Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz Jack Oneill #41299 üzenetére
Be van igen. Kamera az elején torzított, de hamar orvosolták ezzel a kapcsolóval ami azóta is benne maradt. Valamelyik nap eszembe jutott, kikapcsoltam de nem sikerült olyan témát találnom amin nagyon látnám a hibát. Próbálj kikapcsolt állapotban lefotózni egy kockás lapot. Rögtön látni miről van szó.
-
törölt tag
Sziasztok !
A következő dologban kérném a segítségeteket ! Ha a telefonról küldeni szeretnék egy emailt, amelybe be szeretnék csatolni egy fotót, akkor egy olyan felületet kapok ( lásd a csatolt fotón ), ahol a telefonomról már régen letörölt fotók vannak ! Az volna a kérdésem, hogy honnan, és hogyan tudom ezeket kitörölni ?
-
törölt tag
válasz Jack Oneill #41303 üzenetére
Ha a jobb felső sarokban lévő három kis pontra nyomok, akkor 2 lehetőséget dob fel : 1: Fájlméret megjelenítése. 2 : Belső tárhely elrejtése.
Itt beállítás opció nincsen !
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Kikértem a telekomtól a függetlenítő kódot, majd sikeres volt egy másik kártyával az elindulás. De úgy emlékszem voltak olyan "menük" amit kódsorral lehetett elérni tárcsázóba és megmutatta a teló milyen "lock" van rajta. Elő lehet valahogy hozni a lockok állapotát az S7 edge-n? appal vagy tárcsázó kódsorral?
-
törölt tag
válasz Jack Oneill #41307 üzenetére
Ha kijelölök egy előzményt, akkor ki írja hogy kiválasztva, mellette egy megnyitás, ( ha erre nyomok, azonnal csatolja az emailhez), mellette a három pont, és ha arra nyomok, akkor csak az " összes kijelölése " opció van !
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Jack Oneill #41312 üzenetére
Az előzmények nincsenek benne, azokat a fotókat amik az emailhez való csatolásnál megjelennek nincsenek, csak a jelenleg is a telefonon lévő fotók !
-
törölt tag
válasz Jack Oneill #41314 üzenetére
Nem Gmail-ről, hanem sima Emailről van szó !
-
Cry0
őstag
sziasztok!
ma beszéltem a samsung szervizzel elvileg Headsetet, akkumulátort képernyőt és USB portot cseréltek a telefonomon.
ha a képernyőt cserélik akkor az ujjlenyomat olvasót is cserélhettékIphone 15 Pro Max Kék Titán
-
Zordo
csendes tag
Hali!
Ma délután ugrottam be elhozni a telót, mert meg is csinálták. Kijelzőn kívül cseréltek még akkut és alu keretet is full gariban, szóval egy szavam nem lehet a szervizre, de itthon vettem észre, hogy sajnos vihetem is vissza.
Ez a kijelző is pixelhibás. Az AoD-nál a képernyő alsó részén is világít egy-két kék pixel. Képeket nézve sötét hátteret állítva is az a pont ott virít...Nincs szerencsém a technikai kütyükkel.
Pedig jó kis telefon, én nagyon szeretem. Csak bosszantó ez a sok nyűg...
A fizika olyan, mint a szex. Időnként van valami haszna is, de nem ezért csináljuk.
-
palee69
senior tag
Sziasztok!
[ishop]-ról van valakinek tapasztalata?
Igaz lehet a 2 év gyártói garancia? -
vadászcsiga
félisten
Samsung keyboard miért nem kompatibilis az s7e-vel? Már jócskán előrébb tart a verzió szám mint ami a telon van.
[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
válasz vadászcsiga #41326 üzenetére
Kompatibilis, csak nem innen. Apkmirror -ról azok a verziók, amelyek "arm64" jelölésűek (pl ez).
-
Seaky
tag
-
gerner1
nagyúr
"A Billentyűzetméret és -kiosztás - Alternatív karakterek miért inaktív (szürke) és nem lehet átkapcsolni."
- Nálam ez rendben."Illetve van lehetőség a szimbólumok látszódjanak a betűk mellet és hoszzanti nyomással azonnal lehessen választani?"
- Ez nem teljesen tiszta, hogy mire gondolsz (?) ... -de egyéni szimbólumok beállítására van lehetőség.[ Szerkesztve ]
-
Gercsi
tag
Jelent meg frissítés a "Saját fájlok"-hoz. Van hozzá 15 Gb Samsung Cloud és a beállításokban is megjelent egy tárhely optimalizáló.
Egy jó sakkozó mindig tudja, melyik bábut áldozza fel, és mikor.
-
vadászcsiga
félisten
válasz vadászcsiga #41331 üzenetére
Összes billben van lehetőség erre, kizárólag a samsungéban nincs.
-
gerner1
nagyúr
válasz vadászcsiga #41331 üzenetére
Amennyiben átállítod English (UK) -re a billentyű nyelvet (Nyelvek és típusok -nál), akkor QWERTY lesz.
-
krystman
őstag
Arra van lehetőség, hogy a jelenlegi témát el tudnám menteni valami úton módon? Fel tettem ezt a billentyűzet frissítést, és mintha nekem pontosabb lenne az érintése.
-
Gercsi
tag
válasz Jack Oneill #41335 üzenetére
Szerintem nem. Annyi, hogy mostmár ebben az alkalmazásban is lehet látni.
Egy jó sakkozó mindig tudja, melyik bábut áldozza fel, és mikor.
-
no more
veterán
-
gerner1
nagyúr
válasz Jack Oneill #41345 üzenetére
Ezt nem ismerem, de kipróbálom. Köfi. 👍
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik