Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szellem.
nagyúr
Fura hibába futottam bele ma. Volt hálózat, de nem ment el az sms-em és nem tudtam hívást indítani, mert visszadobta azonnal akárkit akartam hívni. Restart és megoldódott. Ez másnál is előfordult már?Szoftvers vagy hardveres bug?
-
Timeola
aktív tag
Nem tudjátok értesítési hangokat honnan érdemes leszedni?
[ Szerkesztve ]
-
Telefonőrült
tag
Azt gondoltam hogy a legújabb ROM-mal a telefon üzemideje végre olyan lesz mint a legelején,erre ma reggel ránézek és a médiaszerver 11! órát volt ébren. Van arra tippetek hogy mitől ragadhatott be?
Viszont az android rendszert nagyon jól visszafogja a rendszer.Az csak 10 percet volt ébren. -
james008bond
őstag
válasz Szellem. #9903 üzenetére
Jó reggelt! Volt már erről többször szó még egyéb más hibákról is, ami persze egyesek szerint nem létezik, csak páran hallucináljuk azokat... Tényleg létezik ez a hiba, ilyenkor elég repüló módba tenni majd vissza és megjavul.
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
Szellem.
nagyúr
válasz james008bond #9908 üzenetére
Köszi! Akkor megnyugodtam, mert belefutottam ma ebbe a szarba. Próbáltam hívást indítani, de azonnal visszadobta. Bármilyen névjegyet akartam.
-
marquuard
veterán
Tapasztalt már valaki egy kis lila pöttyöt a fotókon, amikor nagy zoommal van fotózva valami? Kamera appban is látszik, és a fotóra is rákerül.
PSN ID: marquuard
-
Joe.36
addikt
válasz RaveForce #9891 üzenetére
Nagyon testszik ez a téma Köszi Pont ilyet kerestem
(#9903) Plag
Milyen szolgáltató ?
1. A Mobilhálózatok menün belül válaszd a Hozzáférési pontok neve menüt.
2. Alapértelmezés visszaállítása menüpont[ Szerkesztve ]
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
marquuard
veterán
Van ennél frissebb ROM jelenleg?
-
senior tag
válasz Szellem. #9903 üzenetére
Anno annak idején nekem ilyent a voda kártyámmal csinált az akkori újként megjelenő Galaxy S3-om. Ez nagyon idegesítő tudott lenni,de aztán egy frissítés a megjelenés után pár hónappal ezt már orvosolta.
Néhány hónapig úgy is használtam az S3-t,hogy a hálózatot átállítottam sima 2G-re,és úgy nem volt gond a hívásokkal,csak akkor meg a mobilnet volt baromi lassú rajta.
Akinek itt jelentkezik az S7E-nél ugyanezzel a hibával,ti is vodásak vagytok?[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
senior tag
válasz vadászcsiga #9930 üzenetére
Huh,de durván néz ki!! De amúgy ott a pont,ha már full fekete a telefon,illetve volna adni mellé fekete színű tartozékokat is...
-
Galahed
senior tag
válasz Howkeddlee #9928 üzenetére
Nekem Telekomos, és néha előjön a hiba.
Én a SIM kártya tipusára gyanakszom. Nekem még a régi, nem NFC-s SIM kártyám van ami úgy lett méretre vágva.
Nálatok milyen a SIM? Régi v. új tipusú dinamikus NFC-s? (már akinél előjött a hiba)
-
james008bond
őstag
válasz Howkeddlee #9928 üzenetére
Telekom és a legújabb frissítés után is hibás. És új nano SIM van venne, tavaly cseréltettem, mikor S6E+-t vettem. Azzal ilyen hiba nem fordult elő. Sőt. Semmilyen hibát nem észleltem anno.
[ Szerkesztve ]
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
Risard
aktív tag
válasz james008bond #9936 üzenetére
Már a note 4 nél is fehér volt minden!
-
Risard
aktív tag
válasz james008bond #9935 üzenetére
Akkor reklamálj szolgáltatódnál bár sokat nem érsz el a gyenge hálózatok miatt való ugrálás miatt van ez!Győr mellett lakom de tudok a lakásban olyan pontot ahovaha lerakok bármely telót akkor áttáll szlovák hálózatra!Amúgy telenornál sokat javult a helyzet note el volt tavaly olyan hogy 50 % volt a kefedettség nélküli idő!Szolgaltató mondta fejlesztenek türelem
-
-
gerner1
nagyúr
válasz james008bond #9936 üzenetére
Pedig a Samsung ezekből is gyárt feketét .... Én sem értem, hogy miért nem színazonosat csomagoltak ...
-
Risard
aktív tag
válasz james008bond #9943 üzenetére
Akkor miért van még meg a teló?Ha ennyi gondom lenne egy telóval mint Neked tuti eladnám
-
marquuard
veterán
Kicsit le vagyok maradva, changelist-ből meg lehet állapítani, hogy melyik ROM a frissebb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest