Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen mosógépet vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy ház új téglaruhája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csabicska
senior tag
válasz vadászcsiga #10553 üzenetére
Van. Csak azon is Fólia van, amit nem vettem még le.
-Galaxy S20 - The best-
-
taranis
addikt
Na lehet, hogy szerviz lesz itt is, de előtte inkább titeket kérdezlek. Minden különösebb behatás nélkül elkezdte csinálni a kijelző azt, mintha egy teljes függőleges oszlopnyi pixel ki lenne égve. Szóval egy függőleges vékony világító csík van a kijelzőn. Viszont ha rányomom a *#0*# tesztnek a piros képernyőjét, akkor a probléma megszűnik... egy időre, aztán előjön a csík újra, ugyanott. Gondolom ez azt jelzi, hogy valami gáz van a kijelzőmmel, de néha még helyrebillen, vagy nem tudom...
colorizer.net
-
leslien
nagyúr
válasz vadászcsiga #10555 üzenetére
már S6 on is ez volt nekem.... nincs mit...
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
csabicska
senior tag
-
-
gerner1
nagyúr
válasz csabicska #10547 üzenetére
Ugyan ilyenből van nekünk is most 2db. Teszik a dolgukat, semmi problémánk velük. Szerintem azonban nem eredeti, mert a gyárinak a hátlapja más módon ívelt, és azon a szellőzőnyílások is máshol vannak ( egy kollégénak gyárija van, és biz. nem egyforma... ).
Engem speciel nem zavar, hogy nem eredeti. Az sem, hogy ventill hangot az enyéim se nagyon adnak. Lehet fillérkufircolónak tartani, de elsőre vettem 1db, hogy valóban tudja-e azt, amiért az ember ilyesmin töri a fejét. Aztán az első sikerére vettem még 2db -ot. 1-et elajándékoztunk a családban. Amennyiben jól számolok, 1 gyári áráért 3db ... A különbözetet pedig jól jön a nyaralásnál ... -
fairi
addikt
ha veszel akkor arra figyelj ne legyen pixelhiba.
Kijelzővel különféle hibák többször előfordult itt és nemzetközi fórumokon is panaszkodtak.Széleken fekete foltok vagy itt-ott beragadt pixelek,vagyis teszteld.
Szerviz javítja ha van rá garancia, ha nincs gari javítás költsége 90 000 Ft!!!!
S7e mellett döntesz akkor be ne törd a kijelzőt, mert kijelző a legdrágább alkatrész! Hogy érezd mennyire kell vigyázni rá vagy biztosítást kötni, a tört kijelző és hátlapból vehetsz egy Oneplus 3 a EU-s raktárból! -
MunezXBK
nagyúr
válasz vadászcsiga #10555 üzenetére
Ilyen tokot vettem én is, csak nem Nilkin.
Meglepően jó és méretpontos.
-
Gergőkee
aktív tag
Nem eredeti. Nekem van eredeti és Alis is. Két verzióban létezik, ventivel és venti nélkül. A gumigyűrű anyaga teljesen más, az összeszerelés minősége sem stimmel. Lehet kérni adaptív gyorstöltővel és kábellel is. Látszólag azok is eredetiek, de mégsem... Az adaptív 9v 1,67 amper helyett 2,0-t ad le.
Érdemi különbség annyi, hogy a venti nélküli verziók melegszenek, ha pedig a teló túlmelegszik (40 fok fölé megy), akkor a gyorstöltés átvált normálra. Az eredeti töltőnél nincs ilyen fokú melegedés.
Én gondolkodtam az eladásán, mert így már 3 is van, de pont a hamisítvány mivolta miatt nem hirdettem meg az aprón. (Megteszi más...)
[ Szerkesztve ]
-
Gergőkee
aktív tag
válasz Gergőkee #10567 üzenetére
Még annyit, hogy az alsó gumi sem olyan finom, mint az eredetin, inkább ilyen csúszós valami. Más még a telefont tartó pöcök az alján, az sokkal műanyagosabb, mint a gyári cuccon.
Vettem még egy s6 edge plushoz tervezettet is (lapos, kerek), az sokkal masszívabb. Annál a ventivel szereltet választottam. Ott a venti hangjára van egy csöpp panaszom, kicsit jobban zúg, mint a gyári.
-
600700
senior tag
Nekem is van jopar cucc a telohoz
SAMSUNG UN60JS7000 4K LED TV
-
törölt tag
Használ már valaki ZAGG edzett üvegfóliát?Mennyire gyűri fel a fóliát a tok?
-
Gery0505
aktív tag
válasz Gergőkee #10567 üzenetére
Nekem eredeti wireless töltőm van, de én sose hallottam, hogy zúgna a ventilátor. Lehet hogy nincs benne venti? Bár a könyve írja, hogy hallható a hangja. A teljes feltöltési idő elég hosszadalmas volt, lehet hogy visszaváltott normál töltésre, hogy lehűljön és azért tartott olyan sokáig a töltés?
[ Szerkesztve ]
"Failure is always an option." Adam Savage
-
oAcido
aktív tag
válasz Gery0505 #10573 üzenetére
Az eredeti gyors töltő amint rárakod a telefont egyből elkezdi pörgetni a ventit. Kicsit hangos is úgyhogy nem kell teljesen odahajolni, hogy hallható legyen.
Amikor a telefon feltöltött 100%-ra, akkor pedig leáll a venti (van valami kattogó hang, de az csak akkor hallható ha közvetlenül a füled mellé rakod). -
Joe.36
addikt
válasz Gery0505 #10573 üzenetére
Nekem eredeti van office depot vásárlás, van hangja de nem hangos, a matrica alul másmilyen.
8-10% rol 2 óra alatt tölti fel.
[ Szerkesztve ]
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
Joe.36
addikt
Melyik program ajánlott beszélgetés rögzítésére ami akkor is működik ha bt-headset használok ?
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
Gery0505
aktív tag
válasz Joe.36 #10575 üzenetére
Hát srácok, vastag a tokom. Ennek az eredeti LED View toknak a hátulja túl vastag a gyorstöltéshez, és eddig még sosem láttam, hogy bekapcsolt volna a gyorstöltés. Most kipróbáltam és levettem a hátáról a tokot, rátettem a töltőre pucéran, és ki is írta, hogy vezeték nélküli gyorstöltés. Először csak a simát írta ki, de hamar átváltott gyorstöltésre, kevesebb időt is írt ki, mint normál töltésnél. Egész halkan lehet hallani a ventit is.
Igen, az eredetin alul másmilyen a matrica is.[ Szerkesztve ]
"Failure is always an option." Adam Savage
-
Joe.36
addikt
válasz Gery0505 #10578 üzenetére
Nekem [is elég vastag tokom van] de simán megy vele.
-
taranis
addikt
válasz taranis #10556 üzenetére
Közben találtam jópár jelentést hasonló problémáról, így néz ki, csak az enyémen vékonyabb a csík: [link]
Az az érdekes, hogy akárhány példát láttam, ugyanott volt ez a csík, és a leírások alapján nem kellett hozzá semmilyen ütés, pár hónap után egyszer csak előjött.colorizer.net
-
ForRedGlory
félisten
Le vagyok sokkolva... Senki ne hasznaljon Clear View Covert ha teheti.
Telefon vasarlas ota hasznalom, utobbi egy hetben durva foltok jelentek meg a kijelzo jobb szelen a lekerekitesnel. Regen tuti nem voltak ott, mert rendszeresen nezem es most vettem eszre.
Ott ragadhatott a por es foltban karcolta a kijelzot kozepen 3-4 pontban, egymastol kb egyforma tavolsagra.
Utana olvastam neten, a kommentek kozott van kep is.
http://www.dopetechdaily.com/android-thoughts/2016/2/25/will-the-galaxy-s7-edge-clear-view-cover-scratch-up-your-screen
Lesz egy levelezesem a Samsungal, bar valoszinuleg elhajtanak...
Kesobb teszek fel kepet.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz ForRedGlory #10581 üzenetére
Itt meg a masik. Kurva jo.
https://m.reddit.com/r/samsung/comments/4bs2z1/galaxy_s7_edge_clearview_case_scratching_the/
-
leslien
nagyúr
tavaly plag kollégának cserélték az S6 ot...
szerk ; normális linket pls...
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Keem1
veterán
Idióta vagyok srácok. Június 30-án járt le egy Telekom kuponom, kevesebb mint 7 ezerért vehettem volna eredetit.
Ez gondolom a gyorstöltős, ugye (EP-PN920BBEGWW)? -
vonatospisti
csendes tag
Szia! Velem is ez történt úgy egy hónapja! Én bementem a Váci úton lévő Samsung boltba elmondtam mi a panasz a kis hölgy megnézte és 4 óra múlva mehettem érte! Komplett kijelzőcsere volt és kértem egy határozatot hogy igen is a tok karcolta a kijelzőt azzal a papírral pedig bementem a Telekomhoz és visszakértem a tok árát! Egyik fél sem problémázott teljesen korrektek voltak! Azóta egy szilikontokot használok amivel meg vagyok elégedve! 😉
-
Joe.36
addikt
Igen én is hallottam ezt, ezért bementem egy samsung boltba, és mondták hogy tudják az a tok összekarcolja a kijelzőt, pontosabban az össze gyűlt por, csak fóliával ajánlják használni, egy vicc, ezért vettem SPIGEN SGP NEO HYBRID tokot.
[ Szerkesztve ]
-
Ákkk
addikt
Az s6 ot is ez tipusu tok karcolta sokaknál mindegyik gyári tok gagyi egyébbként de ezesetben a garanciális javítás egyértelmű dolog.
A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
B.T.Z
csendes tag
válasz leslien #10516 üzenetére
Neeeeem, exynost preferalok, snapi 810 után nem akarom kockaztatni az over heating-et. Itt csak szolgáltatónál lehet venni, t-mobile, sprint, verizon etc... de ezek kötik az ebet a karóhoz, szóval nem lehet romolgatni, ezert rendeltem online shop-ból factory unlockedet. Egyebkent maga a folia nagyon patika, a spigen neo hibridem sem gyűri fel. Szerinten a spigen kizarólagossag miatt csinalta ilyen fittre, mert volt spigen fóliám is es az ugy van kialakitva, hogy nem er a folia ala, de leszedtem mert konkrétan attól összekarcolodott, hogy mindíg egy helyen görgettem a nagy újjammal... szval szerintem ezért lett ennyire szoros, hogy mindenképp a sajat fóliájukat válaszd.
#10517. Azt nem tudom, de eddig egy karc sem volt sem a body-n sem a gombon. Szerencsetlen pillanat volt
#10518. Köszi, futok 1 kört velük, aztán meglatjuk milyen vevő orientált itt a Samsung.
[ Szerkesztve ]
-
RaveForce
veterán
válasz vonatospisti #10585 üzenetére
azért jó ilyet olvasni.. annak ellenére, hogy ez lenne a standard, de Magyarországon valahogy semmi nem úgy működik ahogy kéne...
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
őstag
válasz Joe.36 #10577 üzenetére
Telefonhívás rögzítő - ACR
Dual sim-esen is.Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
Levente07
tag
Nem tudom próbáltátok-e, de a mindig aktív kijelző kikapcsolásával azért sokkal megnövelhető a készenléti üzemidő. Így 50 óra készenléti idő alatt 6 óra SOT jött össze, ami már nagyon komoly szerintem... jó kis telefon ez!!!
-
katona.jozsi
aktív tag
Bezzeg a Flip Wallet Remélem azért, hogy ez nem fogja karcolni.
Remélem, hogy megoldják a problémád."Impossible only means that you haven't found the solution yet."
-
Szellem.
nagyúr
Szia!
Én korábban leírtam itt is, hogy a gyári notesz behajthatós tokokat senki ne használja fólia nélkül!
Pont amiatt ami veled is történt. Én tavaly az S6 Edge-el szívtam így meg! Pont ugyan ez történt.
Megvettem a telefont és 3 nap múlva láttam a kijelzőn a sima szövet notesz tok okozott 3 karcot a telefonban. Szerencsémre kicserélték a boltban ahol vettem. Nem tudtam elképzelni, hogy ezt a gyári tok okozta. Aztán buta fejjel jött a Clear View tok. Na az adott a kijelzőnek rendesen. 2-3 levelezés a Samsunggal és garanciában kicserélték a kijelzőmet! Rendesek voltak.
Ha igazolod számlával a és a megfelelő papírokkal a telefont és a tokot, akkor kicserélik!Elég szomorú, hogy a gyárik tokok így összebarmolják a kijelzőt. Sajnos GG4 ide vagy oda én fólia nélkül nem használom a telefonomat.
Tudom, hogy kellemetlen, de ki fogják cserélni a kijelződet.
Megjegyezve a kollégámnak is ugyan ez lett a telefonjával.
Szóval, fólia nélkül senki se használjon gyári behajthatós tokot!! -
nagyúr
válasz Szellem. #10598 üzenetére
Ilyenkor elgondolkodom azon, hogy ezeket a tokokat tesztelik vajon, vagy csak kib*sszák a közönségnek azt szevasz. El tudom képzelni mennyi felesleges garis kiadástól óvná meg magát a cég, ha tesztelnék a tokot. Rájönnének, hogy valami nem stimmel vele...
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch S10 ESIM 46mm Jet Black ML
- Apple Watch Ultra 1 3 Hónap Garancia
- Apple Watch S9 Stainless Steel 45mm Milanese Loop Silver - Újszerű, Apple garancia, beszámítok
- Beszámítás! Apple Watch Ultra 2 Cellular 49mm okosóra garanciával hibátlan működéssel (1 hónapos)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest