- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
totopad
senior tag
köszi, teljesen legyalultam a plex-et, vagy 3gb szemetet töröltem, de még a system könyvtárban lévő file-okat is, a 0-ról raktam újra, de semmi, ugyanaz a hiba, miután beszkenneltem a könyvtárakat.
Viszont létre akartam hozni egy tök új account-ot, hátha azzal megoldódna, de úgy meg nem látta a servert, csak a régi account-tal...már azon filózom, hogy újrarakom a windows-t, hátha
-
xb12x
tag
-
sugarforce
addikt
válasz
pixta78
üzenetére
A boxon nem szoktam filmezni csak br lemezeket, a plexet tvrol es libreeleces medialejatszon hasznalom. Igy nincsenek beallitasaim a boxon csak a gyari.
Nalad nem a tavolsaggal vam a gond, hanem a kornyezettel es a teritettseggel. Gondolom mindenki 40mhz en b*szatja a wifit aztan a tobbiek levannak szarva. -
justice84
aktív tag
3.-ik Empty trash automatically after every scan PIPA be Majd a Könyvtárak - "Könyvtárak olvasása" lefut utánna Hulladék ürítése +Csomagok tisztítása
Update my library periodically elöl a pipát én kivettem nincs értelme szerinte ha a Update my library automatically be van kapcsolva (...changes to library folders are detected.) ha változást érzékel frissít.
-
justice84
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Én rákérdeztem Messenger-n ezt a választ kaptam:
As the email clearly indicates in the "*" footnote, the actual amount can vary for other currencies. The amounts you see are correct for subscriptions in Euros. Euro subscriptions are also inclusive of VAT, so they are not direct currency conversions. Apologies for any confusion.Arra még nem válaszoltak ,hogy Szerbia,Ukraina,Russia,Nigeria miért 29.99$ ha Szlovákia, Szlovénia,Horvátország, Magyarország 29.99Euro
-
Lenry
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
engem spameltek ma a Cyber Monday alkalmából, hogy $29.99 az éves Plex Pass
-
pixta78
senior tag
válasz
sugarforce
üzenetére
Bd az megy, csak valamiért az mkv-t nem szereti, bár pár frissítéssel ezelőtt még nem volt gond.
A boxon belül milyen beállításaid vannak?Kipróbáltam az 5ghz-s wifit úgy, hogy a hosszú kábelre tettem a modemet és a routert kb 3 m-re a boxtól falak nélkül és akadozott eredeti minőségben a 3D mkv~17kbps film, amit csak 2D-ben volt hajlandó lejátszani a Plex kliens.😭
-
enginev3.0
félisten
Valahol komoly plex pass akció nem szokott lenni? Bevallom engem a zenei része érdekelne felhőből, ezért akarnám kipróbálni, de jelenleg elég húzós az ára
-
-
totopad
senior tag
Hali!
Találkozott már valaki Plex-en shaka1001-es hibakóddal? Egy hete nem hajlandó lejátszani semmit se (azóta már egy frissítés is kijött), próbáltam újrarakni a rendszert, a plug-in-okat frissíteni, még a k-lite-ot is újraraktam, de semmi, és igazából egy reddit-es fórumot leszámítva más infót nem találtam róla, az ott szereplő ötletek, meg nem hoztak javulást -
pixta78
senior tag
válasz
sugarforce
üzenetére
Összekötöttem kábellal, eredeti tartalommal hasít, nem gondolkodik semmit! Még a box telepített is közben.
Viszont a 3D tartalmat nem jeleníti meg, csak 2d-ben. Nem találtam egyenlőre beállítást.
-
makoss
veterán
Üdv!
Ami a vinyóról lett törölve videók de a plexen még megjeleníthető de "nem elérhető" piros körben "kukával" jelzett hivatkozásokat hogyan lehet aut törölni?
Úgy értem, ha a vinyón törlök, töröljön a plexen is aut
-
pixta78
senior tag
válasz
sugarforce
üzenetére
Kb 10 wifi jelet látok 2.4 es tartományban. A tanácsodra wifi analyzerrel megnéztem a lakás -2szint- több pontján, h melyik csatorna a legkevésbé telített és ezt állitottam be. A kábelezést meg... a frissen festett lakást nem akarom szétfúrni meg falon kivül kábelezni. Ezért is vettem az új routert de csak egy hajszállal jobb a helyzet.
Mondjuk a régit mindenmépp cserélni akartam, mert a sàvszél emelgetések miatt úgyis kellett volna már. -
sugarforce
addikt
válasz
pixta78
üzenetére
Legtisztabb. Hany wifi van azon a csatornan, mert az sem mindegy.
A szervered miert van a legerosebb transcodera allitva? Allitsd at autora, ha nem halozati gond lenne, akkor meg a laptopod hal bele a kodolasba. Nekem automatara van allitva es ha valamiert transzkodolni kell, semmi bibi nem szokott lenni vele, a szerverem se hal bele a kodolasba.
Ertem en hogy nem akarsz kabelezni, de igy meg mindig nem zartunk ki semmilyen hibaforrast, csak a problema korul ugralunk es nincs elorelepes. Nem is csodalom, hogy problemazik a szetszennyezet wifin az adatforgalom ugy, hogy a laptopod is es a kliens is azon keresztul tolja le es fel az anyagot. Egy optimalis kornyezetben talan mukodne igy is. Sokaknak beletort mar a bicskaja ebbe a temaba, a wifi nagyon erzekeny es a mostani archer routered klasszisokkal jobb a 741nel, ez nem is kerdes, de ha van ezer masik wifi akkor azon semmi nem segit csak a kabel. Tudom semmi kozom hozza, de miert nem tudsz kabelezni? -
pixta78
senior tag
válasz
sugarforce
üzenetére
A csatorna legtisztábbon van, kábelt csak hétfőn tudok szerezni, addig sem szeretnék tétlenül ülni. Hiába lesz kipróbálva, filyamatosan nem megoldható. Legfeljebb látom, hogy milyen jó "lenne"!
-
pixta78
senior tag
Tudtok mondani szerver beállítási paramétereket(kinek mi vált be?), mert az új routerrel sem jobb a helyzet. Kb 10 mbps-től feljebb nagyon szaggat. Már minden opciót kipróbáltam de nincs lehetőségem kábelt használni. 2,4 ghz stabil jelem van, az 5 ghz sajnos gyenge az 50cm fal miatt.
Xbox One klienst használok, ott is próbáltam : eredetit, és transzkód beállítást is.Azt nem értem, hogy ha a pc fullon transzkódol(make my cpu hurt) a box kliens csak 10 mbps-re van állítva és stabil wifim van akkor miért szaggat?
-
mobbo
senior tag
válasz
sugarforce
üzenetére
nemtom mi a kérdés, talán hogy van e felület vagy fórum ahol lehet keresni "barátokat" megosztásra, mondjuk valakinek van nagy scifi gyűjteménye és cserélünk, mondjuk nekem nincs

-
lajos75
senior tag
válasz
sugarforce
üzenetére
Én szintén osztom több ismerősömmel, és ők is osztanak meg nekem.

-
mobbo
senior tag
plex server megosztás ("barátok") mennyire divat itthon? van ilyen?
-
xb12x
tag
válasz
Mocsokba
üzenetére
Kényszeríteni kell a direct play-t interneten is, amennyiben tudja a kliens az adott codec-et lejátszani.
Szerveren:
Szerver beállítások - távoli hozzáférés - se sebesség, se bitrate limit ne legyenKliens PC:
beállítások - web - minőség - video quality -> maximumAndroid mobil kliens:
settings - quality - automatically adjust quality -> kikapcs
limit celluar data -> kikapcs
internet streaming -> maximum -
Mocsokba
tag
Sziasztok!
Problémám már szóba került másnál, de a megoldást nem láttam. Adott egy Synology DS 216j NAS, amin a Plex fut. TV-k-en az appal nem gond a lejátszás. Azonban ha telefonon vagy más PC-n szeretném távolról megnézi a filmeket, azt nem megy. A jól ismert, "A szerver nem elég erős a videók konvertálására." hibaüzenet ugrik fel.
Be tudom állítani, hogy mindegy milyen formában, felbontásban, de le tudjam játszani a filmeket? 720p-s filmek zömében, de ha 640*480-ban játsza le, az sem érdekel, csak menjen

Netem 500/20-as ha ez számít.
-
-
pixta78
senior tag
Az 5ghz hálót nem látja a box, pedig elvileg kéne. A 2,4 jelerőssége javult kb 30%-al az új Archer C2- nek köszönketően! Viszont csak 1 fokkal jobb a helyzet, kevesbbszer bufferel....
Eredeti tartalomban csak döcög a 18-as bitráta, ha 10-en megy akkor csak 8-10 percenként töltöget.
Továbbra sem értem... -
-
törölt tag
-
pixta78
senior tag
válasz
sugarforce
üzenetére
Kössz Fiúk a tippeket.
Vettem egy TP-Link Archer 2-t, a helyzet jobb, már 55Mbitet mérek a box előtt közvetlen és a Boxban is 3/4-et mutat. Viszont nem tudom 5ghz ra áttenni az Xboxot, pedig elvileg tudja. Simán a tv kliensből jobb a helyzet mint az XBO Plex kliensben...
KB 10-es bitráta felett szaggat.
Ha a box kliensben átállítom eredetire, tehát transzkód nélkül akkor döcög csak... -
törölt tag
válasz
pixta78
üzenetére
Ahogy írják nem igazán mérvadó. A telefonodban biztosan más az antenna, annak más az erőssége, etc...
Ha lesz áram nézd meg alacsonyabb felbontású anyaggal... Én tuti lengőben is összelökném kábellel időszakosan mert az mondja a tutit, ha úgy is szaggat, és nincs transzkódolás miatti szenvedék, nos akkor az nálam vagy lejátszó vagy router.
Ha kábellel jó, és egy fázison vagy, akkor még egy power line adapteres móka alternatíva lehet, a jobbak azért tudnak értelmes sebességet is...
-
apezka
aktív tag
válasz
sugarforce
üzenetére
Nem tudom, mi a családban 3-an használjuk, vendég mód nélkül. Nem mondom, volt egy-két frissítés ami után újra kellett "telepíteni" a cast-ot. De általánosságban teljesen rendben van ha telefonról, ha PC-ről küldjük rá a tartalmat és nem csak Plex esetében.
De ízlések és pofonok.

-
apezka
aktív tag
válasz
tomi5244
üzenetére
Ahogyan többen is írták, ne ez alapján vegyél tv-t.
De én csak saját tapasztalataim alapján mondhatom, hogy a Samsung több generációs okos tv-in is jobban muzsikál a Plex mint az Lg WebOS tévéjén, igaz azt is el kell mondanom, hogy csak egy Lg-tévével találkoztam, amin használták a Plex app-ot.De ha csak a Plex miatt vennél okos tévét akkor inkább vegyél "normál" tv-t és vegyél mellé ChromeCast-ot vagy a linken szereplő eszközök bármelyikét. Ár érték arányban sokkal jobban jössz ki az biztos!
-
tomi5244
őstag
válasz
interstate76
üzenetére
Ok, ismét köszi!
-
interstate76
addikt
válasz
tomi5244
üzenetére
Bár a kérdés nem nekem szólt, de azért válaszolok én is: nekem 2 db Beelink Mini MXIII-asom van, és a sugarforce kolléga által említett Minix Neo U1 típusú készüléknek az enyémre adaptált firmware-ével használom őket. Ez a masina már nem kapható, de médiaplayerként - LibreELEC segítségével - bármelyik S905-ös pályatárs tudja kb. ugyanezt. Az S905X tudja a hdr-t is, viszont csak 100-as a LAN csatija, szóval - ha érdekel a téma - akkor olvasd el a korábban linkelt topik összefoglalóját, ill. kérj tanácsot ott lejátszó-ügyben, TV-t pedig csak és kizárólag képméret- és minőség alapján válassz!
-
sugarforce
addikt
válasz
tomi5244
üzenetére
Nálam volt egy hétig egy venzv10pro, most egy minix u1-et nyüstölök. Mindkettőt a tv távjával vezéreltem/vezérlem. A venz csak azért ment vissza, mert le vt törve a panelről a reset gomb (ez kell ahhoz, ha libreelecet sd-ről akarom futtatni), de amúgy elégedett voltam vele. Aztán ajánlották a minix u1-et, azt vettem meg és elégedett vagyok vele. Gyors, igényes, elég jó supportja van. Bár ha kell a HDR(BT2020), akkor nem lesz jó hozzá, mert a benne levő chip nem támogatja. Ha bt709-es hdr van a videóban, akkor azt viszi. A 4k-val 160mbitig teszteltem, azzal nem volt gondja. Egyébként van sok más alternatíva márkán belül és kívül is.
-
tomi5244
őstag
válasz
sugarforce
üzenetére
Köszi mind kettőtöknek! Te Milyen lejátszót vettél?
-
sugarforce
addikt
válasz
pixta78
üzenetére
Elég valószínű, hogy a router lesz a ludas, ez egy elég gyenge router, ráadásul a minél több fal sem tesz jót a térerőnek, az sem mindegy pl miből van az a fal, hány wifi van a környéken stb. stb. Viszont, hogy ezt kiderítsd, kábellel ki kéne próbálni egy teszt erejéig, így kizárható lenne, vagy épp megbizonyosodnál rajta, hogy a wifi a gond.
-
sugarforce
addikt
válasz
tomi5244
üzenetére
Alapveőten a samsung tizenje szerintem gördülékenyebb, de a plexet nem kezeli jobban semmivel sem. 1-2 esetben ez jobb, 1-2 esetben meg a másik. Viszont egyet kell értsek a felettem levő kommenttel, vegyél egy olyan tv-t, aminek minél jobb a képe, a lehető legjobban kielégíti a képpel támasztott igényedet, aztán vegyél hozzá 10-20 ezer ft között egy s905/s905x/s912-es média lejástzót. Én pár hete vettem tv-t (samsung-ot), az oprendszerével semmi bajom nincs, gyors és stabil, viszont a plex ha feliratot rakok a sorozatra, filmre, akkor meghülyül, nekiáll transzkódolni, aztán vagy van felirat vagy nincs. Mivel én az esetek 95%-ban feliratos tartalmat nézek, így ez nekem probléma, ezért is vettem külső lejátszót, azóta minden gondom megszűnt.
Ha ragaszkodsz a plex szerverhez, akkor van a kodira plex addon, vagy plexkodiconnect. Az előbbi egy teljes értékű plex kliens, az utóbbi meg végülis a kodi kliens és a plex szerver között bonyolítja a kommunikációt. -
interstate76
addikt
válasz
tomi5244
üzenetére
Ha egy mód van rá, akkor ne egy adott tévés applikáció alapján válassz készüléket. Szerintem.
10-15 ezer Ft-ért lehet venni olyan mini pécét (ajánlott típsuok ezen topik összefoglalójában), amire LibreELEC-et telepítve lesz egy olyan médiaplayered, ami kadenciahelyesen viszi a 4K anyagokat is (nem tudom, a TV-k hol tartanak ilyen szempontból, de nemrég még a nyomába sem értek a linket topikban tárgyalt eszközöknek), elhanyagolható fogyasztással bír, ráadásul az esetek döntő többségében vezérelhető a TV távjával. Továbbá - ha micro SD kártyáról fut a LibreELEC és megmarad az android rendszer is, akkor - még egy csomó más dologra is használhatod.
-
tomi5244
őstag
Üdv!
Lehet kissé fura kérdés. Samsung tizen, vagy LG webOS rendszere kezeli jobban a plexet? TV vásárlás van tervben tavasszal és gondoltam időben körbejárom a témát. Most pc-n használom a plexet és nagyon bejön, de át szeretnék állni TV-re. TV kiválasztásánál ez lenne az első fő szempont.
-
törölt tag
válasz
pixta78
üzenetére
Ez szinte biztos hogy hálózati gond...
A szerver beállítása transzkódra az egy dolog, a kliensnek kell kérnie, hogy tegye, és ha teszi mennyire.
Első körben nézz szét a boxon, hogy van e transzkódolásra, minőségre vonatkozó beállítás. Vedd le ott, és nézd meg mit csinál a proci a szerveren, meg szaggat e.
720p is szaggat?
Mondjuk nem sok értelme van ha fhd-t szedsz és transzkódoltatod alacsonyabb minőségre... De ez első körben így szinte biztos hogy hálózati gebasz lesz...
-
rento
őstag
válasz
pixta78
üzenetére
Szia
A router a gyenge láncszem. A box tudna 5ghz-s wifin is kommunikálni, a routered ezt viszont nem tudja. Szóval vagy egy újabb erőssebb router, vagy marad a kábeles megoldás.
Ui: A plex szerver beállításainál kapcsold ki a transzkódolást, próbáld meg eredeti minőségben.
-
pixta78
senior tag
Sziasztok!
XBOX ONE Plex appjából néznem az FHD tartalmakat egy kb 6m re - 2fal túl oldalán - lévő szerverről ami(i52500K 16gb Ram 1TB Hdd) , illetve egy TP Link 741 ND Routeren küldi át az anyagot a nappaliba.
A Box menüjében 4/2 jelerősséget mutat a WIFI.
Szaggatnak a filmek..
Kábelről szó sem lehet.
A Tv elég gyenge ilyen téren, mert USB-ről is csak akadozva tolja az FHD-t, ezért az XBO App.
ui: A boxon frissült az App pár hete, addig nem volt ennyi szaggatás.
A PLEX Szerver menüjében max transzkódolásra állítottam (make my cpu hurt/ Ultrafast) mindent hátha de semmi...
Mi lehet a gyenge szerintetek?
-
enginev3.0
félisten
Hogy lehet beállítani, hogy teljes képernyőbe ne TV módba váltson a lejátszó gépen?És persze most sikerült
-
tomi5244
őstag
válasz
tomi5244
üzenetére
Sikerült a távoli lejátszás. TV app-ban kellett a video streamet "eredetire" állítani, szóval most már nem transkódol.
Nagyon furcsa volt látni, hogy a több településsel arrább lévő TV-n megy a film, ami helyileg otthon van nálam.

Tudom, hogy a puding próbája az evés, szóval majd teszteljük még, de szerintetek a NAS-om ki tud majd szolgálni több eszközt is? Nem akarok szolgáltató lenni, vagy ilyesmi
de ha mondjuk én itthon nézem helyi hálón, akkor ő is fogja tudni nézni távolról? - Úgy értem, hogy azonos időben. Synology DS116 nasom van. -
fravik
tag
válasz
kovbandi82
üzenetére
Raspberry Pi-t csak olyan esetben használj Plex szerverként, ha ki tudod zárni a transzkódolást. Egész szervereket képes megfektetni, nem hogy egy ilyen mini pc-t.

-
Biga123
addikt
válasz
kovbandi82
üzenetére
Ha a Pi -n fut a szerver ,necsodálkozz, sokkal erősebb HW-t is megeszik a tanscode.
-
kovbandi82
őstag
Raspberry Pi3-on használ Plexet valaki? Azt vettem észre, hogy film lejatszasakor a transcoding megeszi a rendszert.
-
maddionmax
senior tag
Üdv!
Ismertek magyar S4S (Share4Share) megosztó oldalakat?
-
törölt tag
válasz
BitCommando
üzenetére
Tuti. Az e heti nyerőszámok pedig 8, 12, 18, 65, 66
Először ezeket illik kizárni...
-
BitCommando
csendes tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
szoval mennyire biztos hogy ha veszek UTP kábelt mind a TV hez mind a Laptophoz nem fog buff...ni a film ful hdba?

-
enginev3.0
félisten
válasz
zalman90
üzenetére
Tehát server wifin van, és egy második gépen szépen megy a film, de a tv-n nem.A második gépen amin szépen megy, ott miben indítod a filmet? Chrome-on belül, vagy fel van telepítve a Plex alkalmazás? Mert a plex alkalmazásban nincs transzkodolás, támogat mindent, viszont a Chrome-ban a hangot általában transzkodolja, ahogy az LG tv is elég sok mindent transzkodoltat a szerverrelItt tudod ellenőrizniAjj, de hülye vagyok, írtad, hogyha vissza veszed a minőséget, akkor nincs semmi gond, akkor ez az egész kuka, biztosan nem a transzkodolás a gond. Akkor viszont tényleg valami hálózati gond lehet csak
Viszont ha meg a gépen megy szépen, akkor igazából még ez sem logikus, hogy hálózati gond lenne, mert akkor ha a server wifi lenne kevés, akkor viszont a gépen is szaggatna, pufferelne. -
zalman90
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
a szerver van egyedül wifin, mert ez volt a lényeg hogy ne legyen a szobámba a második gép ami mehet éjjel nappal és bármikor elérem
a szerver, hát, relatív nem valami izom.. de a gépen elindítva gond nélkül viszi a filmeket..
3 magos AMD phenom ll, 4gb ddr3 ram, és alaplapi videókártya
-
zalman90
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Egy próbát megér

(#1914) sugarforce: Lemaradt hogy a TV kábellel csatlakozik a routerhez
-
zalman90
őstag
sziasztok.
Következő a problémám:
A ház egyik pontján elhelyeztem 1 PC-t film szerver gyanán, wifin csatlakozik a hálózatra mert kábelt oda vinni nagyon sok méter lenne. (wifi jelerősség maxon van és a környéken, falu, nincs más wifi ami zavarna)
LG smart tv-n megvan a plex alkalmazás. A film hamar el is indul (720p 8mb/s DTS) de kb 5 percenként megáll pufferelni ami elég zavaró
Ha leveszem a minőséget mondjuk 4Mb/s -re akkor megy szépen csak cserébe pocsék lesz a kép 
Gondoltam a hálózat gyenge pontjára mint wifire viszont, ha a PC-n indítom el a filmet a szervergép megosztási mappájából, és így nézem a TV-n, akkor megy gond nélkül a film

Egyéb hiba lehetőség? Előre is köszönöm

-
enginev3.0
félisten
Furcsa, sógorom vett egy új Samsung smart tv-t, felrakta a plexet és megy a film, nem is konvertál semmit, viszont DLNA-t használ

Persze nem egy házban lakunk, szóval máshova megy a film
-
enginev3.0
félisten
Plex DLNA miért eszi meg a ramot?
-
BitCommando
csendes tag
válasz
sugarforce
üzenetére
akkor vennem kell kábelt

-
sugarforce
addikt
válasz
BitCommando
üzenetére
Ertelek, viszont ettol nem lesz kevesbe terhelt az osszes wifi csatorna a kornyeken, nem lesz jobb a wifi a laptopodban a tvdben es nem lesz jobb a routered sem.
Ezek mind szamitanak abban, hogy minden szaggat. Legalabb egy proba erejeig letesztelhetned, higy ez megoldja e.
Nalam panelben annyi vezetek megy osszevissza egyik eszkoztol a masikig, hogy ha pakolni kell, jo par oram ramegy a szetszedesre es az osszerakasra.
Megertem, hogy bosszanto zavaro a sok kabel, de ha ez az ara a megfelelo minosegnek, akkor miert ne? -
BitCommando
csendes tag
válasz
sugarforce
üzenetére
nah igen
csak a router a folyosón van a TV/Laptop a szobámba mindez kb 8m
nem akarok mindenhol kábelt igyis az 5.2 es hangredszer szétvan tolva a szobába
kicsit kiidegelő még 2 LAN kábel 
-
sugarforce
addikt
válasz
BitCommando
üzenetére
Akkor halozati gondod lesz. Sok a wifi a kornyeken? Probald meg, hogy kabellel rakotod a tvt es a plex szervert is a routerre, ugy megszunik e a problema, valoszinuleg igen.
-
BitCommando
csendes tag
válasz
sugarforce
üzenetére
Wifin csatlakozik a TV és a Laptop is Pex server van Windows 10-en és Lg tvn is / Minden szaggat közvetlen és
átkódolással is!
Semmit nem ír ki csak tölt. -
sugarforce
addikt
válasz
BitCommando
üzenetére
-mi a szerver?
-mi a kliens?
-a szerver es a kliens mivel csatlakozik egymashoz, wifi vagy kabel?
-minden szaggat, vagy csak 1-1 anyag?
-szaggatas kozben a webes feluleten a most jatszott resznel mit ir ki? Kozvetlen lejatszas, vagy atkodolas? -
BitCommando
csendes tag
Sziasztok srácok nekem olyan Problémám van hogy borzalmasan szaggal a film Plexen keresztül.. nem tudom mi lehet a Probléma Laptopról nyomom a filmet és mindig beszaggat baromi idegesítő. Digi net 1000 van plus Dlink router/ Illetve egy Acer E1-571-es laptop i5-ös processzo-ral 4gb RAM-al 1TB vinyóval már mindent megpróbáltam
de sehogy nem sikerül megoldanom a problémát.

-
sugarforce
addikt
válasz
tomi5244
üzenetére
Szerver webes feluleten a most jatszottnal irja ki, hogy kizvetlenlejatszas, kozvetlen adatfolyam, vagy atkodolas. Ha epp lejatszas alatt van akkor irja ezeket ott ki.
A plexen nem futo anyagot pendriverol meg erdemes lenne kiprobalni.
Egyebkent a tvs appban van 1 2 beallitas a direct playre es a direct streamre is, ha alapbol nincsenek engedelyezve, akkor erdemes engedelyezni. A beallitasok az appban accountra kattintva erhetoek el elvileg, bar lgn nem tudom pontosan hol van. -
tomi5244
őstag
válasz
sugarforce
üzenetére
1080p-s mkv, AC3 magyar hanggal, mondjuk van rajta DTS angol sáv is. A filmjeim 90% ilyen formátummal van, vagy esetleg még 720p. Azt, hogy mit akar kódolni mire, nem tudom, mert ennyit ír csak ki. Vagy meg tudom nézni valahol? Tv plex appban nem lehet állítani?
Másik településen van az illető, neki "szolgáltatnám" a tartalmat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- Futás, futópályák
- Ubuntu Linux
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Spórolós topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az 5G sokkal inkább fényszerűen terjed, azaz rálátással szuper, falon keresztül már kevésbé és visszaverődésekben is.

nem akarok mindenhol kábelt igyis az 5.2 es hangredszer szétvan tolva a szobába