Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Markizmark
addikt
Itthon kapható fülesek közül mit ajánlotok a note 2höz 20k-ig?
Tudom van füles topik de a note 2 tulajok véleménye érdekel.Flac formátumhoz kéne meg 320 mp3hoz.
[ Szerkesztve ]
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
MPeter87
őstag
válasz Markizmark #24502 üzenetére
Attól is függ, hogy milyen karaktert keresel és mennyire rugalmas a keret, valamint külföldi rendelés szóba jöhet-e, pl.
(#24506) a 9. utas
Esélyes, hogy azóta sokat változott, fejlődött a technika és valószínűleg Te is találnál jobbat is a piacon.
Amúgy 5000 körül az MDR-EX50LP-t én is ajánlom, mert nagyon jó kis füles azért az árért.[ Szerkesztve ]
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz a 9. utas #24500 üzenetére
Értem. Azért a böngésző jogosultságait akkor ne nagyon nézd meg
szka92 Push notification teszi a dolgát, gond nélkül.
Alapvetően azért vettem anno Note1-et, mert sokat, és terjedelmes mennyiségben kell e-maileznem. Ez remekül ment 7 colos tabon, de a telefonálás, SMS kényelmetlen volt, a füles nyomott, nem lehetett zsebre vágni, etc.
A Note széria nekem pont, hogy kiiktatta a kompromisszumokat. A Note 2 sebessége a mai napig kifogástalan, multitask hibátlan, multiview baromi kényelmes. Szoftveresen szerintem nagyon jól ellátott, eléggé hozzá lehet szokni a Samu saját megoldásaihoz, és extráihoz, de nyilván Playről csak azt nem szedsz le, amit nem akarsz.
Screen Mirroringgal (ex AllShare Cast) filmet erről nézek, kábelek, külső beviteli eszközök nélkül, de ekkora kijelzőn már nem kínlódás a Note-on sem nézni.
Játékok hibátlanul futnak, főzött romok szép számmal vannak rá, ha a gyári nem jönne be.
Akksi még mindig kibírja az egy napot - nálam kb 16 órát kell kihúznia - 4,5 óra nettó kijelzőhasználattal, max fényerőn, és az energiatakarékos módot hírből sem ismerem.Tulajdonképpen nem tudom tematikusan és röviden elmondani, hogy miért jó ez a telefon, mert kb mindenre ezt használom. Böngészés, fórumozás, munka, játék (kivéve, ha PC-s játék), filmezés, social.
Jah, és szoktam telefonálni is. Néha[ Szerkesztve ]
Non omnis moriar.
-
Vismajor01
addikt
Sziasztok!
Vettem egy ilyen készüléket, 1 évesen, még garis.
Többek között a jó akkuidő miatt váltottam erre a telefonra.
A problémám az, hogy 60%ról 25%ra esett a töltöttség 2 óra videóskypeozás alatt. Ez normális(=videóskypeolás ennyit teszik) vagy nem, és akkor viszont mit tehetek?
Üdv,
VismajorSamsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Davzone
senior tag
Jol latom volt egy kis garbage collection?
[ Szerkesztve ]
Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
Levente
aktív tag
válasz Markizmark #24535 üzenetére
[4.3][MK4]DN3(Ditto Note 3) 3.2 installed through TWRP ;o) ___________________ A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz pinker77 #24536 üzenetére
Szerintem nem vonják kétségbe, hogy mennyire zavaró szubjektíve a status bar beégése, és mikor haladja meg a tűréshatárt. Beégés, az beégés. Gondolom.
Mondjuk nekem kb tigriscsíkos volt a kijelző a böngészősávtól, a status bartól, a billentyűzettől (ami egyébként teljes pompájában látszott a teszten, betűkkel, mindennel együtt), értelemszerűen szó nélkül cserélték.Non omnis moriar.
-
Davzone
senior tag
válasz Roxbury #24546 üzenetére
Megneztem de semmi.
Mondjuk teny hogy automata fenyero es a csuszka minimumra huzva. Igy hasznalom miota megvan. Tobb belter mint kulter. Pixelhibam van csak, alacsony fenyeron szurke kep eseten van egy 2*3mm es terulet ami full fekete marad. Magasabb fenyeron mar megy.Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
pinker77
tag
Köszönöm szépen a válaszokat.
Mivel a telefont használtan vásároltam ezért inkább cseréltetem. Nem mostanában fogom eladni.
-
korcsillio
addikt
Én vagy nem látok vagy nincs hiba
★ -
szka92
tag
válasz korcsillio #24549 üzenetére
Tipushiba a beeges?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest