- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- weiss: Filmzene hasonlóság
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
2800 - 2701
20161 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
sugarforce
addikt
az eszköz ip címe, amin rajta van a plex szerver
-
Bigmasterl
tag
A plex szerver címét hol találom? Zidoo mediaboxrol szeretném elérni android alatt ( nem plex klienssel) a zidoo filekezelőjével.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Rengete
aktív tag
Sziasztok! Rpi3 ra feltettem egy rasplexet. Minden tökéletesen működött, tv távirányító ceccel irányított mindent. 2 nap nem használat után, megint átkapcsoltam rá de a távirányító nem hozta ki alvó üzemmódból, nem érzékelte szeriten a távirányítót. Látszik minden csak kicsit be van sötétedve a képernyő. Nem tudtam mást, újraindítottam. Most viszont nincsenek meg a film illetve a sorozat mappa. Gondolom kijelentkezett. Nem vagyok otthon csak az asszon panaszkodott. Gondoltam mire hazaérek meg lesz a válasz.
Lehet erre valami megoldás? Ki lehet mondjuk kapcsolni valahol az alvó üzemmodot? -
sugarforce
addikt
Dvb c/dvb t vel szoktak dobalozni amikor errol van szo az amlogic topikban.
-
mobbo
senior tag
azt tudnék csak kellene hozzá forrás
azt meg nemtok -
MasterMark
titán
-
sugarforce
addikt
-
mobbo
senior tag
picit off leszek
ez a tvheadend pontosan mit takar, hogy működik?
létezik olyan megoldás amivel pl. a digikabel csatornákat remote tudom nézni? (digionline nem jó, csak magyar ip-ről megy, olyan kéne ami tőlem streamel) -
sugarforce
addikt
-
Rengete
aktív tag
De ez a libreelec gyakorlatilag egy Kodi! Nem? Ha azt felteszem egy sd-re és arról bootol, akkor csak Kodim lesz. A tv csatornáimat nem tudom nézni?
-
vyce21
tag
Valóban, eddig nem is néztem! Köszönöm!
Akkor meg is veszem.
Próbáltam Kodin belül a plexet (mobil, s8+), de az egész kodi elég furán erzékel meg reagál az érintésre... Pedig kipróbáltam pár témát.
Így böngészőből szoktam használni a plexet.
De a gyári alkalmazássa, kényelmesebbnek tűnik! -
sugarforce
addikt
-
Rengete
aktív tag
Igen, csak ezek működnek rendesen. Az A3at nem sajnálom.
-
sugarforce
addikt
-
törölt tag
-
Rengete
aktív tag
Mi is ez a LE?
-
Rengete
aktív tag
Amiko a3 volt egy évvel ezelőttig kettő is. Állandóan lefagytak és volt, hogy csak firmware telepítéssel lehetett beléjük életet lehelni. Amióta ezek vannak, nincs ilyen gondom. Mondjuk megvannak még az a3-asak is a fiókban, lehet azon kéne megpróbálnom ezt az oprendszert amit írtatok?

-
sugarforce
addikt
-
törölt tag
Főleg úgy, hogy droidon legutóbbi információim szerint elég nehezen/sehogy nem lehet kadenciahelyes lejátszást csinálni ezekkel a dobozokkal.
-
sugarforce
addikt
-
pixta78
senior tag
-
Rengete
aktív tag
Otthon van két amiko a4-es beltérim és azon nem indít el semmilyen filmet. Valamilyen lost hibát ír ki mindíg.
Elvileg 5.1 android fut rajtuk. Most egyenlőre úgy oldottam meg, hogy a Kodiban a plex addont használom -
sugarforce
addikt
-
enginev3.0
félisten
-
steveboy86
tag
-
Rengete
aktív tag
Sziasztok!
Androidra van valami értelmesebb plex kliens mint amit az áruházból le lehet tölteni?
-
sugarforce
addikt
Attól függően, hogy milyen i3 a proci, hardveresen elég lenne a szervered is, a transzkódolást amugy a webes felületen tvről lejátszás közben (a pcdről 127.0.0.1:32400/web) a felső sávban látni fogsz egy kis ekg jelet, ami mellett egy általában 1-es szám van, ha arra rákattintasz, akkor megjelenik egy téglalap, amiben lesz egy i betű, arra rákatt és ott kiírja, hogy közvetlen lejátszás, vagy közvetlen adatfolyam, vagy átkódolás.
-
sugarforce
addikt
Ja igen, a git-tel frissíti le magát, azért is kell neki.
Nem értem én sem, mondjuk akár köthetnék plexpasshoz is a statisztikákat, pl a plexwatch csak azzal működött anno, de azt már nem fejlesztik. -
sugarforce
addikt
-
vyce21
tag
Plaxpass-od van, hogy megy az Androidos alkalmazás? (bocsi az off-ért)
-
MasterMark
titán
Kell neki a GIT az volt a gond.
Amúgy azon gondolkozom, hogy ezeket a statisztikákat a Plex maga miért nem tudja alapból? Tök hasznos lenne beépítve.
-
steveboy86
tag
Nekem ez általános sajnos mindegyik filmnél, sorozatnál egy ideje... Abbahagyok bármilyen hosszúságú, minőségű filmet és nem folytatja, elölről kezdi. Ha többeknél előfordul ez a hibajelenség, akkor lehet az utolsó szerver frissítés lesz a ludas, miután eddig ez a funkció jól működött... Megnéztem viszont az androidos applikáción mobilon működik, ott megkérdezi, hogy folytassa-e vagy kezdje elölről, és folytatja is.
Viszont a tévés applikációra már egy jó ideje nem jött frissítés, szóval azzal nem lehet hiba, nem értem... -
Gsx-rr
veterán
Nekem is van,hogy csinal furcsasagokat, pl multkor nem mutatta a kulso feliratokat. Kitoroltem azt a mappat es ujra hozzaadtam azota megint jo
-
steveboy86
tag
-
Keksz
senior tag
Használja vki az IOS klienst? nálam az utolsó 2 frissítés óta ha vmit folytatnék, mindig előről kezdi...
Másnál is van ilyen?
Mindig 3-4x el kell indítanom, hogy lássam hol tartok, hogy oda tudjam tekerni... különben 00:00-ról indítja.Ha másnál is ilyen, akkor hagyom :-D és nem kezdem piszkálni a szervert magát.
-
steveboy86
tag
LG 650V tv, számítógép i3-as proci, 8 giga ram, geforce 1050 2 giga videókártya. Igazából azért nem értem, mert évek óta használom, ezen a tévén és ezzel a géppel... nem tudom transkodol-e,ennyire nem értek hozzá, ugyanúgy használom mint eddig, és eddig jó volt.. alapbeállításokon nem állítottam, ennyit tudok, feltelepítettem, használom.
-
sugarforce
addikt
Milyen tv? A pc, amin fut a szerver milyen hardver? Lejatszasnal transzkodol a szerver? Olyankor szokott elofordulni ilyesmi, mar talalkoztam ilyennel nem is egyszer.
-
steveboy86
tag
Sziasztok, segítséget kérnék, teljesen alapszinten vagyok ilyen téren a plex beállításokban. Van egy pc rajta fut a plex server, van egy lg tv rajta plex kliens. Eddig minden jól működött, viszont pár napja az abbahagyott filmeket nem folytatja onnan, hanem elölről kezdi. Mutatja az idősáv hol hagytam abba, van is olyan külön gomb hogy a filmet folytatja onnan ahonnan abba lett hagyva, viszont ha rámegyek, hogy folytassa, elölről kezdi, mintha valamitől nem tudná ott hirtelen folytatni és az elejére ugrik.. Nem állítottam át semmit, próbáltam nézni a beállításokat, de nem tudom mit kéne máshogy csinálni, eddig jó volt. És nem kell ahhoz kikapcsolnom semmit, abbahagyom a filmet, kilépek a plexbe, vissza a filmhez és egyből nem folytatja.
Előre is köszönöm, ha tud valaki segíteni. -
MasterMark
titán
Ja értem, meg is van a béta mindjárt felrakom. Kevertem mert azt hittem ez a kettő ugyanaz. Köszi.

enginev3.0: Ha jól láttam lehet küldeni notification-t, ha valaki bufferel. Ebből már össze lehet hozni egy számlálót.
szerk.: Hmm, valamiért 500 Internal Server Error-t dob.
-
enginev3.0
félisten
Azt nem lehet benne megnézni hogy hányszor akadt meg egy film valakinek nézés közben?
-
sugarforce
addikt
Mert ez a plexpy, nem a tautulli. ez a jelenleg meg stable verzio, a taututulli ettol sokkal reszletesebb, de meg beta. Bar en az elmult 2 honapban nem talaltam benne bug-ot.
-
MasterMark
titán
Tudom, hogy az. Felraktam, de messze nem ilyen részletes.
Én ennyit látok:

-
anarchic
tag
Sajnos, folyamatosan követem a plex fórumot talán valakinek sikerül összemuxolnia egy jól működő profilt ATV-hez de eddig sikertelen. 2 hetet rááldoztam en is mikor megvettem szeptemberben a 4K-st gondoltam majd csak jön valami frissités jött is, benne is volt a 4K-támogatas meg HEVC de ugyan úgy nincs profil rá

Most rendeltem új kábelokat, cat7 flat ból, megnezem nem e a kabel miatt van ez bar akkor az infuse is beakadna ha nem menne át, meg hat egy 1080P hol menne 100mbit felett :/
Egyebkent azert csereltem le a ATV 4gent 5genre h menjen a 4K plexen
(viccesebb h a 4K-s alap TV-mben meg 100-as kartya van es ezert nem eszi meg a HEVC-t mert 100%(hálókartya) on nem megy at a cucc es de menne direktben) -
sugarforce
addikt
Nem muszaj szerver melle, de erdemes, mivel azzal mukodik szorosan egyutt. Az android app a tautullihoz van, a tautulli szerveredhez csatlakozik, semmi koze az xplayhez vagy rasplexhez. Azzal csak infot nyersz ki, hogy epp ki es mit nez a szerveredrol vagy hogyan nezi stb. Vagy historyt nezegethetsz, feligmeddig kivaltva a tautulli webes feluletet.
-
GoZoL
senior tag
Szerver mellé kell feltelepíteni? Android kliensem nincs mivel Xplay-t használok vagy rasplexet.
-
sugarforce
addikt
Ez nem a plex webes felülete, hanem a plexpy 2 bétája (már tautulli a neve), az ilyen részletes, van hozzá android app is.
-
sugarforce
addikt
-
MasterMark
titán
Ez hogy van neked beállítva, hogy ilyen részletesen írja?
-
anarchic
tag
1080P és felette.
720P vel nem használtam.4K-t transzkodolja ugye mert meg nem csináltak meg, hogy vigye a HEVC direktben szinte semmilyen alkalmas platformra pedig a TV tudná. (eközben a procit meghúzza az miatt ki is írja h a transzkódoláshoz nem elég erős a vas de az meg van alapozva)
-
törölt tag
-
anarchic
tag
Persze, csak a plexel van probléma

Magam gyártotta kábelek a rendesen árnyékolt fajta.
NAS a switchbe cat 6el csatlakozik ez az egy gyári.Ezzel a problémával már vagy 6 hónapja szenvedek csak most már gondoltam felhozom itt is mert nem találtam rá gyógyírt külföldi forumon sem.
-
sugarforce
addikt
-
anarchic
tag
Ránézek majd, de nem kellene probléma lennie egy 11k PassMark os procival.
Ilyenkor ha ezt csinálja felhúz és átmegyek infuse pro-ba ott nincs baj
-
sugarforce
addikt
-
anarchic
tag
Talált már valaki erre a régi hibára megoldást?
Lejátszás közben kiírja a gigás belső hálóra, hogy neki lassú a kapcsolat.
Plex szerver adatai:
Gigabyte H97N-WIFI
Xeon E3-1285L-V4
8g ramLejátszó:
Apple TV 4k -
enginev3.0
félisten
-
Rengete
aktív tag
Mibel az a típus vagyok, aki ha valamit kitalál, azonnal szeretné, így elgatároztam, hogy ha törik ha szakad, ma veszek egy rpi3-at. Elmegyek érte bárhová. Sajna szembesülnöm kellett vele, hogy ma njncs olyan bolt nyitva ahol tudnék venni. Ha meg van, ott meg nincs készleten.
-
Rengete
aktív tag
Közbem esuembe jutott, hogy van egy őskövület amlogic 808-as androidos stickem. Amikor vettem kb 6 éve, akkor is már buher@lt androidokkal próbáltam használhatóbbá tenni, kisebb-nagyobb siekerrel. Ebből nem lehetne valahogy egy olyasmi plex klienst csinálni mint az Rpi-ből?
-
sugarforce
addikt
-
Rengete
aktív tag
Rpi-ről beszéltem, csak abból is láttam sok félét..
-
sugarforce
addikt
Milyen eszkoz? Rpi rol beszeltel, arra van rapslex. Ha nem pi-t veszel akkor arra mas oprendszerek vannak, pl libreelec, osmc stb.
Igen windows alol kiirod az sdre az img fajlt az kreal egy bootholhato particiot es az eszkoz arrol fog indulni. Atkapcsolod a tvt es ott a kesz rendszer amit hasznalni kell. Ha van cec akkor kulon tav sem kell. -
Rengete
aktív tag
Az mindegy milyen eszközt veszek pl a legolcsóbbat? Jól értelmeztem, hogy sd kártyára windowson keresztül feltelepítem a rasplexet és alapból az tölt be és ezért ha oda kapcsolok a pl hdmi 2-re, akkor már egyből a plex megy?
-
sugarforce
addikt
-
Rengete
aktív tag
Sziasztok!
Pár oldallal ezelőtt már beszélgettünk róla csak pontosítani szeretném. Anyósomat szeretném ellátni egy plex klienssel, hogy az itthoni plex szerveremről tudjon filmeket nézni. Egyáltalán nem ért a műszaki dolgokhoz, és a szeme sem az igazi szegénynek. Így a lehető leg egyszerűbb dolog jöhet csak szóba. Adott egy kb 5-6 éves full hd lg tv. Ha veszek neki egy Raspberry Pi 3-at és teszek fel neki rá egy rasplexet, az jó megoldás? A tv távirányítója kezelni fogja? Illetve ha mondjuk a hdm2-be van bedugva a kütyü, egyből a plex megy? -
pixta78
senior tag
-
anarchic
tag
nem látni ilyet
holmiMeglelni, nem volt frissítve a többi hsz..
-
sugarforce
addikt
olvasd el az amlogis topik összefoglalót, azon belül is a 33, 60, 61, 62-es pontokat, ott szinte minden le van írva.
-
l86544
aktív tag
Ebbe még nem merültem bele de akkor utána nézek.
-
sugarforce
addikt
-
l86544
aktív tag
Mini M8S II
-
sugarforce
addikt
-
l86544
aktív tag
Egy sima Androidos kütyü, ami direkt hálózatról simán lejátszik mindent a NAS-ról. Csakkicsit pofásabbá akartam tenni a Plex-el a rendszert.
-
sugarforce
addikt
-
l86544
aktív tag
Hello!
Most ismerkedem a plex-el és van egy dolog amin nem tudok túl jutni. Egy Synology NAS-on fut a szerver.
Windows-on minden rendben, de a TV-n egy androidos TV okosítóval szeretném megjeleníteni.
Itt viszont a lejtszáskor ebbe a hibaüzenetbe futok: The server is not powerful enought to convert video.
Most ez azt jelenti hogy a windows-on a helyi plex kliens végzi a lejtászást? Az androidnál meg a NAS-nak kellene?
Nem elehet vaalhogy az android kliens beállítani úgy mint a Windows-.ost?Köszi előre is a segítséget.
-
maddionmax
senior tag
Igen, én hirdetést találtam közben kuponkóddal. Egy ingyen hónapot megpróbálok, mit tud a Plex Pass.
Hátha utána könnyebben kapok lifetime kupont is. (2013 óta használom, nem sikerült még kupont kapnom) -
enginev3.0
félisten
Olimpia miatt
Kaptam emailt -
sugarforce
addikt
Akinek van pass-a, milyen gyakorlati haszna van? Mar regota szemezek vele, de nem talaltam semmi szamomra vonzot.
-
enginev3.0
félisten
Egy hónap ingyen plexpass van
-
MasterMark
titán
Ha nem a BDMV struktúrán belül van az m2ts, akkor látja rendesen, egy filmnél kimásoltam. De sorozatnál azért nem játszanám el ezt minden részre. Konvertálgatni meg nem akarnám.
-
sugarforce
addikt
Én is így tudtam, azért is lepett meg, hogy írtad.
-
MasterMark
titán
Direkt nem támogatják amit mondjuk megértek, csak azt nem, hogy miért nem állítható?

Valami haxolást akarok rá.

-
sugarforce
addikt
.plexignore körül keresgélj, nekem az is új, hogy az m2ts-t viszi

-
MasterMark
titán
Még egy dolog, a Plex-en nem lehet valahogy kikapcsolni, hogy direkt kihagyja a BDMV mappastruktúrát? De annyira, hogy mappa nézetből is eltünteti.
Ha kimásolom az .m2ts-t belőle, akkor azt már simán látja.

-
MasterMark
titán
Igen állítottam credentials-t is.
Próbáltam a kézzel megadós módszert is, de akkor is hasonló lesz az eredmény, simán csak elé szúrja amit beírtam.
Végülis nincs gond, mert már átírtam az összes könyvtárban SMB elérésre.
-
sugarforce
addikt
igen, nálad az az érdekes, hogy a smb://D/Film/akármin. helyett smb://szervernev/Film/akármin. kéne legyen. Esetleg az SMB verziószámozások nem kavarhatnak be? Windows Serverben és a kliens win-ekben is lekapcsolták az smb 1-et, lehet ez kavar be. A PKC-ban állítottál be network credentials-t, hogy elérhesse az esetleges hálózati erőforrásokat?
-
MasterMark
titán
Nálam is megy rajta SMB megosztás nyilván, de nem egyezik a path-al. Szóval nem tudom hogy oldotta meg neked akkor.

Igen, arra gondolok, ahol a konkrétan írja a fájlt, hogy hol van. Hmm érdekes.
-
sugarforce
addikt
Nálam a plex server egyben smb kiszolgáló is, hogy ha kell, akkor a windowsomról is tudjak bele másolni pl feliratot, stb. Lehet emiatt lekommunikálja a pkc a plex szerverrel, hogy az adott lokális fájlhoz (filmhez) van smb elérés is.
Hol kérjek infót róla? A plex webes felületén ha megnézek egy sorozatrészt, akkor /media/sorozatok/...............mkv-t ír ki, tehát lokálban kezeli le a fájlokat. PKC-t majd csak ha este hazaértem a melóból, akkor tudom megnézni. -
MasterMark
titán
Akkor hogy oldotta ezt meg a PlexKodiConnect?
Nálam Win Server 2016 van, ott is lokálisan adtam meg ugye amit írtam D:\Film\akármi, de erre rosszul lett az addon és azt írta, hogy nem talál semmit az smb://D/Film/akármin.
Ha infót kérsz a filmről akkor mit ír ki a fájl elérési útjának?

-
justice84
aktív tag
Na majd kipróbálom ezt is. Most úgyis folyamatábrát csinálok ősöknek a tv-hez

-
sugarforce
addikt
nem, local mappát, mivel a plex szerverem az épített ubuntu alapú nasom is egyben, így a /media mappa alá van fstab-bel felcsapva a 3 hdd különböző (filmek, sorozatok, zenek) mappákba.
-
MasterMark
titán
A Direct Paths-ot választottam, ha már van.

De látom már a különbséget amit küldtél ott írják. A Plex-ben van Direct Play és Direct Stream és ez a kettő nem ugyanaz. Hmm érdekes.
sugarforce: Te a Plex szervereden alapból az SMB elérést adtad meg amikor könyvtárt adtál hozzá?
szerk.: Ezt még találtam gyorsan: [link]
-
sugarforce
addikt
-
justice84
aktív tag
-
MasterMark
titán
De a 18-asban van 3D LUT, és az nekem kell.

Előtte meg vacakolni kéne a DS player-essel. Az valahogy sose ment nekem normálisan.
szerk.: Egyébként fura ebben a PlexKodiConnect-ben, hogy a közvetlen elérésnél konkrétan az elérési utat használja.
Nálam minden helyileg volt megadva a szerveren, pl. D:\Filmek\... így meg ugye azt vette át és úgy nem tudott lejátszani. Most mindent áttettem a Plex szerveren a hálózati SMB elérésére, és így már jó. De érdekes hogy ez úgy közvetlen hogy teljesen, vagyis SMB-n megy a lejátszás így ha jól értem.
-
sugarforce
addikt
18as kodit egyelőre én még nem is használnék, 17-es alatt tökéletesen megy a pkc, 18as alatt még elég sok minden nem megy rendesen más addonoknál sem.
-
justice84
aktív tag
-
MasterMark
titán
Köszi megnézem azt is.
Úgy néz ki az volt a gond, hogy 18-as Kodi-val még nincs annyira jóban. Egy kis DB mókolás kellett hozzá.
-
justice84
aktív tag
Szia
A PlexKodiConnect beállításában a Sync Options-nál lentebb kell venni a Maximum items -t és download /artwork cache threads-et. Important Notes-án írják .majd reboot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
2800 - 2701
20161 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Parfüm topik
- LEGO klub
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Bestbuy játékok
- Crimson Desert
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lehet erre valami megoldás? Ki lehet mondjuk kapcsolni valahol az alvó üzemmodot?

(viccesebb h a 4K-s alap TV-mben meg 100-as kartya van es ezert nem eszi meg a HEVC-t mert 100%(hálókartya) on nem megy at a cucc es de menne direktben)