Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcel2000
aktív tag
-
törölt tag
válasz Yogibear974 #17499 üzenetére
nagyon remelem hogy a szolgaltatoknal is lehet majd kapni,mert ebben a szinben nagyon bejovos a telefon..tegnap voltam benn arkadban kicsit baratkoztam vele..hat elkepeszto a telefon..gyonyoru szep, gyors, fenykepezo gyonyoru kepeket csinalt.az A5 osomhoz kepest sokkal konnyebb.
-
600700
senior tag
Feleljen meg EU-s szabvanyoknak a qi tolto, marka mindegy. Mert annak hianyaban a tolto ill a keszulek is karosodhat.
Baratom rendelt egy 5eur -os toltot Alirol este a tolto megolvadt majdnem ragyulladt a haz. Nem ertem az embereket 200k telefon es 1-2 ezer ft os qi padra teszik a telefont. Még a gyári vezetekes toltofej is dragabb ezeknel a csodaknal.Ezeknel meg a vezetekes lassu toltes is tobbet er szerintem.[ Szerkesztve ]
SAMSUNG UN60JS7000 4K LED TV
-
-
tjokai
senior tag
válasz vale92 #17500 üzenetére
Szia
Ilyen volt az én S7 Edge-em is, meg is untam 4 hónap alatt, meg is váltam a készüléktől a mai napon. Garanciában alaplapot cserélnek ezesetben, legalábbis nekem azt mondták. Nem adtam meg a lehetőséget, beszámítattam másik készülékbe, ami nem Samsung[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
tjokai
senior tag
válasz Galahed #17509 üzenetére
Magánszemély. De nem vezettem meg vele senkit sem, elmondtam a készülék hibáját, így is érdekelte a készülék. Ő érdeklődött utána Samsung szervízben, ott mondták az alaplap cserés dolgot.
Nekem meg lett egy független, új BlackBerry Priv-em, eddig nem bántam meg h váltottam Igaz, tesztek alapján közel sincs az S7 szintjén teljesítményre de nem is bánom, nem jó az ha nagyon kivan hegyezve valami, az már mindenképp a minőség és tartósság rovására megy. Amint tapasztaltam/tapasztaljátok is jó páran.[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
szaszaboy0
tag
Nagyon bejön ez a telefon örülök hogy váltottam, a 6 óra sot mindig megvan pedig nyomkodom használom rendesen. Nem kell azon izgulnom mikor fog cserbenhagyni az akksi ez nagy előny. Az előző készülékemnek a 3 óra sem volt meg nagyon idegesítő volt.
3 hete van meg, hibát még nem tapasztaltam.Üdv Szabi
-
tjokai
senior tag
válasz Galahed #17512 üzenetére
Nekem úgyszintén. Volt már Z30-am és Passportom is, mindegyik vérprofi készülék volt, főleg a Passport. Csak hát ugye ott is az volt a baj, h megszűnt a támogatás, nem voltak rá frissítések, appok. Most viszont h Android szalad a BlackBerryn is, nagyon kecsegtetőnek tűnik
Üdv!
-
válasz tjokai #17510 üzenetére
Valójában, arányaiban nagyon kevés embernek jön elő hiba. Ha most a Blackberryden jön elő valami, akkor végleg leírod a márkát, vagy elkönyveled, hogy pont te voltál a szerencsétlen, akihez egy hibás készülék jutott?
Azért látsz több panaszt egy Samusngos topikban, mert ez a készülék sokkal népszerűbb, és sokkal több fogy belőle nálunk, mint mondjuk a Blackberryből, így több is lesz a panasz. De ez nem jelenti azt, hogy arányaiban is több lenne.Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Joe.36
addikt
válasz tjokai #17515 üzenetére
Én minden téren nagyon meg vagyok elégedve, nem is cserélném le, egyedül ami hiányzik nekem az Fm rádió. ( Pedig nem is szerettem ez a márkát, eddig.... )
[ Szerkesztve ]
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
tjokai
senior tag
Persze, nyílvánvaló, igazat mondasz. Tipikus példa: a Suzuki papírautó, mert abban halnak meg a legtöbben....nyíván azért, mert abból van a legtöbb az utakon!
Megpróbálom most a BlackBerryt is Androiddal, aztán meglátjuk mit hoz a jövő Majd talán idővel egy S8 szóba jöhet de biztosan nem friss modellként Várok 1 évet, had forrja ki magát minden betegsége, mégegyszer nem ugrok bele egy frissen piacra dobott modell vásárlásába sem, ez az egy ami biztos, ismét tanultam valamit![ Szerkesztve ]
Üdv!
-
tjokai
senior tag
válasz Joe.36 #17519 üzenetére
Sima S6-om volt, imádtam, semmi bajom nem volt vele! Ha választanom kellene a sima S6 és az S7 Edge közül, biztosan az előbbit választanám, gondolkodás nélkül!
A Suzuki meg igenis jó autó, faternak is az van(Liana), a nála töltött 10 év alatt nem költött annyit rá, mint én a Fiatomra az elmúlt félévben[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
Marquess
tag
Ha jól láttam akkor a Coral Blue November 5.-én jelenik meg.Szerintem azt még megvárom és utánna csatlakozom én is közétek ,ha minden jól megy.
Good Heal, Long life.....:),The Naaru never forget you:)
-
Leslie1966
senior tag
válasz kakuk100 #17498 üzenetére
Feltettem, de képzeljétek el valami hiba lehet benne, mert a kód kombinációk nem működtek benne*#06# stb.
Visszatettem a régi PAN-t, azzal jó. Gondoltam egyet, ismét vissza az XEH, átállt a baráti lengyel XEO-ra a CSC.
Utána Smart Switch-el inicializálás természetesen XEO-nak ismeri fel. Inicializálás után minden nagyszerűen működik. Ezért így csináljátok, szerintem.
A ROM verzió egyébként: G935FXXS1BPJ1[ Szerkesztve ]
Garmin Fènix 7X Solar, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Watch 3, Huawei Watch GT 2,
-
jozsef8
aktív tag
Udv!
Vettem a napokban egy galaxy s7 edge keszuleket. Az lenne a kerdesem, hogy hogyan tudnam a telefon kepernyojet egy hdtv-n megjeleniteni? Mirecastot wifin mar probaltam az sajnos nem kapcsolodott a hdtvhez.
Esetleg kabelen tudnam tvre kotni a telefont? Hogy lehetne a legolcsobban es lekonnyebben megoldani? (TV nezesre kene telefonrol) Koszi! -
kakuk100
őstag
válasz Leslie1966 #17524 üzenetére
Köszi szépen a tanácsot!
-
Jolet
őstag
srácok! Bringázáshoz milyen vezeték nélküli fejhallgatót használtok?
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
Handball94
aktív tag
Megjött ma az én készülékem is, még most lakom be, eddig S5 volt.
-
jozsef8
aktív tag
válasz leslien #17527 üzenetére
Igen tudom, ezt probalgatom mar 2 napja. Van egy galaxy tab 3 is nekem es azzal sem mukodik. Mind a 2 tvm kepes lenne ra de se a polaroid se a bush nem csatlakozik. A telefon 1 perc csatlakozas utan kiirja hogy nem lehet csatlakozni. Semmi mast nem ir. Egyszeruen nem ertem miert nem csatlakozik pedig mukodnie kellene. Esetleg a router wifi beallitasaiban kell valamit allitani? Vagy hol lehetne beallitani hogy csatlakozzon? Koszi
-
KuZo
tag
Sziasztok!
Ha minden jól megy a mai napon örökbe fogadok egy fekete színű S7 Edge telefont. Már előre írtam a hardverapró fóliát kínáló tagjainak, de eddig egyik sem tudott fóliát ajánlani a készülékre. Van esetleg ötlet/forrás hol és milyet érdemes beszerezni?
Illetve melyik a legújabb ROM, amit érdemes felrakni? Nem szolgáltatós a telefon..
Előre is köszi! -
entoni1989
tag
Kipróbáltam én is Smart TV-het való csatlakozást, viszont valami nem oké, felismeri a TV a telefont és a telefon is megtalálja a TV-t, a TV kiírja, hogy csatlakozott a telefonhoz (pipával jelzi), viszont a telefonon még folyamatosan pörög az hogy csatlakozás a végén meg kidobja, hogy nem sikerül csatlakozni és újra keres. A TV típusa: LG 43UF680V UHD Smart TV. Szerintetek mi lehet a baj?
-
-
entoni1989
tag
válasz Szellem. #17539 üzenetére
Szia. Én is Bluethoot füles vásárlása előtt állok, én a Samsung Gear Iconx-el szemezgettem, ott 2 dolog ami bosszant egy kicsit, elsőként az ára, másrészt az akkuidő, de viselésre viszont nagyon jó lehet, szinte észrevehetetlen és ennél nincs az a lehetőség, hogy ha kicsit megmozdul a kábel kifordul a gumiharang a fülből és már is igazgatni kell. Viszont azt szeretném megkérdezni, hogy level U Pronál ez a hatás mennyire van meg, mennyire viselhető kényelmesen, mennyire tűnik fel, hogy viseli az ember, szóval mennyire van természetes hatása és hogy milyen stabilan áll meg a fülben és az mennyire ellenáll a mozgásoknak? Köszönöm!
-
Ákkk
addikt
válasz entoni1989 #17541 üzenetére
Hát az iconx-et nem ajánlom a hangzása átlagos üzemidő 0 és könnyen el lehet hagyni.
Telefonálásra meg nálam alkalmatlan volt, mert vagy mindenki engem nézett az utcán olyan hangerővel kellet beszélnem vagy a másik fél nem hallott semmit☺
Maga a koncepcíó jó lenne mondjuk sd bővithetőséggel kicsit erőteljesebb aksival és jobb hangszóróval de ez így gyenge.
Majd 1-2 év múlva talán rájönnek és továbfejlesztik😆
Én kaptam a telefonhoz de hamar elajándékoztam.
Amúgy ennyi pénzért már nagyon komoly fejest lehet kapni.
Amit használok egy Bluetooth level link arra bármilyen fejest lehet csatlakoztatni jack-el is és nagyon jó kis eszköz.A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
Jolet
őstag
válasz entoni1989 #17542 üzenetére
És tényleg, a Telekom oldalán meg se említik
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
entoni1989
tag
A Level U Pro akkor szerinted hangzásban jó választás? és még ugye nekem lényeges volna, hogy masszivan álljon a fülben, állja a kiképzést és ne mozduljon ki mert annál idegesítőbb nincs mikor elmozdítom a fejem, a kábel kicsit meglöki a fülemben, elmozdul és már dugdoshatom is újra
-
Ákkk
addikt
válasz entoni1989 #17545 üzenetére
Hangminőségben adatok alapján elég jó de még nem próbáltam, és szerintem a bedugós füleseket ajánlott kipróbálni ha van rá lehetőséged mert pld nekem még egy sem volt ami nem akart volna kiesni mozgás közben és nem csak a kábel miatt.
A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
ZsyfKo
senior tag
Sziasztok. Tudtok ajánlani jó minőségű kijelző fóliát, ami lehajlik oldalra és tokkal is használható?
OnePlus 8T
-
Szellem.
nagyúr
Gyönyörűen lehet vele telefonálni. Ezt az infot honnan vetted?
Én használom, és minden faszán megy vele.(#17541) entoni1989: Az ikon x-et én sem javaslom. Nekem eddig sosem okozott problémát maga a kábel. Nekem sose esett le és tökéletesen illik a fülembe a harang, de a csomagan van még 4 fajta különböző méretű harang. Ha bemész egy üzletbe biztosan ki lehet próbálni. A hangzása kiváló, az akkuidő szintén és nem akadályoz a kábel.
[ Szerkesztve ]
-
mekkGyver
aktív tag
válasz ZsyfKo #17547 üzenetére
Nekem ilyen fólia van rajta. Az üzletkötő ajánlotta, hogy ez jó szokott lenni. Az igaz, hogy egy hét után még nem jön fel a széle, és remélhetőleg később sem fog, ugyanis ez nem a megszokott fényes kemény anyagból van, hanem olyan puha, mint ami a gyári védőfólia szokott lenni régebben. Pl. körömmel lazán be lehet nyomni, aztán egy idő után kisimul (vagy nem). Akkor ajánlanám, ha párszáz forint lenne és akkor 2-3 havonta lehetne cserélni. Most rendeltem hasonlót ebayről, de az csak 1$. Remélem legalább ilyen lesz, és akkor nekem megfelel.
Lehet kapni gyárilag íves üvegfóliát, de azt még nem mertem megkockáztatni, mert még ezt is nehéz volt egyenesen felrakni...[ Szerkesztve ]
Idegeskedni nem más, mint mások hülyesége miatt magunkon bosszút állni.
-
entoni1989
tag
Valaki tapasztalat már azt, hogy fb messenger alkalmazás egyszerűen már használhatatlan mód szaggat, laggol? Nekem egyszerűen annyira hogy olykor már gépelni sem tudom úgy beakad, de olvastam play-ben hogy többeknél is van ilyen. Ez valahogy orvosolható?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple Watch 6 44mm Kék Megkímélt/1 hónap gar./Akku 81%/p3796
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
- Beszámítás! Apple Watch Ultra 2 Cellular 49mm okosóra garanciával hibátlan működéssel (1 hónapos)
- Apple watch Ultra megkímélt 2026.01.18-ig jótállás névre szóló számlával!!!
- Apple Watch Series 5 44 mm GPS+Cell
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest