- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
lindermen
senior tag
válasz
cybelaci74 #1489 üzenetére
Képzeld nekem is előjött újra a vibrálás. Azt írtad kijelzőt cserélnek, megoldotta a problémát? Azt nem értem, hogy ha ez hardveres gond, akkor miért csak hívás közben jelentkezik? Ráadásul nem minden hívásnál?
-
bazsy01
csendes tag
-
batai15
félisten
Helló ! Ki mennyire van meg elégedve a telefonnal ?
Jelenleg egy oneplus nord 2 használok, de pár dolog nem tetszik benne, ráadásul frissítések is el maradnak.
Akku , sebesség itt mennyire jó ? -
t72killer
titán
Gcam kieg: nekem úgy tűnik jó fényviszonyok közt a gyári szoftver 64MP-es képe részletesebb és nem csak a sw-es élesítés miatt.
-
Telefonálás végén, elveszem a fülemtől a készüléket, fekete a képernyő. Nem tudom letenni. Csak ha megnyomom a főkapcsoló gombot. Ekkor látszik ismét a tárcsázó. Van erre valami beállítás, hogy ne így legyen? PL érzékelje a közelségérzékelő hogy el vettem a fülemtől ?
-
ottesz
aktív tag
Sziasztok. A facebook értesítéste ha rámegyek csak pörög pörög az óra nem tölt be. Ha újraindítom jó egy darabig aztán megint nem látok semmit. Uninstall meg ilyenek kipróbálva de egy idő után fos mevint. Valaki?
-
€uro
őstag
-
válasz
AndrewBlase #1580 üzenetére
Ha telefonon keresztül beszélek akkor jól rögzíti mind két felet, ha a bluetooth kapcsolaton ketesztül ( autó vagy füles) akkor csak az én hangomat
-
pinnacle
nagyúr
válasz
AndrewBlase #1578 üzenetére
Akkor nem tudom, mi lehet a gond €uro-nál. Remélem majd beírja, milyen Hangforráson van. Úgy emlékszem régebben, ezen kellett változtatni, ha valami gond volt.
-
t72killer
titán
A gcam 8.1-et rá lehet venni, hogy hdr+ -ban készitse a panorámát
? Pano módban eltűnnek a beállítási lehetőségek.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #1572 üzenetére
Lehet azért mégis érdemes más Hangforrást megnézni, nekem J5 2017-en Voice communication (software)-en működik, A52-n meg Voice recognition (software)-en.
kugli sokszor jól jöhet, vita esetén, hogy meg tudod mutatni, ki mit is mondott valójában. Nekem pl. volt amikor szerelő állította, hogy nem is ezt az időpontot beszéltük meg, pedig úgy volt. Valamilyen alkatrészt be kell szerezned, pontos cikkszámot bemondják, de te nem tudod felírni.
Illetve üzletkötőknek is jól jöhet, akik naponta rengeteg embert hívnak fel, és már azt sem tudják kinek, mikor, mit mondtak. -
kugli
aktív tag
Most "teljesen tudatlanul" kérdezem,miért olyan fontos a beszélgetés rögzítése? (Magánemberként nincs semmi takargatnivalóm,vagyis konkrétan lesz@rom hogy felveszi valaki a hívás tartalmát,ha neki ez fontos,boldogságot,örömet okoz... ) Ha pl valamilyen beosztás,munka miatt kell ez a lehetőség akkor sem értem miért nem a munkaadó gondoskodik a rögzítés feltételeiről. Magánemberként nem volt még olyan élethelyzetem,ahol ez jól jött volna,a munkámban meg szintén semmi szükségem erre.
-
€uro
őstag
válasz
pinnacle #1570 üzenetére
Hangforrás választással tudod hogy lehet megoldani a felvétel rögzítését? Hogy nem magát a vonalat rögzíti, hanem a telefont ki kell hangosítanod (a másik fél hangja miatt), majd gyakorlatilag a mikrofon rögzítésén keresztül menti a beszélgetést. Az eredmény nagyon gyenge. Nem mellesleg ezen a módon bármelyik hívásrögzítő működik - nem kell hozzá félévente háromezer forintot fizetni.
A visszajelzéseknél olvasható, hogy sokaknál ez a probléma, hogy a másik fél hangját nem rögzíti a szoftver. Mint oly sok hívásrögzítő esetén. Ez azt jelenti, hogy közvetlenül magát a telefonvonalat ezekben az esetekben nem tudja rögzíteni a program.
-
pinnacle
nagyúr
Érdekes, hogy fentebb a kollégának ment 12-vel, illetve A52-val is, szintén 12-vel. Próbálj ki, több hangforrást, illetve Kapcsolatnál lehet jelezni nekik. Automatikusan csatolja a system_info.txt-et.
Nem vettem meg még a telefont, csak most keresek olyat, amin ROM csere nélkül megy a hívásrögzítés. -
pinnacle
nagyúr
válasz
AndrewBlase #1564 üzenetére
Akkor valószínüleg megy a 11, 12-őn is. Utóbbira való frissítést akkor ezek szerint nem kell elkapkodni.
gps76 szerintem csak külső programmal megy, gyáriban a nem EU-s ROM-okban van. -
sanyci
senior tag
Üdv!
Valaki segítene?
a *#0*#-tel elérhető Loopback tesztnél
az RCV_1stMic nagyon halk,
míg az SPK_2ndMic tök hangos.
Ez így normális, vagy gond lehet az 1stMic-kel??? -
pinnacle
nagyúr
válasz
AndrewBlase #1560 üzenetére
Szuper
Android 11 vagy 12 van neked?
-
€uro
őstag
válasz
pinnacle #1552 üzenetére
ACR Phone-t próbáltam. Bejövő mobil hívást rögzített szépen. Viszont volt egy bejövő budapesti hívásom, aminél a felvételt nem tudtam lejátszani. Egyszerűen csak egy error üzenet jelent meg. Viszont keresek majd másik programot, mert ennél az alapértelmezett "telefon-programot" ACR Phone-ra kell állítani, ami nekem nem tetszik. Ki fogom majd próbálni a Cube ACR-t is.
-
gps76
őstag
válasz
pinnacle #1554 üzenetére
Ez nem ettől függött, Xiaomi modellekeben az MI sorozat, meg pár Redmi sorozatnál amelyikben a Xiaomi féle tárcsázó van abban benne van a hívásrögzítés. Pl. az MI9 Miui 12.5-ben is benne van ez a tárcsázó, de vannak régebbi modellek amiben nincs ez, hanem valami más gugli szerű.
-
pinnacle
nagyúr
Szia! Cube ACR-re Samsung A52, S20FE-nél is azt írták, hogy működik. Próbáld ki. Majd írd be légy szíves, hogy milyen. Nem tudom, hogy sikerült megkerülni a korlátozást. Úgy néz ki, hogy 11-en megy. Cube Apps Ltd2021. november 24.Amint azt bizonyára tudja, a Google letiltotta a hívásrögzítést Android 10 rendszeren.
-
€uro
őstag
Ezzel tisztában vagyok. De biztos van rá megoldás.
A legjobban annak örülnék, ha előbb-utóbb valaki a gyári felvevőjéhez tudna hozzáférést adni valahogy, valamilyen trükkel.
Az előző telefonom egy Xiaomi MI 9T volt. Abban alapból tudtam használni a beépített rögzítőjét - annyira kényelmes, egyszerű és mindig tökéletes minőségben működő szolgáltatás volt. Visszasírom. -
gps76
őstag
válasz
Phoen|x #1546 üzenetére
Hát ahogy nézem, nemcsak nekem nem tetszik az új FW... Ez a diavetítéses görgetés, nesze neked 120 Hz. Nálam ki volt rakva régebben a naptár widget, de az újban mi moslék lett. Remélem nem visszafelé fejlődnek, ezzel a gyors frissítgetésekkel, mert gyorsan dobjuk kifelé, aztán olyan amilyen, tele hibákkal. Inkább adják ki félévente, de normálisat. Mondjuk én eladtam a telefont, egy Xiaomi 11 Lite 5G NE van helyette, és azt kell mondjam a kb.30000 Ft különbség ellenére nem rosszabb semmivel a samunál.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Nundee K. #1543 üzenetére
Így próbáltad elérni a: Recovery menüjét ??
"Hiába nyomom a kikapcsolt telefonon a volume up+power gombot, simán beboot-ol a teló, ugyan kiír több olyan hibaüzenetet, hogy "backup failed", stb.
Más tag is tapasztal esetleg ilyet? Korábbi Samu telóimon (S6E, S7) simán ment ez a módszer."
- Nem működhetett, mert "ott" : ' Hang-FEL + HOME + POWER' gombok kellettek .... -
Nundee K.
tag
válasz
t72killer #1527 üzenetére
Üdv! Nekem nem megy a linkelt módszerrel a "wipe cache partition".
Hiába nyomom a kikapcsolt telefonon a volume up+power gombot, simán beboot-ol a teló, ugyan kiír több olyan hibaüzenetet, hogy "backup failed", stb.
Más tag is tapasztal esetleg ilyet? Korábbi Samu telóimon (S6E, S7) simán ment ez a módszer. -
Cranberries
aktív tag
Ha jól tudom, akkor van a készülékben Edge Lighting funkció. Ez csak akkor jelez, ha jön valami értesítés vagy egészen addig, amíg meg nem nézem az értesítést?
-
Sanyi.mTs
addikt
Be lehet állítani valahol, hogy adott %-nál (pl 20%) automatikusan bekapcsoljon az energiatakarékos mód?
-
gerner1
nagyúr
PC -s SmartSwitch, vagy marad a szerviz.
-
gg07
tag
Nálam Android 12 , telepítèsnèl 25% nàl errort dob és nem megy fel. Most rászàntam magam cache wipe-ra.. de ez sem oldotta meg a problémát. HR-tet meg nem akarnék mert mindenhová bejelentkeztem meg fent van minden...nem akarom elölről kezdeni
Valami trükk esetleg van erre? Azt írja teló vigyem szervizbe.. hát ezért nem fogom. -
t72killer
titán
válasz
Phoen|x #1526 üzenetére
Cache-pucolás? (app és partíció is)
-
Van egy olyan problémám, hogy mióta feltettem a frissítést azóta több alkalmazás esetében is(Facebook, reddit pl.) a fel/le görgetés annyira szaggat mintha diavetítés lenne.
Van valami ötletetek?
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Ezen a telefonon ROM csere nélkül megy a hívásrögzítés? Cube ACR-re Samsung A52, S20FE-nél is azt írták, hogy működik, akkor remélhetőleg ennél is.
-
desigo
senior tag
Hol lehet nézegetni a Gcamos képeiket?
-
t72killer
titán
Egy kis tudástár gcam-buheráláshoz
.
-
lindermen
senior tag
Kerestem ilyen opciót, de nem találtam. Illetve ahol kiválasztom hogy mi legyen az adott lock screen shortcut, ott írja is mely alkalmazások mennek feloldás nélkül és melyek nem, de áthúzni nem tudtam a gcam-et. Alapértelmezett alkalmazásoknál nincs kamera app kiválasztására opció, csak levelező, böngészőm üzenetkezelő, stb.. Na mindegy, ha valaki rájön meghívom egy virtuálissörre
-
t72killer
titán
válasz
xyzikeee #1507 üzenetére
Ha hajlandó rendszeresen becsukni, akkor szvsz a fedeles bőrtok a nyerő, vannak szép darabok. Máskülönben valamelyik strapatok
.
#1511: "MGC_8.1.101_A9_GV1z_scan3d" nevű változatot kell telepíteni, utána én a gyökérkönyvtárban létrehoztam egy GCam/config8 könytárat, ahova Nate kolléga konfig fájlját mentettem.
innen elvileg automatice betölti, de a beállításoknál a config/load opcióval biztosra mehetsz. Nálam eddig stabil.
-
vectras
tag
Szeretném kipróbálni én is a Gcam-ot hátha jobb picit. Viszont hülye vagyok kicsit hozzá miért is fagy nekem 2 másodperc után. Valaki leírja nekem laikus nyelven mit kell tennem?
-
Crvsh3R
senior tag
Beérkező üzenetek AOD-n történő tartós megjelenítésére külső app nélkül van valami beállítás? (nem csak ikon)
-
xyzikeee
aktív tag
Sziasztok!
Samsung A52S hez milyen tokot érdemes venni? Illetve milyen fóliát?
Sajnos a feleségem telefonja elèg gyakran esik-kel ès fontos lenne hogy èpp maradjon.
Köszi! -
válasz
parasikoly #1500 üzenetére
Azt hiszem azt olvastam, hogy a makro jobb a Samsungban, szóval az lehet hogy számít ilyen felhasználásnál.
-
t72killer
titán
, lehet picit várok még a következő verzióig, addig próbálgatom a camera fv5 pro verzióját.
-
t72killer
titán
, reménykedtem benne, hogy van újabb. Itt listáz egy csomó béta-verziót, amik fejelsztés alatt állnak, de esetleg már működőképesek
.
#1500: itt a tételes összehasonlítás. Jól jönne esetleg egy optikai tele, hogy ne nagylátós legyen a perspektíva, de az egyikben sincs. Bár az a72 8MP-es "tele" obijával sem vagy kisegítve, az igaz. SzVSz maradhat az a52s 5g és szerezhetsz be a főkamerájára egy ilyet.
-
natë
nagyúr
válasz
parasikoly #1500 üzenetére
Ha jól tippelek mindháromra felmegy a Gcam, a Samsungra biztosan. Legyen az
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Mini-ITX
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest