Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5127) azimut válasza szergely86 (#5116) üzenetére


azimut
aktív tag

Én sem mindent értek, de a dalvik=virtuális gép, cache=gyorsítótár törlése után majdnem minden marad a régiben, csak a napi használat során keletkező "maradványok" tűnnek el. Na meg a gapps, azt nem tudom miért, talán azért, mert a custom romokban nem a rendszer része.

Ha ezen felül a system és data is wipe, akkor alapjaiban törlődnek a rendszer beállításai és adatai, ez már majdnem factory reset. Sőt, az.

Az előbbi (dalvik/cache) törlése lehetővé teszi a dirty flasht, tehát a meglévő rendszerre való telepítést, ez lehet frissítés. Az utóbbi (dalvik/cache/data/system wipe) clear flash, vagyis tiszta telepítéskor kell, már ha új romot akarunk feltenni. Új rom telepítésekor ha csak a dalvik/cache törlődik, valami baj lesz, ezt még nem próbáltam, a leírások utasításait mindig betartottam. Na jó, így is volt pl. bootloop, hát ekkor kissé betojtam. Megoldás: káromkodás.

A hozzáértők javítsanak, ha valamit nem jól írtam, ezt a tudást itt a fórumon, és a hozzáolvasásokból fordítottam le magamnak ősmagyarra.

"Az kizárt, mert nem tudom."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.