Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fRooStzzZ
senior tag
Udv!
Az Aroma file managger-bol hogy kell torolni?
Most felmasoltam a kartyara a rendszert (V15)
Akkor ugye vipe stb... Az Aroma-t is fel kell gondolom masolni, de azt CWM-bol el tudom inditani, vagy ez hogy megy lenyegeben?
Elosszor wipe, aztan install az aromara, torles es rendszert telepites? -
fRooStzzZ
senior tag
-
Bélaaaa
őstag
válasz fRooStzzZ #25104 üzenetére
Igen, van a CWMben a "Wipe Data/Factory Reset" rész alatt, "Clean to Install a New ROM". Na, ezt kell válaztani. Utána "Install Zip" -->"Choose zip from External sdcard", letallózni az "aromaf1-1.91.zip"-et...
Bekapcsolni a "Hidden Files"-t, törölni, amit kell, kilépés, mehet a V15.
Vasvellával nem lehet szí'vát asza'ni!
-
fdisk
őstag
Mit gondoltok Omegáék is ki fognak adni vmi 4.3-as romot?
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz Bélaaaa #25112 üzenetére
Ok.
Mar a telepitesen is tul vagyok...
Most indult ujra epp a telo.. Jo ez a boot logo nagyon.
Kivancsi vagyok, mit sikerult kihozni belole..Ha esetleg valami nem tetszik, akkor ujra telepites elott ujra torolnom kell az aromaval mindent, vagy itt mar eleg siman csak a full wipe?
-
korcsillio
addikt
Tiagra rom-ról mi a vélemény?
-
Markizmark
addikt
válasz Markizmark #25103 üzenetére
Készül a jelenlegi rendszerről a nand backup aztán nagy takarítás és jön a v14.
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
fdisk
őstag
válasz fRooStzzZ #25118 üzenetére
Akkor passz.
Esetleg recovery alól egy format data/media és format system,cache-et megpróbálhatsz még.
Én még várok a hivatalos 4.3-ra.
Majd ha abból vmelyik csapat csinál egy romot,akkor azt lehet kipróbálom.
Most még elég a 4.1.2.[ Szerkesztve ]
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
axlfsi
veterán
Lehet hulye kerdes, de a Phoenix V15 Aroma telepitojeben a Full Wipe ugye nem torli a kulso SD-m tartalmat? (Illetve, Ti is errol inditjatok a telepitest, nem a belso SD-re masolva a
ROM-otzip file-t, ugye?)[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
válasz fRooStzzZ #25125 üzenetére
Ilyen esetekrol sokat olvasni az topikban. Azt szokta tanacsolni tamirda es a tobbiek, hogy kevesebb alkamazast telepits es probald meg ugy (elorol mindent persze, a full wipe-pal kezdve).
Itt egy pelda a telepitesre vagy maga a fejleszto telepitesere a masik pelda.˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
válasz fRooStzzZ #25128 üzenetére
Hat ez attol fugg (ahogy irtam, is, ha sok tweaket/alkalmazast valasztasz, akkor bootloop lesz a vege, ami nalad is tortenik).
Ezt irja a fejleszto: ODEX script is not the best in MI6/MJ5. If you choose all apps for example and select odex too, you will get endless bootanimation with alot of vibration(what can I do... base problem). I am using odexed system with my selected apps with no problem. Don't select all apps, choose only what you need and you will get amazing machine. I will release my installation after the changelog.˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz axlfsi #25129 üzenetére
Olyan sok mindent nem valasztottam ki, es a tweak-nel sincs sok minden..
Az appok 60%-a van csak pipa. No mindegy.. Akkor addig szorakozok vele, mig jo nem lesz..
Bar most sikerult, bejott az asztal..
Akkor vissza vonok mindent..Szerintem az volt a baj (legalabbis gondolom ott lett eltolva), hogy kihagytam a telepites utani pontot..
12.app--google plus,google maps,s voice,samsung app,all share (u select what you need)
13.when all done dont restart go back and clear cache and dalvik - now restart
Most igy csinaltam, es jo lett.. -
axlfsi
veterán
válasz Bélaaaa #25130 üzenetére
Nem vitaznek ezen sokat, de mi alapjan vagy ilyen hatarozott? Marmint, mi alapjan dontottel ODEX vagy DEODEX kozott?... csak mert ODEXED-kent egyertelmuen gyorsabb es olajozottabb a rendszer, de teny, ha nem ugyesen valasztod meg mennyi tweaket es alkalmazast telepitesz, akkor bootloop lesz a vege. Nem gyozi eleget leirni tamirda... miert nem olvassatok?
Akit erdekel, miert ODEX, olvassa el a FAQ masodik pontjat, minden le van irva˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Mephistoone
senior tag
Csak kapkodom a fejem annyi beállítás és újdonság van plusz a 2 gyerek lóg a nyakamon
-
ricshard444
veterán
-
Markizmark
addikt
válasz ricshard444 #25080 üzenetére
Odin v3.07? Nálam elsőre oké lett a wifi patch.
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz ricshard444 #25137 üzenetére
En is most dobtam fel, hibatlan.. Egybol lett wifi-m.
-
Dr V
őstag
Elolvasván, h miket tud a v15 megjött hozzá a kedvem. Az XDAn leírtak alapján gyári 4.1.2re simán fel lehet dobni?
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Bélaaaa
őstag
Forrás: http://pdafanclub.com:
"...Vannak ugye a .apk fájlok, ezekkel semmi gond sincs, mindenki tudja, hogy mire jók. Tulajdonképpen a .odex kiterjesztésű fájlok speciálisan egy-egy adott .apk fájlhoz kapcsolódnak, és az a fő feladatuk, hogy helyet takarítsanak meg a lemezen.
Ezek az "odex" fájlok a hozzájuk tartozó .apk fájl egyes részeit tartalmazzák (összegyűjtve), amelyeket a rendszer optimalizál a tényleges bebootolás előtt. Ez egyrészről gyorsítja magát a boot-folyamatot (illetve inkább a boot utáni "tétlen" állapotot), mivel egyes, nagyobb erőforrásigényű fájlok rendszerszintű részletei már előre betöltődnek (lásd. egy téma).Az odexek árnyoldala, hogy pont emiatt nehézkes ezeket a fájlokat módosítani - ugyanis egy .apk-hoz egy (vagy akár több) egyedi, meghatározott .odex is tartozik, ami ugye egy elengedhetetlen részét képezi a fő APK-nak, de mivel előre betöltődnek egy meghatározz helyre, még a fájl elindítása előtt, hiába írjuk át vagy módosítjuk magát a .apk-t, az eredeti .odex-szel vagy odex-ekkel sajnos nem fog elindulni.
Itt jön képbe az deodex - ez tulajdonképpen az APK-k "újracsomagolása", magyarán egyesítése a megfelelő .odex-ekkel úgy, hogy minden apró kicsi részlet egy helyen legyen. Ez történhet egy sima fájllal, de akár egy ROM-mal is: egy ROM is lehet deodexelt, ami annyit tesz, hogy az összes ROM-fájl egyesítve, összesítve van, így nyugodtan lehet azokat - hozzáértéssel - módosítani. "
[ Szerkesztve ]
Vasvellával nem lehet szí'vát asza'ni!
-
ricshard444
veterán
Próbáltam 3.04-gyel, 3.07-tel, 3.09-cel, valamiért nem akarja, valami itteni probléma lehet, de ötletem nincs, hogy mi, hiszen ez egy 2 mozdulatos feladatsor.
Vannak dolgok...
-
Dr V
őstag
Elég csak simán az összefoglaló szerint feltenni az ott linkelt custom cwmet, majd az alól install .zip?
Ha így csinálom knoxal mi lesz a helyzet? Többen írtatok már mindenfélét az elmúlt napokban, így kissé meg vagyok zavarodva.The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
dancsuri
veterán
válasz ricshard444 #25142 üzenetére
rakd fel ezt CWM-alol és nem kell semmit trükközni csak használni
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
MPeter87
őstag
válasz dtamas8 #25095 üzenetére
Note3
Én nyertem.(#25132) grabber
Én sem tudtam, ma jöttem rá.
Más: Jó nagy a pörgés a topic-ban. Lassan én is rászánom magam a romcserére. Feltöltöm az akksit vagy 30%-ra, hogy bírja szuflával a dolgot.
(#25124) axlfsi
Én direkt kiveszem mindig a külső SD-t, hogy véletlenül se formázza le. Nem tudom már melyik telónál volt, lehet S vagy S3, hogy felcserélték a külső és belső SD nevét, így persze a külsőt formázták sokan...
[ Szerkesztve ]
-
puskint
tag
-
primera1
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy T-Mobilos Note 2-re melyik a legfrissebb gyári sw,ami megjelent,mert az enyémen 4.1.2 van és a KIES azt írja,hogy ez a legfrissebbIsten hozott! Mikor visz???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest