Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsuzska0802
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom h írta már ezt valaki ha igen sajnálom de nem tudok ennyi kommentet végi olvasni :/
Hétfőn megérkezett a 1+1 és imádom Voltak vele wifi meg mobilnet gondjaim de azokat sikerült megoldani.
Már csak 2 gondom van:
1. Írás közben rezeg a telefon. Tudom h ez nem nagy dolog de engem zavar. Azt megtaláltam h hol lehet beállítani h minden érintésre rezegjen de azt h írás közben azt nem. Reméltem ti tudtok valamit erről.
2. A menü állítása. Sok videót néztem azokban úgy állították a menüben az ikonokat h megnyomták a bal alsó gombot. Na nekem ezzel csak az a baj h nem a menü beállításait adja ki hanem a főképernyőét. (akkor is ha a menüben vagyok) Esetleg erről tudtok valamit?Előre is köszönöm a segítséget
OnePlus wait for it..... One
-
zsuzska0802
csendes tag
A rezgés sikerült megoldani köszi
A menü gombokat nézegettem de ott olyan opciót nem találtam :/
Ez az ahol a főképernyőt lehet állítgatni: https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t34.0-12/10721247_975398715819303_317036013_n.jpg?oh=b03f69b67fdb1c01d01e3c087cac45b3&oe=543F7828&__gda__=1413439927_3a1f64c81d96204da6ff53c2ce3e0bf0
És nekem olyan kéne ahol a menü ikonokat tudom állítani. (ezeket:https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/v/t34.0-12/10721322_975399949152513_393115666_n.jpg?oh=1105b7214cb91ebd125580d8a820dbaf&oe=543F55A8&__gda__=1413448852_09c0f31226a29c2650d900099c8be42c)
Ez így érthetőbb? Bocsi de nem értem még túl jól ezt a telefontOnePlus wait for it..... One
-
zsuzska0802
csendes tag
Hát az ikonokat átrakni h ne névsorba legyenek hanem ahogy én szeretném vagy több oldalt létrehozni hogy a felesleges alkalmazásokat a végére tudjam rakni. De akkor lehet h ilyen lehetőség nincs is? :/
-
zsuzska0802
csendes tag
Ohh értem. Köszi a segítséget
-
zsuzska0802
csendes tag
Sziasztok!
SOS! Mi van akkor ha a képernyőzár befagy? Nem tudom kioldani meg semmi. Viszont közbe meg kapom a emailokat meg minden de nem tudok vele mit csinálni... újra indítani nem tudom. Mit tegyek?OnePlus wait for it..... One
-
zsuzska0802
csendes tag
Na 4. 10. próbálkozásra a kamera legalább feloldotta a telefont.. De mitől lehetett ez? És ha megint megtörténik mit tudok csinálni vele? Valami tipp?
-
zsuzska0802
csendes tag
Ohh én nem tartottam olyan sokáig. Köszi
-
zsuzska0802
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég olvastam h a Googleplay (ha jól emlékszem) nem engedi alvó módba a telefont. Csak most volt időm foglalkozni de vele de most meg nem találom se a bejegyzést se azt h hogyan kéne ezt kikapcsolni. Valaki tudna segíteni? Elég gyorsan merül a telefon és ki szeretném próbálni hátha ez a probléma.OnePlus wait for it..... One
-
zsuzska0802
csendes tag
Sziasztok!
November óta van OPO-m és nagyon szeretem. Egy problémám van vele a túlmelegedés. Elég sokat használom de inkább csak a játékok közben melegszik fel nagyon. Használok Clean Master és tartok kisebb szüneteket játék közben de ez elég idegesítő mert 5 perc után már nagyon forró.
Van rá valami megoldás? A Tiétek is ilyen gyorsan melegszik?
(Bocsi ha már volt erről szó de rengeteg komment van és nem bírok ennyit visszanézni. :S)[ Szerkesztve ]
-
zsuzska0802
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy nem tudjátok hogy lehet a menü gombot visszarakni? Ma hirtelen eltűnt és fogalmam sincs hogy miért vagy hogy hogyan lehet visszarakni.
Előre is köszi a segítséget!
-
zsuzska0802
csendes tag
Sziasztok!
Kaptam én is egy OnePlus One Bamboo StyleSwap Cover meghívót, és bár minden vágyam h megvegyem nincs ennyi pénzem szóval ha valakinek kell írjon privátba. 5 napig él.
-
zsuzska0802
csendes tag
Sziasztok!
Van 2 db 64 GB Sandstone Black meghívóm. 2 napig érvényes még, akit érdekel írjon privátba.OnePlus wait for it..... One
-
zsuzska0802
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap frissítettem a One-mat CM 12.1-re de azóta folyamatosan újra indul, új alkalmazásokat nem tudok megnyitni, valami program állandóan leáll, azt írja ki hogy nincs szolgáltatás de közbe meg van. Ezzel ilyenkor mit lehet csinálni? Nem igazán értek hozzá, rootolni nem tudok, de ha nincs más muszáj lesz mert így elég használhatatlan.
Előre is köszi a segítséget!OnePlus wait for it..... One
-
zsuzska0802
csendes tag
-
zsuzska0802
csendes tag
Sziasztok!
Ma frissitettem a O+1-omat es azóta valami trebuchet alkalmazás állandóan leáll. A főmenüt nem lehet megnyitni, csak ha a képernyő zárnal azonnal az alkalmazast indítom el akkor tudok netezni is. Tudja valaki hogy mi a problema, vagy h mit lehetne tenni?OnePlus wait for it..... One
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple notebookok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Villanyszerelés
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- ASUS notebook topic