Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mantequilla
aktív tag
Na, én már nem vagyok s7 edge tulaj, mert ajándékba kaptam, aztán az ajándékozó 3 hónap múlva visszakérte mert pénzre volt szüksége...
Most egy Galaxy Ace 4-et használok, elég markáns a kettő között különbség pedig én sose voltam telefonra kényes, de ez elég komoly minőség romlás. Majd kitalálok valami elfogadható árú felsőkategóriás megoldást.
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
Na, én a mai nap beszéltem a Telekommal a kérdéses híváshiba miatt. Ők azt állítják, hogy a hálózat rendben van errefelé. Nincsenek lefedettségi lyukak. Azt javasolta a műszakis kolléga, aki korrekt cellainformációkat is mondott, hogy cseréltessem díjmentesen ki a nano simet a telefonban. Ezt holnap megoldom, de jelen esetben biztos, hogy nem oldja meg a problémát.
Plusz, megemlítettem neki, hogy a családban lévő S6Edge és iPhone6S készülékek nem produkálták sosem ezt a hibát. Így arra a következtetésre jutott, hogy az S7-ekkel nincs valami rendben szoftveresen. (nagy felismerés mit ne mondjak).Ettől függetlenül ma megírtam a levelemet a Samsungnak és hivatkoztam arra, hogy itt a fórumban és máshol is többen jelezték, hogy nekik előfordult ez a hívásprobléma.
Lehet, hogy meddő dolog lesz, de akkor is tenni kell, mert ha nem foglalkozunk vele, ők sem fognak. Abba pedig nem nyugszom bele, hogy vettem egy 270k-s telefont és nem tudom normálisan használni, vagy legalábbis nem tduom kihasználni. Az meg hogy nem érnek el és észre sem veszem az meg külön kabaré.Szóval, akinek van kedve velem tartani és segíteni, az ide megírhatja szintén a problémát részletesen leírva:
sehsupport@samsung.comJavaslom, hogy IMEI és sorozatszámot írjatok, mert kérni fogják vagy kérhetik. Így legalább 2 levéllel kevesebb kell majd.
Ha minél többen vagyunk, annál komolyabban veszik a dolgot.
[ Szerkesztve ]
-
Gery0505
aktív tag
Sziasztok!
Ígértem Nektek, de csak most tudtam rendesen lemérni, hogy mennyi idő alatt tölti fel a gyári Wireless gyorstöltő a telcsit. 15%-os töltöttségi szinttől 100%-ig tartó töltés 3 óra 20 perc volt a teljes töltési időtartam, és a gyári Samsung adaptív gyorstöltő volt rádugva a Wireless töltőre.
Hát, mindenesetre nem valami gyors... Na nem baj, éjszaka van ideje töltődni, és kímélve van egy kicsit az USB port.
Elégedett vagyok az akkuhasználati idővel is, majdnem 3 napig bírta egy feltöltéssel. Szépen lement sleepbe az android rendszer is. Egyébként azt vettem észre, hogy ha csak újraindítjuk a telefont, akkor nem minden program indul újra. A minap volt egy olyan hogy valamiért nagyon belassult a telefon NET-ezés közben. Újraindítottam, nem sokat javult, ugyanúgy lassú maradt. Aztán egy teljes kikapcsolás, és bekapcsolás hozta vissza az életbe, újra felgyorsult a telcsi. Szóval, javaslom nektek ezt a módszert, hogy ne csak újraindítsátok a készüléket, hanem kikapcs-bekapcs módszer hatékonyabb lehet. Az okát nem tudom, ez csak egy tapasztalatom volt.[ Szerkesztve ]
"Failure is always an option." Adam Savage
-
Galahed
senior tag
válasz Szellem. #10402 üzenetére
"Azt javasolta a műszakis kolléga, aki korrekt cellainformációkat is mondott, hogy cseréltessem díjmentesen ki a nano simet a telefonban. Ezt holnap megoldom, de jelen esetben biztos, hogy nem oldja meg a problémát."
Reméljük megoldja. Nálam a Blackberry passportnál játszotta ugyanezt a hibát, kicseréltettem nano SIM-re. (Az ügyfélszolgálat tanácsára)
A hiba nem múlt el, cserébe a kapott NANO SIM ami mobiltárca képes, dinamikus, NFC-s volt, a Passportot jobban szivta mint az elődje, 20%-al többet fogyasztott a telefon. Nagyon sok időt vett igénybe mig sikerült "hagyományos" SIM-et találnom bele.
Na a hiba a Passportnál utána arra finomodott, hogy eldobálta a 4G-t (LTE-t) meg a szederjelet, de a "nem tudnak hivni - - én nem tudok hívni probléma" nem jött elő...Az ügyfélszolgálat nem ért hozzá, nincs tudomása a jelenségről. Hála a Blackberry közösségnek a kitartó nyomozásért a szolgáltató elismerte, (nem hivatalosan persze) hogy bizony a 4G hanghívás fejlesztése folyamatban van és bizonyos területeken fellépnek ilyen problémák. (gondolom sohasem fogják elismerni nyilvánosan, hogy vacak a hálózat)
Szóval majd ird meg mire jutottál a SIM cserével. Reméljük változtat valamit a dolgokon. (elképzelhető, hogy igen)
[ Szerkesztve ]
-
katona.jozsi
aktív tag
válasz voncci #10397 üzenetére
Ez nálam is előjött még ez elején és csak egyetlen egyszer. Hiába lőttem ki minden futó alkalmazást a memóriából. Újraindítás oldotta meg, beragadt valami, de hogy mi a mai napig nem tudom. Nekem fent van ez: [Tinycore], igaz ezzel csak azt látod, hogy valós időben mennyire terheli a procit amit csinálsz, de jó helyen van, az óra felett, egyáltalán nem zavaró.
"Impossible only means that you haven't found the solution yet."
-
doddencs
senior tag
Arra van vmi beállítási lehetőség, hogy játék közben ne kapcsoljon ki a kijelző, ha az időkorlát alatt nem nyúlok hozzá?
-
voncci
aktív tag
válasz katona.jozsi #10405 üzenetére
Fogalmam sincs, hogy mi lehet, de már elég bosszantó! Aludni alszik a teló azzal nincs gond, csak ez a melegedés! Bár mit csinálok melegedik
-
senior tag
-
Risard
aktív tag
válasz Howkeddlee #10408 üzenetére
Mi a témád ha szabad megtudni?
-
senior tag
-
Zolika08
tag
válasz Howkeddlee #10408 üzenetére
És azt szabad tudni hogy mivel érted el ezt az üzemidőt? Mit tiltottál le?
-
senior tag
válasz Zolika08 #10411 üzenetére
Igazából csak a facebook van letiltva,semmi más nincs,még a messenger sem.
Szinte mondhatni,hogy ez idő alatt folyamatosan neten is volt a telefon,hol wifin (melóhelyen és itthon) útközben pedig (melóba jövet-menet) pedig a mobilnet. (Bkk futár miatt elsősorban)
Én is meglepődtem ezen az üzemidőn,de viszont sokakkal ellentétben,nekem soha nem volt még 6óránál több SOT időm. (valakinek 8óra is volt) -
kakuk100
őstag
válasz GuruZone #10377 üzenetére
Sajnos az én kijelzőm pont ilyen pedig nem ejtettem le, nincs eltörve semmi. Néztem a kijelzőt és egyszer csak villant egyet és azóta ilyen zöld. Gondolom a kijelzőt kell kicserélni mert a telefon működik rendesen, csak a kijelző homályos és melegszik a telefon. Nem tudom mi történhetett vele. Mennyire számíthatok?
Köszi.[ Szerkesztve ]
-
Zolika08
tag
válasz Howkeddlee #10412 üzenetére
Nálam is tiltva van a Facebook de másfél napnál többet nem tudtam kihozni. Mindenesetre köszönöm bízok benne egyszer az enyém is eldöcög két napot
-
Telefonőrült
tag
válasz Telefonőrült #10380 üzenetére
Senkinek sincs ötlete?
-
RaveForce
veterán
válasz kakuk100 #10419 üzenetére
a nemzetközi samu gari 1év, abból még nem futhattál ki
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
katona.jozsi
aktív tag
válasz kakuk100 #10421 üzenetére
Jobban jársz külfölddel, lehet h még a Knox ugrását is lesz*rják. Kicsit más a filozófia külföldön. Itthon esélyt nem látok gariban javíttatni. Jah és biztos a root miatt romlott el a kijelző. Nem is értem, ezt a filozófiát a "saját" oprendszeremen nem lehetek rendszergazda.
[ Szerkesztve ]
"Impossible only means that you haven't found the solution yet."
-
kakuk100
őstag
válasz katona.jozsi #10423 üzenetére
Gondolod hogy a root miatt romlott el a kijelző? A rootnak milyen hatása lehet a kijelzőre? A telefon különben jól működik. Látszatra semmi baja. Eddig minden telefonom rootolva volt és soha nem volt egyiknek se semmi baja. Nem értek ezzel egyet, hogy a root miatt elvesz a garancia. Akkor miért adnak ki olyan jó alkalmazásokat amik csak root-al működnek? Ha drága pénzen megveszek egy telefont akkor a Samsung milyen jogon szól bele, hogy milyen alkalmazásokat használok. Sokan elpártoltak a Samsungtól ezért. Más márkánál én nem hallottam Knoxról. Itt még nem hallottam root-ról. Majd meglátjuk mi lesz.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz kakuk100 #10424 üzenetére
Félreértetted.
Azt sérelmezte, hogy a root miatt ugrik a garancia, pedig köze sincs pl a kijelzőhöz.katona.jozsi: Nehogy azt hidd, hogy külföldön más a helyzet ha garanciáról van szó.
[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
RaveForce
veterán
rosszul fogalmazott a kollega, az irónia akart lenni
egyébként a knox elég komoly biztonsági megoldás, és ez az egyik alappillér, hogy ha egyszer megnyitják, akkor onnantól már nem tudják garantálni ezt... és pár geeken kívűl nem igazán érdekel ez senkit(mármint hogy rootolhasson), tehát nem mérhető azok száma akik emiatt nem vesznek samsungot..[ Szerkesztve ]
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Ákkk
addikt
Hát szerintem igaza van a samsungnak ez ügyben 1 costum kernelel gyakorlatilag bármelyik alkatrészt túl lehet vezérelni. Olyan ez amikor tuningolsz egy autót erre miért is kéne garancia.
A másik mindenféle root és romolás nélkül is jól használható arra amire tervezték.
Mellesleg a costum romok nagy része spy szervert csináll az okostelefonokból.A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
-
kakuk100
őstag
Én nem a romolás-miatt rootoltam hanem egy pár alkalmazás miatt amit szeretek és megszoktam és mert azt mondták a Samsungnál, hogy itthon úgyse kapok garanciát. Gondoltam akkor úgy is mindegy. Különben a Romok miatt is lehetne mert ha felteszed a XEH romot nem lesz a Pr. kódod XEH hanem valami más. Ha van root akkor be tudod állítani a XEH kódot.Van akit zavar ha lengyel vagy más a CS kódja.Pl. engem is.
-
törölt tag
sziasztok.. lassan lejár a hűségem és szeretnék venni egy telefont.. jelenleg A5 2015-ot használok és elgondolkodtam egy s7 Edge telefonon.. de elbizonytalanodtam, ahogy olvasgattam a fórumot visszább hát valakiknek elég sok baja a telefonnal, videót nem tud nézni, önálló életre kel a telefon, valakinek sokat eszik, a home gomb alatt porszemek vannak.. hát azért egy 200 ezres telefontól nem ezt várnám , sőt senki nem ezt várja, pedig csodaszép telefon és a tesztje is elég jó lett.. szerintetek ezektől függetlenül érdemes-e megvenni vagy vegyem meg életem első iphone-át természetesen a 7 est ami szeptember végén jön ki..!? köszönöm a segítséget, sziasztok
-
katona.jozsi
aktív tag
-
oAcido
aktív tag
válasz #91166208 #10438 üzenetére
Azért olvasol ennyi rosszat a telefonról, mert ahogy észrevettem csak azok írnak ide, akikeknek bajuk van a telefonnal. Ha csak simán használni akarod, akkor szerintem az idei év egyik legjobb (hanem a legjobb) telefonja.
Nehogy azt hidd, hogy az iPhone-nak sincs legalább ennyi baja. Itt nyilván több ajánlást fogsz kapni a Samsung-ra, a másik topikban pedig fordítva.
-
asprey
tag
Nekem nincs bajom vele jó kis teló ez! (Igaz az enyém sima 7) I6s ről váltottam. Nem bántam meg!
[ Szerkesztve ]
-
Joe.36
addikt
válasz #91166208 #10438 üzenetére
Én nem szeretem a Samsung telefonokat, de ennek adtam 1 esélyt és nem bántam meg, az általad felsorolt hibák nálam nem fordulnak elő, szombat reggel vettem le a töltőről és most van 25%on. Nekem nagyon tetszik ez Samsung S7 Edge, de csak ez. Igazából semmi hibát nem találtam benne. Most hogy belaktam nagyon jó.
[ Szerkesztve ]
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
Armatura
tag
Kérdés,az normális,hogy automata fényerő szabályozás off,kézileg maxon és mégis ingadozik a telefont erő fény függvényében?
Vagy ez mindenkinél így van?Péter odaszól Jézusnak: - Pszt, Júdás kérdezi, tudsz csinálni lisztből kokaint?----Képeim: https://www.flickr.com/photos/142115553@N07/
-
kakuk100
őstag
válasz katona.jozsi #10439 üzenetére
Semmi gond. Én is gondoltam, hogy a kijelzőnek nincs köze a roothoz, de nem voltam biztos, mert nem sok a műszaki tudásom. Így most már megnyugodtam, hogy nem én szúrtam el.
-
törölt tag
a-a ...2 ev husegem van...nem sokara lejar...volt egy fuggetlen telom...azt eladtam es lett helyette egy fuggetlen a5 2016..es akkor most lesz egy s7 edge..hallgatok ratok,koszi es bocsanat , remelem nem ertette felre senki..nem akartam leszolni a telefont
.nekem is nagyon tetszik -
viera
őstag
válasz #91166208 #10447 üzenetére
Hasonló cipőben járok én is.
Nekem 2 hét múlva jár le a hűségidőm és akkor szeretném megvenni az S7Edge-et.
Korábban nem tudtam eldönteni,hogy i6s vagy S7E.Esetleg i7,de nekem ez már túl messze van.De köszönhetően néhány segítőkész topictársnak (akik i6s-ről váltottak) akik privátban is sokat segítettek eldöntöttem,hogy S7Edge lesz a következő telóm.
Először a HTC 10 lett volna de nem lesz szolgáltatóknál,így elkezdtem érdeklődni az S7-ről.Nem volt még Samsung-om de már várom,meg nekem most az S7Edge nagyon megtetszett. Az én idényeimet most ez a teló szolgálja ki legjobban.[ Szerkesztve ]
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
RaveForce
veterán
válasz #91166208 #10447 üzenetére
na most 2015 vagy 2016? bár lényegtelen is, nagy ugrás lesz mind2-ről, simán vágj bele, nekem is és még sok másoknak hibátlan a cucc, a felsoroltakból nagyrészt egyedi hiba, a térerő kimaradásos pedig szolgáltató valamint lefedetettség és hálózat függő dolog, de mint idézték több modell is érintett ebben, valamint a szolgáltatók folyamatosan javítják
-
Joe.36
addikt
Ezen hogy működik a képernyőkép mentés ?
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple watch Ultra megkímélt 2026.01.18-ig jótállás névre szóló számlával!!!
- Apple Watch 8 44mm Red Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p3795
- Apple Watch S9 Stainless Steel 45mm Milanese Loop Silver - Újszerű, Apple garancia, beszámítok
- Apple Watch S10 ESIM 46mm Jet Black ML
- Beszámítás! Apple Watch Ultra 2 Cellular 49mm okosóra garanciával hibátlan működéssel (1 hónapos)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest