Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
david5745
tag
válasz ForRedGlory #1300 üzenetére
A vodafonenál is Exsynos-os van ??? én is néztem kb másfél hete de azt nem néztem meg hogy Exynos-os vagy Snapis akadást nem produkált az biztos. Azon gondolkodom már egy pár napja hogy vodanál vegyem olcsóbban a Snapist vagy vegyek függetlent ami drágább de Exynos-os de így probléma megoldva
Most nézem a voda oldalán is azt írják hogy "Processzor sebessége:1,9 GHz + 1,3 GHz"
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz ForRedGlory #1302 üzenetére
Az X-el hulyeseget mondtam amugy
-
Szellem.
nagyúr
Sziasztok!
2 órája beléptem és a Note4 tulajok táborába.
Exynos procival. -
apaszka
veterán
válasz david5745 #1301 üzenetére
Barátomnak ma jött meg! Mivel fehéret akart csak,így muszáj volt nem a telenortól venni! Pedig fel volt iratkozva az elejétől.
Holnap megnyomkodom neki,mi a különbség a 3-4 közt!
A bártatnője 4 minije tényleg mini mellette!
[ Módosította: radi8tor ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Ewyn
csendes tag
Tegnap dél óta jómagam is Note 4 tulajdonos vagyok, eddig bejön a "kicsike".
Megosztom eddigi élményeim, bár nem annyira releváns egy Note 3 vs. Note 4 vitában, a korábbi telefonom egy Galaxy S Advance volt (közel sem egy kategória).
Néztem, mennyire melegszik, mit bír, akad-e vagy sem, eddig pozitívak az élmények. Nekem úgy tűnik, csak akkor akad meg egy-egy tized másodpercre, amikor app frissítés közben buzerálom, vagy amikor egy izmosabb programot elsőre futtatok. Az akadás nem folyamatos, csak egyszeri pillanatokról van szó.
Kipróbáltam, hogy kihangosítón telefonálok miközben osztott képernyőn S-pennel firkálgattam és neteztem szimultán. Ekkor volt egy pont, amikor érezhetően belassult a készülék nagyjából 5-8 másodpercre, de nem egészen tudom az okát mivel utána elmúlt és nem is került elő többé a probléma a 30 perces beszélgetés alatt.
Melegedés tekintetében nem tudom mit gondoljak, első bekapcsolás után megijedtem, frissítés közben illetve utána használva (videózás, netezés,állítgatás) elég gyakran komoly szinteket ért el, kézbe véve rendesen radiátornak éreztem. Mikor az aksi 8%-on volt, feltoltam töltőre, 100%-on levettem, azóta alig melegszik, nem tudom a kettőnek van-e köze egymáshoz, de ma már egyáltalán nem melegedett vagy csak minimálisan.
Egyéb élmények:
Ujjlenyomat leolvasó nálam hibátlanul működik, bár macerás. Ha odafigyelek és pontosan ráhelyezem az ujjam, akkor gyakorlatilag 10/10, de amint kicsit is rosszul áll kézre (ujjra) máris nem jó. Érhető, csak nekem zavaró a mindennapi használat során.A GPS remekel, lakótelepi épületen belül is szinte méterre pontosan belőtt, pontosan navigál, eddig ez a legjobb GPS-es telóm.
Wifi stabil és erős, a jelerősség mindenhol pár jelzéssel jobb értéket mutat a korábbi mobilomhoz képest.
Aki fél a nagy képernyőtől, annak üzenem, hogy teljesen szerethető. Telefonálás közben egyértelműen nem olyan kényelmes, mint egy 3,5-4" kijelzős készülék, de aki csak telefonálni akar, annak nem ez a modell fog kelleni. A képe gyönyörű, élmény vele netezni, jegyzetelni, egy-egy 3D játékot próbálgattam rajta, valamint 1080p filmeket, végig szép, akadásmentes, eddig nem bánom, hogy bevállaltam ezt a tepsi méretet
Az S-Penről még nem alkotok véleményt, mert ehhez több idő kell, de látok benne fantáziát. Amikor kihúzom, hogy írjak egy jegyzetet, azon kapom magam, hogy a böngészőt is azzal kezelem, nekem eddig bejött, de nem mondanám, hogy nélkülözhetetlen.
Az eddigi egyetlen negatívum viszont pont a tollhoz kapcsolódik: időnként nem veszi észre, hogy odaböktem egy ikonra a tollal. Nem túlzottan gyakori, csak pont annyira, hogy hosszabb használat alatt már kicsit zavarjon.
Lenne két kérdésem az itteni szakértőkhöz:
1) A póthegyek a tollhoz igazából miért kellenek? Idővel elkopnak? Mikor kéne cserélni?
2) Factory reset ugye nem érinti a garanciát? Csak kíváncsiságból kérdem, ha egyszer szükségesnek ítélném.[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
válasz migabi24 #1305 üzenetére
Ez egy kivételes eset volt. No meg egy rövid eltévelyedés.:
De, örülök, hogy itt is itt vagy.(#1307) leslien: No meg neked is örülök.
Két dolog van, amin meglepődtem:
Egyik, hogy kurv@ hosszú a töltőkábel.
A másik meg ez:Ez brutál tényleg.
Baromi jó lett a telefon. Eddig elmondható, hogy a Note-okkal nem volt bajom és a számomra legjobban sikerült telefonok. Ezt a fémkeretes megoldást már korábban kellett volna erőltetni más modelleknél is. A feleségem Galaxy Alphaja is nagyon jó telefon lett. Imádja.
Aszem, nem kell többet és nem is fogok eltévedni más irányba.[ Szerkesztve ]
-
arysat
tag
nekem is megjött tegnap az edigitálból a note 4,nagyon fasza telefon
s7 edge titan 32 gb
-
-
[P]laci
senior tag
Android 5.0 Lollipop Update Schedule Leaked for Samsung, Motorola and LG
Samsung Galaxy Note 4 - 2015. január - február
-
Stevee83
aktív tag
Ha már ilyen szép számban összegyűltünk itt lenne egy érdekes kérdésem. Ez már Note 2 óta érdekel... hátha valakinek van ötlete vagy hallott a dologról.
A dolog lényege, hogy valamilyen úton-módon nem lehet azt megoldani hogy a Note-ot digitalizáló táblaként használjam. (És nem kellenek a hozzászólások, hogy ahhoz kicsi, meg stb. ) Néhány esetben jól jönne és elég ez a méret, de eddig még nem nagyon találtam rá megoldást.. lehet nincs is.... de hátha valaki belefutott ilyen megoldásba
Mindenkinek joga van a saját örültségéhez!
-
leslien
nagyúr
válasz Szellem. #1310 üzenetére
szerintem is maradunk itt mert ez nagyon jó telo!!
kamera az nekem most nagyon bejön. az h nem Exynos
pont nem érdekel mert csinál mindent amikor akorom és ahogy akarom nincs probléma vele. nen tudtam még bajba keverni
ja jut eszembe aki akar venn Exynost asszem ma a Erzsébet krt. Edigitalban átvehető 203k fekete
meg rendeltem, de kaptam Telenoritól jó ajánlatot es így ez lett[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
MultiDoodad
aktív tag
Háhá.. jó nektek. Én szerdán rendeltem le magamnak egy fekete note 4- et Miskolci extrémbe de csak hétfőn lesz elérhető... ahhwww a türelem nem az erősségem Bár lenne valami gyorsabb szállítási lehetőség. Szerintetek mennyire lesz időt álló az alukereten a festés?
-
Szellem.
nagyúr
válasz leslien #1321 üzenetére
Én is véletlen tudtam meg, hogy Exynos proci van benne. Tegnap megvettem a Samsung Experience Store-ban és amikor kifizettem mondja a srác, hogy ez Exynos processzoros. Már majdnem mondtam neki, hogy vidd vissza a polcra. Aztán mondta, hogy nem kéne, mert szerinte jobb mint a Snapdragon. Állítólag a függetleneket adják Exynos procival. Egyébiránt lényegtelen a számomra, hogy melyikkel kaptam, volna. A lényeg, hogy a Note3-al sem volt bajom. Az is pörgött, jól szerepelt, semmi bajom nem volt vele.
Szóval, szuper a telefon. A kamerája is nagyon jó képeket készít. Az üzemidőre leszek még kíváncsi.(#1318) Stevee83: Ahogy migabi24 is írta az Exynos miatt van ez így.
[ Szerkesztve ]
-
baladam86
aktív tag
Hozzáértőktől kérdezném, ha megkapjuk az új androidot, előreláthatóan milyen különbség lesz a Snapis és az Exynos-os variánsok között? Gondolok itt a 32-64 bit különbségére. Amennyire laikusként belegondolok, az Exynos-nak el kellene egy kicsit húznia, de vajon hagyják-e azt, hogy a Snapdragonosok kicsit "lemaradjanak"?
(1323): Eddig az én keretem nem kopik, egyelőre úgy tűnik, hogy masszív, bàr nem álltam meg kaparászni, hogy pontos választ tudjak adni
[ Szerkesztve ]
SIISIIIS4Note3Note4Note9S23Ultra
-
S e t h
nagyúr
válasz MultiDoodad #1323 üzenetére
Én hétfőn rendeltem goldot, eddig azt írták 29-én lesz, ezt mára törölték és nincs megadva újabb határidő.
Az merült fel bennem, hogy az akciós rendelés ilyenkor ugyanúgy él tovább ha mondjuk csak pl két hét múlva lesz raktáron, de akkor ugye már nem akciós áron?This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
MultiDoodad
aktív tag
válasz S e t h #1329 üzenetére
Nekem azt írták emailban, hogy a megrendelt akciós áron kapom... ha viszont még akciósabb avagy olcsóbb lesz akkor az az ár lesz érvényben. Viszont semmi esetre sem lesz drágább... "álítólag" de lehet holnap felkeresek egy tmobilt... és snapis leszek....a rendelést meg visszamondom... na majd kiderül.
-
S e t h
nagyúr
válasz MultiDoodad #1333 üzenetére
Van vkinek már egyáltalán gold verziója itt a fórumban? Lehet gondolkodni kellene más színben, mert olvastam külföldi fórumon azt is, hogy van aki az Usában szinte sehol sem kapott.
Viszont érdekes, hogy az edigital miért vette fel akkor a kínálatába.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
leslien
nagyúr
válasz migabi24 #1330 üzenetére
+1 nagyon jól beszélsz ...
Note 4 vs Nexus 6Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Luser2000
addikt
csak csendben kérdezem: valaki ÁFA-ban nem tud segíteni? (az esetleges választ privátban várnám).
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
ForRedGlory
félisten
Kozben megtalaltan, targytalan.
[ Szerkesztve ]
-
Geryson
addikt
Sziasztok!
Az alábbi kérdéseim lennének:
- ezt a számomra tök felesleges lépésszámlálót ki lehet kapcsolni? Mutatja itt nekem a főoldalon, hót semmi értelme (számomra)
- a képernyő elforgatást nem lehetne intelligensre állítani (mint ahogy a S3-an volt)? Elég furcsa nekem, hogy forgat állandóan, amikor nem akarom, akkor is...Szerintetek eladható az a Level Box hangszoró, amit kaptam a vásárláskor? Reális lenne egy ilyen (amúgy baromi jó) hangfalnál, hogy 52.000 Ft legyen a bolti ár?
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
Geryson
addikt
válasz ForRedGlory #1343 üzenetére
35-ért akarom feldobni, 2x próbáltam ki, de tök olyan, mint ha ki sem bontottam volna (tehát a csomagoláson nem látszik). Mondjuk brutálisat szól, tényleg megdöbbentő, de nekem 52e-t soha nem ért volna meg - mondjuk más kérdés, hogy nem is használok ilyet, talán ezért...
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
MultiDoodad
aktív tag
válasz S e t h #1344 üzenetére
Na ne mááááár.... nekem még 2014.11.03-at ír .. de ha nekem is csak november 12-re dobja be már most törlöm a megrendelést... Bár én feketét rendeltem meg.
Van valakinek ötlete honnan tudnám akár már holnap át venni ? Mert ez így csak húzás halasztás.
Köszke az infókat.
[ Szerkesztve ]
-
baladam86
aktív tag
válasz MultiDoodad #1346 üzenetére
Samsung experience store-ban (Allee, Westend, Váci út) biztosan van, 1 hete vettem 235.000-ért, nem bírtam tovább várni, mivel csak nekik volt fekete, edigital-ban, Media Marktban csak fehér volt, a szolgáltatós nekem meg kizárva. Úgyhogy ott érdemes próbálkoznod.
SIISIIIS4Note3Note4Note9S23Ultra
-
MultiDoodad
aktív tag
válasz baladam86 #1347 üzenetére
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
Most másszak fel Petre? Lehet azért annyira nem leszek türelmetlen A t.... se fog most kocsikázni
Akkor várunk jövőhétig hátha hátha HÁTHA.
De köszönöm a gyors információt.
-
migabi24
nagyúr
Na elkelt a kis ajándék kamera, az exdigital kicsit leverte az árát, de még így is elmondhatom, hogy 150-ből kijött a kicsike, köszi telekom :-)
-
Jolet
őstag
Hát mától csatlakoztam én is...
Bementem a t-be és sikerült rábeszélni a kisasszonyt, hogy az egyetlen megjelenés előtti bontatlan Note4-et eladja nekem. Hivatalosan még nem árulják, mert nincs az árlistán. :-)WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest