- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
válasz
sugarforce #3298 üzenetére
Rendben köszönöm az infókat. Úgy döntöttem hagyom az egészet.
-
Keksz
senior tag
válasz
sugarforce #3272 üzenetére
Talán érdemes lenne itt megkérdezni:
https://discordapp.com/channels/183396325142822912/404107332373708800vagy itt:
https://www.reddit.com/r/Tautulli/ -
Rengete
aktív tag
válasz
MasterMark #3294 üzenetére
Így van a név igen. localhoston sem látom.
-
deci
tag
válasz
Rengete #3291 üzenetére
Így néz ki a felirat neve?
fájlnév[pont]hu[pont]srt
Frissítettél metaadatot az adott sorozatnál, filmnél?
A könyvtár frissítésére is lehet beolvassa.
Hirtelen ezek jutottak eszembe.Azt írtad, hogy a kliensek nem látják, de a szerveren látod a localhost-on keresztül ott ki tudod választani?
-
janosibaja
őstag
válasz
MasterMark #3290 üzenetére
Köszönöm szépen az alapos leírást!
-
Rengete
aktív tag
Srácok!
Ebben a feliratos dologban nem tudna valaki segíteni?
-
MasterMark
titán
válasz
janosibaja #3289 üzenetére
Termeszetesen.
Feladatutemezo, uj feladat:
Keretesbe kivalasztod a felhasznalot amivel fusson, a nyilnal bepipalod, hogy akkor is fusson, amikor te nem vagy bejelentkezve, ha kell megadod a jelszot. Legmagasabb jogosultsagokat is bepipalhatod, hogy ne legyen gond, de ez nem szukseges.
A leirtak szerint At log on azt jelenti, ha valaki bejelentkezik, At startup azt jelenti ha elindul a gep.
Illetve javaslom kesleltesd az indulast, hogy elotte felepuljon a network, es egyebek.Tobbi termeszetesen ertelemszeruen, ahogy neked kell.
szerk.: Ja igen, amit mutattal azt kapcsold ki. Mas ne inditsa a Plex-et csak ez.
szerk.2: Ja masik, ha magyar a windows-od, akkor a forditas is ertelemszeruen.
-
janosibaja
őstag
válasz
MasterMark #3288 üzenetére
Alkalmasint nem tennéd meg, hogy kicsit szájbarágósan elmagyarázod, hogy miként állítsak be "scheduled task-ot, hogy logon-ra induljon, és a te felhasználódat adod meg neki. Akkor akárki lép be a gépre, a te neved alatt elindul a plex a háttérben."
-
MasterMark
titán
válasz
janosibaja #3287 üzenetére
Nem.
-
janosibaja
őstag
válasz
MasterMark #3286 üzenetére
Jól értelek? Annyit kell csak beállítanom, hogy a Plex szerver automatikusan induljon és akkor bármilyen felhasználónévvel belépve, az én általam beállított paraméterekkel (userként, nem rendszergazdiként állítottam be) elindul?
-
MasterMark
titán
válasz
janosibaja #3285 üzenetére
Nem is nekik kell, beállítasz egy scheduled task-ot, hogy logon-ra induljon, és a te felhasználódat adod meg neki. Akkor akárki lép be a gépre, a te neved alatt elindul a plex a háttérben.
Sőt ha start-up-ra állítod, akkor be se kell lépjen senki, akkor is elidnul.
-
janosibaja
őstag
válasz
MasterMark #3284 üzenetére
Az a gondom, hogy ugyanazt a gépet használjuk többen a családban.
Az én felhasználónevemre van beállítva a Plex szerver: így aztán, ha nem vagyok otthon, a távollétemben nem tudják elindítani a szervert, hogy filmet, fotót nézzenek, zenét hallgassanak.
Nem mondom, hogy olyan nagy csapás ez, de jó lenne valamilyen megoldás.
-
MasterMark
titán
válasz
janosibaja #3283 üzenetére
Indítsd ugyanazzal a userrel mindig a plex szervert ahogy már írtam.
-
janosibaja
őstag
válasz
MasterMark #3282 üzenetére
Hát, hogyan
-
MasterMark
titán
válasz
janosibaja #3281 üzenetére
Ne csináld, nem jó így...
-
janosibaja
őstag
válasz
sugarforce #3279 üzenetére
Köszi, akkor így próbálom
-
sugarforce
addikt
válasz
Devilstudio #3277 üzenetére
Plex mappajat keresd meg (altalaban /var/lib, de van hogy /home/usered/ mappaban van. A plug-ins support mappaban lesz a databases mappa, abban van.
-
sugarforce
addikt
válasz
janosibaja #3267 üzenetére
Settings.ini kell neked es a plug-ins support mappaban levo databases mappa. De egyebkent nem fog menni , csak ha minden beallitas, user, mappa struktura ugyanaz.
-
Rengete
aktív tag
Sziasztok!
Ha külső feliratot teszek a mappába a film mellé, azt miért nem látja egyik kliens sem? Windowson, androidon, és Samsung tévén sem.
Már átneveztem a film fájl pontos nevére is és még a hu vagy hun kiegészítést is hozzá csaptam. Mert úgy van beállítva, hogy idegen hangnál a magyar legyen az alapértelmezett felirat. A sorozatba amiről most épp beszélek, égetett nyel van vagy 5 de a külső srt-t az istenért nem tudom előcsalni. -
Devilstudio
tag
Kérdésem az lenne hogy hogyan tudom lementeni az adatbázist qnap nas alatt. Mondjuk külső lemezre/pendrivera. Nem akarom újra kitölteni a hiányos infókat. Köszönöm szépen.
-
MasterMark
titán
válasz
janosibaja #3275 üzenetére
Kezdjük ott, hogy ennek semmi értelme.
Ne az adott felhasználó alatt futtasd a plex szervert, hanem indítsd ugyanazzal a userrel mindig...
-
janosibaja
őstag
Bocs a nyomulásért, nem tudnátok válaszolni erre?
Alapvetően az a kérdés, hogy az egyik felhasználónak jól beállított Plex szerver beállításait hogyan tudnám másik két felhasználónak exportálni, s a beállításaikba importálni Win 10-en.
-
enginev3.0
félisten
válasz
sugarforce #3273 üzenetére
Igen nekem is ezt csinálja
-
sugarforce
addikt
válasz
enginev3.0 #3270 üzenetére
Nem telepit fel semmit, csak kiirja a szerveren a latest verzio changelogjat, aztan ennyi. Nalad is ugyanaz lesz a gond, de egyelore nem tudom mi miatt nem akarja felulirni. Jogosultsag szinten pl rendben van nalam minden.
-
sugarforce
addikt
Persze. Lefut az update, logban latszodik is, de nem tolt le semmit. Gyakorlatilag az update task egy git pull parancsot futtat le idozitetten, de a git pull parancsra kiirja az uj fajlokat, de azt is hogy ja itt vannak fajlok, nem fogom felulirni biztonsagi okokbol, mentsd ki te kezzel. Perste git pull -force parancsra sem lesz jobb a helyzet. Eltoltottem vele egy par napot, aztan rahagytam. Havonta egyszer lefrissitem kezzel, aztan rahagyom.
-
sugarforce
addikt
válasz
enginev3.0 #3268 üzenetére
Total commanderben masolasnal nyisd meg a beallitasokat es ott lesz olyan, hogy csak a regebbieket irja felul, talan a 4es opcio.
-
Keksz
senior tag
válasz
sugarforce #3266 üzenetére
Settings / General fülön az Updates alatt be van pipálva?
[x] Enable Updates
Check for Tautulli updates periodically.Nekem igen, és szépen "scheduled tasks" alatt látszik is hogy mikor kérdezte le
Scheduled Task State Interval Next Run In Next Run Time
Check GitHub for updates Active 06:00:00 01:44:06 2018-04-04 12:03:46Amikor meg belépek, akkor pedig jobb alul írja hogy van update és rá tudok nyomni.
A new release (v2.0.28) of Tautulli is available!
Update or Dismiss -
enginev3.0
félisten
válasz
sugarforce #3266 üzenetére
Nem lehet úgy hogy ki masolom valahogy az adatbázist letöltöm gittel az újat és oda bele masolom a régi adatbázist?
Win7 nem tud olyat hogy ne cserélje le a fájlokat, kompletten cserél minden mappát ha jól tudom
-
janosibaja
őstag
válasz
sugarforce #3201 üzenetére
Sziasztok, családi használatú, azaz három felhasználóval működő Win 10-en fut otthon a Plex szerverem. A sugarforce által említett plex settings.ini és a database fájlokat nem találom sehol
Szeretném a két másik felhasználónak is pontosan ugyanazokat a beállításokat adni a szerveren. Időnként - más okokból - paragonos teljes visszaállítást is kell csinálnom a gépen.
Csak erre a két fájlra lenne szükség ahhoz, hogy a plex szerveren mindenben ugyanazt lássák, illetve érjék el más felhasználóként belépve, vagy egy Win helyreállítás után?
-
sugarforce
addikt
válasz
enginev3.0 #3265 üzenetére
Nekem sem frissiti magatol sajnos. En ugy szoktam, hogy leallitom a processt, kimasolom az egesz mappat valahova es az eredeti helyerol a .git mappa kivetelevel torlok mindent. Ezutan git pull paranccsal letoltom az uj fajlokat, es visszamasolom az elozoleg kimentett fajlokat (a . git mappat nem) ugy hogy csak a regebbieket irja felul. Ezutan elinditom a tautullit es minden oke.
-
enginev3.0
félisten
Tautullit hogy tudom frissíteni ha magától ezt nem akarja megtenni?
-
sugarforce
addikt
válasz
Devilstudio #3259 üzenetére
supersubtitles
Az opensubtitles meg alapbol benne van a plexben, csak be kell jelentkezni az agent beállításaiban az openre. -
Devilstudio
tag
válasz
MasterMark #3262 üzenetére
Köszi, a segítséget
.
-
MasterMark
titán
válasz
Devilstudio #3261 üzenetére
Ez nincs transzkódolva, a videó direct stream ott írja.
A konténer az amit a neve is leír, ez foglalja össze a videót-hangot-feliratot-adatokat stb. Azt viszont át kell alakítsa, mert nem ismeri az MKV-t adott esetben a másik oldal. Ebből gond nincs, ez így teljesen jó.
-
Devilstudio
tag
1080p-nél nem lehet kikerülni a transcodeolást?
720p-nél nem jellemző a transcode....legalábbis nálam.Mi a fene az a container?
-
eastsider
nagyúr
válasz
Devilstudio #3259 üzenetére
egyébként hivatalos pluginek között is fel lehet rakni GUI-m
-
Devilstudio
tag
válasz
sugarforce #3257 üzenetére
Kerestem...találtam is valamit de az nem az volt.
Linkekkel tudnál szolgálni esetleg ha szépen megkérlek? -
eastsider
nagyúr
válasz
Devilstudio #3256 üzenetére
pl ez: sub-zero bundle szerintem mindent visz.
mostmár tényleg szinte mindenhez talál magától feliratot.plex for kodi addonra nem lehet valahogy ráerőszakolni, hogy ne kelljen mindig letöltenie a thumbnaileket a tartalmakhoz? rasplexben van ilyen opció, ha jól emlékszem
-
sugarforce
addikt
válasz
Devilstudio #3256 üzenetére
A pluginek github oldalan van telepitesi leiras. Amugy plugins mappaba kell bemasolni a plugin mappajat es atnevezni a leiras szerint, majd plex restart es megjelenik az agentek kozott.
-
terra052
őstag
Sziasztok, végigolvastam a topikot, használtam a keresőt, mégis kérdeznék
Beelink Mini MXIII-II android boxon szeretnék média szervert indítani, és Samsung TV-n a Plex klienssel nézni. Plex Pass van, távoli szerveren be van állítva az acc, azt látom, de az otthoni droidos "advertise as a server" beállított boxot nem...
Kis zöld lakat a box Plex appban van, mégsem, mit bénázok el?? -
Sziasztok!
Valaki használ omv alatt plex mellett plexpy-t?
Hiába rakom fel, és a futtatás is be van "pipálva" mégse megy. -
Oldspy
újonc
Csak nemreg telepitettem a Plex-et a gepemre (Win10) hogy megoldjam vele egyszeruen a tartalom megosztast s igy barmikor konnyeden nezhessem a filmjeimet, sorozataimat a nappaliban levo Sony smart tv-en. Ez igy mukodik is tokeletesen. Amit viszont eddig nem sikerult megoldanom, hogy a film adatok magyar nyelven legyenek. Letoltottem github-rol a blackghost1987 fele Hungarian-Metadata-Agents-for-Plex plugineket. Sajnos a telepitesi leiras mar eleg regi igy a plugin beallitasok mar nem aktualisak, s a leirasban levo opciokat mar nem talaltam meg az alltalam telepitett Plex-ben. Bemasoltam oket a plugin konyvtarba, s szepen meg is jelentek a Beallitasok-Ugynokok-nel a "Plex Movie" ful alatt. Feltettem oket a lista elejere. Ezzel annyit sikerult elernem, hogy a filmek cimei most mar magyarul jelennek meg, viszont a leirasok meg mindig angol nyelvuek. Mar mindenfele beallitassal probalkoztam eddig sikertelenul. Valaki tudna nekem segiteni, hogy mit es hol kene meg beallitanom?
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
nem tudom mennyire lerágott kérdés, így felteszem.
adott plex server (OMV alatt fut NAS-on). A kliens egy raspin fut OSMC, plex for Kodi addon.a problémám a feliratokkal van. pl van amiben az embedded feliratnak nem jó a kódolása, másikat nem találtam hozzá, de ami a legjobban zavar: van amihez egyáltalán nem talál feliratot, és mivel plexből jön a film Kodi sem tud hozzá keresni feliratot (filenév alapján keresne a kodi feliratkereső plugin).
Tehát a kérdésem: van arra valami megoldás, hogy szinte mindenhez találjon a plex feliratot? (feliratok.info, subtitles.org agent beállítva), vagy marad a kézzel másolgatás?
előre is köszilehet így inkább visszaváltok lokálisan kodira, marad a netről filmezésre a plex
Kodi tényleg mindenre talál feliratot
-
MasterMark
titán
válasz
Halász Mihál #3246 üzenetére
De ki is írja amúgy, csak el kellene olvasni...
-
enginev3.0
félisten
válasz
Halász Mihál #3246 üzenetére
Akkor ez a gond
-
Halász Mihál
csendes tag
válasz
sugarforce #3245 üzenetére
szia. android és nem vettem meg csak letöltöttem a play-ből.
-
sugarforce
addikt
válasz
Halász Mihál #3244 üzenetére
Android? Megvan veve az app?
-
Halász Mihál
csendes tag
Sziasztok. Telefonról mindig kilép kb. 1 perc után a filmből. hogy tudnám ezt elhárítani?
-
gyugyo79
addikt
válasz
Devilstudio #3241 üzenetére
Próbáld meg a Dockert. Nekem Synologyn abban fut teljesen jól. Igazából ott frissült Tautulli-vá a PlexPy.
LinuxServer.io -sat válaszd a konténerek közül ha jól tudom az a hivatalos is. QNAP ot nem ismerem ezért többet nem tudok viszont ha úgy megy mint a Synologyn akkor kb beállítod, hogy milyen helyi porton legyen elérhető meg, hogy induljon a NAS indulásakor automatikusan, utána ezen porton ( http://NASIP:beállított_port ) már el is érd és csak be kell állítani a webes felületén át ... -
sugarforce
addikt
válasz
Devilstudio #3241 üzenetére
Jogosultsagok rendben vannak?
-
fravik
tag
válasz
Devilstudio #3239 üzenetére
-
Devilstudio
tag
Tautullit szeretném feltenni a QNAP TS-253A nasra.
Hogyan kell feltenni és honnan töltsem le a megfelelő verziót.
Előre is köszönöm a helpet. -
fulton
addikt
Az miért van hogy ha pl át akarom állitani a hangot xplayben akkor azt irja a a lejatszashoz transcoding szükséges. ?
-
fulton
addikt
Sziasztok
Végre találtam egy téma topikot.
Szeretném a segítségetek kérni. Vásároltam egy NAS DS218j készülket. Telepítettem rá a plex servert.
LG Tv-mre a plex alkalmazás. Aolyan DLNA mód félében néznék filmet, és ami nagyon tetszik hogy ez a plex leszedi a filmekhez az infokat is, és boritó képet..ami nekem személy szerint negyon tetszik.Eljutottam végre sikeresen addig hogy beszinkronizálja (csak filmek) a 3 mappám.
Azonban most hogy másolok még rá filmeket, nem szinkronizálja be magának a sever. Pedig bekapcsoltam a beállításoknál az automata frissítést (könyvtárakra).
MIl lehet a bibi, nálatok is él ez a hiba jelenség? -
enginev3.0
félisten
Korábban már benne volt a mappában, csak át lett helyezve másik hdd-re és most nem szedi le hozzá az infókat
Sorozat
-
sugarforce
addikt
válasz
enginev3.0 #3232 üzenetére
Mas scraperrel sem szedi le? Ilyen nekem is volt, 1-2 teljesen jo elnevezesu cuccal, par nap utan megjavult. Moviedb-n fent van?
-
apezka
aktív tag
válasz
enginev3.0 #3232 üzenetére
Mi az, film, sorozat, zene? Ellenőrizd a plex fájl konvenciónak megfelel-e.
Ellenőrizd manuálisan a Plex-ben beállított adatbázisban van-e tartalom az adott elemhez. -
enginev3.0
félisten
Mit csináljak ha valaminek nem akarja letölteni az adatait? Már rá mentem hogy egyeztetés, kiválasztottam de nem csinál vele semmit
-
Beka
csendes tag
válasz
sugarforce #3230 üzenetére
Köszi, akkor felrakom.
-
Beka
csendes tag
válasz
gyugyo79 #3199 üzenetére
Sikerült köszi, simán elnéztem nem adtam meg az email-pass párost benn a programon belül is az authentication résznél. Más:
Felraktam a supersubtitles.bundle-t. úgy tűnik működik. A kérdésem az lenne, hogy a GitHub megjegyzés részében azt írja, van dependencies, mégpedig a brew install p7zip. Evvel mit kell csinálni?
https://github.com/balesz/SuperSubtitles.bundle -
gyugyo79
addikt
válasz
gyugyo79 #3171 üzenetére
Neki futottam még 1 x most a frissítés után.
+ egy ismerős windows alatt is megcsinálta és működik.Tehát ini kicseréltem a fenti tartalomra és úgy lekerestem a csatornákat. Utána letöltöttem az xmltv -t szmegma aláírásából.
Miután lekerestem a csatornákat választható már Magyarország és xmltv forrásnak. Megadtam a letöltött xmltv xml elérési útját és ok. a Csatornák nagy részét jól össze is párosítja. Ami biztos, hogy 1 csatornához 1 epg -t enged párosítani ezért vagy HD vagy SD csatornához lehet rendelni az epg forrást. (Ezt vagy egy másik már kész xmltv letölthető időzítettve vagy lehet sajátot is csinálni)
Miután megvoltam ezzel is a program guid -nál ott voltak a csatornák és elkezdett minden műsorhoz leszedni képet ... Ez a dvr beállítások enhanced program guid -nál kikapcsolható.Most működött is a lejátszás. A beállított minőségbe streamelte a kiválasztott műsort. A PLEX kliensek nagy részébe nem jelenik meg a beállítás után sem mint lehetőség.
A jelenlegi kinézet szerintem katasztrofális vagyis nekem az a megszokott EPG nézetektől messze van.
Nem azt mutatja melyik adó hanem, hogy mi megy és mennyi idő van hátra. A leszedett kis képek vagy segítenek rajta vagy sem, de ha kikapcsoljuk a leszedésüket akkor szürke kockák vannak csak ...
Kép arról ahol mind a két változat látszik:A mostani frissítés után viszont megjelent a DVBViewer Media Server meg a Tvheadend SAT>IP Server is a tuner listában. Ha valakinek tuner nincs közvetlen a PLEX serverben ezeknek is utána nézhet.
-
morpheus133
tag
Sziasztok!
Sub-Zero Plugint használja valaki:
https://github.com/pannal/Sub-Zero.bundleTelepitési utmutató (angol):
linkMost már a hosszupuskát is támogatja sorozat feliratoknál!
-
törölt tag
válasz
choco01 #3218 üzenetére
Ohh a pm alapján meg is van a gond, ömlesztett anyagot a plex vagy fel tud nyalni vagy nem. Főleg ha a filmek és a sorozatok is a download gyökerébe ömlenek be.
Le kell válogatni, külön a két típust, a sorozatokat is megfelelő nevű almappákba rendezni, és utána megnézni, hogy mi merre hány óra.
-
törölt tag
-
choco01
addikt
válasz
#56573440 #3217 üzenetére
/wd/downloads mappát csatoltam be egy Filmek nevű könyvtárba a Plexbe. Ebbe a mappába ugye minden film egy mappába kerül, egy évad esetében egy mappába több film is kerül, de például a tök egyforma jelleggel elnevezett másik sorozat 18 részét betoltotte, ezért nem értem mitől függ...
-
choco01
addikt
Hali.
Valakinek van olyan problémája hogy a Plex server(Debian 9 alatt) nem szinkronizálja rendesen a letöltött filmeket fel? Beállítottam h 15 percenként, meg amikor változik a mappa tartalma akkor is szonkronizáljon..és magától eddig egyáltalán nem csinálta..ha meg rányomtam a szinkronizációra hogy h egy mappát felszinkronizált amibe volt 18 rész másik 6ot meg ott hagyott..
-
MaciPali
csendes tag
Légyszi!?
Üdv.
Feltettem az iptv plugint.
Csináltam play-listát zenecsatornákkal. Minden rendben működik. Az lenne a bajom hogy a play-listában nem tudom átnevezni a zenecsatornák nevét. Hiába írom át a metaadatokat nem változik semmi nem menti el.
Átírni a VLC Playerbe próbáltam de m3u.-ban nem jegyzi meg. A VLC saját .xspf fájl az megjegyzi de azt nem játsza le a Plex.
Segítsetek ha tudtok. Tv-n nagyon rossz így megjegyezni melyik csatornán mi van.
Amúgy minden megy Telekom-os Sagecom router, semmit nem állítottam a routerbe. Nincsenek fix ip-k se.
A laptop (szerver) kábelen van, a Tv Wifi-n.
Köszi. -
Friss
csendes tag
válasz
sugarforce #3186 üzenetére
Sziasztok!
Csak egy gyors helyzetjelentés: SIKERÜLT!!!
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Ami még hasznos, ha valaki hasonló dolgokkal küzd:
http://ping.eu/
https://portforward.com/router.htm
Az elsőn ellenőrizhetőek a portok, a másodikon a rooter típusának megfelelő beállítások részletesen le vannak írva. Csak ki kell választani a gyártót és a típust.
Most jöhetnek a TV csatornák.
-
tl-x
addikt
válasz
#56573440 #3212 üzenetére
Ja nincs rajta engedélyezve a net-en keresztüli elérés csak belső hálóban használtam eddig. Szerver beállításoknál van a Távoli hozzáférésnél egy piros ! jel: "Hálózatán kívül nem elérhető
Engedélyezze a hozzáférést a szerveren bárhonnan." Nekem elég lenne ha a belsőben rendesen menne mint eddig. A Plex látja az apple tv-t böngészőből és az Apple Tv-n is megjelenik a szerver csak hiába nyomok rá semmi se történik. -
törölt tag
Hálózati beállítások vannak bármilyen oldalon? Pl plex szerver külső elérése miatt?
Az a baj, hogy látatlanban 200 dolog lehet... Első körben nézd meg milyen ipket kapnak az eszközök, és főleg a szervert be kéne állítani fixre...
Húzd ki a netet a routervol, és megáll a lejátszás. Nézd meg pls. Ha így van, akkor a lejátszó nem látja a szervert direktben, kimegy a netre és onnan vissza. Akkor simán így megy, az ok, de valami hálózati gebaszod van...
-
gyugyo79
addikt
Ha nincs beállítva a kliensben a szerver belső hálózatos címe / portja (már amelyikben lehet) akkor szerintem kell a plex command szervere a csatlakozáshoz. Pld. nekem volt, hogy tv-n nem tudtam beállítani mert a pint nem kapta meg amit nekem a linknél be kellet volna írni. A szervereik státusza meg közbe jó volt. A tvn meg csak egy plex budapest ops .... jött 1-2órán át ...
Mondjuk utána a lejátszást már nem kéne érintenie.
-
mpo
veterán
Elnézést, hogy itt teszem föl a kérdést, de itt talán kapok érdemi választ.
A régi családi VHS kazetták DVD formátumban (VIDEO_TS) vannak a PC belső HDD-n a többi egyéb filmmel együtt.
Serviio-val eddig mindent sikerült lejátszani, ezeket nem támogatja, a WMP sem (nem is használom, ismerem), VLC-vel meg nem boldogultam, hogy az UTP-n és WIFI-n lévő tévékre varázsoljam.
Ha tévéről próbálom elérni, akkor se játssza le.
Nem szeretnék konvertálni, ezért kérek segítséget. -
tl-x
addikt
Sziasztok! Apple TV 4K-n eddig ment a plex most meg azt írja nem tud közvetlen kapcsolódni. Csökkentett minőségben nagy nehezen elindul rajta valami. Ezt az oldalt javasolja:[link] Már mindent újraindítottam. Mi lehet a megoldás?
-
MaciPali
csendes tag
Üdv.
Feltettem az iptv plugint.
Csináltam play-listát zenecsatornákkal. Minden rendben működik. Az lenne a bajom hogy a play-listában nem tudom átnevezni a zenecsatornák nevét. Hiába írom át a metaadatokat nem változik semmi nem menti el.
Átírni a VLC Playerbe próbáltam az .m3u elindítása után. -
sugarforce
addikt
válasz
enginev3.0 #3200 üzenetére
Ha a plex settings.ini es a database fileok windows alatt itt vannak, akkor igen. Tautullinal is eleg az a mappa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!