Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsombe
senior tag
Ma Kanadában startol a 4.3-as frissítés.
Remélem előbb utóbb elér hozzánk is, vagy legalább Európába, hogy kijöhessen végre a 4.3-on alapuló ARHD.''Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon és belehalni a röhögésbe.'' - Boris Vian
-
pinker77
tag
válasz Zsombe #25652 üzenetére
A hivatalos 4.3 az a rom amit biztos, hogy nem fogok feltenni. A knox miatt.
Nekem hiányzik az a szabadság amit a főzött rom-ok adnak.
Kedvemre válogathatok közöttük (omega dn3 stb)
Sokszor szerintem a főzöttek jobban vannak optimalizálva mint a gyári romok.Én szeretem ha a fényképezőgép hangját ki tudom kapcsolni, és nem kell rezgőre állítanom, szeretem ha az üdvözlőképet is átállíthatom egy másikra. Stb...
Ha megjelenik a kitkat akkor az arra épülő főzelék is előbb fent lesz a szürkémen mint ha a hivatalos frissítés.
Persze ha nem lenne még garanciám akkor nem foglalkoznék vele.
-
Zsombe
senior tag
válasz pinker77 #25653 üzenetére
Nem értem, hogy miért válaszoltad ezt. Vagy csak félreértetted amit írtam. Azért várom az európai hivatalos 4.3-as FW-t, hogy végre mike kiadja az ARHD ROM 4.3-on alapuló verzióját.
Én sem szeretem a gyári ROM-ot, bár hozzáteszem a stock ROM-ok közül a Samsungé az egyik, ha nem a legjobb ROM. Pont ezért várom az Android Revolution HD-t, mert abban a Samsung féle finomságok benne maradnak, csak a bloatware-ek vannak kigyomlálva és egyéb ínyencségek belefőzve.A KNOX hisztit pedig nem értem. Van akinek hasznos, van akinek nem. Aki stock ROM-ot preferálja, annak nem oszt, nem szoroz. Aki pedig nem hivatalosat, annak pedig úgy is mindegy, hiszen a főzött ROM-ok készítői úgyis kigyomlálják.
''Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon és belehalni a röhögésbe.'' - Boris Vian
-
szka92
tag
Sziasztok!
Elnézést a tudatlanságomért, de szeretném helyretenni a dolgokat. Nagyon sokat látom itt a "rom" / főzött rom kifejezést, illetve a rootolást...ezek miért szükségesek? (alap verzióval nem is "jó" a telefon?) nem értek/nem szívesen élnék ilyen lehetőséggel, viszont nagyon tetszik a készülék..
Köszönöm, szép estét!
-
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
-
zsolt501
nagyúr
válasz axlfsi #25663 üzenetére
Én sem igazán értem, de már nem egyszer belefutottam ebbe, ezért is kérdeztem, hogy tudtok e még más módszert amivel le lehet menteni a névjegyzéket kompletten.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Lacko84
aktív tag
Szép estét! Volt aki S3-ról váltott Note 2-re? Van egy 7 hónapos T-s S3-am,mennyit érdemes max ráfizetni egy pár hónapos Note 2-re?
Iphone 6S - Lg 50LB650V - Lg NB300
-
félisten
válasz pinker77 #25665 üzenetére
Az egyes programokra jellemző extrákat nem menti el, tehát azt, ami nem része a névjegynek, hanem egy külsős tárcsázó kapcsolja hozzá. A jegyzet része a névjegynek, érdemes ellenőrizni a Google oldaláról böngészőből.
Üdv: MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Ha független a készülékem és elmegyek egy másik országba, akkor ugye egy ottani SIM-et gond nélkül beletehetek és használhatom?
Más:
Nem tudjátok, hol lehet ilyen gumibogyót szerezni? Nagyon praktikus lenne. -
Markizmark
addikt
-
Koczó93
őstag
válasz BomiBoogie #25672 üzenetére
Mostanában nagyon eltüntél, nem utalja a samsung a pénzt reklámozásért?
Igen működni fog, kinti szolgáltatós kártyával is.
Nekem van ilyen támasztóm de ismerőstől kaptam, nem tudom ebayen milyen címszóval lehetne keresni
szerk: Látom Vebbful linkelt már[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Markizmark #25673 üzenetére
Zseniális, köszönöm!
Illetve másik kérdés.
Hogy tudom megcsinálni azt, hogy úgy működjön, mint a videón, tehát egyszerre a billentyűzet meg az egér?
1. gumibogyó (check)
2. USB-s billentyűzet (check)
3. OTG kábel (check)
4. Bluetooth egér?(#25674) Koczó93
Sajnos csak most jött meg a havi utalás, ezért tértem vissza.[ Szerkesztve ]
-
Markizmark
addikt
válasz BomiBoogie #25675 üzenetére
OTGbe szerintem lehet HUBot dugni. Bár még nem próbáltam.
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Markizmark #25676 üzenetére
Értelek. Gondolom, ettől még egy BT egér is működik, csak nyilván olcsóbb az USB-s megoldás.
-
Markizmark
addikt
válasz BomiBoogie #25677 üzenetére
Külön egeret és billentyűzetet nem próbáltam. Nekem egy touchpados billentyűzetem van hozzá (amit inkább tvhez használok már), az is vezeték nélküli és szépen működik.
-
zsolt501
nagyúr
Megúsztam az alaplap cserét ezért nincs gond a névjegyzékkel
Az USB csatlakozót és az USB kábelt kellett cserélni, illetve akku csere lett.
Ajándékba kaptam egy kijelzővédő fóliát is.
Most tökéletes a telefon.Amúgy kijelzőt sem kell még cseréltetnem, mert májusban vettem és még mindig nincs beégve, pedig van használva.
Úgy látszik kijelzők között is van különbség.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
lajozs
aktív tag
Mekkora öröm, hogy frissítésével már Taiwan is felzárkózott a Népi Kínához!...
a levélbomba vékony, könnyű, de rossz a felbontása
-
generic
senior tag
Root Uninstallerrel töröltem jó pár appot, 1.3 GB volt a foglalt hely, most takarítás után 1.6 Gb. Ezt hogy?
-
puskmik
tag
Sziasztok.
Ma lettem boldog tulajdonosa egy Note II-nek. Felajánlotta a Dropbox 50gb tárhelyet de csak az ingyenes 2 gb-t kaptam meg. Valaki tudna segíteni hogy hogyan kellett volna? Előre is köszönöm a segítségeteket.
-
puskmik
tag
válasz BomiBoogie #25687 üzenetére
nem sikerült sajna.
-
-
-
Megvan. a 48gb kell nekem ha jól sejtem.[ Szerkesztve ]
-
-
-
Markizmark
addikt
Ma van 2. napja fent a DN3 v3.1.1 és eddig csak 1 bibivel találkoztam, az email app egyszer FC-zett. Azon kívül minden oké.
[ Szerkesztve ]
-
Markizmark
addikt
Amúgy hogy lehet eltüntetni ebben a nyüves romban azt a felugró üzenet ami minden restart után figyelmeztet, ha föl akarom tolni a hangerőt?
-
axlfsi
veterán
válasz Markizmark #25695 üzenetére
Gyari megoldas szerintem nincsen, de a Wanam Exposed-ben ott van
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
korcsillio
addikt
Dn3-ban csak én nem találom az időjárás widgetet?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz korcsillio #25697 üzenetére
Mindig azt remélem, azért jön új hozzászólás, mert végre kijött a 4.3.
-
Dr V
őstag
válasz BomiBoogie #25698 üzenetére
Én akkor voltam így, amikor fél nap alatt 30 hsz született...
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
korcsillio
addikt
válasz BomiBoogie #25698 üzenetére
Van egy csomó(igaz nem hivatalos,de kinek kell az ).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- Spórolós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kupon kunyeráló
- Nintendo Switch
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest