- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trooper82
senior tag
Én viszem akkucserére a telót. Mind az új antutu akkumulátor teszt mind az accubattery 78%-ot ír állapotra, és igen nagyon merül. Kiváncsi leszek, utána milyen lesz.
-
Trooper82
senior tag
Hali. Valakinek már volt sikeres akksicseréje itt?
Ha igen hol csináltatta?
Én anno az alleba vittem ,nem emlekszem melyik boltba egy xiaomim és másnapra feljott a kijelző, hosszas huzavona után is szerencsetlen egybeesesnek lett tituálva. Szóval fázok tőle kissé, de kéne mert egy nap kb 170% töltöttséget zabál... -
Trooper82
senior tag
Na . Nem tudom frissítéstől nem frissítéstől de megint szetfagyott az egesz telefon siman lapoztam.
En meguntam megy eladásra. -
Trooper82
senior tag
válasz
BigBear #12527 üzenetére
Az jó. Nekem eddig is merült rendesen, semmi nem valtozott e téren, pedig fr is volt. Nem tragikus de nem is annyira jó. Ha sokat beszélek nyomkodom kb 4.5 óra, visszafogott használat mellett 6 óra körül van a sot. Hozzáteszem 2 sim, és minden be van kapcsolva aod, 120 hz , adaptiv akkumulatorkezelés ki. Mo djuk rendesen van használva folyamat céges hívások stb.
-
Trooper82
senior tag
A beégéstől félve kikapcsoltam az AOD-ot , de hiányzik.
Nem láttam, hogy sűrűn mozgatná a betűket. Vagy ott azért van mozgás ami esetleg nem feltűnő, vagy hagyjam kikapcsolva inkább a javításig szerintetek?
Azt tudom,hogy időnként változtatja a helyét de elég ritkán ahogy látom. -
Trooper82
senior tag
2 sim esten fennálló sim kezelő lefagyás megyszunt oneui 6 alatt szerencsere. Nalam lassu volt mostansag a kamera fókusz is, az is jó lett. Egyenlőre ennyi észrevétel itt.
Az automata fényerő szabályzás picit néha túlságosan leveszi a fényerőt, talán ennyi negatívum de nem vész. -
Trooper82
senior tag
válasz
gerner1 #12307 üzenetére
Igen felajánlotta. Nem merem feltenni. Ez a pixel eltolas technologia bug mennyire lehet valos?
Vagy ha felteszi az ember kapcsolja ki aod-ot toltesre meg kepernyovedot allitsunk?Ha felteszem tisztan szeretnem. Elotte elég a cache törlés? Vagy elotte utána fr? Vagy dobjam majd fel odinnal ha teljesen tiszta telepítést szeretnék? Mit javasoltok?
-
Trooper82
senior tag
Utolsó posztomban téves állítás. Nem jött még a oneui6, más frissítést kapott a kollega, 5.1 még. Elnézést...
-
Trooper82
senior tag
válasz
gerner1 #12243 üzenetére
Én csak a cikket olvastam amit linkeltem. Meg annyi, hogy elég lomha az a54 ugy,hogy kb semmi app nincs telepítve az enyémhez képest, amin rengeteg app települt.
Más téma: Ma is volt fagyásom, amit csak hangerő le, power gomb nyomvatartásával tudtam orvosolni. Bekapcsoltam a céges simet, mindent atallitottam, adatkapcsolat stb ,hogy tuti ne legyen fagyás, utána még egy telefon restartot is csináltam,hogy ne érjen baj. És az első hívásnál ami magánra jött amúgy, ami eleve be volt kapcsolva, jött a szokásos fagyás. Kissé tanácstalan vagyok. Hard reset-en gondolkoztam, de úgy voltam vele megvárom a remek one ui 6-ot és utána. De most így, hogy lehet kijelző beégés fenyeget tanácstalan vagyok.
Amúgy a sima a52-re kijott már gondolom mi jövünk oneui 6
-
Trooper82
senior tag
https://ipon.hu/magazin/cikk/baj-van-a-samsung-mobilok-one-ui-6-frissitesevel-erdemes-kivarni-a-telepitessel
De sok cikk van erről.+ van egy a54 itt a családban, mégblomhább lett, agresszivan zarja be az alkalmazásokat. Bat a nem használt alkalmazások altatása funkció kikapcsolásával javul azért a helyzet.
-
Trooper82
senior tag
Nálam a vowifi be van kapcsolva. Nem igazán tudom, hogy mindkét sim 5g-n van e elvileg egyet lehet kivalasztani adatkapcsolatra. Lehet képzavar van. Állandó két sim be van kapcsolva, vagy az mást jelent? Bejott amúgy amit mondtál, ha egyik sim kikapcsolas elott atallitom előre ,hogy a másik használja a mobilnetet nem fagy , nem kell ujraindítani . Mondjuk 2. Sim bekapcsolás előtt nem játszik, úgy nem tudom előre állítgatni nyilván.
-
Trooper82
senior tag
8Nálam is összeomlik a sim kezelő, ha kikapcsolom, bekapcsolom az egyik sim-et. Volt,hogy utana az első hívást nem tudtam felvenni teljesen szétfagyott a telefon. Mostanában már rutin egy restart miutan ki - be kapcsoltam az egyik sim-et ,vagy állítom melyik mobilnetet használja. Mindig újraindítom. Kellemetlen de így nem fagy.
. En csak egy hónapja használom 2 simmel ,azota folyamatossn fennál a hiba.
"SIM kikapcsolás előtt át kell állítani a mobil netet arra a kártyára, amit bekapcsolva hagyok. Úgy működik rendesen, nem fagy le a SIM beállítások"
Na ezt kipróbálom.
-
Trooper82
senior tag
Nekem már cserélve lett a teló, de így is nehezen izzad ki magából egy napot. Játék nem erdekel akkor szerintem par ora se.
Cod ot probaltam 10 percet kb minusz 30 %
. Már ugy vagyok vele februárban erik a csere addig kihuzom ezzel a f...l.
-
Trooper82
senior tag
Tegnap egy esemény utan fizetéskor vissza kellett kapcsolni a telefont es a pultos meg en is kb megoszult mire eljutottam a naptárig azért régen ez nem ulyen volt. Lassabb az biztos.
-
Trooper82
senior tag
válasz
mrbego #11317 üzenetére
Voltt 1x , hogy nem sikerult feloldani de szerintem mert izzadt volt a kezem
. Amugy jó. Nalam nemreg volt alaplapcsere, meg akku azota nem panaszkodom. Jó a telo. Akkubatteryrol annyit h 97% ot irt az allapotra masnak meg 85-ot itt es ra egy hétre megadta magat
Persze az ismert bugok azert megmatadtak. Meg a docogosebb 5.1.. De legalabb működik -
Trooper82
senior tag
Voltam a gondjaimmal a napokban szervízben. Lap, akkucsere is volt. Hááát. 1 év 4 hónap , ennyit bírt csere nélkül. Remélem most egy darabig még mükszik jól.
-
Trooper82
senior tag
Elegem lett. Hemzseg a bugoktól a szoftver. Nem sikerult pl a szemkimelo modot most epp kikapcsolni a megadott idoben, de kb minden nap mutat vmi új bugot mostanság. Amig nem veszem meg az uj telot visszaállnék android 12-re. Ez garanciavesztes nélkül kivitelezhető? Factory resetet tulelem. Csak csinalja a telo ami a dolga utána...
-
-
Trooper82
senior tag
Szia egy pár percel később kikapcsolt. Csináltam egy wipe cache-t ,mert kivételesen a legujabb frissités után kihagytam.Töröltem az accubattery appot amit mostanság tettem fel és 97%-os allapotor jelzett. Bar nem hiszem, hogy az elkalibrált valamit. Most feltoltöttem 100%-ra és majd kiderül,hogy jó e.
-
Trooper82
senior tag
Accubattery szerint 97 % - os az akkum. Lassan másfél éves, nem használok rutint és altalaban egész éjjel toltőn lóg gyorstöltéssel ,akkuvédelem kikapcsolva....
-
Trooper82
senior tag
válasz
pinnacle #10781 üzenetére
Nálam meg ha kikapcsolom a whatsapp ertesítéseket teljesen akkor is hangosan jelez ha hívnak. Némítom bármit próbálok, ez jelez.
De xiaomi tabon is ez van.... Bár ahogy a korabbiakat olvasom lehet nekem is a zepp life zavarhat be. Lehet torlom es kiprobalok mást. Ha egyaltalan mukodik a miband 7 mással...
-
Trooper82
senior tag
Na feldobott frissítést. Asszem most nem varok velemenyekre felteszem. Rosszabb csak nem lesz
Remélem jobb lesh a helyzet... -
Trooper82
senior tag
Nekem tegnap 2x is a jack vacakolt nem jött hang. Teló újraindítás után jó. Másodszor előjöt , akkor már több fülessel próbáltam, egyik sem ment. Újraindítás után ismét megjavult. Mindig kell valami új finomság...
-
Trooper82
senior tag
Nincs megoldás a bt problémára, már kb mindent kipróbáltunk. Külföldi fórumokon is szídják a frissítést. Ez van , reméljük javítják mielőbb.
-
Trooper82
senior tag
-
Trooper82
senior tag
Nekem ma reggel ugy kezdte a napot a teló, hogy nem volt hajlandó bekapcsolni a bluetooth- restart utan ugyanaz. Aztán nyomkodtam hátha, egyszer magától újraindult közben, azóta most jó. Wipe cache volt a tegnapi frissítés után. Meglássuk...
-
Trooper82
senior tag
válasz
Zoli bácsi #9787 üzenetére
Nekem még utoljára galaxy ace csinált ilyet, hogy nem ebresztett. De ha ilyen lenne én passzolnám is tovabb a telót. Itt mindenesetre ilyen probléma nincs.
-
Trooper82
senior tag
Frissités után igen én vagyok a nyavalyás akinek kellett factory reset.
Csak egy kérdés lenne. Újra belakás utan be volt kapcsolva a volte alapból. Már anno is ki volt kapcsolva, csak nem emlekeztem miért, de valószínűleg azért mint most. Hívás kozben egyszer csak elnémul ,majd megszakad. Most megint kikapcsoltam, de másnál is volt hasonló? Yettel a szolgáltató. Tovabbá az 5g-t is kikapcsoltam most, mert amúgy sincs rá szükségem. Remélem jó lesz már.
-
Trooper82
senior tag
Nem haragszom. Mondjuk abban mi a user error, hogy gyorsan működött, frissítés után meg rossz lett azt nem tudom. De reset után teljesen ugyanazokkal az appokkal belakva most minden szupi. Úgyhogy nem akarok rémisztgetni senkit nálam ez volt, de magával a frissítéssel nincs gond.
-
Trooper82
senior tag
válasz
szaboi6512 #9652 üzenetére
Ja Factory kellett. Most jó. Fantasztikus
-
Trooper82
senior tag
válasz
szaboi6512 #9649 üzenetére
FR akart lenni. Csak alig tudok gepelni szanaszet szaggat a bill.
Factory reset
-
Trooper82
senior tag
-
Trooper82
senior tag
Nálatok is egy szaggató féltégla lett frissítés után?
Kb 15 mp.more betolt egy messengert. A51 esítve lett az volt ilyen szaggatós. Wipe cache volt.Na este jön az FC. Pfu de nincs kedv hozzá de kb hasznalhatatlan.
-
Trooper82
senior tag
válasz
DrKapocs #9606 üzenetére
Ez poén, tegnap kb ugyanezt csinaltam. Ramplus kikapcsolva oneui5.0 alatt ,geekbench, antutu, majd bekapcsolt allapotban. Nehany pont különbség volt de az nem számít a kikapcsolt ramplus javára...
Viszont , nem hiszem ,hogy van összefüggés, de most kikapcsolt ramplus mellett 3. szor jott be normalisan a fórum. A masik ket alkalommal kifagyott kijelző , görgetni nem lehetett. De szerintem ez talán chrome hiba lehet. Mondjuk nem tetszik... Csinálok egy chrome tisztítást hátha segít. -
Trooper82
senior tag
A54 -el tesztelték egy videóban a oneui5.1-et Laggol a menüben is. A konklúzió az volt h ezt egyenlőre elszúrta a samsung. Mondjuk az új teló, lehet javulni fog a szoftvere. De amit lattam nem győzött meg. Nem tudom a miénken, hogy muzsikál majd. Sebessegben kb egálban vannak.
-
Trooper82
senior tag
Néztem, hogy valami rossz fórumba keveredtem
.
a 40 az új 20. Hajrá A52s5g
Bocs mrbego. Még szerkesztettem az üzit. -
Trooper82
senior tag
Én feltettem reggel. Utana olvasom, hogy "csökkenő üze.időt hoz a frissítés ha lehet várjunk vele" Napidrod.
-
Trooper82
senior tag
Nekem most elkezdett hulyesegeket csinalni néha a telefon. Valaki tud esetleg linkelni egy független magyar teljes legujabb rom linket?
-
Trooper82
senior tag
Szegény telefon reggel pofára esett az asztalról. Látható nyoma nincs, viszont utána ráztam a hangerő gombokat nyomva tartva is valamin lötyögő,zörgő hang jön ki belőle. Aztán ezek kozben észrevettem, hogy kikapcsolt a telefon. Van valami billentyűkombó amit a hangerő neg minden gomb nyomvatartásával kikapcsol, vagy aggodjak, hogy baj lett?
Nálatok van hallható hangos zörgő, lötyögő hang ha megrázzátok a telót? -
Trooper82
senior tag
válasz
hematoma1 #8419 üzenetére
Én evek után Xiaomiról váltottam Samsungra vissza, mert egyre bugosabb lett a miui. De azt kellett tapasztalnom , hogy hasonló aprobb bugok ugyanúgy vannam a Samsnungnál, azt se mondanám, hogy kevesebb a bug. Viszont a rendszer azért legalább tetszetősebb a miui-nál legalább.
-
Trooper82
senior tag
válasz
.zSoLTi. #7591 üzenetére
Elhiszem. Nem tudok rá mit mondani.
Logikus az lenne amit írsz, hisz ha a lassabb ufs 2.2-t is használja memóriának én azt gondoltam, hogy nem feltétlen jó. Ezért is kapcsoltam ki és teszteltem rögtön. De nálam döcögősebbbnek tűnt.
Mondjuk Hard reset itt nem volt, csak wipe cache. -
Trooper82
senior tag
Látom a frissítés óta ki lehet kapcsolni a ramplus-t. Lehet , hogy tesztelem kikapcsolva, így ufs 2.2 mellett lehet, hogy jobb úgy...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest