- eBay-es kütyük kis pénzért
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát srácok, durva ez a 120Hz frissités (S21 Ultra). Tök röccenésmentesnek láttam a Note10+-t, aztán egy fél nap 120Hz után már tiszta lagtengernek tűnik. Persze ettől még kiváló telefon marad a Note10+, de azt hiszem nem bánom meg az S21U-ra váltást. Ja, és rendeltem penes tokot, szóval ott is nálam lesz a pen (egyedül csak a léggesztusok meg a BT-s funkciók nem lesznek, bár lesz olyan toll is később).
Ja, és végre egy jó Exynos! Kevésbé melegszik, olyan gyors, mint a snapi, és még a fogyasztása is lényegesen kevesebb, mint a korábbi Exynosoknak. Várhatóan legalább másfélszer akkora SoT-om lesz, mint a Note10+-on volt, és közben megy a 120Hz QHD-n.
De amúgy, a Note10+ szerintem valamivel szebb és férfiasabb kinézetű, és máris hiányzik, annyira megszerettem.Az világos, hogy jobban megéri a Note10+ vásárlása most, mint az S21U-é, ráadásul még olcsóbban is indított.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Küszöbön az androidos PC-k
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Windowsos tablet topic
- Parfüm topik
- World of Tanks - MMO
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 655 G10 - Ryzen 5 PRO 7530U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest