- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lypen99 #4837 üzenetére
nem maradt meg a beállítás.
Nézd meg az elkészült kép exif adatait
Élénknél, nem akarta beadni Pro módba.
Milyen "élénk", hol van ilyen?
Egyébként: "Fotózásnál, ki milyen beállítást használ Pro módba?" -> ez kb olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy "kanyarodáskor mennyire szoktátok elfordítani a kormányt?"
-
orso0355
őstag
válasz
lypen99 #4556 üzenetére
3 különböző ujjlenyomatot rögzítettem, de egyik se sikeres.
Egyébként én előbb duplakoppozok, utána nyomom rá, tehát látom, hova kell, de ez így rohadt bosszantó... nem gondolnám, hogy én lennék a béna öt év ujjlenyomatozás után. A céges Redmi 9 is szó nélkül old fel ujjlenyomatra, szinte soha nem kér ismétlést.
Persze tudok vele együtt élni, csak azért egy kicsitt... na -
30z.Samu
félisten
-
-
válasz
lypen99 #4378 üzenetére
egy 1000-1200 hsz-t azért elolvastam.
Ezért külön respect
Nekem ez a második olyan telefonom, amiről első pillanatban éreztem, hogy hosszútávú kapcsolat lesz (ha nem töröm össze vagy nem veszik el). Az előző egy A3(7) volt, 3 évig nyúztam. Remélem ez is kitart legalább addig.
-
válasz
lypen99 #4365 üzenetére
Nem akartam lehúzni félre értés ne essék senki felől.
Nem értettem félre.
Nekem pont a kamera volt az egyik szempont, többen is javasolták, és eddig nagyon meg vagyok vele elégedve, igaz eddig olcsóbb kategóriájú telefonjaim voltak, így nincs összehasonlítási alapom, hogy milyen egy felsőkategóriás kamerához képest.
-
30z.Samu
félisten
válasz
lypen99 #4374 üzenetére
Én tudtam mire kell a telefon és pontosan tudtam, hogy egy erősebb, drágább telefont egyszerűen nem használtam volna ki. Játszani nem szoktam telefonon, social cuccok+kamera+tartalomfogyasztás. Erre ez is tökéletes és eddig meg vagyok vele elégedve. Szép a kijelző, jó a kamera, üzemidő is rendben van, pörög, mint a Duracell nyuszi. Ennél több nem is kell.
-
MrChris
nagyúr
válasz
lypen99 #4361 üzenetére
"kamerák lehetnek a gyengéi"
Tesztelgetem azt a gyenge főkamerát, nem gyári progival, hát elképesztő milyen részletes (4k monitoron nézve) és a lencsének alig van optikai hibája. Az ultra nagylátó nem túl acélos, a főkamera szerintem már elég széles, eq 26mm, hogy a normál használathoz elég legyen. Ezt sikerült videóban kihoznom felbontásban és dinamikában. Ez egy másik tesztem. Persze én másképp használom, ami némi utómunkát kíván. Viszont az Opencamer appal közel hasonló kihozható, FilmicPro appal az OIS is működik. A gyári kameraprogram túlélesít és a kontrasztot is eléggé elcsapja. Képes raw fotóra is és a Lr appal jól meglőtt jelenetből gyönyörű képeket lehet összehozni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen routert?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Posta, csomagküldés
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Házi hangfal építés
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű,Dobozos,Kétkártyás 1év Garanciával!
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Szinte új állapotú Samsung Galaxy A54 5G 6/128GB
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest