Hirdetés
- Sonarr és Radarr
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cfcfan
friss újonc
Sziasztok! Most írok elsőre, ebbe a fórumba, nézzétek el ha nem jó helyre, de most nagyon meg vagyok ijedve. 1 hete vettem egy Xiaomi redmi note 8T készüléket az Euronincsban, nagyon jó telefon tényleg, de tegnap este a kijelző a beégés jeleit mutatta, főleg fehér oldalak megnyitása után halványan mindig látszik egy ideig(percekig) a kijelző tetején az előző fehér oldal szellemképe, de csak sötétebb hátterü oldalakon. Azt olvastam, hogy az LCD alapú kijelzők nem nagyon tudnak beégni, nálam mégis megtörtént volna egy hét alatt? Nem használtam sose max fényerőn, sőt még felét sem érte el legtöbbször. Nem volt leejtve, beütve semmi. Mit tehetnék? Ez mindenképpen kijelző cserés? És ha igen, akkor erre vajon van garancia? Válaszotokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Motorola edge 40 neo - makulátlan, ár-érték bajnok
- Csak Pénteken Honor Magic V2 16/512 GB - purple lila - hibátlan + gyári magic toll (pen)
- 1 hónapos Galaxy Z Fold 7 512Gb + ajándék
- Motorola Moto G54 5G 12GB/256GB Power Edition Mint eSIM NFC, LTE 5G 65e
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Újszerű LENOVO Ideapad 3 - 15.6" Full HD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő