Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-09-11 12:36:38

LOGOUT.hu

Összefoglaló
Samsung Galaxy A3 (2016)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1005) emeron


emeron
tag

Sziasztok! Nagyon tetszik ez a telefon, úgy néz ki ilyet fogok vásárolni. Egy több, mint 3,5 éves HTC 8X-et váltanék le, WP fronton nincs értelmes alternatíva (meg amúgy is elegem lett az egészből), iPhone és egyéb Android flagship szóba sem jöhet. MM-ben már másodszor tapogattam meg, nagyon szimpatikus, igazán prémium az összeszerelés minősége. A kijelző gyönyörű, a rendszer nagyon gyors. És vicces, hogy ugyan 0,47"-val nagyobb a kijelző a mostani telefonomhoz képest, mégis a két készülék fizikai méretei megegyeznek (kivéve a vastagságot, hiszen a Samsung vékonyabb). :)

Volna azért pár kérdésem:
1) Sehol sem találom, hogy milyen érzékelők vannak a készülékben... :( Egyedül a fény- és közelségérzékelő (hiszen az látható), továbbá a GPS/GLONASS megléte egyértelmű (ezt minden specifikációs oldal leírja). Mivel szeretnék fitnesz alkalmazásokat használni, jó volna tudni, hogy gyorsulásmérő, giroszkóp és esetleg lépésszámláló található-e az eszközben?

2) Van egy 64GB-os, Class10-es, Samsung microSD kártyám, még sosem volt használva. Ez jó lesz a telefonhoz (írási/olvasási sebesség tekintetében)? Behelyezés előtt kell-e formázni számítógépen, ha igen milyen fájlrendszerben (NTFS, exFAT), vagy majd a telefon megoldja? Be lehet-e állítani, hogy a fényképeket és videókat alapértelmezetten a memóriakártyára mentse a telefon? Továbbá, ha a 16GB-os belső tárhely már kezdene szűkössé válni, lehet-e alkalmazásokat átmozgatni a belső tárhelyről, illetve egyből az SD kártyára telepíteni? Illetve - készülék elvesztése esetén - lehet-e valamilyen védelemmel/titkosítással ellátni az SD kártyát? Spotify prémium felhasználóként az offline mentett zenéket tudom-e az SD kártyára menteni alapértelmezetten?

3) Gyönyörű az AMOLED kijelző, de továbbra is tartok tőle, hogy "beég". MM-ben is volt pár Samsung telefon, ahol ez megfigyelhető volt, igaz azok 1-2 generációval ezelőtti eszközök, és persze non-stop be vannak kapcsolva. Akinek van ilyen telefonja, nincs a kijelzővel probléma?

4) Frissítések tekintetében várható-e, megkapja-e a telefon az Android 6-os és a soron következő N verziót?

Egyelőre ennyi volna, előre is köszönöm a válaszokat! :R

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.