Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
válasz Youndi87 #24599 üzenetére
Ez nem teljesen ugyan az, mert ott egy aláíró fájl hiánya miatt nem lehet visszatenni a régit, de ha ezt a fájlt beszerzed... úton akkor visszatehető egy régebbi is.
Itt viszont teljesen lezár a készülék ha vissza akarod tenni a régit.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Youndi87
csendes tag
Igazából már csak érdekelne nagyon, hogy mikor lehet majd hivatalosan telepiteni itt magyarba???? Mert erről semmit nem találok!!!
-
nggabi
félisten
válasz Markizmark #24609 üzenetére
jah, aztán jött az s4 és gyorsan le kellett rontani az üzemidőt
"szenyor dzsíííí"
-
Markizmark
addikt
-
fdisk
őstag
Aki 4.1.2-vel adja el a telóját,az kérhet felárat is érte.
Romolható agyvérzésig címszóval.A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
Andrew10
aktív tag
Soha sem lesz gyári 4.3 bolondnak néznek minket, csak kamuznak.
-
korcsillio
addikt
Majd a kitkat...
-
Andrew10
aktív tag
válasz Markizmark #24623 üzenetére
Gyári 4.3 van? Az enyém gyári független vannak ismerőseim akiknek szintén van csak szolgáltatós és meg egyik sem tudta frissíteni. Akkor milyen gyári van?
[ Szerkesztve ]
-
Markizmark
addikt
válasz Andrew10 #24626 üzenetére
Olvastam olyasmit, hogy elkezdték szórni a szervizek, de botrányos, mert sokat zabál, fagyogat stb ...
Forrást nem tudok mutogatni.Mégis: [link]
Vagyis konkrétan az S3-ra kiadott nem oké, ezért a note 2es kiadás szünetel.
[ Szerkesztve ]
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
Andrew10
aktív tag
válasz Markizmark #24627 üzenetére
Akkor reménykedjünk, hogy kijavitják valamikor. Hogy érdemes legyen frissíteni.
-
Dr V
őstag
Anno az N95nél volt olya, h frissítés után már nem lehetett rátenni a "házilag készített" alkalmazásokat... Én úgy hirdettem, h a még hackelhető szofttal eladó
Btw ha szar lesz a 4.3 üzemideje akkor megyek vissza a 4.1re. Annál nálam semmi hiba sem volt, a 4.1.2 számomra nem nyújt többet.
Egyébként én csak azt nem értem, h telefonok között nagy összeget fizettünk. És nem kapjuk meg teljesen azt, amit elvárunk. Garancia király, de mintha samuénkál 5 éve nem lenne N2, annyira foglalkoznak vele.
Most használt autót készülök venni. Vajon van az az összeg, amiért kapok, amit elvárok?The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Markizmark
addikt
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
korcsillio
addikt
válasz Markizmark #24635 üzenetére
-
Levente
aktív tag
válasz Bélaaaa #24632 üzenetére
Már írtam, ráadásul abban az xda-s topikban írták, amelyiket később azért be is linkeltél, hogy komplett 4.1.2 ROM visszatehető bootloader-rel együtt. Ne csak Tamirda nyitó sorait olvasd, kérlek!
zohawkish írta:
"to fix odin fail, we have to back to 4.1.2."
Majd a kérdésre, hogy hogyan:
"flash a stock 4.1.2 with BL ( like dmg1) via odin . the first flash will reset your BL . if you got a problem "odin failed" during this flash retry again, it should works."
Majd neki írják:
"Thanks,
same thing happened to me and I succeeded re-trying"Szóval, ne kelts pánikot még, please!
Azon kívül érdemes Chainfire szavait is megérteni, de ezekről már írtam, csak lehurrogtál ismét...
Másik topikban ír róla.
[4.3][MK4]DN3(Ditto Note 3) 3.2 installed through TWRP ;o) ___________________ A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...
-
axlfsi
veterán
válasz Levente #24637 üzenetére
Azzal nincs is baj es nem is kerdes, hogy visszateheto a 4.1.2. A gond ott van (mar akinek ez szamit), hogy az MK4-es bootloaderrel felrakott 4.3-ban ott a KNOX Void Warranty; azaz, ha vissza is tersz a 4.1.2-re, a
szamlalotflag-et nem tudod modositani, marad 0x1-en (innentol pedig a Samsung garancia ugrott - es ezt megerositette a Samsung is, marmint, hogy a 0x1 flaggel nem ervenyes tobbe a garancia).
Na ezzel van a baj!
ChainFire nemreg azt irta, hogy "we can't reset the status, but as long as we don't know where or how the KNOX data is stored" (nem tudjuk ezt a statust resetelni, leven, hogy meg azt sem tudjuk, h a KNOX egyaltalan hol van tarolva).
Ez annyiban valtozott azota (mar amennyiben hinni lehet az itt felrosoltaknak), hogy a retteget kodot az eMMC chip tarolja es a chip cserejevel visszaall a 0x0 allapot (garancia).
... mas kerdes, hogy nyilvan ezt hazilag otthon senki nem cserelgeti, mert "vett egyet a kozertben", azaz, hiaba csereli barmilyen indokkal a szerviz, ha ott volt a flag, akkor annak tenye a szervizhistoriaban nem szall tova.Egyelore itt tartunk ezzel ... szoval, csak ovatosan az MK4-gyel!
UPDATE: Ja, es igen! Fontos azt is megjegyezni, hogy a srac, aki "lazan" visszatert a 4.1.2-re, az korabban ugy telepitette a legutolso 4.3-as leaket, hogy mobile Odin-nal tette mindezt, DE(!) a lenyeg abban van, hogy a bootloadert nem cserelte, sem a CSC-t (bootloadernek egyeszeruen hagyta az MJ5-ost, CSC pedig DM3) s igy lett neki egy MK4 MJ5-os bootloaderrel (melynek kovetkezmenye, hogy szinte biztosan nem kapta meg a KNOX-szot). Ez nagyon nem mindegy
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Levente
aktív tag
válasz axlfsi #24638 üzenetére
Ezeket írtam én is le egy kicsit régebben. Ettől még Béla vitázott vele, miszerint nem lehet visszatérni.
Azt nem tudom, hogy abban az esetben, ha valaki root-olta az MK4-et, így a flag lépett, majd visszatér régi BL-re, akkor legközelebb az új BL kimutatja-e a void flag-et. Erről nem számolt még be senki talán. (És nem én leszek, aki kipróbálja! )
De ha MK4-et felrakta és a flag még nem ugrott, akkor nincs mitől tartani elméletileg!
A már eddig is beficcenő hasonló void üzenetek nullázódtak Note II esetén régebbi BL-re téréskor, így nem tudni, hogy az MK4 BL-e képes-e arra, hogy megmaradjon a flag állása.
Amint ez kiderül, nyomós érv lesz hinni az eFuse létezésére Note II-ben is, de mint írtam régebben, még az a teória is életben van, miszerint még a Note 3-ban sincs eFuse! Éppen ezt ecsetelte amúgy ChainFire is: amíg azt sem tudják, hol tárolódik, nem lehet végérvényeset beszélni.
Az UPDATE-edre: az tök más, hogy ő fel sem rakta az MK4 BL-ét!
Ott idéztem zohawkish szavait, aki szerint visszatehető és azt is, aki igazolta.
[ Szerkesztve ]
[4.3][MK4]DN3(Ditto Note 3) 3.2 installed through TWRP ;o) ___________________ A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...
-
axlfsi
veterán
válasz Levente #24639 üzenetére
Akarhogyis van, egyelore egy a lenyeg: akinek fontos a garancia, jobban teszi, ha kivar. Tul keves meg az informacio (es nehol ellentmondasos is; lasd itt ez a Jordan srac allitasa szerint, nem tud visszalepni a 4.1.2-re...).
En egyelore nem probalom ki...De ha valaki megis megtette mar, ossza meg velunk a tapasztalatait, mert szerintem midenkit erdekelhet itt
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
MurdR
veterán
Srácok az mennyire gáz ha bekapcsolt wifivel egy éjszaka 10%-ot merülök? Jól sejtem hogy kevesebbnek kéne lennie?
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
axlfsi
veterán
válasz kbadam83 #24641 üzenetére
Feltetelezem a DN3 "Ditto Note" romjat jelenti(?). Tudomasom szerint, valamennyi fozott(!) rom biztonsagos (xda-rol legalabbis).
A gondok a gyari, erintetlen, ket napja megjelent MK4-gyel vannak (de ezt mar sokszor leirtak masok is...).˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
Az ejszakat definiald pontosabban (nekem pl. most 5 ora volt, de van akinek 10 orat jelent ).
Ha mar net van a telefonon (akar wifi, aar 3G), nehez igy objektiven megitelni, hiszen (egyelore) nem tudni, hogy mi minden szinkronizal nalad a hatterben. Akar jogos is lehet a 10% (de talan nem mindennapi, annyit kijelenthetunk).
Nalam pl. - most megneztem - wifi mellett, ejszaka kb. 5 orat nem hasznaltam, reggel 7ota pedig igen, 5h48m ido alatt 87%-ra esett (100%-rol). De nalam nincs jol beallitva par dolog (pl. a masodik helyen, 21% hasznalattal a Google+ all - UGY - h meg sem nyitottam egyszer sem Le is fagyasztom mindjart a rakba...).˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest