- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
Marci112233 #15284 üzenetére
Nekem is felvált a hátlap. Bevittem egy telefonos boltba, 3 ezerért fél óra alatt visszaragasztották.
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
hanati64 #15228 üzenetére
Ilyen nekem is volt kb két hete, igaz nem Buds fülessel, hanem Plantronics-al. Minden klappolt, szólt, pittyegett, de amikor jött (történetesen messengeren) egy hívás, jelezte, hogy kapcsolódik, mégse hallottam a fülesen semmit, és engem se hallottak.
Kikapcsoltam a Bt-t, repülő üzemmódba raktam a telefont, kikapcsoltam a fülest, aztán mindent visszakapcsolva magához tért. Ezt még egyszer eljátszotta, azóta ismét minden rendben.
Szerintem itt a telefon a ludas a dologban. -
AndrewBlase
senior tag
válasz
szabeska #5264 üzenetére
A leírásból:
"A videós képességek eddig is kiemelkedően jók voltak, kezdve a 4K minőségben rögzíthető önvideókkal, a kamerák között simán lehet váltani felvétel közben is, minden látószög esetében opció a 4K, viszont a 60 fps képkockasebesség érthetetlen módon még mindig nem."Talán azért, mert nem támogatott a 60 fps, csak 1080p-nél.
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
vodrosjozsi #2335 üzenetére
Miért van sok ember rákattanva erre a raw formátumra? Mit tud ez?
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
pinnacle #2184 üzenetére
"Még a CubeACR-t ajánlották, de az nekem olyat írt ki, hogy 7 nap próba után, évente kell fizetni a használatért."
Nem kell fizetni érte. Az elején kéri a "díjbekérőt", de ha lemondod a 7. nap elött, ugyanúgy működik tovább. Nálam legalábbis.
Egy baja van, hogy ha Bt-on keresztül telefonálok, akkor csak a saját hangomat veszi fel. -
AndrewBlase
senior tag
Üdvözlet!
A héten megérkezett hozzám is a mikulás, és ezt a készüléket hozta. Nem volt még samu telefonom, így ismerkedek vele, és a rendszerrel is. Eddig meg vagyok elégedve vele, viszont lenne egy kérdésem, amire nem találtam megoldást még.
Adottak ezek a gyors-kapcsolók (vagy minek nevezzem őket).
Ezeknek a sorrendjét tudom valahol állítani? A Xiaomin gond nélkül be tudtam állítani, de itt nem találom a módját.
Másik kérdés, kijelzővédőt milyet érdemes venni hozzá? Olvastam a spigen-t, de úgy látom, (már) nincs eme készülékre. Nilkin Frosted tok már úton van, de jó volna valami tempered glass is rá, ami normálisan is áll rajta, és rendesen befedi.
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest