- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
-
1300 - 1201
20161 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
pap
senior tag
Szia,
a transcoder quality-t mire érdemes állítani?
-
interstate76
addikt
Transzkódolás nélkül a Syno is bőven elég kellett volna legyen a feladatra.
A transzkódolás elkerülése nem mindig egyszerű: szerver- és kliensoldalon is be kell állítani, és még akkor sem biztos, hogy sikerül. Én pl. egy Xbox One S-sel szívtam nemrég, mert hiába vitt volna bármit önerőből, röhögve, az xboxra írt plex kliensprogramban nem lehetett "Forced"-ra állítani a "Direct Play" opciót, csak "Enabled"-re, és ez nem volt elég neki. Eközben ugyanerről a szerverről, ugyanezekkel a szerveroldali beállításokkal, ugyanezeket az anyagokat röhögve tudom lejátszani egy kb. 10 ezer Ft-os, androidos mini pécén (LAN-on belül nem használom a Plex-et, de kipróbáltam, és a droidos kliensprogival transzkódolás nélkül le tudtam játszani az összes filmemet).
-
Devilstudio
tag
-
Talala
senior tag
samsung h6200 pc-n youtuberól megy. De sztm felejtős a plex, a filmek nagy részét nem is látom a listában, csak pc-n. (biztos user error) Servio jó lenne, de az meg újabban folyton szétkapcsol, bontja a hálózatot a tv-n.
-
sugarforce
addikt
-
Devilstudio
tag
Sziasztok!
Előtte Synology ds216+II volt azon borzalmasan akadt, szagattak filmek.
Vettem egy Qnap 253a típusú nas-t.
Viszont állandóan transzkodol. Hol és hogyan kell beállítani rendesen a nas-t vagy a plexet hogy ne csinálja?Az eszközök amin használnám a Plexet:
Samsung Galaxy S7 Edge
Samsung GT-P5220
Samsung H6400 48"
Samsung UE40KU6450 -
wayne1
senior tag
Még nincs sajnos

-
enginev3.0
félisten
Korábban volt itt szó, hogy a Plex mindig kilép LG smart tv-n, és újra be kell jelentkezni
Lett erre valami megoldás? -
Talala
senior tag
Sziasztok! Feltelepítettem a Plex-et pc-re win10, télóra és a Tv-n is fut. Egyik dolog, hogy vajon miért nem tudom se gépről se tv-ről átküldeni a lejátszani valót tv-re
Youtubbal gond nélkül működik, látja a tv-t.
A másik, hogy TV-n a forrás kiválasztásnál szerepel a plex, de ha ott lépek bele minden könyvtár üres, míg ha magát az appot indítom tv-n ott mindent látok. (ez servioval gond nélkül működik) Biztos valami beállítás hiba van amire nem jöttem rá, Meg köszönném, ha valaki tudna segíteni ebben a két dologban. -
xb12x
tag
Mondjuk 13. Ha átlag 15 akkor legalább a duplájával azámolj, 200/30.
De ez még mindig elméleti. -
enginev3.0
félisten
-
xb12x
tag
Szerintem kb 17-et, de ez erőssen elméleti és durva megközelítés.
Pl ha van egy 15GB-s 120 perces filmed, akkor az sima osztás és átváltás után 11.76 Mbs. -
enginev3.0
félisten
1080p streameléshez, mekkora feltöltési sebességre van szükség szerver oldalról?
Vagy kérdezem úgy, hogy 200MBites netemmel hány eszközt tudok vajon kiszolgálni (proci limittől eltekintve)
1080p x264 rls-ek, nem REMUX
-
enginev3.0
félisten
-
ferensz
senior tag
Windows alatt kulon alkalmazassal leget csinalni ramdrive-ot, aminek lesz rendes meghajtojele.
-
enginev3.0
félisten
-
Keksz
senior tag
Külföldi fórumokon ajánlott transcod beállítás, hogy pl. a RAM-ba transcode-oljon:
Ha linux, akkor ide:
/dev/shmHa jól értettem akkor itt a gépben lévő RAM fele áll rendelkezésre.

-
A_ScHuLcZ
addikt
-
törölt tag
-
fravik
tag
A NAS-od nem erősebb a RPi-nál? Mert ha nem transzkódolsz, alig használja a procit a szerver, bőven kiszolgálhatja (transzkódolás nélkül persze) a NAS-od is, ahhoz külön nem kell(ene) RPi.
A 4K-hoz erősebb processzor kell szerintem, de őszintén szólva sosem próbáltam rajta full HD-nál nagyobb felbontású filmet lejátszani. -
A_ScHuLcZ
addikt
-
gárr
csendes tag
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Láttam, hogy pár hozzászólással korábban esett szó a raspberry-kről, és perpill én is ezen a megoldáson gondolkodom, nem tudom, hogy mennyire javallott.
Vettünk smart TV-t (LG webos fut rajta, amire van plex és xplay app), NAS-unk már régóta van (synology), de annak idején nem volt szempont, hogy arról szeretnénk filmeket lejátszani, ezért egy gyengébb példányról beszélünk, plex szervernek nem alkalmas.
Úgy gondolom, hogy alapvetően nem lesz szükség transzkódolásra, jelenleg csak a TV-vel szeretnénk használni 4k és 1080p tartalmak lejátszására. Mit javasoltok, megoldás lehet erre a célra beszerezni egy raspberry-t, vagy valami erősebb hardverben kellene gondolkodnom, mi a szokás?
Köszönöm!
-
justice84
aktív tag
-
devil-k
nagyúr
Sziasztok!
Hogy tudom megoldani, hogy ne két felirat menjen a TV-n a filmek alatt? Az égetett felirat és külső között lehet-e választani?
(NAS >>> Samsung TV)
-
enginev3.0
félisten
Ennél az új plex appnál akár mit állítok mindenhogy convertalja a képet is
(Android)Ezt a quality beállítás részét nem értem
-
törölt tag
A nas gondolom úgy került ide, hogy célszerűbb lehet esetleg, mint egy laptop a szekrényben, amit legjobb indulattal se oda meg erre tervezett senki

Alternatívaként javasolták amennyire látom valójában, és szerintem egyáltalán nem elvetendő ötlet akár építve dekstop alkatrészekből sem. Sw oldalon meg egy xpenology -van ph-n annak is topikja, gyakorlatilag a syno gyári szoftvere- és onnantól egészen rugalmasan és nem túl drágán is megvalósítható sok minden.

-
guppy_83
tag
Köszönöm a válaszokat, sok minden világos lett..
Korábban azért írtam, hogy nas-ról szó nem volt mert egy 2010mid-MBP -t és usb-n rákötött hdd-ek koránt sem mernék nasnak hívni... Annyi az egész hogy valószínűleg gyenge a hardvere ahhoz hogy plex szervet és a filmeket elbírja egyszerre, illetve hogy eljárjon helyettem folyamatosan a videó tékába és vissza is vigye a filmeket...
De a Passmarkos linkből kiindulva megtalálom már méltó utódját! - Köszönöm!
-
törölt tag
Egyébként csak hogy tisztába tegyük, a nas mint hálózati adattároló eszköz lehet gyári (synology, qnap, zyxel, asustor és sorolhatnám), a hekkelt (xpenology) vagy free változatok (freenas, nas4free, omv, stb) de az esetek túlnyomó részében egyáltalán nem igényel semmi mást csak magát az eszközt, monitor, billegér és társait a rendeltetésszerű működéshez nem. Az meg hogy mire használod az megint a te döntésed. Nem kell feltétlenül ezeken tartani a fontos dolgokat, még csak raid kötetek használata se kötelező, nálam egy 50k alatti hp proliant gen 8 microserver van erre befogva -meg még másra is persze-, 5 perc alatt telepített xpenology a szoftver, egy 1080p transcode megy neki, az nálam meg elég. Tele van usb-vel, 4 vinyó 1 ssd belefér gond nélkül.
A gui-t és több funkciót is távolról érhetsz el, de win alapon maradva is megoldható távoli asztal és bármi más is.
Itt azt kell megérteni, hogy a plex szerver mindenképp transzkódolni fog ha a kliensen futó lejátszó nem boldogul az adott kodekkel, hangsávval, felirattal, akármivel. Két megoldás van innentől reálisan, az egyik, hogy használod a klienseket tovább, és az egészet megoldod nyers erővel szerver oldalon, vagy a kliens oldalt optimalizálod. Persze lehetne előre átkódolni a forrást, vagy eleve olyat szedni ami nem okoz gondot.
Szerver oldalra fekszel rá, és feltételezzük hogy mindkét tv egyszerre fog menni, és a legrosszabb felállás szerint transzkódolni kell, akkor 4000+ körül nézz szét itt.
Másik megoldás lehet, hogy bekérdezel ezekkel az igényekkel az Amlogic s905 912 topikba, mostanában mi éri meg vállalható áron (10-20k körül már van értelmes droidos box jellemzően) amire pár mozdulat egy libreelec. Kapsz ezzel egy kodi klienst amit össze tudsz fűzni nagy tudás nélkül plex-el, és jó eséllyel áthidalható az általad említett probléma, mellette elég vállalhatóan kaphatsz hozzá yt-t, és más plugineket. Vagy veszel egy raspberry pi2-őt vagy 3-at, és arra teszel rasplexet. Bár ez nagyban függ attól hogy mit használsz még a meglévő pl apple tv funkciókból pl, az melyik változat, arra nem e lehet eleve feltenni egy kodit mint kliens és utána plexkodiconnect plugint, hogy tuti az e a baj hogy transzkódol a rendszer és kiakasztja a laptop prociját, és még sorolhatnám.
-
törölt tag
Valamit keversz a nasokkal kapcsolatban úgy érzem...
A szerver terhelése? Pontosan ugyan annál a filmnel régen ment most nem? Szinte kizárt... Pl apple tuti támogat dts dolby AC3 vonalat a tvn? Mert ha nem, mit vársz?
Egyébként a kotta egyszerű. Ha 2 kliensre akarsz transzkodolni, akkor kb 4000 passmark pontos proci kell minimum, de inkább több. Pont előtted is feljött egy i3, onnan fölfelé nézz.
-
guppy_83
tag
Sziasztok,
Köszönöm az eddigi válaszokat. NAS sosem volt a storyban. Ezek az adatok nem értékesek, bármikor beszerezhetőek... Tehát nem fontos a biztonságuk. Ha a jelenlegi HDD kiosztástól sem szeretnék megszabadulni és az usb 2.0 átviteli is elegendő az 1080p-hez akkor pl érdemes lehet beruházni egy Intel NUC-ra vagy valami hasonló mini/micro PC-re?
2 kliens fix - 2 db samsung tv - az egyik a samsungos plex appet használja a másik pedig az apple tv appjét. Ezekkel sosoem volt gond, lejátszás közben panaszkodnak, hogy kevés az erőforrás...
-
ferensz
senior tag
Akkor az 2 db 1080-as transcodingolt streamet jelent gond nélkül.
-
ferensz
senior tag
Keresd meg a processzorod Passmark erteket, az okolszabaly:
"Very roughly speaking, for a single full-transcode of a video, the following PassMark scores are a good guideline for a requirement:
1080p/10Mbps: 2000 PassMark
720p/4Mbps: 1500 PassMark
The CPU Benchmark website is a good resource to see what sort of PassMark score a particular processor received." -
enginev3.0
félisten
Core i3 procival én hány 1080p filmet tudok transzkodolni vajon?
-
justice84
aktív tag
A "több kliens" mit takar ? xbox,okos tv...?
A telefon,tablet a szűk keresztmetszet, ezekre tanszkódolni fog 1080p médiát mindig ha a plex appot használod. 1db 1080p/10Mbps lejátszásához 2000 PassMark-os Cpu szükséges ha transzkódoni is kell.próbáld ki esetleg
1. Plex app és a external playert bekapcsolni (BS player + exra kodek)
Hátránya a plex nem jegyzi meg hol jártál a filmben de ha Bs-t úgy állítod be hogy jegyezze meg akkor ott folytatja ahol abba hagytad.(manuálisan átváltod nézetre)2.Kodi app +PlexKodiConnect kiegészítő(Egy-az egybe áthozza a médiatárat a főmenübe megjeleníti a filmek,sorozatok menüt)
Ha nem segít és jót akarsz magadnak akkor veszel egy Nas-t ahogy interstate76 is tanácsolta.
-
törölt tag
Tehát nem túl drágán kéne olyan vas, ami tud 2-3 transzkodolast akár, 6 vinyoval megbirkózik, etc.
Ha találtál szólj, mert erre ismerős i7-et használ, én meg normális klienseket, akikkel nem kell transzkodolni, simán vevő lennék egy 4-6000 passmark pontos rendszerre, ami kicsi.
5 vinyora mondanám hogy hp proliant micro gen 8 50k-ert, de az is csak egy 1080p-t tudott kodolni amikor teszteltem.
Vagy gyári nas, vagy hardver esvagy sw-t is neked kell mokolni, legalább egy xpenology szinten ami nem atomfizika.
-
interstate76
addikt
Én ennyi adathoz a helyedben inkább NAS-t vennék. Mondjuk egy Zyxel NAS520-ast, 2 db 6 TB-os lemezzel, amiken így még a fontosabb adatok biztonsági másolatának is lenne hely. Kiszolgál 2 db olyan klienst is, amelyik 4K filmet néz (persze szintén transzkódolás nélkül), tehát relatíve jövőálló lenne, ha később változnának a filmezési szokásaid.
Egy hátránya van: kicsit macerásabb rá plexet tenni, mint egy laptopra, de azért megoldható. Berakhatod akár a szekrény aljába is, aztán távolról menedzseled. Ha ennyi cuccom lenne, mint neked, akkor én biztos nem adtam volna el a NAS-t és nem cseréltem volna laptopra.
-
guppy_83
tag
Igazábol a fogyasztás kb mindegy... nem az a fő elv h minimal legyen. A laptop verzió volna a jó mert a hely sem enged meg egy plussz monitort a szekrényben...
1x2Tb,2x1Tb,2x500Gb 5 eszköz + a jelenlegi gép 1Tb-s belső lemeze.
Egyszerre maximum 2 kliens - 1080p film - Dolby 5.1 hangsáv.Remélem mindenre válaszoltam..

-
interstate76
addikt
-
ferensz
senior tag
"Ha jól értem hogy ha kifizetem a plex prémiumot akkor ad egy szervert amihez kell egy gdrive és utána nem kell gép sem az egészhez?"
Pontosan, egyszerre 2 transcodingos stream mehet. Illetve arra kell még figyelni, hogy a mindenféle csúnya médiaanyagot véletlenül se oszd meg a beépített GDrive-os Share funckióval, mert akkor lép működésbe a G hash alapú piracy content keresője.
-
guppy_83
tag
-
xb12x
tag
-
interstate76
addikt
Én egy N3520-as CPU-val szerelt laptopot használok szerverként. Korábban volt Zyxel NSA310-esem és NAS520-asom is, de az előbbi nem bírta a plexet, utóbbi pedig bőven túllépte az igényeimet (nekem/nekünk elég egy megosztott vinyó). Szóval olyan alacsony fogyasztású, olcsó megoldást kerestem, amivel ki tudom váltani a NAS-t. Először wines mini pécét akartam venni, de aztán találtam egy kijelző nélküli Toshiba lapost HA-n a fent említett CPU-val, 4 GB RAM-mal és jogtiszta win10-zel összesen 27 ezer Ft-ért. Vettem hozzá optibay keretet, abba került a 2. hdd és azóta ez a NAS, plusz egy monitorra kötve netezős/filmnézős/(Horizon Go-val) tévézős gép is egyben. Plex szerverként 2 távoli végpontot is kiszolgál, de utóbbiakon csak családi fotókat és videókat nézegetnek a nagyszülők, így ez nem jelent komoly terhelést, LAN-on belül pedig "sima" samba megosztást használunk, ezen keresztül éri el egy droidos mini pc, egy laptop és 2 telefon, szóval a plex szerver állandóan fut, de többnyire senki nem piszkálja.
A fogyasztása plexet, tixatit (utóbbit 1-2 aktív torrenttel) és böngészőt futtatva (a 2 laptopvinyóval együtt, természetesen) kb. 6 watt óránként, azaz aktív használat közben is kevesebbet fogyaszt, mint egy NAS. Azt nem tudom megmondani, hogy meddig bírja a kis masina, de sok (10-15) megnyitott lappal történő böngészés közben is csak olyan 15-25%-os a CPU-terhelés, szóval abszolút nincs agyonhajtva. Ja, és a teljesen passzív hűtése ellenére is max. 60-62°C-ig melegszik fel.
Azt nem tudom, hogy nálatok mekkora a max. terhelés, amit egy időben kap, de nálunk a fentiekre nagyon vastagon elég (jóval többet is bírna - transzkódolást persze nyilván nem). Amíg megvolt az Xbox One S-em, addig LAN-on belül streamelve rengetegszer játszottam is rajta a boxon lévő játékaimmal esténként, de a napokban szétváltak útjaink, így ez a funkció már nem aktív.
-
guppy_83
tag
Sziasztok!
Gondolom volt már a hasonló kérdés/kérés de bízom benne, hogy valaki segít nekem...
Otthon ki van építve egy plex server és több kliens is. (3) plussz egy tablet és 2 telefon.Sajnos mostanában a filmlejátszás közben kiírja, hogy nem elegendő a szerver erőforrása a lejátszáshoz.
Az indok egyértelmű, egy coreduo2-es laptop van szervernek beüzemelve amire usb2-n vannak rádugva a külső hdd-k.Gondolom itt a probléma, hogy a coreduo2 már kevés.
Nem szeretnék egy komplett PC-t ennek a helyére rakni, viszont nem szeretnék több 100e huft költeni a megoldásra. Építeni sem szeretnék, komplett, kompakt megoldást keresnék - halk, energiatakarékos stb...
Ötletek?
Előre is köszönöm! -
noorbertt
őstag
-
apezka
aktív tag
-
apezka
aktív tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki azzal a problémával, hogy pc-n(böngészőben), telefonon(mobilnet és wifi) és tv-n is offline a szerver, sőt mobil alkalmazásban nem is jelenik meg a listában. Míg a plex.tv oldalról a "Launch" gombbal simán elérhető, interneten keresztül is?Közvetlenül a szerveren, böngészőben megnézve csak annyit dob:
A Plex nem érhető el.
Ellenőrizze, hogy a szerver megfelelően csatlakozik a hálózathoz és egyéb programok vagy tűzfalak nem blokkolják-e a kapcsolatot.Routeren és tűzfalon ki van engedve a 32400-as porton, tehát még nem is manuális, hanem az alapbeállítással...
Ha igen mi volt a megoldás, ha nem akkor mi lehet a megoldás?
Előre is köszi! -
törölt tag
-
devil-k
nagyúr
-
törölt tag
-
devil-k
nagyúr
-
törölt tag
-
devil-k
nagyúr
Sziasztok!
Nem tudom, hogy "user error" van nálam, de valami miatt nem tudom telepíteni az OMV szerveremen a Plexet. Nem találom a bővítmények között. Esetleg tudna valaki ebben segíteni? Köszönöm szépen!
-
ssid3956
tag
-
vampire17
addikt
-
ssid3956
tag
Sziasztok!
Zyxel NAS326-on a Plex azt írja ki, hogy "a szerver nem elég erős a videók konvertálására".
Arra már rájöttem, hogy a felirat miatt akar transzkódolni, mivel felirat nélkül elindul a film.
Hogy lehetne rávenni a Plex-et, hogy ne égesse a feliratot a filmre, hanem csak tegye mellé? -
xb12x
tag
Folyamatos, főleg ha transzkódol közben. Vannak persze peak-ek, de nem bufferel annyit, mint a kodi és nem is állítható. Ha leesik a sávszéled, akkor meg fog akadni a film.
-
enginev3.0
félisten
Plexnél mikor telefonon játszok le egy filmet, akkor folyamatosan küldi az adatokat, vagy mindig előre tölt x időt?
-
justice84
aktív tag
-
zarew
senior tag
-
justice84
aktív tag
-
zarew
senior tag
Sziasztok!
Az miért van,hogy olyan filmeket is betallóz amit már rég töröltem. Mielőtt felraktam volna a plexet. Honnan szedi ezeket az infokat vajon? ASRock Q1900-ITX és XPEnology. -
justice84
aktív tag
-
apezka
aktív tag
-
justice84
aktív tag
3 pötty -szerkesztés - haladó rész Ügynök: állítsd át a The MovieDb-re A Legényanya
vagy ezek be vannak pipálva? ha a Plex Movie ügynököt használod: Localized titles -
plus44
veterán
Mondjuk ha a plexet elengeded, akkor kb barmelyik (akar ingyenes) mexia playerrel lehet jetaszani tabletrol, telorol barmilyen filmet, esetleg apple tv-vel vagy airplay/stb vel osztani tv-re.
-
interstate76
addikt
-
enginev3.0
félisten
-
enginev3.0
félisten
Hol láttok Ti ilyen felhős dolgot?
-
ferensz
senior tag
-
apezka
aktív tag
-
plus44
veterán
-
ferensz
senior tag
-
xb12x
tag
-
xb12x
tag
-
apezka
aktív tag
-
gárr
csendes tag
-
plus44
veterán
Hasznalja valaki itt a plex cloud funkciojat? Mondjuk google drive-val osszekotve ha jol latom file meret kikotes nincs, de fullhd filmet pl nem minden kiterjesztesben kezel. Mondjuk max egy honapra kiprobalom, ha mas meg nem tette, ez ilyen nas helyett helyett nem lenne rossz dolog. (Ha mikodik) ugysem szoktam megtekintes utan tarolni a filmeimet
-
apezka
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos egyéb szoftver okok miatt költöznöm kellett Ubuntu-ról Windows-ra (a korábbi Ubuntu hibát mégsem oldotta meg az újra telepítés...
). Viszont a windows-os kliens valamiért nem akarja a magyar meta tartalmat letölteni csak ha minden elemet külön szerkesztek a "Találatok pontosítása..." opcióval. Ez egyrészt sokáig tartana, másrészt a későbbi tartalom hozzáadása estén is macera.
A kérdésem, hogy honnan és hogyan lehetne hogy elsődlegesen a magyar nyelvű meta tartalom letöltése legyen?
Előre is köszönöm!Szerk.:
Érdekes módon a sorozatok magyar nyelvű meta tartalmat kapnak alapértelmezetten, de a filmek nem...
-
anarchic
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék ki, hogy néz plexen keresztül 4K-t.
NASról megy mindenem egy 5490T-s proci (5000 PassMark) annó a FHD miatt szereztem ezt, ugye ahoz ajánlott a 2000 PassMark.
Most viszont nézelődve 9000 PassMark szükséges fórumok alapján. (4K)
Asztali gépemben 7600k lapul 11000 PassMark plexet beüzemelve megy minden de a proci 80-90% on.
Már tesztelem a NASt 64bites plexel is de nem volt sok időm rá most.Procikra lennék kíváncsi.
-
pap
senior tag
-
Jano_023
őstag
-
pap
senior tag
-
apezka
aktív tag
-
Jano_023
őstag
Na gyorsban csináltam egy videot. A lényeg, hogy amit ott oldalt látsz mikor az egyes dolgokra mész azok a megnézett és a legutoljára hozzá adott dolgok. Ahogy látod a videon felmegyek és a Movies kategóriára nyomok egy "Entert" ( a távirányító középső gombja fogalmam nincsen minek nevezzem) és akkor megnyitja abban a mappában az összes filmet.
-
ERPY
őstag
-
pap
senior tag
-
pap
senior tag
-
Jano_023
őstag
-
apezka
aktív tag
Hali!
Nem lehet, hogy az a gond, hogy Samsung app csak ajánló szerűséget mutat az adott könyvtárból?Egyéb "tesztelési" lehetőségek:
- TV app-ban kereséskor megtalálja az egyébként hiányolt filmeket?
- A web app-ban is csak azt a 20-t jeleníti meg?
- Nincs beállítva korhatár szerinti tartalom korlátozás? -
ferensz
senior tag
-
Jano_023
őstag
-
apezka
aktív tag
-
pap
senior tag
Sziasztok!
Miért van az, hogy csak 20 filmet látok egy mappában amikor van vagy 50db film amit meg kellene jeleníteni a Samsung TV-n? Szintén másik mappában ahol több van mint 20 film ott is csak annyit látok. Szinkronizáltam, frissítettem a könyvtárat is.
A szerveren megjelenik az összes tartalom, de Tv-n nem..Köszönöm!
-
interstate76
addikt
-
xb12x
tag
Androidos kliensen el sem indul. Szól hogy kevés a hálózati sebesség és kér hogy állítsd át a minőséget, de magától nem teszi. Nem is tudja hogy akkor ez most 720p 2Mbps vagy 1080p 8Mbps legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
-
1300 - 1201
20161 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gravity MS állvány + RØDE XDM-100 Mikrofon!
- Asus ROG Strix GAMER PC! Ryzen 3700X / GTX 1660 Ti / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A test nem hiszem hogy kéne...