
válasz Száguldo #9500 üzenetére
Nem tudom mi lehet az oka nálam szerencsére semmi ilyen gond nincs, esetleg újra párosítani, vagy a telefont telepíteni vagy nem tudom !?
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
james008bond
őstag
Nos 1 nap után az új romról a véleményem: uo fos, mint előző. Magasan az Android rendszer vezet. Amit észrevettem: éjjel fél 1-kor tettem le telót, wifi-t direkt bekapcsolva hagytam. Kb 4:30-ig pörgette a telefont az az általam többször leírt com.samsung.cmh rendszeralkalmazás. BT off volt. Gear S kikapcsolva töltőn. Szóval fél 5-től ébredésig a fogyasztás olyan 3% alatt, majd ahogy elkezdtem használni újra felpörgött.
Deep Sleep 81%...
???[ Szerkesztve ]
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
limahl 11
tag
válasz james008bond #9509 üzenetére
1 sö körben azt az avg virus xart ugy szedd le ahogy van
-
james008bond
őstag
válasz limahl 11 #9510 üzenetére
Ok. Az kb pont 0%-ot használta az akksit, procit...és szerintem a com.samsung.cmh-hoz nagyjából sok köze nem lehet. Persze lehet tévedek.
Meg tudom, a fos betűtípusom.
[ Szerkesztve ]
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
limahl 11
tag
válasz james008bond #9511 üzenetére
szedd csak le meglátod, ilyen fosok pont nem kellenek és jók semmire csak aksit gyilkolni.
-
james008bond
őstag
válasz limahl 11 #9512 üzenetére
Biztosan nem szedem le. Ősidők óta használom és érdekes, semmi problémát soha nem okozott. Az akksit se az meríti, mint ahogy fentebb linkeltem. Mint ahogy a facebook app sem, mint ahogy páran itt állították és tanácsukra leszedtem. Semmivel sem lett jobb a helyzet nélküle. Viszont kényelmetlen volt böngészőből használni, így vissza is ment. És lám, a listában nem is szerepel :-).
-
limahl 11
tag
válasz james008bond #9513 üzenetére
akkor ne tedd magán ügy,okos enged szamár..... amugy semmire nem kell és föleg jó.
-
limahl 11
tag
reset után tehát enyém csicsikázik. nics is baj az aksimmal.de nem is használok sok fölös xart.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz james008bond #9513 üzenetére
Arra még nem gondoltatok hogy abszolút fals információkat közölnek ezek az adatok? Sosem nézem az akkuhasználatot sem androdon, sem iOS-en. Mindkét topik teli van screenshotokkal.
[ Szerkesztve ]
-
HorviGabi
aktív tag
Valahogy meg lehet azt nézni hogy a telefon gyári független vagy utólag függetlenített?
-
limahl 11
tag
válasz vadászcsiga #9516 üzenetére
cpu spy-t már s1 óta használok,az megbizható.nem ugy min antutu mert az semmire se jó.
-
DrJaka
aktív tag
válasz vadászcsiga #9516 üzenetére
Amikor szemmel láthatóan jobban merül a telefon a szokottnál, látom hogy az android rendszer ébren van órák óta, akkor meg sem fordul a fejemben hogy fals infót kapok.
Huawei Mate 20 prO
-
limahl 11
tag
válasz Telefonőrült #9520 üzenetére
hidd el a legjobb és már ösikdöktöl ezt használom. ez nem hazudik,ha nem alszik,meg kell keresni azt a xart amitöl nem, és miden ok. alap proginak kéne lenni.
-
DrJaka
aktív tag
válasz limahl 11 #9521 üzenetére
Semmi ilyesmi nincs fent.
A facebook appot tegnap tettem vissza csak azért, mert semmit nem értem el azzal hogy leszedtem... ha olyan kedve volt, valami beragadt, és szívta az akksit.Ha kicsit visszaolvasol ez a merülés is teljesen random nálam. Van hogy egy töltési ciklus alatt perceket eszik az android rendszer, és van hogy az akkuhasználat 90%ában ébren tartja a telefont. A felhasználói szokásaim természetesen nem változnak minden töltés után.
Huawei Mate 20 prO
-
BikeZ
tag
Sziasztok! Szeretném meg kérdezni hogy jelenleg mi az általatok legjobbnak ítélt rom erre a tipusra?
Válaszodat előre is köszönöm!
-
limahl 11
tag
hát sajna ezt igy látatlanba nehéz megmondani,face tényleg aksizabáló valami ingyenes progi, játék?tele reklámmal. na azok veszélyesek még tedd fel a cpu spyt. nézd meg deep sleep mennyi,ha xar 1 esével szed le a gyanus app okat. nézd meg minden 1 es app leszedés után,persze hagy kikapcsolva a kijelzöt ugy 10-15 percig, tudom hosszadalmas kinyomozni,de megéri.
[ Szerkesztve ]
-
SeatZola
őstag
Srácok!
Minden nap olvasom ezt a topicot és "egyre jobban érzem, hogy én kifogtam ez egyetlen szar telefont".
Még mindig az eredeti APB4 van fenn. Nem merül gyorsan, nem laggol, nem megy el a térerőm, minden normális. FB és Messenger is fenn van. Esküszöm, nem merem frissíteni, mert szinte csak rosszakat írtok.Zoli
-
Criton
veterán
válasz Szellem. #9504 üzenetére
Egyedül az AOD van kikapcsolva.... este tudok képernyőmentést felrakni, mert ma reggel húztam le a töltőről és még nem egyértelmű a statisztika. Android rendszernek nyoma sincs mióta lehúztam. Tegnap mikor felraktam nyomtam factory resetet és újként állítottam be, késő estig is csak a második helyen volt az android rendszer.
A telefont reggel 10kor vettem le, azóta még nem nagyon használtam, de ugye eltelt 2óra és az Android rendszernek nyoma sincs.
Este is rakok majd még fel.
[ Szerkesztve ]
-
limahl 11
tag
válasz Telefonőrült #9533 üzenetére
igy van tudja az a droid mit,s hogy kell neki.beáll az, nem kell ezeket kukkolni,csak rontasz rajta.jó páran s ahogy olvasom 2 naponta,vagy ahogy van új már rakják is fel,ideje sincs beállni a rendszernek,aztán meg nyávogás.vajon miért??
[ Szerkesztve ]
-
limahl 11
tag
EZ NEM SYMBIAN VAGY WINFOS, (EZEN KÉNE MÁR TULLÉPNI)A DROID RENDSZER TANUL ÉS ALKALMAZKODIK.KB 2-3 HÉT KELL MIRE BEÁLL.TANULJUK MÁR MEG.
[ Szerkesztve ]
-
MunezXBK
nagyúr
Üdv urak.
Közel 2 év után ma visszatértem a Samsunghoz, egy arany színű csodával.
-
SeatZola
őstag
válasz vadászcsiga #9529 üzenetére
Oks. Akkor a kérdés: a telóm Telenor-os. Melyik ROM-ot rakjam fel?
Zoli
-
Telefonőrült
tag
válasz MunezXBK #9536 üzenetére
Ez az eddigi legjobb telefon amit használtam.Jó és gyors kamera vebben tapasztalatom szerint csak a G5 előzi meg,az új ROM-al sokkal jobb üzemidő,vízállóság, bővíthetőség.Szinte minden benne van ami szükséges.A G5 is ugyanilyen jó csak az üzemideje rosszabb.
[ Szerkesztve ]
-
BikeZ
tag
Az akumlátor statisztika csak nálam nem működik?? 2 napja vettem a telefont de azt írja hogy : Használati mód tnanulása...
-
BikeZ
tag
válasz limahl 11 #9542 üzenetére
Értem! Nagyon szépen köszönöm a választ.
S6 EDGE telcsiről és Note 5-röl tértem át.. Sajnálattal tapasztaltam hogy a NOTE 5 sok esetben gyorsabb volt.. Szoftver "gond" lenne? Az előző két készüléknél (DBT) német régiós romot használtam azok voltak a legjobbak, ennél a tipusnál is ez lenne a legjobb? Jelenleg egy lengyel rom van rajta és nem gyözött meg..[ Szerkesztve ]
-
SeatZola
őstag
-
senior tag
Skacok,nekem most borult el igazán az agyam! Tegnap frissítettem a telefont,azt gondoltam hogy jó lesz,bár be frissítettem volna...
Baromi sokat küzdöttem azzal,hogy a poweramp normális hangerőn szóljon. Felraktam az alpha verzióját,amivel öröm és bódottá volt,végre hallgathattam normális hangerőn a zenéimet. Erre ma füles bedug,és ugyanolyan fos halk,mint volt. Tegnap du. még hallgattam zenét,minden oké volt vele! Este megfrissítettem a droidot,és most egy rakás szemét lett. Minden olyan mint az elején volt,halk akár a fülesen,akár kihangosítva. Powerampet már 2x újraraktam,semmi változás...
Elmennek ezek oda,ahova gondolom.
Jah,és reggel óta kb 2x annyira merül mint ahogy eddig szokott. Míg ezt az üzit megírtam (néhány perc) 5%-ot merült!!! És persze még melegszik is eléggé!!
Bocs mindenkitől a kifakadásomért,de elegem lett...Én senkinek nem javaslom a frissítést!!!
[ Szerkesztve ]
-
BikeZ
tag
-
Telefonőrült
tag
válasz Howkeddlee #9548 üzenetére
Amúgy én nekem az segített hogy ugye felrakta ma legújabb ROM-t és utána egyből újraindult a telefon.Majd miután lementek a fogaskerekek akkor minden bejött minden ás újra használhattam a telefont.Kb. fél óra múlva megnéztem és nem láttam javulást sőt még rosszabb lett az egész.Ekkor gondoltam egyet és újraindítottam a telefont.És kiderült hogy még 5 alkalmazás nem volt frissítve.Várta m5 percet míg frissítette és újraindult a telefon.Onnantól kezdve pedig eltűnt az android rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Call of Duty: Black Ops 6
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 1 3 Hónap Garancia
- Apple watch SE 2 2022 40mm ÚJ 12 hónap szavatosság
- Apple watch Ultra megkímélt 2026.01.18-ig jótállás névre szóló számlával!!!
- Eladó egy bontatlan új Apple Watch S10 46mm GPS+cellular Jetblack ora 1ev Apple Garanciáv.
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest