- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
m0rd0k
senior tag
válasz
sugarforce #6308 üzenetére
értem,sima asztali PC-re gondolsz? Tudnal nekem valami konkrét elképzelést mutatni?
-
m0rd0k
senior tag
válasz
sugarforce #6306 üzenetére
Egy 5 eves samsung Tv, egy 2 eves Lg es egy 5-6 eves LG, a masik egy vagy ketto is valami uj smart tv lesz.
Feliratos sorozatok mennenek rajta es full hd, 4k filmek. Egzotikus kodolast nem hiszem, a p2p-n elerheto normal full hd vagy 4k filmek. A netem optikai gigabites. -
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
Plexet szeretnem hasznalni, otthon ketto es ezenkivul max meg ket tvn ami viszont mar par utcaval arrebb lenne. Nyilvan egyszerre ezek nem fognak menni, de ha megis nem lenne baj elbirna. Olvastam h transzkodolas miatt komolyabb masina kellene ala, de itt arra nem nagyon lesz szukseg szerintem. Full Hd filmekrol van szo, esetleg kesobb 4K-rol.
Tudnatok ajanlani ehhez a felhasznalashoz egy olcso megoldast?
Egy terras HDD- m mar van hozza.Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo PLEX, mint Kodi alternatívaA legtöbb házimozis leírás az XBMC/KODI célszoftverrel foglalkozik, én azonban a kezdetek...
- Macrodroid
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Netflix
- Ukrajnai háború
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest