Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
Help! Nem segített sajnos a google sem. Valahogy rá lehet erőltetni a TV appra, hogy a feliratok színe mindig szürke legyen? PC a szerver, de az ottani beállításokban sem találtam ilyet. Csak Plex web-et, de annak nincs rá hatása:
-
Peace
nagyúr
válasz enginev3.0 #14355 üzenetére
Nincs semmi. Letöltöttem ingyen és telepítettem. Megörjít ez az epizódok végi levágás!!!
-
Peace
nagyúr
válasz enginev3.0 #14352 üzenetére
-
Peace
nagyúr
Na jó, én most már tényleg hülyét kapok!!! [link] Nincs semmi hasonló opcióm! És soha nem is ugrott fel nekem ilyen skip credits gomb. Azt csinálja, hogy minden sorozatepizódom vége előtt 2-2,5 perccel (változó) vissza dob a menübe a tv app, mintha véget ért volna a rész. De nem ért véget!!! Mit tudok tenni ezzel?! Nem tudom minek kellett változtatni rajta, olyan szépen működött ez már jó ideje.....
-
Peace
nagyúr
válasz enginev3.0 #14300 üzenetére
Nincs semmi hasonló opcióm.
-
Peace
nagyúr
válasz enginev3.0 #14300 üzenetére
Meglesem otthon, köszi!
-
Peace
nagyúr
válasz sztanozs #14278 üzenetére
Én bármi más megoldásra vevő lennék, mert kezd nagyon felba**ni engem is! Hogy rengeteg tartalom utolsó 1-1,5 percét levágja és kiírja, hogy lejátszási hiba. De mikor újra elindítom, odatekerek, akkor érdekes mód lejátssza. És random elkezd lejátszási hibákat produkálni menet közben. Ilyet nem csinált soha, most kezdte pár hónapja.
-
Peace
nagyúr
Most meg már random elkezd lejátszási hibát dobni. Ha időben nyomok egy visszát a tv távirányítón, akkor nem omlik össze és folytatásra kattintva folytatja. Ha ez nem történik meg, akkor beég a lejátszási hiba és teljesen újra kell indítani a Plex-et a tv-n. De 3 db 4K HDR filmet végigvitt minden további nélkül, majd egy sorozatrésznél elkezdi ezt csinálni. Volt, hogy 3-szor egymás után. Volt ahol meg is untam és inkább elindítottam PC-ről. Ez mi lehet? PC-n mindig frissítve van. 2019-es Samsung tv-re nem tudom milyen gyakran érkezik frissítés, most 5.49.0 van rajta jelenleg.
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
Mostanában előszeretettel csinálja, hogy bizonyos tartalmaknál az utolsó 1-2 percet nem hajlandó lejátszani, hanem össze**arja magát és lejátszási hibát ír. Ez mi lehet? Mindig frissítgetem PC-n, szerintem tv-n is egész új kliens van. Régebben nem csinálta ezt velem.
-
Peace
nagyúr
Van amúgy valahol egy szuper leírás, hogy pontosan mi hogy legyen beállítva és bepipálva PC-n a szerveren, hogy csak és kizárólag belső hálózaton menjen a kommunikáció PC és TV között és a legsimábban történjen az átvitel? Sokkal jobb lett a helyzet amúgy mióta a TV-t átnyomtam vezetékesről Wi-fi-re, gördülékenyen mennek a 4K HDR tartalmak. De néha még mindig csak úgy megáll kicsit gondolkodni akár 1080p-s filmnél is. Ami szerintem a gépemnél nem feltétlenül lenne indokolt.
-
Peace
nagyúr
válasz blakey #12634 üzenetére
Nekem bármi jó lenne, ami elérhető a Q70R tévén. Csak ez az, ami már végre elfogadható funkciókkal rendelkezik. Nagy méretű 4K filmeknél sajnos még így is képes összezuhanni, de legalább már kicsit jobb a helyzet, mióta átraktam wi-fi-re a tv-t kábelről. Kicsit nagyobb sávszél áll rendelkezésre.
-
Peace
nagyúr
válasz blakey #12631 üzenetére
"Ha ezek ellenére sem működik a kliensen akkor ott a gond." Na igen, ez a problémám. Mert mindent így csinálok mindig. Nekem ismeretlen feliratnak írja ugye, mert nincs ott a "hu". De van, amikor semmiképp nem akarja látni és az opensubtitles letöltésnél is 0 találatot hoz. Pedig ott a magyar felirat OS oldalon......
-
Peace
nagyúr
válasz enginev3.0 #12622 üzenetére
Na ez új. Ez mi ez vagy hogy van?
-
Peace
nagyúr
válasz Arolotifar #12620 üzenetére
Szuper. Akkor ez csak valami random ba**akodás, hogy engem kihozzon a sodromból......
-
Peace
nagyúr
válasz blakey #12617 üzenetére
Nem tudok verziószámot. Ami rajta van a Samsung Q70R-en legújabb. Nem akarok mókolni vele, mert ennek mennie kéne. És 10-ből 8-9 alkalommal működik is, ha ugyanaz a neve az srt fájlnak, mint a filmnek. Néha meg gyökér és nem akarja. Hiába zárom be teljesen a Plex-et és indítom újra. Érthetetlen......
-
Peace
nagyúr
Mit lehet csinálni ezzel a hulladék szeméttel, amikor nem akarja látni az srt feliratot a TV app? És az opensubtitles-ről sem találja meg, pedig ott van. Sokszor működik, de néha teljesen meghülyül és nem. Van ilyenkor bármi, amit tenni lehet? Vagy miért válogat a filmek között?
-
Peace
nagyúr
válasz masvilagx3 #12096 üzenetére
Yep. Nálam ezt már nem bírja a tv se kábelen, se wi-fi-n.
-
Peace
nagyúr
válasz masvilagx3 #12094 üzenetére
Pandas (2018) IMAX film. 27 GB, 87.6 Mbps bitrate.
-
Peace
nagyúr
válasz masvilagx3 #12092 üzenetére
Kábelen volt fo*, azért próbáltam ki az 5 GHz-es wi-fi-t. Ugye csak 100 Mbit-es hálókártyára futotta a 450k-s tv-be. De ezek szerint a tv-re szánt Plex app lehet a ludas. Pendrive-ról mindent lejátszik a tv saját lejátszója.
-
Peace
nagyúr
Na kipróbáltam 5G-s Wi-fi-n is a tv-t, sajnos úgy is meg-megáll a 4K-s lejátszás, ha túl komoly a bitráta. Sajna valóban nem erre találták ki.
-
Peace
nagyúr
válasz sziszi-fuszi #12011 üzenetére
Na meg a telekomos kütyü képességeiben sem bízok annyira. Mondjuk hálószobában lévő kis LG tv-hez szépen elviszi wi-fi-t és tudunk Netflixezni, de azért nem tudom mennyire erős. Az a régi tv is kiidegel basszus. Minden bekapcsolásnál be kell menni a wi-fi menübe, mert különben nem látja és nem indul a Netflix. Amikor belemész az internet menübe, akkor meg hirtelen: "Jé, van működő wi-fi és rajta is vagyunk!" Rohadt idegesítő, mert nem túl gyors a menükezelése......
-
Peace
nagyúr
válasz sziszi-fuszi #12008 üzenetére
Ahham, ugyanazt. Mind1, nem halok bele abba a pár perc másolásba. Csak tényleg tökre örültem, hogy a 2019-es állapothoz képest sokkal jobban szuperált és 4K filmekkel sem volt baja 1-2 hónapig. Mind1, ez van. Nem szeretem a vezeték nélküli kapcsolatokat. Jobb szeretem, ha kábelen van a tv.
-
Peace
nagyúr
válasz sziszi-fuszi #11995 üzenetére
Akkor pendrive-ról és SSD-ről miért működik gyönyörűen? Én egyértelmű Plex problémának titulálom. Azt hittem van rá valami jó kis megoldás vagy beállítás. Oké, hogy 100-as hálókártya van a tv-ben, de ehhez bőven elégnek kéne lennie.
-
Peace
nagyúr
Most már pár hónapja újra használom a TV-n. PC-ről játssza le a filmeket és kábellel van hálózatra kötve. Tök szépen elboldogult a 4K filmekkel, de most két alkalommal is elkezdett megint akadozva átugrálni a képkockákat és ilyenkor a hang is elmegy. MEgállítom és visszalépek a menübe, majd folytatás, akkor megint ment 15-20 percig majd megint elkezdte ezt. Az egyik 36.2 Mbps-es volt, a másik 38.7 Mbps. Azt gondoltam, hogy talán a bitráta volt neki túl magas, de néztem már ilyen minőségű filmeket minden gond nélkül. Tegnap leültem egy 39,3-as elé és azt minden további nélkül vitte gyönyörűen. Ez min múlhat? Lehet-e valamit javítani ezen? Annó emiatt hagytam a fenébe a Plex-et és a Serviio-t is, mert szétszaggatták magukat és nem tudtak mit kezdeni a 4K-s anyagokkal. Viszont most tökre örültem, hogy egész jól gatyába rázták és hónapokig működött is.
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
válasz Ramirex #11786 üzenetére
Az én Samsung-om akkor mutatja infó sávban, hogy HDR, ha megnyomom a távirányítón a kerek navigáció gombot. De ez ugye Plex közben nem működik, mert azzal csak megállítja a filmet. Én a fakó színekből és a gyanúsan alacsony fényerőből láttam, hogy nem HDR, aminek annak kéne lennie. Bementem képbeállítások menübe a TV-n és láttam, hogy 50-es helyett 15-ös a háttérfény. Az már alapból gyanús, mert HDR tartalomnál automatikusan 50-esre tolja a tv.
-
Peace
nagyúr
Szóval akkor ilyennel nem találkoztatok? Néztem már jó pár 4K HDR tartalmat mióta visszaálltam a Plex használatra, ezért is lepett meg, hogy a tegnapi filmnél nem jött össze neki. Elég idegesítő, mert pont a pendrive-ra másolgatás kiváltására adtam egy második esélyt ennek a módszernek......
-
Peace
nagyúr
És be lehet állítani, hogy automatikusan frissítse a listát Plex, ne kelljen manuálisan rányomnom folyamatosan az "Update Libraries" opcióra, ha bekerül valami új?
-
Peace
nagyúr
Olyannal találkoztatok már, hogy nem kezelte le a Plex a HDR-t? Eddig sosem volt ilyen problémám. Azt tűnt fel, hogy teljesen fakó a kép, és mikor lecsekkoltam a tv beállításokat, akkor láttam, hogy 15-ös a háttérfény. HDR tartalomnál, ugye automatikusan felugrik 50-re. Kikapcsoltam a tv-t meg vissza, hogy újrainduljon Plex alkalmazás, de ugyanez. Át kellett másolnom pendrive-ra és a tv saját lejátszójával tolni, ott már gyönyörűen automatikusan felismerte és szép lett a kép.
-
Peace
nagyúr
Serviio visz gyönyörűen mindent! Viszlát Plex szerintem! Azért köszi mindenki!!!!
-
Peace
nagyúr
válasz sugarforce #6416 üzenetére
Mutogathatsz nekem táblát, néztem én is ilyen distance kalkulátort már. Attól még kiba**ott gyönyörű a 4K FHD-hoz képest. Már amennyit láttam The Dark Knight-ból és Interstellar-ból. Our Planet-ről nem is beszélve!!!
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
válasz sugarforce #6414 üzenetére
65-ös, 290-300 cm kb.
-
Peace
nagyúr
válasz enginev3.0 #6412 üzenetére
Igen, egy nagyon kicsit jobb lett a kedvem.
-
Peace
nagyúr
válasz enginev3.0 #6410 üzenetére
Pont valamelyik 265 kódolású, ami abszolút nem akart elindulni, egyből dobta a hibaüzenetet.
UPC Technicolor TC7200 paraméterei valami irdatlan hulladékok wi-fi tekintetében. Nem fűzök hozzá sok reményt. Na de most már kaptam sok ötletet, mindent végigpróbálgatok....
Akad egy pár nagy kedvenc, amiket szívesen megnéztem volna 4K-ban....Interstellar, The Dark Knight, First Man....ilyeneket szerettem volna látni, hogy milyen is az ,mikor ki van használva a tv.
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
Akkor megnézem ezt a Serviio-t ma ha hazaértem. Ha ez is leves, akkor maradnak a 1080p filmek, azokat viszi a Plex. 4K-ra meg megpróbálom belőni a PC-t valahogy. Csak ott is megszívtam, mert a 17 éves Genius Home Theater hangrendszernek valószínűleg szétment a 9 tűs aljzata, amivel a PC hangkártyához csatlakozik. Így most nem tudok hangot kipréselni belőle közvetlenül, csak TV-n keresztül optikaival a DAC-ba bedugva. Már sírni tudnék, hogy mennyire macera lett az egész. Nézem inkább pendrive-ról a dolgokat a hálószobában a jó öreg 42-es LG-n!!!!
-
Peace
nagyúr
"Én azon a véleményen vagyok, célhardver....." Csak a szívem megszakad, hogy ott a nem szar PC-m és nem elég ahhoz, hogy filmezzek, mert mindenhol falakba ütközök.
Ha rászánom magam egy újabb kiadásra, akkor miben gondolkozzak? Ez a kütyü csatlakozna akkor gondolom a PC-hez egy gigabites hálókártyával és onnan hogyan tovább? HDMI-vel TV-re? Vagy miképp? -
Peace
nagyúr
Alapból azt beszéltük, hogy ha filmet szeretnék nézni PC-ről, akkor házimozira kell állítani a címkét, nem PC-re, mert sokkal több beállítás lesz elérhető a tv-n. Én ott próbáltam állítgatni mindent, de ugyanolyan szappanoperás maradt az egész. De majd lehet egyzser rászánom magam, ha végleg befuccsol ez a Plex meg Serviio (ma ajánlották) történet... Remélhetőleg 1-1,5 hónap múlva elérhető az optikai 1000-es Digi is és akkor repül ez az 500-as koaxos UPC, ami csak áthidaló megoldásnak lett beköttetve költözés alatt. Max veszek egy korrekt routert, ha Digi is olyan fost ad, mint a UPC. Hátha ez a wi-fi-s megoldás tényleg jobban szuperál, mint a kábel.
-
Peace
nagyúr
Feleslegesnek tartottam, mert elindítottam a Plex-et és minden úgy nézett ki, ahogy ki kell néznie!!! Ezért nem is szórakoztam vele. Netflix tv-s appjával is nagyon jól néz ki minden. PS4 is brutálisan néz ki, bár eddig csak egy kis Division 2-t indítottam el, de elképesztő látvány. Csak PC-ről lejátszva néznek ki szörnyen a dolgok.....
-
Peace
nagyúr
Azért erőltetem ezt a Plex-et is, mert ha ezzel van lejátszva a tv saját programjával, akkor rohadt jól néz ki minden!!!! Ha viszont PC-ről VLC-vel vagy MPC-BE-vel, akkor nagyon hulladék mód szappanoperás és bármit állítgatok a tv képbeállításain, nem vagyok képes elfogadhatót összehozni. Egyedül mondjuk Netflix "Our Planet", ami nagyon állatul tud kinézni és a Plex-el lejátszott tartalmak is nagyon tetszenek. PC-ről ugyanezt nem tudom reprodukálni.
Bár biztos el lehetne tölteni 2 napot a szűrők és kiegészítők telepítésével és konfigurálásával PC-n, de nekem ehhez nincs türelmem.[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
válasz enginev3.0 #6391 üzenetére
Nem akarok én visszább venni minőségből semmiképp! Csak gondoltam hátha valahogy cpu-val levehetek valamennyi terhet szerencsétlen Plex-ről....
Nem akarok még egy kütyüt!!!!! Miért nem lehet elég a pc+tv, mint eddig? :'( -
Peace
nagyúr
Most visszaolvastam 1-2 oldalt.....szóval a Q70-en az app is lehet hulladék, a tv hálókártyája is lehet szűk keresztmetszet és másnál is csinál ilyet Plex, hogy véletlenszerűen megszűnik a hang. Szóval akkor nem feltétlenül a DAC-ommal van a baj. Miért is lenne, hiszen PS4 Pro-val tökéletesen működött 11 hónapon át...de akkor is baromi idegesítő, hogy ki kell kapcsolnom és vissza a DAC-ot, mikor a Plex úgy gondolja, hogy most megszűnik a hang. És 4K filmeket továbbra sem tudok nézni a "UNKNOWN_ERROR(0)(AVPlay)" hibaüzenet miatt....ez így nem házimozi, hanem egy kínszenvedés nekem. Pedig nagyon vártam ezt az új TV-t!!!!!!!!! Ez a transzkódolás dolog segíthet valamit? Vagy ugyanúgy nem tudja majd átpréselni a 100 megás tv hálókártyán a 4K filmet?
-
Peace
nagyúr
válasz sugarforce #6380 üzenetére
Kezd tisztulni a kép.
Ahol nem kell átkódolnia semmit filmnél, ott bele tudok tekerni gond nélkül, de "UNKNOWN_ERROR(0)(AVPlay)" hibaüzenettel elszáll véletlenszerűen lejátszás közben.
És ahol 4K (H264) videót akar átkonvertálni, ott alapból "UNKNOWN_ERROR(0)(AVPlay)" hibaüzenettel behal és el sem tudja indítani a filmet.
Szóval fasza lenne ez a Plex, csak k*rvára nem akar az lenni.....
-
Peace
nagyúr
válasz sugarforce #6378 üzenetére
Ha ez az "Átkódolás" menüpontot jelenti, akkor ott ez látszik:
-
Peace
nagyúr
Profilomnál látszik a masina. Nem olyan vészesen rossz szerintem. Most nézem a filmet jó pár perce belenyúlás nélkül. Eddig volt 3-4 pufferelés, de csak ilyen 1 másodpercesek. Ez is mocskos idegesítő. Mit tudnék tenni, hogy ne legyen ilyen? Vagy ennyit tud az 500-as UPC? Tuti jól van beállítva és helyi hálóként megy az adat?
-
Peace
nagyúr
Jókat tudsz kérdezni. Csináltam egy user-t és beléptem vele a tv-n is. Amikor kérte, akkor meg felmentem a https://plex.tv/link oldalra és beírtam a 4 számot. Mondta, hogy sikeres és megjelentek a filmek a tv-n is. Ennyit csináltam.
És megint a végtelenségig pufferel a 4K-s film, pedig csak egy feliratot állítottam a menüben és innentől kezdve halott. Nem tudja folytatni a filmet.........
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
Samsung Q70-es. Plex 3.105.0. Nem látok semmi ilyet, most ott is végigmentem a beállításokon. És megint az fogad, hogy nem látom a tartalmakat. Ez mitől van?
Kijelentkeztem tv-n, majd vissza. Beírtam a négy számjegyet és egyből látszik minden filmem. Miért csinálja ezt velem? Hogy nem mehet minden simán egyszerűen......
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
válasz enginev3.0 #6365 üzenetére
Ez az átkódolás? Az automatikus-ra van állítva. Állítsam legjobb minőségre?
Bocs, hogy kérdezgetem a hülyeségeket, de nincs összefoglaló.
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
Most végigmentem a beállításokon, ilyet nem láttam....
Amit még csinált már kétszer és idegesít, hogy tv-t bekapcsolom és nem látja a tartalmakat. Csak annyit ír, hogy telepítsem a Plex-et a gépre. Kilövöm az app-ot, kikapcsolom a tv-t, még mindig semmi. Jobb oldalt fenn a sarokban be vagyok jelentkezve a tv appon is. Akkor megint kikapcs és vissza és akkor egyszer csak látszanak a filmek és sorozatok. Ez mi? Mit csinálok rosszul? Helyi hálóként érzékeli vajon ezt most nekem, ha a UPC modembe van bedugva a PC és a tv is vagy a neten keresztül akarja tolni az infókat?
-
Peace
nagyúr
válasz enginev3.0 #6365 üzenetére
Na ezt majd otthon meglesem, hogy miről beszélsz. Eredeti minőség van belőve, erre emlékszem a Plex beállításoknál, hogy az van kiválasztva. DTS-t kell csak átkonvertálnia ugye, mert azt a TV nem támogatja.
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
válasz enginev3.0 #6363 üzenetére
Lehet ezt sokkal jobban is be lehetne állítani. Én csak beregisztráltam Plex-re, hozzáadtam a mappákat és TV-re telepítettem az app-ot, amiben be kellett írni valami kódot, hogy párosítva legyen a géphez. Ha jól értettem. Ennyit csináltam. Ettől függetlenül lehet, hogy neten keresztül szeretné tolni, de csak nem. PC és TV is kábellel csatlakozik a UPC modemhez.
-
Peace
nagyúr
Segítsetek kérlek olyanban, hogy valahol lehet állítani RAM méreten Plex-ben, hogy mennyit használhat? Samsung Q70-es tv olyat csinál, hogy ha 4K-s filmet indítok el és beletekerek, akkor "pufferelés...." felirat és így megáll. PC-n nézem mi történik. Merevlemezek 0-1%-on, hálózati aktivitás felugrik az egekbe, lezuhan, majd megint az egekbe és ismét lezuhan (UPC 500-as), memóriahasználat olyan 4,3 a 16 GB-ból. Nem lehet, hogy valami nagyobb szeletet szeretne bepufferelni, de pont kicsúszik a limitből és megint újrakezdi és így a végtelenségig gondolkozik? Ha elindítom a filmet, nem pörgetek bele, akkor viszi szépen. Mondjuk végig még nem néztem egyet sem, csak az elejéből pár percet, de ott nem volt semmi gond.
-
Peace
nagyúr
Haladok! Valami server igénylésére rákattintottam, mert felkiáltójeles volt meg a távoli elérésnél is volt valami piros jel. Arra is kattintottam és így megjelent a mappa a tv-n. El is indított 3-ból 2 4K-s filmet. A harmadik unknown error...de ez is haladás! Sorozat még mindig nem jelenik meg....
-
Peace
nagyúr
Sziasztok!
Teljesen új vagyok a Plex témában. Tegnap éjjel már sikerült annyit összehoznom, hogy Samsung Q70-es tv-n láttam a megosztott mappámat. Viszont anyáztam, mert a 4K-s filmekre azt írta, hogy 0,00 MB és ha rányomtam, akkor hibaüzenet, majd átugrott a következő filmre. Valamint a szintén mkv kiterjesztésű sorozatrészemet meg semmiképp nem akarta megjeleníteni a PC-n sem a PLEX. Pedig ott volt a mappában. De a legfrusztrálóbb, hogy most bekapcsolom újra, TV szerint be vagyok jelentkezve saját PLEX fiókba, de semmit nem mutat. Se a filmeket, se kezdőképernyőt, minden eltűnt.....mit csinálok rosszul?
-
Peace
nagyúr
DTS-t nem támogatja sajna Samsung Q70. Eddig mindent úgy néztünk, hogy PC-ről VLC-vel elindít, 5.1-es hangrendszer meg PC-re van kötve, TV-re HDMI-vel megy ki a kép. De állítólag ha HDR filmeket akarok már lejátszani, akkor így lehet némi csúszás kép és hang között az új TV-, így jobb lenne a TV-t optikai-val az 5.1-re kötni és a TV beépített lejátszójával lejátszatni a 2160p HDR tartalmakat. Nekem ez mind új infó, mert az elmúlt 3 évben annyiból állt a sorozat és filmnézés, hogy elindítottam PC-n és letettem a hátsóm....
-
Peace
nagyúr
Sziasztok!
Még csak elméletben ismerkedek a rendszerrel, mert az van tervben, hogy az új TV-n majd ezen a rendszeren keresztül megy a film lejátszás PC-ről. Azt is megtudtam, hogy a Plex átkonvertálja a DTS hangsávot, amennyiben a TV azt nem kezeli. A kérdésem az lenne, hogy Ez jár valamennyi minőségromlással? Mert ugye most direktbe vannak lejátszva jelenleg a filmek VLC-vel PC-ről és DTS hangsávon ugye brutális a mély és iszonyatosan jól szól a sima 5.1-hez képest. Fogok érzékelni valami romlást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : i5-7400 / 16GB / GTX1050Ti / 120GB / 1000GB
- GAMER PC : i5-12400F / 64GB / RTX3070 / 2000GB
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest