- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
-
LOGOUT
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andrew10
aktív tag
válasz
Markizmark #24627 üzenetére
Akkor reménykedjünk, hogy kijavitják valamikor. Hogy érdemes legyen frissíteni.
-
Andrew10
aktív tag
válasz
Markizmark #24623 üzenetére
Gyári 4.3 van? Az enyém gyári független vannak ismerőseim akiknek szintén van csak szolgáltatós és meg egyik sem tudta frissíteni. Akkor milyen gyári van?
-
Andrew10
aktív tag
Soha sem lesz gyári 4.3 bolondnak néznek minket, csak kamuznak.
-
Andrew10
aktív tag
Üdv. A feleségemnek is a Facebook megbolondult ő ugy oldotta meg, hogy le törölte teljesen mind kettőt (facebook, messenger) és utána csak a face-t rakta fel azóta jó.
-
Andrew10
aktív tag
Azt hallottam, hogy most már bármikor meg érkezhet a 4.3. Igaz ez? Ti hogy tudjátok?
-
Andrew10
aktív tag
válasz
Mephistoone #23330 üzenetére
Nekem is többet mutat. Próbáltam frissíteni, töröltem újból beállítottam, de ugyan úgy többet mutat.
-
Andrew10
aktív tag
Az engem is érdekelne hogy a többablakos menübe, hogy lehet be rakni programokat. Köszönöm.
-
Andrew10
aktív tag
Sziasztok. Tudnátok ajánlani egy jó vírusról note2-re, ha kell egyáltalán. Köszi.
-
Andrew10
aktív tag
Nagyon szèpen Köszönöm.
-
Andrew10
aktív tag
Tudnàtok ajànlani valami jò billentyüzetet amin vannak rendes èkezetek. Baràtomnak külföldi a telò ès nincsenek èkezetek. Köszönöm.
-
Andrew10
aktív tag
Nekem egy utàn gyàrtott mhl van az s2, note-nèl tökèletesen müködött. Az s3 ès a note2-höz nem jò, mèg a gyàri töltöt sem èrzèkeli.
-
Andrew10
aktív tag
Tatu-1981: tudnàl küldeni valami elèrhetösèget vagy cimet hol vetted az adaptert? (priviben) Engem is èrdekelne.
Köszönöm szèpen. -
Andrew10
aktív tag
Nektek is mozog minimàlisan az s-pen ceruza hegye! Ki-be mozog egy nagyon picit.
-
Andrew10
aktív tag
Sziasztok.
A baràtom vett egy Note2-öt mert nèzegette az enyèmet ès nagyon bejött neki. Egy gsm boltban vette a baràtjànàl bolti garival, a telò külföldi hàlozat függö volt most màr független. A boltos mivel a baràtja elmondta a telò eredetèt. A kèrdès az lenne ha tudnàtok segiteni, hogy mikor csatlakoztattuk gèpre a kies felismerte, ès azt irta ez a legùjabb ram van rajta. Tehàt ha valamikor jönne rà független frissitès akkor kiesen keresztül is menne mint a gyàri telòknàl? -
Andrew10
aktív tag
válasz
Markizmark #21423 üzenetére
Super Clear HD TFT kijelzö, kètmagos 1.7 proci, 1.5 gb ram, ès Andreo 305 grafikus gyorsìtò. Ezek a paramèterei.
-
Andrew10
aktív tag
válasz
Markizmark #21423 üzenetére
Super Clear HD TFT kijelzö, kètmagos 1.7 proci, 1.5 gb ram, ès Andreo 305 grafikus gyorsìtò. Ezek a paramèterei. Èn is nèzegettem, gyengèbb minden tesztben mint a Note 2.
-
Andrew10
aktív tag
A gyàri böngèszöböl, hogy kell ki lèpni? Mert ha lent a nyillal azaz a vissza gombal lèpek ki akkor mindig a böngèszö inditàsakor kèri hogy lèpjek be a google fiòkomba. Köszi.
-
Andrew10
aktív tag
Szerintetek melyik a jobb böngèszö a gyàri, vagy opera, vagy chrome?
-
Andrew10
aktív tag
Most nèztem utànna. Most màr èrtem. Köszönöm szèpen.
-
Andrew10
aktív tag
válasz
Markizmark #21345 üzenetére
Köszönöm. nggabi irta hogy biztos lesszz frissìtès mert nem vezerelnè az òràt. Bocs de ezt nem èrtem milyen òrat?
-
Andrew10
aktív tag
Tehàt ennèl van ùjabb? Köszönöm.
Alapsàv verziò: N7100XXDMF1
Build: JZO54.KN7100XXDME6 -
Andrew10
aktív tag
Sràcok azt olvastam, hogy Note2-re lehet, hogy nem fog ki jönni a 4.3. Tudtok valamit erröl?
-
Andrew10
aktív tag
válasz
korcsillio #21302 üzenetére
Nem. Egy baràtomtòl vettem gyàri független. Azèrt adta el mert S4 akar venni. Nehèz megbizhatò telòt venni mèg gsm boltnan is, ott is àt vàgnak. Eladjàk a függetlenített telefont simàn. Ha lehet csak olyantòl vegyèl akiben megbìzol.
-
Andrew10
aktív tag
válasz
korcsillio #21299 üzenetére
Èn is pont ìgy tettem. Ma cserèltem le Note2-re az S3-at.
-
Andrew10
aktív tag
Erre is vàrhatò mostanàban a 4.3 fridssitès?
-
Andrew10
aktív tag
Sziasztok. Most lettem Note2 tulaj. Ne haragudjatok a kérdésért tudom hogy már volt róla szó, de tudnátok abban segíteni, hogyan tudom megnézni azt hogy milyen chip van benne? A régi vagy az új. Köszönöm szépen előre is.
-
Andrew10
aktív tag
Üdv. Mostanában szeretnék venni egy Note 2, olvastam, hogy Inside és Sane chip melyik és miért a jó hogy tudom megnézni. Köszönöm szépen előre is a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest