Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
P3Dr0
senior tag
válasz Freezee #18645 üzenetére
Nekem ugyanez volt es mostmar ugynezki jo. Ami nalam ezt okozta az a greenify!
Ha az a modul aktiv az xposed-ban akkor 1 ido utan feleslegesen porognek a magok egeszen ujrainditasig.
A baj csak az hogy megvettem a greenify-t meg regebben de igy most nemtudom hasznalni mert sokkal jobban merul az aksi a feleslegesen mukodo magok miatt. -
P3Dr0
senior tag
válasz #24536576 #18652 üzenetére
3 modulom van az xposed ben. Egyik a greenify a masik az S5 tema a hatmadik az applications nevu. Egyenlore mindharmat deaktivaltam az xposed alatt es most nagyon jo a fogyasztasa a telefonnak.Szep lassan majd vissza kapcsolgatom a modulokat es kiderul melyik a ludas. Egy biztos valamelyik modul porgeti a cpu-t feleslegesen raadasul ugy hogy restartkor meg minden jo aztan hasznalat kozben valamikor kiakad a cpu vezerles es csak ismet egy ujrainditas segit. Root miatt jol megkell valogatni az embernek miket tesz fel mert ilyen hibak siman lehetnek ha egy app nem jol mukodik.......
-
törölt tag
-
nagyj74
senior tag
Sziasztok.
olyan problémám lenne, hogy a telefont egy bluetooth headset-el használom.
Viszont az FB Messenger hívást nem tudja kezelni.
Lehet ezt valahogy orvosolni?
Köszi -
Hauptmann
addikt
Jaja, végülis enni nem kér.. Bár ha jól látom, van köztük csak Kindle-n futó cuccok, sajnos pl. a Accuweather is pont ilyen.
Most már jöhetne nagyon ide, ebbe a régióba is az NE4 ROM, kellene az a hívásrögzítés, root-al nem akarok foglalkozni. Sőt, már van NF3 is Szingapúrnak. Vagy hozzánk már a 4.4.3-al fog jönni a root-olás nélküli hívásrögzítés?
[ Szerkesztve ]
-
Hauptmann
addikt
Srácok, van köztetek, aki motorozik? Milyen BT fülest használtok,a mi kényelmesen elfér a sisak alatt, és nem nyomja az ember fülét? A mostani Plantronics-om nem valami jó ebből a szempontból.
Másik kérdés. A naivigáció hangját hogy lehet a BT fülesre varázsolni?
[ Szerkesztve ]
-
vihar100
tag
sziasztok lehet csak én vagyok a suta de note 3-ba hol kell szundit állítani?
-
Hauptmann
addikt
A hangvezérléses hívásfelvétel, és elutasítás (answer, reject) BT fülesen keresztül nem működik? Ellenben az automatikus hivásfelvétel tökéletes.
-
apaszka
veterán
-
tysonn198810
tag
Az letezik hogy napi tobb mint 1gb-ot szemetel az android?mert clean master napi 1gb szemetet jelez....:/
iPhone 16pro max
-
P3Dr0
senior tag
Apaszkanak igaza volt. Ha az amazon appstore-t fagyasztom akkor az "ingyenes" progik nem mukodnek. Szoval folyamatosan be kell lenni jelentkezve az amazonra. En az ilyet nem szeretem igy torlok minden amazon-os "ingyenes" programot.
-
apaszka
veterán
Sajnos így van, és figyeli , hogy jogosult vagy e a használatukra. Így sajnos eszi a telót feleslegesen.
Én is használtam régebben, de aztán a fiam felvilágosított. Semmi sincs ingyen. Ha valami fizetős, azt a tulaja tudja ingyen adni.
Ugye a magyart árut nem érinti, mert innen fizetőset nem lehet feltölteni.https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
fecske95
tag
válasz apaszka #18676 üzenetére
Akkor ilyen alapon lehet törölni az összes alkalmazást mert a play-re is folyamatosan be vagy jelentkezve a google fiók jóvoltából... nem tudom mit piszkálnak vagy nem, de erőforrást zabálnak a google szolgáltatások az tuti.
Az amazon erőforrás zabáló részét tehát értem... ámbár másrészt szerintem csak időnként ellenőriz vagy az amazon app tárolja mivel mindenféle huzamosabb net kapcsolat nélkül is elindulnak az appok...
[ Szerkesztve ]
-
allein
addikt
Sziasztok. Mi lehet az oka annak, hogy amikor a töltőt csatlakoztatom nem ad hangos visszajelzést a készülék? Pipa be van állítva neki. Másik kérdésem, volt frissítés mostanában vagy ezután várható?
-
P3Dr0
senior tag
válasz fecske95 #18677 üzenetére
Nalam az verte ki a biztositekot mikor nem volt net a telefonon es az "ingyenesen" letoltott root explorer nem indult el mert hianyzott neki az amazon kapcsolat.
Aztan vissza tettem a netet egybol ment minden. Majd fagyasztottam az amazon app store-t akkor ismet nem ment. Google-nel annyi a kulonbseg,hogy offline is lehet hasznalni az onnan leszedett appokat es meg bejelentkezni sem kell hogy belegyen az ember. Nem is tudom mi lenne ha ujrahuznam a telefont es addig a filekezelo nem menne mig a telefon nem csatlakozna valamelyik app markethez.
Utalom az ilyet azert van nalam minden reklam kigyilkolva. Sokakat nemzavar engem a halaba tud kergetni ha egy appban vagy weboldalon valahol ott a reklam. Mondjuk amit tudok megveszek es ezutan az "incidens" utan megvettem a root explorerrt a playbol. Elvegre sokat hasznalom es nem rossz program. -
apaszka
veterán
+1
Én is sok programot megvettem.
Nagyrészét már nem is használom. Keyboard vagy 3 van megvéve.....
De azt mondom, ki megérdemli és jó app--ot készített támogatom ennyivel.
Azért van benne munka.( Pl a fiam is sok hetet ölt bele egy app-ba Többet készített már de nem rakta fel mindet, vagy azért mert megrendelésre lett csinálva, vagy mert nem tartotta érdemesnek.)
Igaz az itthoni program készítők mostohák,, mert nem lehet pénzt kérni a cuccért magyarországról.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Pepeninho
őstag
Sziasztok!
Erősen gondolkodom egy ilyen ketyere megvételén. Még pár készülék versenyben van, de úgy néz ki a Samu esz a befutó. Érdekelnének a hétköznapi bosszúságok, merthogy ilyen minden telefonnál van. Jellemző itt a lepattogzás, repedés, fagyogatás... ? Valamint fontos kérdés, hogy szerintetek a Samu gari miatt vegyem szolgálatatónál vagy Samsung márkakereskedésnél? A Sufnituning GSM boltokat felejtsem is el,
Válaszokat előre is köszönöm!
Ps4, Xiaomi 11T
-
DeathAdder
veterán
Hali.
Van közületek, aki Nexus4/5 -ről jött N3-ra, és ezt használja már egy ideje?
Érdekelne a véleményetek, hogy mennyivel tűnik lassabbnak a rendszer a mindennapokban, és hogy valami GPE rom telepíthető-e rá, vagy amivel megközelítheti sebességben a nexust? Létezik ilyen? S5 is lassúcskának, és laggolósnak tűnt N5 után a részemről, note3-at még nem kezeltem.
Fícsörök engem nem érdekelnek (bár ha a cerka érintésre működne az azért nem volna rossz)Imádom a nexus-t, de tegnap rájöttem, hogy nekem még mindig samoled felé "húz a szemem", és persze a méret sem elhanyagolható tényező
-
adequate_cou
senior tag
válasz DeathAdder #18685 üzenetére
N4-em volt előtte, ami rosszabb:
- Nincs prémium érzés mikor kézbe veszed\ránézel.
- A tárcsázó és üzenet app mindig laggol, még 3rd partyk is(exDialer). Mintha egy bűn lassan elérhető helyen tartaná a telefonszámokat és üzeneteket amiket mindig újra be kell tölteni mikor megnyitom a programokat.
És ennyi, minden másban jobb vagy ugyanolyan jó a számomra. Sokkal kevesebbszer veszem elő a laptopot mióta megvan, tableteket el is adtam.
A prémium gariról meg csak ódákat tudok zengeni. Ha láthatóan szarakodik a teló, nem kell 3 hetet várni arra, hogy gariztasd és várd, hogy visszaküldjék karcosan\ugyanolyan hibás állapotban, hanem kijön egy szakértő szervizes aki nem megy el amíg meg nem csinálja.
GPE romról nem tudok, de feldobsz egy Nova launchert és mintha Nexusod lenne újra. Nem laggol egyáltalán, legalábbis nem jobban mint az N4.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz adequate_cou #18686 üzenetére
Köszi
Azt láttam még S5-nél, hogy multitaskingban levő appokat újra betölti, ha rájuk megyek a recent app penelben.
Ez itt is így van, vagy ez csak valami TW-s fasság?Köszi
-
patoga
tag
válasz Davebowman #18687 üzenetére
Megy a rogzites. Csak kekfog lapcsolaton keresztul nem. Kocsimban is hanyagolom a bt-t, de az AUX kapcsolaton at szepen veszi mindket felet. 4.3-on jo volt a bt is.😠
-
synex70
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám a telóval, hogy automatikus képernyő kikapcsolás nem működik.
Ha bemegyek a beállítások > eszköz > kijelző > képernyő időkorlátja menübe, és akármelyik időzítést állítom be, nem kapcsolja ki magától a beállított idő után a képernyőt. Pedig működött. Igaz pár napja rootoltam a telót. Lehet ennek valami köze ehhez? Esetleg valamilyen appal megoldható ez? 4.3-as android van fent. -
adequate_cou
senior tag
válasz DeathAdder #18688 üzenetére
Nálam nincs így.
-
vrgkrisztian
aktív tag
válasz DeathAdder #18688 üzenetére
az s5 az első szoftverekkel valóban ezt csinálta.
note 3-nál nincs ilyen,mivel 1 gigával több ram van ebben,és már egy ideje piacon van,szóval volt idő "jobban optimalizálni" ún. "használhatóvá".semmivel nincs több gond egy ilyen készülékkel,mint egy nexussal.
de ha bármi baj van,ott a prémium gari.
eléggé ajánlott faktorú ketyere,messze a piac legjobbja még mindig. -
blackydan
senior tag
Sziasztok!
Több hónapos virágzó kapcsolatom a telefonommal pár hete a szakítás fenyegeti. Első körben pár naponta kaptam egy üzenetet Sim card removed címmel amit egy egyszerű ujrainditassal orvosoltam . Egy hete a Sim elhagyása elkezdett sűrűsödni már napi többször jelentkezik a dolog. Valaki találkozott már hasonló problémával? Hogy oldottátok meg? Ráadásul egy kész szenvedés kihúzni a simet a helyéről...
-
Pepeninho
őstag
Valaki erre???
Ps4, Xiaomi 11T
-
Zolint
tag
-
blackydan
senior tag
válasz adequate_cou #18696 üzenetére
Ok akkor holnap lesz egy utam oda Amúgy még sosem voltam telefon szervizben valamire oda kell figyeljek? Rendesen Samsung boltba mennék, érdemes - e laptopra lementeni mindent? Ki tudja ezt a telefont kapom majd vissza vagy sem...
-
apaszka
veterán
Az SU eltávolítását tervezem . Ma nem tudtam lottót feladni munkahelyről,és ez a root okozhatja valami miatt! ?
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- Politika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mozilla Firefox
- Elektromos autók - motorok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest