Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timeola
aktív tag
Csak nálam jelentkezett még az a probléma, hogy ha más ingyenes wifihálózathoz csatlakozok (pl. Pláza, Tesco, stb.) akkor magát az új hálózatot felismeri, rá is csatlakozik, viszont nem tudom a netet használni.. még egy sima Google oldalt sem. Ez mitől lehet? Vagy valami beállítási gond lenne?
-
RaveForce
veterán
válasz Joe.36 #10450 üzenetére
ahogy már hosszú évek óta
1.gesztus: tenyérél végigsímítása
2.billkombó: home+power„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
doddencs
senior tag
válasz katona.jozsi #10439 üzenetére
például egy custom kernellel lehet köze a kijelzőhöz, így megint csak érthető, ha root esetén megtagadják a garit.
-
őstag
válasz Armatura #10445 üzenetére
Nem annyira. Ha még az automatánál csinálná az ok lenne, mert szoftveres gond (anno az S6-os 6.0.1-es frissítésénél szörnyű volt a waze automata fényerőnél napsütésben),bár az igazat megvalva az S7 E nem csinálja automatán sem ahogy próbálgattam a napokban. Manuálisan végképp nem kellene,hogy csinálja.
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
senior tag
válasz Timeola #10451 üzenetére
Mikor egy nyilvános wifi hálózathoz csatlakozol,akkor free wifit adó cég honlapjára kell felmenned először is,ott kell elfogadnod hogy a cég wifijét használod,és utána tudsz csak netezni.
Anno nekem még a galaxy s4 telefomnál volt ilyen, a Burger Kingbe kajáltunk és ott akartam közben netezni, csatlakoztam a weboldalukra,elfogadtam a "szabályokat",és mehetett a netezés. -
RaveForce
veterán
válasz Maxximus #10454 üzenetére
amit viszont 100%-osan észrevettem, és így van, mivel a note4 is így viselkedik a 6os frissítés óta, az az, hogy már akkor is felhúzza napon maxra a fényerőt ha az auto mód nem aktív, csak egyszerűen maxra van állítva, ami végülis hasznos annak aki olyan mint én és sose használ auto módot
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
őstag
válasz Maxximus #9958 üzenetére
Vettem egy NILKIN fekete tokot a telefonom "arany mentesítése" érdekében. Nem akarom elkiabálni, de lehet hogy ez sem fogja az üvegfóliát kikezdeni, mert nem is ér hozzá sem sarokpontban,sem oldalt a széleken. Nagyon jó a fogása a telefonnal és szinte észrevehetetlen maga tok annyira vékony,kisebbnek érzem a telefont is így. Napi szinten előnyös,nyilván a védelem hátrányára valamennyire,mert ha pofára esik akkor a sarkokon nem védi semmi csak az üvegfólia ami maga is 12.000.- volt.
[ Szerkesztve ]
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
Timeola
aktív tag
válasz Howkeddlee #10456 üzenetére
Én elfogadtam azért nem értem..
-
katona.jozsi
aktív tag
válasz doddencs #10453 üzenetére
Ez valóban így van. Elnézést Sony-ból indultam ki, itt egy picit másképp működik. Bár nem tudom, hogy az illető kernelt is cserélt-e, vagy csak alkalmazás uninstall miatt kellett. Akkor egyszerű, nézzék meg a kernelt és ne a knoxot.
"Impossible only means that you haven't found the solution yet."
-
leslien
nagyúr
Nillkin tokok leárazva ! kupon kód: N25
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
leslien
nagyúr
válasz vadászcsiga #10466 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
P3Dr0
senior tag
Allitolag letezik egy developer kernel amin van root es a knox inaktiv. Azt kene megszerezni valahogy. Lehet jelentkezek fejlesztokent a Samsungnal hátha hozzalehente jutni
Idovel megoldjak szerintem XDA-n. Qualcomm az kerdeses de ugyis csak amerikai piacon van.
Forraskodok Edge hez:
[link][ Szerkesztve ]
-
jano6220
tag
Számla nélkül tudom gariztatni a készüléket?,samsung kitőltöt garilevél van.
"Lenovo Ideapad Z570 Core i7-LG 55" Nanocell UHD 4K - Iphone 14 Pro Max *jano6220 felhasználónak 33 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
őstag
válasz vadászcsiga #10475 üzenetére
Igaz nem NILKIN, de most akciósan 1,6 dollár. (Én még 2,20-ért vettem 3 hete, szóval tényleg akciós)
-
RaveForce
veterán
Ennek utana kerdezek de szinte tuti h mindenfele nyilvantartashoz/regisztraciohoz/sorozatszamhoz kotott unlimited stuff lehet ez
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
őstag
Tett már valaki ilyen kenhető fóliát S7E-re?
-
glacious
addikt
válasz vadászcsiga #10475 üzenetére
Én is, nekem fontos, hogy ne veszítse el a telefon a kecsességét a toktól, ez pedig úgy tűnik ilyen
(#10479) Maxximus: ismerek olyat, aki használ, én nem mertem kipróbálni.
[ Szerkesztve ]
-
sb
veterán
Sziasztok!
A legfrissebb T-s rom van fent a telefonon, de eléggé hullámzik az akksiteljesítmény. Volt már 6 órás screentime, majd jött 3 óra körüli. Van olyan rom, ami stabil ilyen szempontból?
Ill. mire kell figyelni romcserekor, hogy a Knox maradjon. Van erre vmi leírás?
Adblockerből (root nélkül) van ami használható? Adguard appból nem tüntette el és a browserből sem támogat mindent ha jól látom.
Köszi!
-
vadászcsiga
félisten
Tegnap próbáltam a lassított felvételt, de csak 1280x720-as felbontásban vesz fel. Van olyan videó szerkesztő amiben a QHD-t is le lehet úgy lassítani?
-
glacious
addikt
válasz vadászcsiga #10484 üzenetére
Van és nincs. Ahhoz, hogy így belassítsd kellene az a nyolcszoros képkocka sebesség amivel felveszed, a többi megoldás csak képkocka töbszörözést használ vagy átmenetet generál. Azok sose lesznek olyanok.
Szerk.: most hoztam el a tokot, nem gyűri a vizes fólia szélét, tökéletes.
[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
válasz vadászcsiga #10484 üzenetére
720p -ben 240fps -sel tud felvenni. Ezt a beállítást kell használni. Normál lejátszási sebesség ~24fps. Tehát, ha egy 240 -es felvételt lejátszol normál sebességgel, akkor közel ~10x -es lassított felvételt látsz. Az ilyen "lassított" felvételek hibamentesek, hisz megvan a kellő képkocka-mennyiség másodpercenként. Ugyanakkor, csak akkor lesz rendben, ha azt a belső tárolóra készíted el, ami ultrgyors, vagy nagyon nagy adatmenniyiséget rögzíteni tudó microSD -re (stabilan 30Mega/sec szerintem a minimum). Ez Azért fontos, mert ha a folyamat során keletkező adatmennyiséget nem tudja írni, akkor frame-dropp lesz, tehát ott ugrani, szaggatni fog a felvétel ...
1080p -ben 60fps a max lehetőség, 4K -ban 30fps. Tehát, ez a készülék nem tud úgy 4K-t rögzíteni, hogy az "lassított" lejátszáshoz alkalmas legyen ..
-
glacious
addikt
válasz vadászcsiga #10487 üzenetére
Ahhoz nagyon kevés ez a hardver, hogy 4k/240fps-t tudjon.
[ Szerkesztve ]
-
boeing
senior tag
Sziasztok romot frissitek és 2 db CS van cs-home cs mi a külömbség.Thx
-
d@minator
addikt
Sziasztok! A silver az fényes vagy matt? A neten ilyen is van meg olyan is a képek között.
-
VIBO
őstag
Hali
Egy németországban vásárolt S7 Edge gariját itthon is lehet érvényesíteni?iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
RaveForce
veterán
válasz d@minator #10490 üzenetére
mivel standard gorilla glass4, így fényes
[link]„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
RaveForce
veterán
1év a samsung nemzetközi garancia, tehát ha gyári gari, akkor ofkorsz!
-
Keem1
veterán
válasz vadászcsiga #10494 üzenetére
Videóeditorral, de ahogy írták, nem lesz olyan a minősége. Én régebben csináltam "házi" lassítást, eléggé csíkossá vált a mozgás.
-
Peet91
aktív tag
válasz boeing #10489 üzenetére
Szia!
Most olvastam utána én is, mert a sammobile-ról való romok mind 4 fájlosak az S7 edge-hez. A lényeg, hogy ezen a linken írták le az XDA-s okos emberek, hogy a CSC-ből azért van kettő, mert a default CSC vonatkozik Hollandiába (de ez nyilván csak arra a rom-ra), és ha eltérő CSC-t szeretnénk, akkor a megfelelőt kell oda betallózni. Ami érdekes, hogy a legfrissebb XEH-s rom, ( G935FXXU1APF2_G935FOXX1APD2_XEH ) <- ez, és az ebben található "második" CSC fájl neve HOME_CSC_OXX_G935FOXX1APD2_CL7670617_QB9265072_REV00_user_low_ship.tar.md5 ami azért vicces, mert a nevezéktan szerint HOME_CSC_XEH-nak kellene lennie. De nem az, mindenesetre én ezt flasheltem, nem a simát, mégse lett magyar a CSC-m, de engem spec nem zavar.
Remélem segítettem.
[ Szerkesztve ]
Ugyan már, én nem vagyok kötekedős! Csak mindenki más az!
-
Peet91
aktív tag
válasz boeing #10498 üzenetére
Őszintén szólva, én inkább elvagyok magyartalan CSC-vel, cserébe azért, hogy ne legyen tele köcsög telekomos bloatware-el, meg csilingelő zörgő szutyok ébresztő hanggal és boot animációval a telefon
[ Szerkesztve ]
Ugyan már, én nem vagyok kötekedős! Csak mindenki más az!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs