- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
Samsung Galaxy A40 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
stanley00
aktív tag
Szerintem most pont azt írtad le amit én is gondolok erről nem értem miért nem jön ez le abból amit korábban írtam.
„Nekem nem a magyar Samsungról van meg a véleményem és nem is hinném, hogy egyáltalán bármi befolyásuk lenne a dologban. Nem az ő saruk ez és nem is miattuk lesz vagy nem lesz AoD az A40-ben.”
„Nem hisztiztem az Aod hiánya miatt hanem kritizáltam a Samsungot amiért az (a képernyőméretet és aksi méretet leszámítva) a tök ugyanolyan A30-ba belerakta az Aod-ot az A40-be meg nem. És ezt azzal próbálja megmagyarázni, hogy nincsen rá fejlesztő. Nem Magyarországon, mert miért is lokálisan kellene ezt fejleszteni vagy belerakni amikor globálisan forgalmazzák.”
Én sosem állítottam, hogy a magyar Samsungnak bármi befolyása lenne abban, hogy miért nincs vagy lehetne AoD az A40-ben. Csak ben11-nek a magyar Samsung válaszolt egy kamu hülyeséget hiszen tök evidens, hogy a koreaiakon múlik az egész.És nem a fejlesztőkön (koreai) hanem a szándékon.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új A széria határozottan meggyőzően kezd, ideje is volt rendet tenni a termékpalettán, de ez az A sorozat már nem a prémium kategóriát támadja.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- Büszke apukák és anyukák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest