Hirdetés
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3nsitivity
addikt
válasz Criton #18700 üzenetére
Today Calendar agenda widgetje.
Nagyon király az app is, nem csak a widgetei jók, nekem fel is váltotta a naptár alkalmazást.
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Criton
veterán
AZ egyébként miért van, hogy van alkalmazás ami elindul majd fekete háttér és semmi reakció....csak egy hard reboot segít neki....
-
Ixion77
addikt
Megérkezett hozzám is a Piston 3, néhány szó az első élményekről, illetve Piston 2-vel történt összehasonlítás:
Külső:
- Kb. 10 centivel hosszabb a kábele mint a 2-esnek
- A mikrofon jóval feljebb került, így már az ember szája közelében van, nem a nyakánál
- Az én fülemnek sokkal kényelmesebb az új kialakítás, nem dörzsöl a bumszli része
- Bár jól néz ki, de míg az előző háza fém volt, ezé már műanyag
- A fekete színt én sokkal praktikusabbnak érzem a korábbi bronz és alu színeknélHang:
- Kevésbé forszírozott a mély, naturálisabb a hangja. Emiatt elsőre kicsit döglöttebbnek is tűnik
- Aránylag sok részletet mutat, de azért nem túlzottan analitikus, nem esik szét a zene
- A középtartomány tisztább, az énekhangos dolgok kicsit szebben szólnakÖsszességében az egyszerűbb zenék (pl. ABBA, Taylor Swift, stb.) mindkettőn élvezhetőek, az összetettebb és sok basszust tartalmazó zenék (pl. Nightwish) az új változaton talán egy kicsit hallgathatóbbak, de számomra a hallgatható szintet egyiken sem érik el. A 3 nem "előre" lépés a 2 után, hanem "oldalra". Egy testvér ami kevésbé erőteljesen V hangzású. Amiben számomra óriási az előrelépés, és ami miatt egyértelműen a 3-t fogom sűrűbben használni, az a komfort: nem nyomja a hátulja a fülemet.
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
scope2007
addikt
valaki leshotolná "a telefonról" képernyőt, és beillesztené
[ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Maffia91
aktív tag
Abban tudtok segíteni, hogy külső "értesítést jelző" hangot hogy tudok beállítani? CM12S
A régi rendszerben egyszerűbben megtaláltam, de itt valahogy nem sikerülHonor Magic 5 Pro, Huawei P30, Xiaomi MI A1, OnePlus One
-
Madoc
veterán
[link] Hivatalos cm12.1 Nightly
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
M0RGI
őstag
válasz s3nsitivity #18692 üzenetére
Én ezt nem sajátosságnak, hanem egy elb@szott dolognak hívnám.
Ma akartam lollit felrakni, de azt hiszem ilyenek miatt nem kell sietnem... :/ -
s3nsitivity
addikt
Itt találsz leírást a lollis. Xposed telepítséről : OpO fórum
#18711 hát bepróbálkoztak vele mert szerintük ennyi elég. És egyébként jó kis dolog tényleg. Csak hát valódi használat mellett gyakrabban rakja az ember nemára.
Amúgy ez ne fogjon vissza, xposeddal megoldható plusz megszokható ha valaki nem akar mókolni[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
csonkasz
csendes tag
Már nem győzöm kivárni az OTA-t.
Teljesen gyári rootolatlan 05Q-ra ezzel a módszerrel mehet a lolli? Ill. ennek az első felével.
A "wipe cache partition" mit töröl? Nem mindent, ugye? Mert szeretnék egyszer minden programmal maradni, ahogy most vannak. Aztán meglátom, hogy kell-e egy teljes törlés vagy jó lesz. -
[Ixub]
tag
Szakmai kérdés: Az üveglap és a fémkeret közt összegyűlő dzsuvát alul felül ki mivel takarítja?
-
törölt tag
válasz s3nsitivity #18695 üzenetére
Off:
Kaptam ajandekba egy sony smartband-ot, itt az apron mar 9ezer korul adjak garival.
Az tud olyat hogy beallitasz neki ebresztest es rezeg a karodon amig le nem nyomod.
Viszonylag olcso megoldas es nem is kell hogy kapcsolodva legyen a telefonhoz az ebreszteshez.
Nekem a gyerek miatt nagyon hasznos, nem kel fel az ebresztore, csak en. -
Bubukain
senior tag
12s mellé fel lehet tenni multirommal az experimental 12.1-et?
ha igen, mi a menete? nem tiszta nekem ez a multirom dolog teljesen.
módosított 2.8.6.0 twrp van a telómon, ha leírná valaki pár mondatban jó lenne.
köszönöm -
kcsa
veterán
Sose gondoltam hogy játék miatt fogok panaszkodni, de Hill Climb Racing csúnyán szaggat 12s alatt
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
Criton
veterán
Én is próbáltam, játszhatatlan, valamint van alkalmazás amit elindíttok, fekete képernyő és nem reagál semmire a telefon, csak hard reboot, vagy ez csak nálam van egyedül?
Kezdek aggódni, hogy öreg vagyok vagy nem tudom, de nekem ez a lolli design meg működés nem tetszik, hiába gyors meg minden, na....valahogy nem tetszik.....
Agyalok folyamatosan azon, hogy esetleg visszaköltözni 4.4-re..... vagy 12.1 nightlyt próbálgatni.....
-
Criton
veterán
én most felnyomtam ezt a romot, ezen nem szaggat és azok a hibák sincsenek eddig mint 12S alatt....
-
Bobm
tag
Nálam tökéletes úgy fut ahogy kell semmi akadas. Minden program azonnal indul. A memória (RAM) kezelése csodálatos GTA SA, RR3, 5 oldal meg nyitva a Dolphinban, mellette FB, Viber és még sok más mind egyszerre fut. Sokkal gyorsabb a multitasking mint 4.4 volt.
Privát üzenetre illik válaszolni! OnePlus One 64GB (12S)
-
kcsa
veterán
Az nem játszik aki most töltötte le, mert nem tudja milyennek kellene lennie
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
axlfsi
veterán
válasz s3nsitivity #18692 üzenetére
Hello! Melyik az a Xposed modul, amirol irsz? Kiprobalnam, mert nekem is hianyoznak regi, megszokott; rezgo, nema, egy normal ertesitesek beallitasi lehetoseg...
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
marchellow
tag
üdv,
sajnos kezd használhatatlan lenni a telefon
kb 1 hete kezdődött, akkor épp CM12 nightlyn voltam ghost swipe-ok kezdtek ellepni, nehéz volt rajta normálisan gépelni, állandóan hülyeségeket írt be. azóta átálltam CM12S-re pár napja, de egyre rosszabb, mikrolagok mindenütt a térerő a fele és mindenhol ghost swipe. a wifire nem csatlakozik fel automatikusan továbbra sem, csak ha lelövöm a mobilnetet, majd a wifit és fordított sorrendben visszakapcsolom őket...
és ebből rengeteg van: http://www.reddit.com/r/oneplus/comments/32tmis/cm12s_doesnt_fix_my_touchscreen_issues_which_seem/ahogy melegszik az idő sorra dőlnek ki az OPO-k, az enyém is nemrég kezdte, decemberi példány hónapig jól elvoltunk semmi baja nem volt, most meg rájött az 5perc.
ez alapján tuti hardveres a probléma: https://www.youtube.com/watch?v=T79zFjcla50RMA-zhatnék, de az elmondások szerint az is lutri.
-
Madoc
veterán
Alapsáv verziója ismeretlen-ezt írja.Ujraindul állandóan-térerő nulla. Mit csináljak?
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
hkari
őstag
válasz marchellow #18737 üzenetére
Pont ez van nálam is egy ideje. Főleg írásnál látszik a legjobban. Viszont én úgy vettem észre, hogy az utolsó pár nightley és a végleges CM12 óta van ez. Majd rászánom magam és vissza tolok egy régebbit, hogy mi történik.
-
G4bi89
senior tag
válasz s3nsitivity #18712 üzenetére
Csak átszaladtam rajta de jó hosszú a leírás. Nexus alatt csak egy zip-et kell flashelni majd felrakni az xposed apk-t. (3xx alpha)
Ezek szerint ez CM12S alatt nem működne?[ Szerkesztve ]
"egyenlőre muszály biciglizni külömben..."
-
marchellow
tag
hivatalos RMA-nak az a menete amúgy hogy videót kell csinálnod róla. aztán második körben küldenek egy patchet (ami egy gyári 44S image és természetesen nem javul tőle semmi) és utána lehet küldeni vissza. legalábbis ezt írják sokan. kétlem hogy a régebbi (vagy újabb) verzióktól bármi javulna. élmény lesz nyáron ez a (sz)OPO
-
-
Madoc
veterán
válasz s3nsitivity #18743 üzenetére
Azt már eljátszottam.
-
Madoc
veterán
válasz s3nsitivity #18746 üzenetére
igen,többször is
-
Danika256
aktív tag
válasz marchellow #18737 üzenetére
Én azért nem hinném, hogy a jó idő okozza. Bent eddig is jó idő volt nem? Szerintem sokkal inkább a romolgatás, és a régi rendszer egyes részeinek megmaradása, ami nem lett átflashelve. Szerintem törölj mindent, rakj fel újra recoveryből és ha úgy sem jó, fastbootból csak a kis fájlokat told fel megfelelően!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Gumi és felni topik
- Szólánc.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Sweet.tv - internetes TV
- Elektromos autók - motorok