Hirdetés
-
LOGOUT.hu
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
válasz vrgkrisztian #13953 üzenetére
A méretét egy nap alatt megszokod és utána a többi készülék lesz nevetségesen kicsi
A vaku gyenge, de semmivel nem gyengébb, mint az S4-é.
SII után hatalmas ugrás lesz minden téren
Kamera összehasonlítás: [link]
[ Szerkesztve ]
-
banhammer
veterán
válasz vrgkrisztian #13953 üzenetére
Inkább a Note 3-at vedd.
A netezési élmény sokkal jobb, a telefon nagyon gyors, az SPen szintén egy olyan dolog ami sokmindenre használható.
A fényképezőgép kicsit gyengécske, de kicsit játszva a beállításokkal (nem auto módban kell fényképezni) jó képeket lehet csinálni.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
kosturica
őstag
válasz vrgkrisztian #13964 üzenetére
Hogy lenne szoftveres probléma, hiszen írtam, hogy format után se megy egyik szenzor sem.
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
banhammer
veterán
válasz vrgkrisztian #13963 üzenetére
Zsebbe macarásan fog elférni én a hátitáskámban hordom, mint tablet és másodlagos telefon.
Állítólag nem annyira jó képeket készít, mint az előző Galaxy szériák.
Én nem vettem észre eltéréseket, nekem szép képeket csinál.Amúgy meg úgy állok a fényképezés témához, hogyha fényképezni akarok akkor azt fényképezőgéppel teszem (cipőt a cipőboltból).
Ha ingyen van az S4 akkor inkább azt választanám, ingyen minden jóval olcsóbb.
[ Szerkesztve ]
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
iSonic
addikt
válasz vrgkrisztian #14427 üzenetére
Igen egyben van, szóval ha beég a kijelző és ezalatt te lekoptattad a "fém" keretet, akkor cserélik az egészet
-
DrJaka
aktív tag
válasz vrgkrisztian #14599 üzenetére
Gondolom elég nyomós ok kell hogy 2 hetes telefonnál megegyenek bármit.
Huawei Mate 20 prO
-
banhammer
veterán
válasz vrgkrisztian #14616 üzenetére
Gyari garanciasan 150-160 korul mennek a Note 3-ak.
T-nel meg ne szamits drasztikus arcsokkentesre.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Necc
addikt
válasz vrgkrisztian #14618 üzenetére
Tartja az arat, csak az elso negyedevben, a megjelenes utan zuhant. Kovetkezonek majd csak az uj szeria piacra dobasat kovetoen fog zuhanni jelentosen, ami 2014 harmadik negyedevere varhato.
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
berigazek
őstag
válasz vrgkrisztian #14618 üzenetére
A Ténál 187 ezer 2 év hűséggel nekem,holott 19 éve vagyok előfizető! Gondolom olvastad amit írtam erről ma délután?!
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
S e t h
nagyúr
következmények nélküli kisstílü ország....
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Zolesz007
őstag
Szerintem nem jó visszaélni vele. 1 év múlva már úgyis lesz miért hívnia őket
Fold 5
-
Necc
addikt
válasz vrgkrisztian #14837 üzenetére
Ez eroteljesen fugg a kijelzon megjelenitett tartalomtol, es a processzor terhelesetol.
Kb. 4-10 oras kijelzohasznalat hozhato ki, 5-6 oras atlagokkal.
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
szka92
tag
Hello!
Véleményem szerint ez felhasználóspecifikus. Ez alatt arra gondolok, hogy nálam relatíve alacsony a kijelzőhasználat..kb 2 napot húzok ki, a készenlét mondjuk 1nap 20óra, vagy 2 nap 1 óra, attól függ mennyit bogarászom! Általában 2-3 óra a kijelzőidő, a sok háttérbeli program, szinkron stb veszi ki a többi erőforrást. Viszont! Ha mondjuk felülök a vonatra 100%-os töltöttséggel, akkor azt mondhatom, hogy folyamatos nyomkodás, film, net stb mellett mondjuk pikkpakk elérek 6órás kijelzőidőt, kb 1 nap használattal...
-
Ferdzsoo
addikt
Nálam amúgy egyértelműen a mobilnetes netezés szívja legjobban az akksit. De a 4 óra így is megvan mindig.
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Peterson_
addikt
válasz vrgkrisztian #14926 üzenetére
Én nem vettem észre, és ha jól tudom más sem számolt be ilyesmiről.
Kérdezz körbe az S5 topikban, hogy találkoztak-e ezzel a jelenséggel.
Ha nem, akkor fordulj a szervizhez.[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Peterson_
addikt
válasz vrgkrisztian #14929 üzenetére
Természetesen a Note3-rá írtam.
Egyébként mindenképp érdemes azért chaten vagy telefonon rákérdezned a dologra, bár ha gyárilag ilyen, akkor ilyen is marad.
Kb mint a Nótánál a Home gomb lötyögés.
Mindenesetre veszteni nem vesztesz vele semmitiSonka:
-Ez alapján simán kiperkálják, max a szervizes fizetésből lehúzzák az árátApu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
laci0530
senior tag
válasz vrgkrisztian #15788 üzenetére
Ez ismerős, az S III topic is rendszeresen ettől pörög. Azon nekem is van root + custom kernel a gyári rom alatt, itt csak a rootra lesz szükségem (a munkahelyemen Win XP-s gépek vannak még, a háttértárat (admin jogosultság hiányában) csak root + MultiMount sd card app-al kezelik. No meg a hívásrögzítés is kellene, megszoktam, sokszor hasznos, és az egyik kedvenc rendszerkezelő programom, a RomToolbox Pro is csak azzal működik.)
[ Szerkesztve ]
-
banhammer
veterán
Engem hidegen hagy.
Annak viszon orulok, hogy nem arrol szol a topik, hogy mekkorat romoltam tegnap a Csiga Kuki rommal, ami sokkal jobb, mint a Lo Kuki rom, mert pl. kisebb meretu.
Az ember feltett egy altalanos kerdest az SIII topikban es vagy nem valaszoltak, mert az uj Bika Kuki rommal voltak elfoglalva, mert az joval eresebb, mint a Lo Kuki vagy leugattak, hogy ott a kereso, volt mar, stb.
Egy ido utan mar nem is jartam abba a topikba a sok arrogans ember miatt.
Inkabb kigugliztam magamnak a kerdest a kulfoldi forumokbol.Az ilyen hozzaallassal is lehet venni az ember kedvet a forumozastol.
-
banhammer
veterán
válasz vrgkrisztian #15794 üzenetére
Az iPaddal fotozas nem gaz?
-
laci0530
senior tag
válasz vrgkrisztian #15794 üzenetére
Lassan telefonként körpanorámás bukósisakokat vehetünk majd, ha a trend folytatódik. (Pár éve pont az ellentéte volt menő, emlékszem, egy időben a 8210 volt az istencsászár a Nokiák között.)
-
zola-
őstag
Szerintem a rootolast "brad pitt"-el kell vegrehajtani...
-
iSonic
addikt
válasz vrgkrisztian #16175 üzenetére
Nekem megnézték az egyik telefonomnál.. mondjuk én mindig idősebb szakit fogok ki azok meg szakszerüek
-
migabi24
nagyúr
válasz vrgkrisztian #16267 üzenetére
S4 se kopik és a Note 3 se ha vigyázol rá
-
banhammer
veterán
válasz vrgkrisztian #16672 üzenetére
Az lesz a cumi ha a Note 4 is IP-vedelemmel jon ki.
-
iSonic
addikt
Jó ezt én is tudom csak jó poénkodni az ilyen hülyeségeken, amit az ügyfélszolgálat kitalál. Engem valahogy nem vonz ez az IP védelem. Idáig sem fürdettem a telefonom most sem fogom.
-
törölt tag
Akkor nyáron lepattanhat a kijelző?
-
laci0530
senior tag
válasz vrgkrisztian #16998 üzenetére
Mellette S III-unk is van, attól nem rosszabb. Szóval az S II-nél mindenképpen kellemesebb, ez nálam is szempont volt. Korábban a telefonjaimhoz egy Sennheiser CX 300 II fülest használtam, de másfél évet követően a bal oldala elhalkult, ez típusbetegség, ahogy utánaolvastam. Éppen ma böngésztem a nagy fülhallgató topic-ot, infókat merítve, lehet, hamarosan beszerzek valami komolyabb cuccot megint.
-
Markizmark
addikt
válasz vrgkrisztian #17000 üzenetére
Ha jól tudom wolfson van ebben is meg a note 2-ben is. Ezekkel azért lehet lossless zenéket hallgatni megfelelő fülessel.
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
Viktor18
tag
válasz vrgkrisztian #16998 üzenetére
Jól. S2-nél jobban szól. Meg a Z1-nél is. (Mindkettő van a családban). Nem recseg. Gyári fülessel, meg egy kis beállítással, elég jól kihozható belőle a mély, recsegés vagy halkulás nélkül. Nekem tökéletesen jó a hangzás.
-
laci0530
senior tag
válasz vrgkrisztian #17002 üzenetére
Így tudom én is, az S III-ban Wolfson van, ebben integrált, de nem szól rosszabbul.
-
banhammer
veterán
válasz vrgkrisztian #17148 üzenetére
Ez szerintem kifogás kérdése, hogy az ember milyen szériát fog ki és attól is függhet, hogy mennyit volt hurcolva a gép.
Az én esetemben asztali gép pótléknak lett véve a két notebook, nagyon ritkán hurcoltam.
Lehet, hogy emiatt is ilyen hosszú életűek.
Azt tudom, hogy az öcsém Acer gépében egy villámcsapás leölte az akkumulátort.Ettől függetlenül egyelőre soha többet (ki tudja mit hoz a jövő, soha ne mondd, hogy soha), még egy egérpadot se ebből a márkából.
-
Hlavacs76
csendes tag
válasz vrgkrisztian #17248 üzenetére
Köszönöm.
-
tysonn198810
tag
válasz vrgkrisztian #17573 üzenetére
hat igen ez az,h a gyari appal nem vagyok megelegedve,nem magaval a kameraval,mert az sztem nagyon ott van a szeren.de a gari app egy hulladek sajnos.es igazabol ezert nem ertem,hogy ha az s3-nal tudtak jot csinalni az uj 'zaszlos hajoknal' mert nem...
iPhone 14pro max
-
Anulu79
addikt
válasz vrgkrisztian #17572 üzenetére
A csalódást nagyjából arra értem, hogy sokszor cefet lassú számomra mire egy kép után újra tudok egy másikat készíteni. Ráadásul az sem szimpatikus számomra, hogy van ez a "Feldolgozás folyamatban" rész sok fotó után. A képek minőségével semmi bajom.
-
Anulu79
addikt
-
Hauptmann
addikt
válasz vrgkrisztian #18035 üzenetére
Dehogy ér meg, meg ne vedd annyiért.
-
laci0530
senior tag
válasz vrgkrisztian #18037 üzenetére
Vehetnél 100-ért a T-mobile-nál valami mást, eladhatod az aprón bontatlan készülékként kb. tízezerrel az átlagár alatt, majd a vételárra rádobva pár tízest (nem kilencvenezret) független, gyártói garanciás Note 3-ad lehet. Talán megéri a vesződést, hogyha néhány tízezer fájóbb, ha feleslegesen kimegy az ablakon.
[ Szerkesztve ]
-
laci0530
senior tag
Ezt például (listaára előfizetés nélkül 100.990,- Ft), valószínűleg nem lesz rajta ötvenezer veszteség ahhoz képest, minha a Note 3-at hozod ki a T-től, ráadásul független készüléked lehet a végén.
[ Szerkesztve ]
-
handrash
őstag
Esetleg add el az utalványt!
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
jacis
nagyúr
válasz vrgkrisztian #18430 üzenetére
Nekem is kellene egy ilyen. Hol lehet ilyet kapni?
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
törölt tag
válasz vrgkrisztian #18437 üzenetére
Nem hozott ki a sodromból. Ha valakinek nincs annyi intelligenciája, hogy megindokolja a véleményét, azzal nem tudok mit tenni. Csak érdekelt volna, hogy mi az oka. De neked se sikerült eljutni arra a szintre, hogy leírd. A "ronda" "ízléstelen", "samsung is jobb ennél" nem valami értelmes válaszok. AKINEK NEM INGE NE VEGYE MAGÁRA.
Arolotifar: Csináltam letisztult témát is, csak most ezt kezdtem áttenni Note-ra. De eddig is csak az a pár ikon van áttéve ami a képen látszik, így még nekem se tetszik, de nincs is kész. Viszont szerintem olyan ne ítélkezzen, főleg ne ilyen módon, mint itt 1-2 ember teszi, ha a büdös életben nem nyúlt még a telefonjához és csak a gyönyörűséges samsung megoldásokat szereti. Normálisan is véleményt lehet formálni, ahogy Te is és laci0530 is tette.
[ Szerkesztve ]
-
tucsok.
senior tag
válasz vrgkrisztian #18447 üzenetére
Igen, ha rendes a szervizes és nem zárja vissza….. Az enyém ilyen…..
"So say we all"
-
törölt tag
válasz vrgkrisztian #18776 üzenetére
Kíváncsi vagyok, milyen farokméregetős összehasonlító pontokat találtok még...
Páran sírnak a "nem tok topic", vagy a root miatt... Nekem ebből a telefon összehasonlításból kezd elegem lenni... Mi a f*szért nem lehet megnézni élőben azokat a telefonokat? Ott van majdnem az összesről a tesztek is. Komolyan az itteni vélemények után akarjátok megvenni(vagy nem) majd a Note-ot? Be lehet sétálni a media marktba és megnézni. Az meg, hogy akár egy S5tel összehasonlítani a Note-ot.. Vicc kategória.
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz vrgkrisztian #18776 üzenetére
A két amperos töltő, gyorsan tölt. Hidd el.
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
törölt tag
válasz vrgkrisztian #18779 üzenetére
Én még egy telefonomnál se néztem, hogy mennyi idő alatt töltődik fel... De nagyobb az aksi, szóval nyilván tovább tart. De gyorsnak gyors.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz vrgkrisztian #18782 üzenetére
Hát a note nem fog annyit bírni. A két írásom nem függ össze. Az inkább a "mellyiknek van szebb kijelzője" féle kommentekre értem. Gyorsaságot is meg lehet nézni MMban. Szerintem elég kevesen vannak itt akik S5-öt és Note3-at is használnak, használtak.
-
adequate_cou
senior tag
válasz vrgkrisztian #18881 üzenetére
Hol van plusz gari vételére lehetőség?
szerk: meg is van, my samsung portálon, nem is tudtam róla, elgondolkodtató. Van aki élt a lehetőséggel már? 9700 Ft plusz egy év gari.
[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
válasz vrgkrisztian #18881 üzenetére
Ez volt ami igazán elbizonytalanított a Note 3-ban..
S2-ben is amoled volt? Azt használ pár ismerősőm, ránézek majd, hogy náluk mi a helyzet, mert az meg már nem mai telefon, ott csak kijött a beégés ennyi idő alatt.
Nem igazán szeretném a Note-ot sem lecserélni jó pár évig (3-4-5), bár ki tudja mit hoz a jövő, de ha ez most csúcskategóriának számít csak nem lesz elavult a következő pár évben ilyen hardware-rel.
Igaz még azért várok egy keveset, hátha picit esik az ára (mikor is jön ki a note 4 oktober? az csak lenyomja egy picit...)
(#18882) adequate_cou: az teljes körő garancia az a +1 év?
[ Szerkesztve ]
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
törölt tag
válasz vrgkrisztian #18908 üzenetére
S2 inkább halványodott sokat... Azért váltott vissza pentilre a samsung.
-
SeatZola
őstag
válasz vrgkrisztian #18942 üzenetére
De igen, váltás miatt adtam el!
Csak mert úgy gondoltam, hogy:
1. nekem hiányzik a fémkertes építés, de Mégsem hiányzik
2. hiányzik az FM rádió, de mégsem hiányzik
3. zsebben könnyebben hordható lesz a 4,6", de ez sem kényelmes zsebben, ráadásúl marha kicsi rajta mindenZola
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest