Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
Jó lenne ha a Plex jelezne a barátoknak hogy milyen új filmek lettek elérhetők a szerveren
-
xb12x
tag
válasz
janosibaja #2291 üzenetére
2.) létrejött ezer könyvtár, mire nincs szükségem, hol lehet ezeket ki-bekapcsolni?
Mire gondolsz? Pl On Deck, Recently Added stb? Azokat nem lehet kikapcsolni.
-
xb12x
tag
válasz
oleandro #2295 üzenetére
Elvileg jó ha van ID3 tag a fileokon. De ha nincs akkor viszont így kell a mappáknak kinéznie.
-
xb12x
tag
válasz
Murdock1981 #2285 üzenetére
Szerintem itt valami más gond lesz. Ha egyből indulás, vagy max pár perc után nem áll meg vagy le, akkor végig kell mennie. Nem lehet hogy valami háttérfolyamat elindult a szerveren, ami elvette a procit vagy a hálózatszélességet?
-
oleandro
tag
Sziasztok,
az mitől lehet, hogy egy zene mappánál csak egy almappát listáz ki a Plex? Konkrétan, van a Zene mappán belül egy Edda mappa, azon belül meg külön mappákban az albumok. A Plex felületén meg konkrétan csak egy mappát hoz be.
Mit nem csinálok jól?
-
szpali
addikt
válasz
sugarforce #2293 üzenetére
Köszi
-
szpali
addikt
Sziasztok!
Tud abban segíteni valaki, hogy BD iso fájlokat hogyan tudok felismertetni PMS-el?
(a lejátszó jelenleg egy MiBox, ha ez számít)
-
janosibaja
őstag
válasz
sugarforce #2287 üzenetére
Még kérdeznék.
Sikerült összekötni a TV-t a Plexszel
, első látásra azonos minőséget nyújt, mint a Serviio.
Ami sehol nem találok:
1.) Jó lenne a streaming csatornákat elérni, de egyet sem lelek. Nincs ennek vmi listája a weben? Vagy plugint, ilyesmit nem kéne feltenni hozzá, hogy az otthoni hálózaton elérésén kívül kapjak még szolgáltatásokat? (Mobilról nem akarok elérést, távolról nem akarok elérést.)
2.) létrejött ezer könyvtár, mire nincs szükségem, hol lehet ezeket ki-bekapcsolni?
Köszönöm szépen!
-
janosibaja
őstag
válasz
sugarforce #2287 üzenetére
Nagyon köszönöm a válaszodat!
-
Henrico
tag
Van pár filmem, amiket a gyári ügynökök nem ismernek fel.. a port.hu -s letöltési link már nem létezik.. milyen ügynökök vannak.. esetleg élő linkekkel?
Köszi!
-
sugarforce
addikt
válasz
janosibaja #2286 üzenetére
az meg wifin ad jelet az említett TV-nek.
A wifi okozhat némi gondot, de ez függ a routertől és a közegtől is, ha sok a wifi és terheltek a csatornák, akkor az mindkét "platformon" gondot fog okozni. Persze ez függ attól is, hogy milyen anyagot szeretnél lejátszani, mivel a tv-d 4K, ezért feltétlezem főleg inkább azok lesznek előnyben. Azoknál minél nagyobb a sávszélessége az anyagnak, pl remux, annál kevésbé lesz elég a wifi. De persze a puding próbája az evés. Ha nem jön be a wifi, akkor érdemes kábelre váltani.1.Melyik rendszer lesz jobb (akadozásmenetesebb), a Plex, vagy a Serviio?
Ez teljesen az igényeidtől függ. A plex-szel semmi gond nincs addig, amíg nem áll neki transzkódolni a szerver. Ha direct play-en megy a film és minden rendben van a hálózatoddal, akkor teljesen fluid az egész. De pl ha van felirat bekapcsolva, akkor előszeretettel kezd el kódolni. Ez a samsung tizen oprendszere miatt van, pár éve (talán h vagy j széria) van ez a rendszer rajta a samsung tv-ken, sok kiskaput bezártak vele, így a plex nem fér hozzá sok alacsony szintű eszközhöz a firmware-ben, így erőből nem tudja lejátszani pl a feliratot. De ez sajnos nem egyedi és nem márka/modell függő. Én ugyanezzel "küzdöttem" meg szintén idei Samsungnál.
Mivel pontosan nem tudom, hogy milyen a procid a "szerverben" azon kívül, hogy i5, így nemtudom megmondani, hogy mennyire okozna neki gondot a transzkódolás, de gyanítom semennyire. Valószínűleg észre sem fogod venni azt leszámítva, hogy nem 2 mp amíg betölt a film, hanem mondjuk 5. Itt sokaknak azért van gondja vele, mert pl nas-on van a PMS, meg kifejezetten régi vasakon, azok pedig már erre a feladatra nem elegek.2. Jól értem a topic hozzászólásaiból, hogy Plex csak látványosabb felületet ad, egy-két fölösleges plusszal, s a Serviio akadásmentesebb?
Ez így nem igaz, vagyis nem teljesen. Az, hogy mi fölösleges, az pedig az igényektől függ. A serviio egy DLNA szerver, ami végülis egy file share-t lát a szerverről. A plex pedig egy metaadat ügynökkel kiegészített, saját adatbázissal rendelkező szerver-kliens alapú szoftver, ami mindemellett egy csomó dolgot tud még (pl. automata felirat letöltés különböző weblapokról, különböző elvek szerinti rendezés, különböző külföldi streamek berakása, stb.) Ja és ugye mivel a szerveren levő adatbázisba menti az adott film/sorozat progressét, másik eszközön onnan tudod folytatni, ahonnan az előzőn abbahagytad. Én pl több helyről, több eszközön szoktam filmezni, az adott helyzettől függően távoli eléréssel is, nekem ez az egyik leghasznosabb funkció benne, ja meg webes felületéről is tudsz nézni bármit. A plex rendelkezik saját dlna szerverrel is, ha arra lenne szükséged.
3. Hülye kérdés biztosan, de felteszem: nem akad össze a két rendszer, ha mindkettőt telepítem a PC-re? (A tévén gondolom, egyszerűen csak új forrásként jelennek meg, nem kell miattuk telepítenem a TV-re telepítenem semmit?) Magyarul: szabadon próbálgathatom, hogy a gyakorlatban mit tudnak?
Nem fog összeakadni a serviio és a plex, viszont a plexben ne kapcsold akkor be a dlna-t, mert az összeakadhat, bár nincs tapasztalatom két dlna szolgáltatásról egy gépen, így nem biztos.
A plex mivel szerver-kliens alapú szoftver, így hogy teljesen ki tudd aknázni az előnyeit, a tv-re kell egy plex szoftver, amit a samsung store-ból tudsz letölteni ingyenesen. A serviio esetében mivel az egy DLNA szerver, az majd megjelenik a források között. -
janosibaja
őstag
Sziasztok, adott egy 8002-es Samsung okostv. A kicsit öregedő i5-ös procival, SSD kártyával szerelt PC-m vezetéken kapcsolódik az új UPC routerhez, az meg wifin ad jelet az említett TV-nek.
1.Melyik rendszer lesz jobb (akadozásmenetesebb), a Plex, vagy a Serviio?
2. Jól értem a topic hozzászólásaiból, hogy Plex csak látványosabb felületet ad, egy-két fölösleges plusszal, s a Serviio akadásmentesebb?
3. Hülye kérdés biztosan, de felteszem: nem akad össze a két rendszer, ha mindkettőt telepítem a PC-re? (A tévén gondolom, egyszerűen csak új forrásként jelennek meg, nem kell miattuk telepítenem a TV-re telepítenem semmit?) Magyarul: szabadon próbálgathatom, hogy a gyakorlatban mit tudnak?
Köszi szépen!
-
Murdock1981
tag
válasz
Murdock1981 #2284 üzenetére
Na csak akad, a film 3/4edénél elkezdte :-(
-
Murdock1981
tag
válasz
sugarforce #2283 üzenetére
Akkor nemtudom, de szépen megy az FHD akár felirattal is, úgy hogy ez így teljesen jó. Köszönöm a segítséget mindenkinek.
-
sugarforce
addikt
válasz
Murdock1981 #2282 üzenetére
A most jatszott alatt kellene megnezni, de ha mukodik akkor mindegy is. Az ipv6 annak a lehatszashoz semmi koze nincs, plane belso halon.
-
Murdock1981
tag
válasz
sugarforce #2281 üzenetére
tuszmihaly@gmail.com elindította Logan Lucky lejátszását a TV UE43MU6102 eszközön.
Ennyit ír ki csak a figyelmeztetések fülnél. Bekapcsoltam az ipv6-ot, nemtudom mi az, csak próbálgatom,de úgynéz ki az FHD jó lett :-), majd kiderül.
4K-nál konkrétan azt csinálja, hogy 1 percig megy, utánna nincs hang hanem kb másodpercenként egy képkocka sebességgel megy. Akárhányszor indítom el, mindig ugyanott kezdi. Másik 4k-s filmnél is ez a helyzet. Egyébként ncore-ról letöltött filmeket nézek.
Na de ha az FHD-k jók lesznek az már tökéletes lesz :-) -
sugarforce
addikt
válasz
Murdock1981 #2278 üzenetére
Na az mu szerias tv az 2017es. A tizen csoda van rajta. Eleg sok mindent nem tud megvalositani a plex rajta ami a regebbi tvken ment.
Ha direct play van akkor a kliens vegzi a munkat, ha transcode, a szerver. Ertem a cpu hasznalatot, de azert majd jo lenne megnezni a pms webes feluleten is h mit ir ki, az a biztos. Ha ott direct play van, akkor eleg erdekes a felallas. Mirol van szo egyebkent? Milyen film, release? -
Murdock1981
tag
válasz
TommyGun #2277 üzenetére
Persze, hogy gyenge ilyenekre. Egy alacsony fogyasztású, netezös, letöltős gépet alartam 3 éve, azért lett ez, és tökéletesen megfelel az igényeimnek. Ha eredeti felbontásban megy a film, nem transzkodol, 10-20%on megy a proci, de még is akad még FHD-nál is.
Én azt hittem, hogy a plexnél is a tv dolgozik, és csak az adatok robognak át a pc -ről. -
TommyGun
őstag
sugarforce majd kijavít de a proci ami neki van az nem túl kevés? (Amd Athlon 5350) Passmarkba 2500-at tud, az én i5-öm meg 7100 és van olyan komolyabb bitrátájú film (ami ilyen jó 15-20 giga DTS fullextrás) 1080p aminél az én procim is az első 1-2 percben 100%on pörög azt beáll ilyen 30-35%-ra, nem lehet, hogy a proci is kevés ott?
-
TommyGun
őstag
A Plex amúgy a 4k filmeket neked csak akkor fogja lejátszani rendesen ha előfizetsz rá, mivel a free verzió totálisan kikerüli mind az új generációs processzorok mind az új generációs VGA kártyák hardwere-s dekódolóját, amiben nem csak a 4k playback van benne hanem jópár hardware-s utasításkészlet, ha előfizetsz akkor lehet bepippantani hogy használja őket, anélkül erőből akarja, ahhoz meg igen izmos proci kell...nekem i5-4570van 1080p-be minden transzkódolást megcsinál, különösebb megeröltetés nélkül, de 4k-n elvérzik, a gépen a 4k-t csak MPC-HCval tudom lejátszani mert az használja a 1060-as Gefroce-omban a HW 4k dekódolót.
DLNA-val az LG TVm simán lejátsza a beépített playerrel a 4k-t de ott a TV dolgozik meg a filmmel, (a beépített player nem is lát minden hangsávot meg felirat sávot...sajnos, külső felirat pláne felejtős) a DLNA nagy vonalakban egy file share, a plex ennél jóval több.
-
Murdock1981
tag
válasz
sugarforce #2274 üzenetére
Samsung UE43MU6102K
Hazaért a párom:-)
-
sugarforce
addikt
válasz
Murdock1981 #2273 üzenetére
Igen ott. A serviio dlna szerver, ez meg szerver kliens mukodesu app. Teljesen mas, valsz itt a tv kliens programjaval lesz a gond.
-
Murdock1981
tag
válasz
sugarforce #2272 üzenetére
A webes felület a pc-n? Holnap megnézem. A fura hogy a serviio tökéletesen müködött, de ez meg jobban tetszik az app miatt
-
sugarforce
addikt
válasz
Murdock1981 #2271 üzenetére
nem csak a felbontás és felirat kérdése a transzkód (bár legtöbbször azok).
Nem ír ki semmit, megjelenik a 3 pötty,h tölt.
A webes felület? Ott lenne érdekes megnézni, hogy mit ír a kis ekg jelnél. -
Murdock1981
tag
válasz
sugarforce #2270 üzenetére
Látom a pc proci terheltségből, transzkodolásnál 100%on megy mind a 4 mag. Ill. Eredeti felbontásban játszom a filmeket felirat nélkül
-
sugarforce
addikt
válasz
Murdock1981 #2269 üzenetére
a típusa is fontos lenne majd, márcsak az oprendszere miatt is.
A plex szerver webes felületén nem ír ki semmit miközben lejátszod a tartalmat? Akkor honnan tudod, hogy nem transzkódolna? -
Murdock1981
tag
válasz
sugarforce #2268 üzenetére
Samsung 108 centis 4k smart tv. Pontos típust ha hazaérek tudok írni. A pc egy Amd Athlon 5350, 8gb ram, 60ssd+500gb 7200-es Toshiba Hdd. Nem ír ki semmit, megjelenik a 3 pötty,h tölt. Illetve a 4k-nál csak képkockákat rak be a filmből,mintha tekernék. A tv is és a pc is utp-vel van összekötve a telekomos sagemcom modemmel
-
sugarforce
addikt
válasz
Murdock1981 #2267 üzenetére
Milyen tvd van, mirol szolgalod ki es mit ir ki a most jatszott az akados film lejatszasa kozben a plex webes feluleten?
-
Murdock1981
tag
Sziasztok!
Feltelepítettem a pc-re a plexet, a samu tv-mre az appot. Működik minden, viszont a 1080p és 4k filmek akadnak. 1080p ritkán, a 4k meg nézhetetlen. A 720p tökéletes. Elötte serviiot használtam, azon minden kifogástalanul ment, kivéve a 4k ötödik elemet, ami 102 Mbit/sec-os volt és a tv lanja csak 100. Viszont a serviionak nincs appja, és a plexé nagyon tetszik. Transzkodolás nincs, szóval nem tudom mi lehet a gond.
-
TommyGun
őstag
válasz
sugarforce #2265 üzenetére
Mekkora láma vagyok....én kérek elnézést...és tényleg, csak a kódot kell megadni.
-
TommyGun
őstag
válasz
sugarforce #2263 üzenetére
Akkor vmi fogalomzavarba vagyok, a TVn fent van az Xplay és a PLex is, a plex media server meg az asztali PCn, azt gondolnám van egy xplay media server is amit szintén fel kell rakni...
-
Szomj4s
tag
válasz
oleandro #2259 üzenetére
Arra azért figyeljen mindenki, hogy ami rá van írva a nasokra (FullHD és 4K transcoding), az egy szép kövér kijelentés, csak éppen a csillag hiányzik mellőle, hogy a saját appjukkal, ami kihasználja az erre a célra beletett natív processzort. De a plex nem fog minden nas típusra külön portot készíteni... A gyári programok pedig nyilván nem rendelkeznek olyan funkcionalitással (DS Video és társai), mint a plex.
Az kéne, hogy a Synology vegye meg a Plexet, és natívan a saját eszközeire portolja rá. Sok jóérzéső ember szerintem elfelejtené a Qnap, Asustor és egyéb márkákat, de még én is eldobnám az épített nasomat.
-
sugarforce
addikt
válasz
oleandro #2259 üzenetére
Nem csak butításnál kódol, pl ha van felirat, ha nem megfelelő a hangsáv (bár utóbbihoz nem kell hatalmas erőmű) és olyan kliensed van, akkor nekiáll transzkódolni. Milyen tv-d van? Lejátszás közben a szerver webes felületénél a most játszottnál mit ír ki? közvetlen lejátszás, átkódolás v mi?
4k transzkód.. úgy bírom, hogy már mindenre ráírják, már lassan kenyérpirítót sem árulnak ilyen matrica nélkül...
Ahogy nézem a procit benne plex féle transzkódhoz nem épp izmos, 1200-1300 passmark-kal rendelkezik kb.
az meg kevés a 1080p transzkódhoz, de még a 720p-hez is. Ha 20-30 kommentet visszaolvasol, hasonló problémája volt itt már másnak is. -
oleandro
tag
válasz
sugarforce #2257 üzenetére
A transcode az nem csak akkor van ha lefelé kell butítani a képminőséget? Illetve néztem a cpu-t lejátszás közben és nem ment 1x sem 5-6% fölé... Még jó, hogy azért vettem a nast mert rá volt írva a 4k transkódolás
-
oleandro
tag
Sziasztok!
Most ismerkedem a Plex szerverrel, és lenne 1-2 kérdésem.
Az ügynököknél valamit biztos, hogy elállítottam a feliratok miatt és most a sorozatokhoz a metaadatokat és a borítót sem hajlandó letölteni. Vki tudna egy képet küldeni, hogy mi a gyári beállítás? Vagy hogy hol milyen sorrendben kell álljon?
A másik: Egy Asustor As3102T-t fut a Plex, Samu tévére appal használom, sajnos amikor a videón feliratot vagy hangsávot váltok, mintha lefagyna a rendszer, egy kis tekerés után kiírja hogy hiba. Tv és Nas között 2 router és utp végig... (hozzáteszem, hogy amikor a tv+dlna ment akkor ezzel sosem volt baj). Hasonló jelenleség, hogy ha bele akarok kicsit tekerni, és épp nem szakad meg, akkor meg a felirat gyakran megcsúszik 1-2 másodpercet ami már nagyon zavaró. Lehet ezzel kezdeni valamit?
Köszi!
-
sugarforce
addikt
válasz
TommyGun #2253 üzenetére
Ez mivel tud többet mint a plex beépített DLNA servere vagy a win10ben lévő media streaming cuccos?
Ez egy pár szolgáltatással felszerelt dlna szerver, de a plusz funkciókat ott látod a linkelt oldalon. Én nem használtam, nem is érdekel, de alternatívának jó.Nekem LG TVm van Plex appal, sokan írjátok hogy nem túl jó, igazság szerint én az asztali PCmen futtatom a plex servert..
Persze ha van hozzá hardver, nem okoz problémát a transzkódolás, de sokan eleve úgy kezdik a sztorijukat, akiknél, hogy "van egy alsó, alsó-közép kategóriás nasom" és innen a transzkód lehetősége el van vágva.
És sokaknál nem is opció, hogy na akkor beüzemelek egy 2000 passmarkos procis gépet, ami a szerver lesz. Nekem pl épített nasom van ubuntuval, röhögve bír akár 2 szimultán kódolást is, de engem személy szerint zavar, ha bármit is módosít a képen, ha van lehetőség arra, hogy direct play legyen, akkor inkább szívok vele kicsit.ezért nem ruháztam be se NASra se media playerre még
Ha egy évvel ezelőtt azt mondod, hogy nekem lesz dedikált media palyerem, kiröhöglek. Aztán a kényszer rávitt, hogy megvegyem, de nem bántam meg, igazából sokkal nagyobb szabadságot ad, mint bármelyik tv-s app, ráadásul kadenciahelyes a lejátszás is.Ez az XPlay nálam fekete ló, van egy fórumja és KB ennyi, a fejlesztője meg azt írja ha holnap az LG vagy a Plex nem támogatja tovább akkor szevasz....nem túl bizalomgerjesztő
Hát ez sajnos sokmindennel így van, ha az LG gondol egyet, hogy na most minek a támogatását szüntessünk meg és rámutatnak a plex kliensre, akkor plex sincs tobbé a tv-dre. Ugyanez van a youtube-bal is, sokan panaszkodtak erre, hogy tömegesen szűnik meg a support. Ez a jelenség, amit írsz sajnos mindennapos és általános dolgokat is érint, nem csak az xplay-nél lehet félni emiatt.Nem tudom honnan lehet letölteni, nem az lg appstorejában van benne?
-
MrSealRD
veterán
válasz
TommyGun #2253 üzenetére
Egyértelmű választ nem tudok a kérdéseidre... Fentebb ajánlották nekem is. A win10 nálam nem játszik erre a célra azt főleg nem ismerem. Nálam a fő feltétel, hogy Xpenologyra telepíthető legyen. (És lehetőleg ne kelljen széttúrni hozzá 43 konfig fájlt. ) Ezt mindkettő teljesítette, így ez alapján még bármelyik lehetett volna.
Azt írták fentebb a serviio jobb DLNA szolgáltatásban. Ezt én most így elhiszem. De ettől függetlenül egy próbát futottam mindkettővel. Az LG Plex appnak több olyan kényelmetlensége volt ami az eddigi megoldásomhoz képest probléma. Xplayt már nem néztem meg. DLNA volt a lényeg, hogy a TV-n keresztül ugyanaz a lejátszási élmény legyen mint eddig. Anélkül, hogy extra kliens lenne a követelmény. Ráadásul sok helyen írták, hogy a kliens az elég fontos Plex mellé. Nekem ez meg annyira nem tetszik.
A Plexnél is elindult végül a DLNA, de kezdeti problémákhoz képest a Serviio egyből jól működött.Úgyértem a TVn látod a mappákat amiket megosztasz és KB ennyi?
Ha nagyon leegyszerűsítem akkor a válasz igen...
Nemrég néztünk egy 4K, HDR anyagot még a Twonky-ról jött DLNA-val és a TV jelezte, hogy ez egy HDR anyag. Ehhez adta a megjelenítési profilt is és nagyon szépen játszotta. Így én annyira nem gondolkodom a transcoding témán. De ha mégis szükség lenne rá, az sem lenne gond, mert egy Xeon X5670-ből kap 2 magot 4 szálat az Xpeno 2GB RAM mellett. Szóval amit eddig láttam terhelés az meg sem erőltette.
-
TommyGun
őstag
válasz
MrSealRD #2252 üzenetére
Ez mivel tud többet mint a plex beépített DLNA servere vagy a win10ben lévő media streaming cuccos?
Úgyértem a TVn látod a mappákat amiket megosztasz és KB ennyi?Nekem LG TVm van Plex appal, sokan írjátok hogy nem túl jó, igazság szerint én az asztali PCmen futtatom a plex servert, a transzkódolás csak 4k-nál gáz merugye a plex fizetősön megy csak a HWes transzkód de a PCm az 1080p transzkódot kirázza kisújjból. Annyi a szerencsés hogy nálunk a családban senki sem filmezik csak én, tehát ha otthon vagyok amúgyis menne a gép, ezért nem ruháztam be se NASra se media playerre még...de ami késik. Ez az XPlay nálam fekete ló, van egy fórumja és KB ennyi, a fejlesztője meg azt írja ha holnap az LG vagy a Plex nem támogatja tovább akkor szevasz....nem túl bizalomgerjesztő, a demot meg se találtam honnan tudnám leszedni...vagy csak be van hányva a fórumba vhova? Nem olvastam azért végig az egészet...
-
MrSealRD
veterán
válasz
enginev3.0 #2251 üzenetére
Első 14 napig próbaidőszak Pro verzióból. Utána Free-vel megy tovább.
Különbségek.Nekem most pont elég a free csomag. De a pro sem egy halál drága valami... Szóval lehet később megveszem. Majd az idő eldönti.
Új hozzászólás Aktív témák
lo PLEX, mint Kodi alternatívaA legtöbb házimozis leírás az XBMC/KODI célszoftverrel foglalkozik, én azonban a kezdetek...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest