- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Engem őszintén nem győztek meg még a 3 és féllel újabb generáció képességei sem, inkább kategóriát léptem. Igaz, nálunk talán 100 font a difi a p9pro és az a56 között előfizura véve.
-
válasz
PitLee #15156 üzenetére
UK lakos vagyok, itt még akadnak VALÓDI csomagok, amikor a csomagnak is van értelme ÉS a készülék is olcsóbbra jön ki még az ebayen, marketplace-en, stb szürkén, dobozosan árult példányok ára. Konkrétan: 25x29 fontért (30font kezdő és 29font havi) kapok 24 hónap 500GB/hó mobilnetet (ez a családi netünk 5G routerben, szóval el is használjuk majdnem az egészet) és egy p9pró telefont. Ekkora mobilnet csomag nálunk legeslegolcsóbban havi 10-12 fontért kapható, azaz a telefonért effektíve max 490 fontot fizettem, de inkább kevesebbet, mert a 10£/hó internet egyedi akció, amit vagy lehet a lejárta után újra cserélni, vagy nem.
-
-
válasz
judas13 #15151 üzenetére
. Igen, annó valahogy éreztem, hogy nem akarok egy zsák pénzt beleölni csúcskategóriás telóba, így bár nagyon jó kis eszközt vesztettem, de nem túl drágát. Igen, 7év support szinte mostantól. Azt tudom, hogy nem egy fps meg bencsmark-bajnok, de nagyon jól kiegyensúlyozott vas. A microSD hiányzik, uis csak a 128gigásat sikerült értelmes áron megcsípni, de majd megoldjuk
.
-
Sajnos idő előtt búcsúznom kell a topiktól, szeretett a52s-emet egy mocsadék zsebes banda megdurrantotta Tenerifén
. Megjött az utód, pixel 9 pró-ra váltottam. Ahogy nézem samu a5xxx téren érdemi előrelépés nem történt 3 komplett generáció óta, úgyhogy nem vacakolok az a55-el. A pixel amúgy előfizuval, amit ki is használok, kb 100 fonttal lett drágább, mint az a55, enyhénszólva hülyénekismegéri deal.
Egy ideje nézegetem a pixeleket, de még 2 gent ki akartam várni. A teló amúgy szuper, teleobis kamerája 5x körbehugyozza a csak normál kamerával(+digizoom) ellátott telókat és ugye a gcam natív dolog rajta. Az a52s-en néha tapasztalt röccenések (akadásnak azért még nem hívnám) se jellemzőek egyáltalán, teljesen fluid élmény. Váltásban gondolkodóknak javaslom
-
-
Frissítés utáni bloatwareroham. Bele lehet vhogy a teló fejébe verni, h ezeket hagyja abba és kövi frissítés után se kell?
-
-
-
Mostanában merül a teló, mint a balta. 2telóval operálok, van, amikor az a50s-t napokig nem használom. Most is 3napja feltöltve polcra rakom, ma kapcsolnám be és a szokásos kb 20%.nyi merülés helyett kopp, nullán van, irány a töltő...
Mindez a nagy One UI frissítés után, előtte egész éven át békében éltünk! Van azóta újabb frissítés, de az elvileg csak biztonsági, felrakom +amit tudok pucolok és meglássuk...
-
-
válasz
Roxbury #12090 üzenetére
. Kb 5évente cserélek telót, mert az időnként felbukkanó tuti darabok után éveken át csak a bénázás megy. Főleg s10 óta exyfosch fronton. Előző telóm, egy s7edge kemény 600eurómba került kibocsátása évében, és akkor nominál is többet kerestem. Szóval nálam is sokáig fog pörögni a kicsike.
-
-
válasz
Balzsika47 #11899 üzenetére
Én meg vagyok vele elégedve, alapfeladatokat bőségesen jól ellátja, jó akksiidővel. Az anyagminőséget rónám fel leginkább hibának, nem egy fém+üveg konstrukció
-
8.9-es gcam verzióból próbált már valaki? Ha igen melyiket?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
orso0355 #9595 üzenetére
miért ne kéne? ez egy MOBILtelefon, legalábbis a reklám szerint. nem ejtem betonra, rotyogó gulyásoskondérba - de ugyanúgy használnám, ahogy az előző okostelóimat. Nem vagyok egy márkának se a fanje, úgyh kijelentem, ez és valszleg szifontól kezdve a legtöbb kor/versenytárs bazári, mielőbbi tönkremenésre tervezett kacat.
-
Mivel hellyel-közzel még működik a cucc, lehet teleírom a memóriáját jó nagy videófájlokkal, felülírt adatot max naagyon rámenős tudor bányászik ki.
Az első okostelóm amit vettem (htc kaiser) simán rajtahagyta az előző tulaj családi fotóit, pedig 0ról kellett rajta a profilt beállítgatni. Azóta nem vettem használt telót
-
-
-
-
-
válasz
gerner1 #9573 üzenetére
Lemaradtam-kimaradtam belőlük
.
A fizikával meg foglalkozzon a kedves gyártó is, ez egy való életben használt készülék, tessék olyanra tervezni ami bírja és nem a vékonyságot majmolja. De még így szerencsém is volt velük, hogy gariidő lejárta előtt kijött rajta a nyavaja.
-
-
válasz
vodrosjozsi #9565 üzenetére
Az lesz, hálistennek decemberig garis, úgyhogy várok még egy kicsit, nehogy a53-at adjanak cserébe ha esetleg arra kerül a sor.
A nagy ütögetéssel amit javasoltak amúgy nem tudom mennyire vágtam haza a kamera stabiját, nagyon zörgött szegény.
#9567: hátsó zsebben hordtam, ahol esetleg hajlási stressz érhette. Becsukós bőrtokban lakik, valóban esett 1-2x nulla látható következménnyel, de az előd s7e sokkal durvább stresszeket bírt ki az elmúlt 7 éve alatt. "Ráülni" - lol, oroszkrémtorta ez, hogy egy ráüléstől/pakolástól megnyekken
?
-
válasz
t72killer #9563 üzenetére
Lemaradt a link.
Az ütögetős utáni kényszerrestart egyelőre megoldotta - vagyis félig, mert időnként a képernyőn elmászkálnak fura csíkok
. Kész őrület, nekiállok adatmenteni, aztán első adandó alkalommal irány a szerviz - és esélyesen ez volt az utolsó samu telefonom
-
Segítség! A telefonom fogta magát és egyik pillanatról a másikra mintha kihúzták volna a képernyőkábelt, fekete. Egy alkalommal sikerült pár pillanatra életre kelteni, ekkor a home screenen keresztbe ékeskedett egy kb fél centi széles "hangyás" csík.
Lehet ez valami szoftveres blama, vagy irány a gari? (ha jól értelmeztem, hálistennek van neki)
Kieg: ebből az ötletsorból az ütögetés 1 másodpercre felébresztette, utána újra behalt mielőtt bármit csinálhattam volna.
-
ami átmegy az nem nyelődik el = nincs kölcsönhatása a szervezettel. Az elnyelt rész energiája az érdekes, ez rádiófrekinél mondjuk a békas.gge alatti kiindulási mennyiség 10%-a -ebből is egyszerre több fotonnak kéne vmelyik dns-szakaszod elektronfelhőjét izgatnia. Eközben a Csernobilból okosba szerzett grafittömb simogatásakor meg a pulykasütő erejű gamma 3%-a aminek egyetlen fotonja atommagot hasíthat benned.
szóval az összehasonlítás full releváns. Ha valaki mutat nekem olyan esetet, ahol a 60as Tungsram wolframszálas izzótól bőrrákos lett, elhiszem, hogy alusipkát kell húznom walkie talkie-zás közben
-
Azt tudja valaki, hogy lehet egy képre RAJZOLNI? régi samujaim tudják alapból...
Szerk: megvan, smiley alá dugták...
-
-
-
Gyors visszajelzés: a teló wifi antennája rémesen sz.r: melóhelyen egy helységben gyengécske a wifi. Az s7edge-em simán fogja és tartja a jelet, az a52s-emmel úgy kell kimenni a folyosóra "megfogni és behozni" a jelet, utána meg megy az imádkozás, h meg ne szakadjon
. De 1 rossz mozdulat és meg fog...
S7e és eközött nem volt más telóm, úgyhogy nem tudom mit tudnak a többiek, de ez így gáz, hogy a lassan 7éves teló még mindíg jobb valamiben.
-
-
pff, fog a fene sz.rakodni két napot a telefonnal "tiszta telepítés" címszóval, egyesével visszavakarni minden appot, jelszót, stb. A 6 és fél éves s7e-men soha egyetlen 1x nem csináltam FR-et, máig megy - az a52s pedig ugrott már droid 11-ről 12-re észlelhető probléma nélkül.
Késő-tinikoromban volt winfosch-újratelepítési mániám, na azt az időt is csajokra kellett volna tölteni.
-
válasz
DrKapocs #7675 üzenetére
Két öreg samu cuccom kezdett az utóbbi időben hisztis lenni a régi s7e-hez kapott töltőre (pöccre uazt tudja, mint az a52/s töltője). Sokáig a kábelre gyanakodtam, de most bedugtam a micro usb kábelt az új töltőbe és csodák csodája mind2 hisztizsák (s7e, Tab A 2016) is szépen töltődik.
Pici feszültségbukta is tönkrevághatja a töltést.
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
t72killer #7375 üzenetére
Nno, felraktam és ezek alapján beállítottam, műxik
. Ha lesz időm, reszelem tovább a beállításokat.
-
-
-
-
-
-
válasz
Marci112233 #7269 üzenetére
Ez a példa még csak hagyján: [link] , de amit az emberi arc, haj színeivel művel, az katasztrófa.
-
Igérem nem hisztizek sokat a témában, akkor melyik is a legfrisebb stabil, minden kamerán működő gcam
?
Kezdődik a sötét tél és a gyári night mode egy moslék.
-
-
-
-
válasz
Zoli bácsi #7189 üzenetére
Pff, brutál.
-
-
-
válasz
Rhino82 #7069 üzenetére
jól hangzik - az a52s-t cserélni már nem cserélném rá. Arról fogalmam sincs, mi a helyzet szoftveresen.
RAM: 2telót futtatok, egy s7edge-et és az a52s-t. SoC-k között olyan óriási nagy különbség nincs. Mostanában veszem észre, hogy az s7e 4GB-ja már szűkös: a chrome időnként felejt/újratölt, akadozik. Messze jól használható még, de már nem az a friss gyerek, mint akár csak 2éve. Szóval én ha valami régi =<4GB telót cserélsz, már ráhajtanék a 8GB RAM-ra ha egy mód van rá.
háttér: azért el tud fogyni a 128giga, ami alapból se annyi mert lejön belőle a rendszer. Persze lehet tenni bele microSD-t, de akkor bukod a második SIM helyet.
-
8.4-es és 8.6-os gcam-et próbált már valaki? 8.1-et használtam legutóbb, kíváncsi vagyok van-e vmi előrelépés.
-
-
-
-
-
Olyat fogtatok már, hogy a Device Care szolgáltatás komoly akksimennyiséget pusztítson? Nálam 7%-ot ír töltés óta (most van felén az akksi). SzVSz ez igencsak meredek... Radíroztam Cache-t és most erőből leállítottam+az app cache-ét is töröltem.
Érdekes mód a Digital Wellbeing és a Find my Device is pontosan ugyanúgy 7% akksizabát ír! A Find my Device-et frissítette a galaxy store legutóbb, használni hónapok óta nem használtam.
-
-
-
-
-
Nektek nem nyavajog túl gyakran nedvesedés miatt?
Vajon érdemes lenne megdugni egy gumi portvédővel (pontosabban állandóan benne tartani), hogy rendben legyen a lelkivilága?
-
válasz
victorhun7 #6823 üzenetére
A biztonságiakat pedig '25ig kapja (szumma 4év).
-
válasz
gerner1 #6783 üzenetére
Időközben megjavult, nem értem
?
De fogok csinálni egy cache partíció-pucolást
-
válasz
Marci112233 #6793 üzenetére
Kábel vagy koszos a csati. Akár kopás, hajlítgatás is okozhatja. Eszméletlenül kényesek ezek, messze nem az, mint amikor a traktorakksit rárakod a 30 amperes töltőre.
-
A galaxy store nektek is sz.rakodik? Hiába törlöm a cache-ét, indítom újra, a frissítésekre (jelez 5db-ot!) rátapicskolva gondolkozik kicsit és visszadob a menübe. My apps detto.
-
-
-
válasz
Zoli bácsi #6724 üzenetére
. nappal szuper darab tényleg, ha a stock látószög kell. nekem van egy z6 mellette, de egy ideje úgy járok, hogy a fotógépen állandó jelleggel egy fix 2,8/200as obi ül, normál/nagyobb látószögre a telót használom. Elég jó, és így megspórol egy obicsavargatást amikor cuccal-gyerekkel mászok át dzsungelen-sivatagon-akármin.
-
-
Csúcs SoC-t nem hinném, hogy tennének nem S/Note sorozatú telóba. Hátigen, a 120kFt-os árat garantáltan elfelejthetjük, de esélyesen a tavalyi Eurós árakat is
#6706: így van, a jack miatt vettem az a52s-t, és ha 6év múlva, amikor kb nyugdíjazom (a 6éves s7e-m még használom) nem lesz jack-es samu telefon de másnál igen, akkor 17év után búcsúzom a márkától. Még fontosabb lesz persze, hogy energiahatékony SoC legyen benne, azaz vagy megtanul a samu is normális exynosokat gyártani, vagy snapi/mediatek cuccra hajtok rá.
-
-
-
-
-
válasz
donhellner #6595 üzenetére
, az előzőt fel se raktam, ezt fel fogom.
-
-
-
-
-
-
-
hú, ez engem is érdekel, állítólag ez a verzió már tud valódi HDR-t csinálni bracketelt frame-ekből.
-
válasz
Dr Bubo #6276 üzenetére
Igen, az a52s vételt az is motiválta nálam, hogy az a53 egy exys, jack és töltő nélküli drágább katyvasznak volt beharangozva már a tavaly év végi pletykákban is. (nekem a töltő is kellett)
Egyelőre nagyon nem aggódok, kb 6évre tervezek ezzel a telóval, ahogy az előd s7edge-em is aktív még. Azalatt csak összedobnak egy következő használható példányt vagy csamuék vagy vmelyik konkurrens.
-
Az s7 edge után óriási "akkusivatag" következett a samunál, az első igazán használható példány a snapis s20 fe 5g volt NÉGY év után.
Ok, az amerikai, dél koreai (sic!) snapis galaxyk lehet kivételek de az Európában elérhető exyfosch cuccok fogyasztásával folyamatos szívás volt. Ha nem hozták volna ki a snapis a52s-t, igen valószínű 10év után leléptem volna a márkától.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- Filmgyűjtés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest