Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
válasz migabi24 #4000 üzenetére
az S4 a szobába is 4-5m pontosságot tud
Te sátorban laksz?
Mert egy normál házból nincs az a GPS ami valós jelet fogna, max, ha az ablak mellé rakod a készüléket és véletlenül van rálátása pár műholdra (de az se lesz pontos, mert a háromszögeléshez ilyen pozícióból kevés adatot kap).
Az amit te pontosnak vélsz, azt a letöltött AGPS adatokból és a Wifid helyadataiból saccolja, köze nincs valós, mért pozícióhoz.Nem véletlen, hogy dolgoznak más, beltérben is működő, valós pozicionáláson, hogy nagyobb épületekben (pl. plázák) is megoldható legyen a gyalogos navigáció.
[ Szerkesztve ]
-
migabi24
nagyúr
válasz Parallaxis #4003 üzenetére
Igen.
-
kristof83
aktív tag
Na ha minden jól megy pénteken megjön a Galaxy Note Edge-em egy Gear S-el együtt!
Eddig vártam, hogy nálunk kapható legyen valamelyik gsm boltba...
Egyik ismerősöm ma veszi meg nekem Párizsba...remélem kapni fog! -
pusihusi
addikt
Sziasztok rootolni towelroot.com lehet? Hanyas droid van rajta?
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
Ja még annyit a Telekomosra fel lehet rakni független xeh romot? Minden knox nélkül, marad a 0*0? Köszi.
Üdv. Feri!!
-
kristof83
aktív tag
válasz Weeman1 #4008 üzenetére
Persze írok majd!
Először is remélem, hogy kapni fog majd ma az ismerősöm Edge-et!
Néztem a Samsung hivatalos francia oldalát, ott azt írja hogy van raktáron mindenhol.
A Gear S maitt nem aggódok mert azt már itthon is kapni.
Ha nem kap Edge-et, akkor max veszek egy sima Note 4-et a T-nél, és egy Gear S-t valamelyik gsm boltba... -
Bagoly81
aktív tag
-
-
-
kristof83
aktív tag
válasz Parallaxis #4019 üzenetére
Nem tervezem külön használni, néztem róla teszteket és elég nehézkes is önállóan használni.
Az ok amiért ezt veszem mellé, egészen egyszerű...ha már veszek valamit akkor az legyen az újabb modell, főleg hogy árban nem olyan nagy a különbség, viszont kinézetre (hajlított üveg kijelző), és tudásra modernebb mint a Gear2.[ Szerkesztve ]
-
Parallaxis
addikt
válasz kristof83 #4020 üzenetére
Azért kérdeztem igazából, mert a kinézet engem is megfogott (bár a mérete elgondolkodtató), de a saját SIM-es megoldást eléggé érdekesnek tartom, mikor mobil nélkül nem is lehet aktiválni. Valahogy nem érzem úgy, hogy ezt a Samsung teljesen átgondolta volna. Elvileg mintha olvastam volna, hogy jött ki belőle GSM nélküli, csak Wifis verzió is, de még nem láttam árasítva ilyet.
Én is várom a élménybeszámolódat
[ Szerkesztve ]
-
Sword
őstag
válasz Parallaxis #4021 üzenetére
Japánban az van, morognak is érte, nekik a SIM-es kéne DDDDDDDD
Azért jobb, mint a többi, mert pl. van benne gps, nagyobb, szebb ízesebb (játszuk azt, hogy a SIM ingyen van, grátisz, akkor már mindjárt nem is fáj, hogy benne van). Egyébként meg beleraksz egy másik sim-et, amin van mobilnet (T: duonet kárya) és mehetsz vele sportolni úgy, hogy nem kell figyegjen a Note 4 az oldaladon, mégis van neted, navid, amit akarsz.
A gáz (szerintem) a Tizen, a Wear szerintem hosszú távon el fogja söpörni, sok program jön majd ki rá biztos. Amíg az elején járunk ennek az útnak, jó választás, jövő év végén már szerintem annyira nem. A legjobb (kapható) most szerintem a Sony Smartwatch 3, Wear + gps + ip68, csak csúnya...Zenwatch, Moto 360 szépséges, de az meg nem vízálló és nincs gps. Fene vigye az egészetThe lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
kristof83
aktív tag
válasz Parallaxis #4021 üzenetére
A méret aggaszt kicsit engem is, de remélem nem lesz vészes, Galaxy Gear-em meg volt a Note 3-hoz, és azzal se volt bajom. Meg úgy vagyok vele hogy most télen úgyis mindig pulóver meg kabát van rajtam, úgyhogy ha nagyon nagy akkor se rémisztgetem vele az embereket az utcán mert nem látszik hogy rajtam van
Tavaszig-nyárig a pólós szezonig meg elég sok minden fog még történni....lehet addigra meg se lesz! -
davidi
tag
Gyorstöltés vs normál teszt.
Gyors Note 4: 30 perc alatt + 37%
Normál S5: 30 perc alatt + 25%http://tiszavolgyidavid.com, iPhone 14 Pro, Mac mini, MacBook Air M1
-
Lecs@
addikt
Mindenki aki 5 col feletti kijelzős telefont használ, az kényszerből teszi, és elítélendő [link]
512 GB
-
DeathAdder
veterán
Ha vernének sem mennék 5+" alá
Mondhat bárki bármit totálisan használható egy kézzel még a note 4 is, bármilyen körülmények között.
Egyedül ami nekem nagyon nem megy az az egykezes ujjlenyomat olvasás, na de ez már lerágott csont...Most gondolkozom, hogy egy gear 2 -vel (vagy neoval) is beújítsak mellé, mert látok benne fantáziát
Ez az új gear s szerintem rohadt drága, és teljesen felesleges a 3g, gps etc.. féle tudása, persze dizájnban nekem az visz mindent -
B1T3
addikt
válasz DeathAdder #4035 üzenetére
Igen, az ár. Ha majd egy korrekt, kör dizájnú okosóra kapható lesz 30-40 ezer forint környékén, gondolkodóba esem.
-
silmatauki
őstag
Kamerázóknak: itt egy Snap vs. stock Camera app vs. FV-5 összehasonlítás, képekkel:
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=57169980&postcount=2353
-
-
leslien
nagyúr
válasz #18001664 #4032 üzenetére
semmi extra, jó telo a Z3 is, de annyira nem h benne álljon 140k. 2013 as modelt tudtak 2014 év végére majdnem össze rakni.... kamera nem annyira jó sztem Imx 220 van benne. miért? vmit nagyon tud a samu h csak a Note 4 ben van a imx 240 sensor. nekem nagyon számít a kamera mert 2 kis srácom van.a Note 4
Snap 805 és nincs probléma a 2 k kijelzővel is lazán elbánik. szóval ha veszel akkor azt könyveld el h van dadogás mert ez Samu es Tw. amúgy meg az egyik legjobb telom pedig volt egy pár....Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
S e t h
nagyúr
Mivel a készülék megvásárlásával a korábbi dropbox fiókunk 50 gigás tárhely növelését nem hosszabbítják meg automatikusan, ezért regisztráltam még egy fiókot, viszont itt még mindig nem látom, hogy kaptam volna 50 gigát.
Ugyan számítógépre nem raktam fel a dropbox kilenst, nem tudom ez okozhatja-e, vagy kell vmi külön megoldás?Telefonról használom, de semmi.
Arra van esetleg tippje vkinek ,hogy számítógépről miként lehet kliensben használni mind a kettőt párhuzamosan?Tartok tőle, hogy nem lehet, max böngészőben illetve ha ki be lépkedek az eltérő accountokkal a kliensben.Szerk:
Na délután átolvasom hátha van megoldás, viszont még mindig nem vágom miért nem kaptam meg az ötven gigát.
[link][ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
törölt tag
Sziasztok!
Használ valaki QI töltőt Note 4 -hez? Én most gondolkozom egyen.
-
kristof83
aktív tag
válasz #18001664 #4025 üzenetére
Nincs különösebb oka a cserének...majdnem 3 hónapja vettem a 6plus-t, kicsit meguntam most Note-ozok egy darabig meg érdekel a Gear S is.....aztán úgyis ismerem magam, majd ha tavasszal esetleg kiadják az órát applé-ék akkor majd úgyis megint iPhone-ozni fogok pár hónapig egy Watch társaságában.
De még nincs meg a Note 4 mert várok rá hogy az ismerősöm tud-e hozni a héten Franciaországból egy Note Edge-et...ha nem akkor veszek egy Note 4-et! -
B1T3
addikt
Nem arról van szó. Hanem hogy az S5 akksija eleve kisebb kapacitású, ergo kevesebb „töltenivaló” van rajta, és így is kevesebbet töltődött. Azt tegyük hozzá, hogy eleve a gyorstöltés is az 1-ről 50%-ig töltésnél jelent számottevő sebességbeli előnyt, afölött már kevésbé.
S5 2800-as akksijának 25%-a: 700 mAh.
Note 4 3220-as akksijának 37%-a: 1191 mAh.
Több, mint másfélszer annyit töltődött a Note 4 (az S5-ének a 170%-át). -
Lecs@
addikt
válasz DeathAdder #4035 üzenetére
Én 5.5 alá nem mennék. Annyira megszoktam, hogy már 5 is kicsi, és kényelmetlen .
(#4039) Kali :
(#4048) boksz :
[ Szerkesztve ]
512 GB
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest