Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • naktenebo

    újonc

    Sziasztok!

    Nemrég vettem egy note 7-est, korábban redmi 4x-em volt. Van néhány dolog, ami ennél nem működik. Nem root-olom, nincs nyitott bootloader, kicsit szofisztikáltabb átlagfelhasználó vagyok. MI átköltözéssel kerültem át egyikről a másikra.

    1. Az egyik idegesítő jelenség, hogy kikapcsolás után eltünnek a kirakott widgetek, az összes, a MI naptár a Keep, időkép stb. Az elindulást követően egy rövid időre megjelenik a helyükön egy átlátszó lap amin vadul teker a "homokóra", aztán egyszerre minden eltűnik, pakolhatom ki újra.

    2. a gboard billentyűt használom, de bizonyos alkalmazásoknál nem működik, vagy kivárhatatlanul lassú a hang alapú gépelés. A redmi 4-en hasított. A messenger, üzenetek, stb. pont ott ahol kellene, de pl. a jegyzetekbe tökéletes.
    Játszottam az Azonnali átírsá szolgáltatással, az is hasít de nem akarok lépegetni a két program közt, oda mondanám be a szöveget ahonnan küldeném. A beállításokban is mindenfélét kipróbáltam semmi nem segít.
    MIUI 10.3.6 van rajta.

    3. a messengerben kritikus, de máshol is észrevettem, hogy nem menti el a beállításokat. Bármit változtatok, messengernél pl lebegő ablakos megjelenítést, szétvet tőle az ideg, kikapcsolom, de ha bezártam az alkalmazást, akkor visszaállminden az eredeti beállításra.
    Az igaz, hogy automatikus indítást nem engedélyeztem neki, de pl nincs korlátozásra állítottam az aku menüpontjában. Engedélyek ugyanazok mint a redmi4ben és ennek ellenére.
    nincs erre ötletetek?
    köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák