Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1851) plejik válasza ghiottone (#1850) üzenetére


plejik
addikt

Mert annak van bármilyen eu-s kötődése? :D

[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Digital Edition][XBOX Series X][LG CX3 OLED]

(#1852) ghiottone válasza plejik (#1851) üzenetére


ghiottone
nagyúr

Német amazonnak? miért ne lenne. Sokan cégként beregisztrálnak és vásárolnak onnan.

Eladó OnePlus 12 Nillkin fólia & tok: https://shorturl.at/qvFIU

(#1853) GoneTom


GoneTom
tag

Sziasztok!
Jelenleg egy Xiaomi Mi9T Pro-t használok. Vannak vele gondjaim...az egyik legkellemetlenebb, hogy nem kezeli normálisan a SIM kártyáimat. 2 van benne, csak telefonálásra használom, nincs mobilnetem, feltöltőkártyás vagyok mindkettővel. Az egyik (slot 1) Telenor, a másik pedig Telekom és a Telenor-os számomon sokszor nem vagyok egyáltalán elérhető és később sem látom, hogy kerestek volna egyáltalán, pedig az van elsődlegesnek beállítva...más gondok is vannak, de ez a legfőbb. 2 éves lesz hamarosan a készülék és elgondolkodtam a lecserélésén. Általában 3-4 évet szoktam egy mobilt használni, de ez a kezdetektől nem volt problémamentes. Eladni nem szoktam őket, teljes áron veszem, miután lecserélem, bekerül a gyűjteményembe és ha a szükség úgy hozza, ott lesz tartalékba, volt már, hogy régebben jól jött egy-egy régebbi készülék még megléte :D Az egyik választás ez a 8T lenne, a másik a Nord 2...de inkább a 8T.

Olvasgattam már a kommenteket...ami nem kevés. Használtam a keresőt is, de gondoltam, számomra az lesz a legegyszerűbb, ha összeszedem a kérdéseimet, megírom, és bízom benne, hogy lesz köztetek olyan, aki válaszolni fog majd nekem.

A kérdéseim:
--- A frissítések során mennyivel javult a fő kamera minősége? Tényleg érezhető volt a javulás? Egy-két kommentet olvastam ezzel kapcsolatban még az elején, úgyhogy itt arra leginkább kíváncsi, hogy a közelmúltban is javítottak-e esetleg a kamerán...?
--- 2 SIM (feltöltős, nem előfizetéses) kártyát (nincs mobilnet, simán telefonálásra használom) tud megfelelően kezelni? Úgy, hogy bármelyikre jöhet hívás, akkor azt képes kezelni, úgy hogy nekem nem kell semmilyen módon váltogatnom köztük? (Elsődleges helyen a Telenor-os lenne, a másodlagos helyen pedig a Telekom-os)
Ez tényleg fontos lenne, még ha nem is az első helyre írtam a kérdést... :))
--- Nem sokat játszok sem számítógépen, sem konzolon, sem telefonon, de van egy játék amit már évek óta játszok, mégpedig a NFS No Limits. Olvastam, hogy nem minden telefonon működik...vagy nem megfelelően, főleg grafikai szempontból. Ezen a Oneplus 8T-n (ha esetleg van olyan aki játszik ezzel és ezen a készüléken) van bármi gond a játékkal, vagy simán fut és jó képminőséggel?
--- Szintén ezzel a játékkel kapcsolatban...ha ki van kapcsolva a képernyő elforgatása (mert nem szeretem) és egy verseny során - miután szüneteltetjük azt - kimegyünk mondjuk a főképernyőre, majd vissza a játékba, utána is lehet normálisan irányítani az autót? Nálam ilyenkor a Xiaomi-n el szokta felejteni a kormányzást...Honor 8-ason nem volt ilyen gond. Ha valaki tudja erre is a választ, előre is köszönöm! ;)

--- Ha valaki fogta már a 8T-t és a Nord 2-t is a kezében, melyiket ajánlaná inkább? ...jó, aki itt van ebben a csoportban, mint 8T tulaj, valószínűleg ezt... :DD

Ja igen...még egy fontos kérdés.
Outlok-ot nem használok levelezésre, Honor-on volt egy extra levelező program gyárilag, azt használtam a céges levelekhez (könnyen és gyorsan be tudtam állítani). Xiaomin szoptam, mert azon semmi nem volt, és csak az 5-6. program volt normális (be tudtam egyáltalán állítani...), amit azóta is használok. BlueMail, ha valakit érdekel.
Ezen a OnePlus 8T-n van esetleg a GMail-en kívül más levelező is, vagy van valakinek az Outlook-on (és a BlueMail-en) kívül valami tuti tippje, amit könnyen be lehet állítani?

Előre is köszönöm a válaszokat, a segítséget! :K ;) :R

(#1854) Thoty válasza GoneTom (#1853) üzenetére


Thoty
senior tag

Nem én leszek ennek a telefonnak a nagyövete :D de amire tudok, válaszolok:
- szerintem nekem a kamera közeli fókuszát (vagyis, hogy nem fókuszál) valamelyik frissítés rontotta el. Többen is panaszkodnak erre a OnePlus fórumban, megoldás január óta nincs. Egyébként a nappali, távol(abb)i képek minőségével nincs bajom.
- nincs gondom a 2 Sim-es működéssel, Telekom + Vodafone páros, úgy működik, ahogy kell
- NFS-el nem játszom :)
- GMail appot használom minden fiókhoz, Exchange és Office365-höz is. Gyári levelező app ha jól tudom, nincs.

Én egyébként, amilyen problémák nálam előjöttek, azok miatt már nem ilyen telefont vennék.

[ Szerkesztve ]

(#1855) Madoc válasza Thoty (#1854) üzenetére


Madoc
veterán

:K a gyári kamera app nem fókuszál közelre a gcam viszont igen. Most próbáltam. A legutolsó ftissítéssel cseszték el.

Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch

(#1856) Moleman válasza GoneTom (#1853) üzenetére


Moleman
addikt

Levelezőprogramnak én régen a MailDroidot használtam, az utóbbi 4-5 évben pedig a K9 Mailt, probléma nélkül működik 3 címmel.

A telefont viszont nem biztos, hogy könnyű lesz beszerezni, én 11 napja rendeltem meg, nem elérhető a beszállítónál sem. Tartok tőle, hogy már nem lesz többet kapható.

(#1857) luna40


luna40
tag

Én az optimalizált töltés működésére lennék kíváncsi. Mennyi időbe telik, míg megtanulja a rendszer, hogy éjszaka töltöm az akksit?

OnePlus 8T + LG G6 Black + Asus Google Nexus 7 16 GB 4.4.4

(#1858) icemad


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Sziasztok. Olvastam, hogy többen használnak kijelző védő üveget. Ez mennyire befolyásolja az ujjlenyomat olvasót? Használható marad?

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#1859) K82 válasza icemad (#1858) üzenetére


K82
őstag

Ha ratyi a szkenner, akkor már egy fólia meg tudja bolondítani.
Használtam kétszer 7-est, 7T-t és most a 8T-t; az előbbieken mind volt minőségibb üveg és nem volt gondom, a 8T-n még a gyári fólia van de a fiókban már ott figyel a gyári tempered glass is.
Egyedül a Zenfone 8 szkennerével nem lettünk barátok: ott bármilyen üveg nélkül is nagyon háklis volt bizonyos ujjaimra, ami későbbi firmware frissítéssel sem javult nálam.

Pixel / OnePlus Pad

(#1860) icemad válasza K82 (#1859) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Nekem most még a gyári fólia van rajta, eddig 10-ből 9x azonnal feloldott. Előtte használtam samsung s10+ és s20 fe telefont, azokhoz képest ez nagyon jó. Viszont szombaton megjött az üveg is, gondoltam először rákérdezek, hogy mennyire zavar be.

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#1861) GoneTom válasza Thoty (#1854) üzenetére


GoneTom
tag

Köszönöm Thoty! :K
Most el is bizonytalanodtam, de rendesen... Gondolom január óta jött rá azért pár frissítés...(?)
--- Szerinted (...illetve szerintetek, mivel érdekelne mások véleménye is, akár abszolút laikusként is) jönni fog rá olyan frissítés ami megoldja ezt?
--- Illetve milyen gyakran szoktak jönni rá frissítések? Milyen gyakran oldanak meg olyan problémákat amikről tájékoztatva lettek pl a fórumukon?
--- Milyen problémák jöttek neked elő, ami miatt nem ajánlanád? A kamera problémán kívül...
Előre is köszönöm az újabb válaszaidat! :)

(#1855) Madoc: Gcam-ot még nem használtam soha, megerősítésképpen kérdezném, hogy amikor a Gcam szóba kerül, erről az alkalmazásról van szó?:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.GoogleCamera

(#1856) Moleman: Köszönöm! :) Szerintem próbálkoztam azzal is, de ha jól emlékszem akkor valami matt mégsem volt jó, jelenleg a BlueMail abszolút jól működik. De mivel a OnePlus-on neked rendesen működik, így észben tartom!

Mások válaszát is várom amúgy még (hátha valaki visszaterel ennek a telefonnak az irányába) az előző (hsz #1853) kérdéseimre is...de ha nem érkezik összességében semmi pozitív, akkor szerintem el fogom ezt most engedni (meg úgy egyáltalán a telefonvásárlást is) és majd 1 év múlva...mikor már kijött a OnePlus 10-es is :DD újra szemügyre veszem a mobilpiac kínálatát.

Előre is köszönöm a válaszokat, a segítséget! :K ;) :R

(#1862) zizidor válasza icemad (#1860) üzenetére


zizidor
senior tag

Nekem december óta van meg a 8T, kb. két hónapig használtam gyári fóliával, utána tettem rá üveget. Én nem érzek különbséget. Előtte és utána is (ahogy te is írtad) 10-ből 9-szer egyből felismer.

Az intelligens ember csodákra képes. Az idióta ember bármire.

(#1863) icemad válasza zizidor (#1862) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Szuper. Szerintem délután felrakom. Meló miatt kell rá egy kis extra védelem.

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#1864) zizidor


zizidor
senior tag

Ez a közelre fókuszálás hiba hogy jelentkezik? Én próbálgattam különböző távolságokból, még 10 centiről is, de én nem látok semmi hibát.

A Google kamera fókusza sem jobb, viszont nagyon sötét képeket csinál. Lehet hogy nem a legjobb verziót használom, vagy nem a legjobb profillal (wichaya v3.1.1).

Az intelligens ember csodákra képes. Az idióta ember bármire.

(#1865) juve600


juve600
nagyúr

Sziasztok !

Kamera zárhang hangerejét lehet valahol állítani ? illetve értesítési-csengő-beszédhangerőnek van valami speciális beállítási lehetősége? xiaomi után halknak tűnik nekem
:R

(#1866) plejik válasza zizidor (#1864) üzenetére


plejik
addikt

Nekem is volt ilyen gondom. Tegnap nyomtam neki egy full gyalulást. És most jó kamera közelről is. Nekem mondjuk a bét aszoftver van fent.

juve600
Kamra hangot, ha jól emlékszem a kamerán belüli beállítában tudod, de csak ki vagy be lehet kapcsolni a zárhnagot. A csengő hang és értesdítés a hngerő menüpont alatt állítható. A beszéd hangerőt pedig amikor hívsz valakit vagy téged hívnak a hnegerő gombal tudod halkabra és hangosabbra venni, alapból azt hiszem csak fél hangerőn van.

[ Szerkesztve ]

[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Digital Edition][XBOX Series X][LG CX3 OLED]

(#1867) MadKet válasza mukisrác (#1848) üzenetére


MadKet
tag

Szólj ha találsz valami jófajtát, én egy csomót megnéztem de semmi olyasmit nem találtam ami jól is véd és vékonyabb a gyárinál. kb minden ami véd értelmesen attól vastagabb lesz. Pedig szerintem is karcsu meg jól néz ki a teló :)

(#1868) GoneTom válasza zizidor (#1864) üzenetére


GoneTom
tag

Szia! ...és akkor gondolom neked is a legfrissebb frissítés van a telón?
Mert ezen a fotón amit linkeltél én sem látok semmilyen hibát.

Újra bizakodó(bb) vagyok :))

(#1869) GoneTom válasza plejik (#1866) üzenetére


GoneTom
tag

Szia!
A factory reset után akkor ugyanaz a szoftververzió van rajta, mint előtte is, és úgy jó a kamera? Vagy a beta szoftver az most melyik :F ? (OnePlus-os frissítésekben nem vagyok képben, elnézést érte :R )

(#1870) Black_Raven


Black_Raven
veterán

Nekem 5cm-ről ilyen.[kép] nem béta sw

.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.

(#1871) MadKet


MadKet
tag

Eddig nem érzékeltem ezt a fokusz problémát, 11.0.9.9.kb05ba update van fent.

Nálam ilyen egy közeli kép, nekem jónak tűnik.

(#1872) zizidor válasza GoneTom (#1868) üzenetére


zizidor
senior tag

A legfrissebb, nem béta.

Az intelligens ember csodákra képes. Az idióta ember bármire.

(#1873) GoneTom válasza zizidor (#1872) üzenetére


GoneTom
tag

Köszönöm! Közben frissiben megnéztem árukeresőn, hogy hol érhetőek el, és már nem érhető el a beszállítóknál (ahol jelezte, hogy lehet rendelni, rákérdeztem), szóval bukta...

Úgyhogy mindenkinek köszönöm a válaszokat, de úgy néz ki ez nem fog összejönni! :N

Mindenkinek további kellemes és bugmentes 8T használatot kívánok! Sziasztok! :)

(#1874) zohen válasza zohen (#1846) üzenetére


zohen
csendes tag

Megjöttek a gyári tartozékok.
A tok nem valódi karbon csak a mintája olyan, viszont nem műanyag hanem kicsit gumi hatása van.
Az üvegen nincs kivágás, csak fekete keret van a kamera körül illetve a szélén.
A másik két tokot is tudom ajnánlani, nillkin illetve mofi.
Mindkettő szövet borítású.

[ Szerkesztve ]

(#1875) plejik válasza GoneTom (#1873) üzenetére


plejik
addikt

Mit nem találsz? :D

Ha telfeont akarsz venni ilyet, akkor a OnePlus odlalán még mindig elérhető. ;)

Ma jött meg a Nord 2 (4db) , és egész jó teló lett.

[ Szerkesztve ]

[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Digital Edition][XBOX Series X][LG CX3 OLED]

(#1876) ghiottone válasza zohen (#1874) üzenetére


ghiottone
nagyúr

Az evutec gyári toknak elvileg carbonnak kell lennie.

Eladó OnePlus 12 Nillkin fólia & tok: https://shorturl.at/qvFIU

(#1877) zohen válasza ghiottone (#1876) üzenetére


zohen
csendes tag

Elképzelhető, hogy az.
Nem volt még dolgom valódi carbon dolgokkal.
Belül "kopogósabb", keményebb, kívül van rajta ilyen gumis bevonat és körben a széle is gumi vagy tpu.
( aki ért hozzá erősítse meg, hogy valódi carbon vagy sem :DDD )
Ilyen makróval a felülete:

(#1878) ghiottone válasza zohen (#1877) üzenetére


ghiottone
nagyúr

Kevlárt + ballisztikus nejlont már láttam/használtam telefonokon, de karbonszálas tok még nem volt nálam.

Eladó OnePlus 12 Nillkin fólia & tok: https://shorturl.at/qvFIU

(#1879) GoneTom válasza plejik (#1875) üzenetére


GoneTom
tag

Hát most na...ott nem néztem :DD eddig, csak a promós szövegét :)) olvastam a hivatalos oldalukon.
Úgy gondoltam itthonról rendelem meg.
Most ahogy nézem, igen elérhetőnek mutatja a OnePlus oldalán, de drágább is...a fenébe.
Na jó ezt át kell még gondolnom, mert ilyen drágán még soha nem vettem semmilyen telefont. Nem mintha itthon nem lett volna nagyon drága, de a OP oldalán átlépte a 200ezres tetőhatárt!

De! De! Az oldalukon ajándékba adnak két választható kiegészítőt, s így meglenne egyből rá a tok + a kijelzővédő és azokkal együtt meg úgyis ott lenne itthon is a végösszeg.... hmmm rendkívül elgondolkodtató!

Na jó még egy kérdés: Magyarországra vám meg minden mentesen lehet rendelni? Már nagyon régen rendeltem bármit is külföldről...

[ Szerkesztve ]

(#1880) plejik válasza GoneTom (#1879) üzenetére


plejik
addikt

Attól függ melyik verzió. A 8/128 -as még 360 as euróval számolva is 186k.

De ha nem akarsz ennyit adni telefonért, akkor ott a most megjelent Nord 2. Nagyon jó teló lett. 154k. ;) Szintén a 8/128 as. De szerinmtem az átlag embernek bőven elég. :D

[ Szerkesztve ]

[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Digital Edition][XBOX Series X][LG CX3 OLED]

(#1881) icemad válasza plejik (#1880) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Az nem mtk procis?

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#1882) Thoty válasza zizidor (#1864) üzenetére


Thoty
senior tag

Alacsony fényviszonyoknál, pl. a nappalit megvilagitja egy 60W-os izzó meg a TV, akkor nem képes a kamera fókuszt találni az asztalon lévő tárgyon. Este megpróbálok lőni egy ilyen képet, mert a korábbi homályosakat töröltem már.
Nekem minden kamera appal ezt csinálta.

(#1883) GoneTom válasza plejik (#1880) üzenetére


GoneTom
tag

A 12/256-oast néztem. A Nord 2-t is néztem mint alternatíva, de a MediaTek processzortól tartok. Úgy önmagában. A jelenlegi Dimensity 1200-AI-al kapcsolatban nem sok mindent tudok. A Nord 2-ről a tesztet olvastam, azért is tetszett meg.

A #1879-es hsz-em végére még beszúrtam egy kérdést, de lehet kicsit későn... szóval mi a helyzet most a hivatalos weboldalukról való rendeléssel? Kell valami pluszt fizetni a telefon árán meg a szállítási költségen kívül valamit?

(#1884) plejik válasza GoneTom (#1883) üzenetére


plejik
addikt

Semmit. Annak annyi az ára mivel EU-s raktárból jön.

Szerintem meggyőző annak a procinak és a grafikus vezérlőnek a tlejesítménye.Mi most a céghez ilyeneket vettünk a kollégáknak, majd kiderül, hogy bírja, de szerintem nem lesz vele gond. Nem úgy mint pl.: a snapi 888 -ak... :U

[ Szerkesztve ]

[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Digital Edition][XBOX Series X][LG CX3 OLED]

(#1885) K82 válasza GoneTom (#1883) üzenetére


K82
őstag

Lengyelországból küldik a telefont, szóval annyi az ára amennyi a honlapon szerepel, extra költséged nem lesz.
Most épp akciós, a 8/128 519, a 12/256 619€: banki árfolyamtól függően kb. pont annyi, mint az Alzánál. És ez itthon van, gyári garanciával. Ha az Alza is akciózik mint pár hete, 185e körül el lehet hozni a 12/256-ost (olcsóbb volt mint a 8/128 így én is azt vettem).
Szerk.: Az Alzánál ráadásul kapsz áfás számlát, ha esetleg céges vásárlás lesz.

[ Szerkesztve ]

Pixel / OnePlus Pad

(#1886) GoneTom válasza plejik (#1884) üzenetére


GoneTom
tag

Na, ez tényleg tök jó hír! :))
A tesztben leírtak alapján amúgy abszolút jó a MTK processzor és igen, ez a későbbiekben fog kiderülni... :) de a régebbi szériák változó megbízhatósága miatt maradok a Snapdragonnál.

Eddig amúgy nekem a legjobb telefonom a Honor 8-as volt minden szempontból, egészen addig míg elkezdett jelentősen romlani a kamera minősége, belassult az egész telefon, illetve a No Limits is szaggatni kezdett és pixeles lett. Akkor váltottam a Xiaomi Mi9T Pro-ra, de az első napon agybajt kaptam tőle és azóta sem lett jobb a kapcsolatom ezzel a mobillal :((( :N

A 888-asakról olvastam, és úgy tűnik, hogy a hírekből, hogy a következő csúcsproci is jelentősen melegedni fog, ami nem túl jó hír :(

Hmmm na jó, egyrészt köszönöm a segítséget és az infókat! :R :R

Másrészt beleásom még magam külföldi tesztekbe, mindenféle fórumba, sokáig fogom meredten szugerálni az egyenlegemet a számlámon...mérleget vonok, aztán hozok majd egy valamilyen döntést és lehet, hogy be fogok köszönni mint egy újabb OP 8T tulaj...vagy sem.

Mindenesetre tényleg köszönöm a segítségeteket, válaszaitokat! :K

(#1885) K82: ...hogy én miért nem hamarabb kezdtem el ezzel komolyabban foglalkozni...de ez mindig így szokott lenni. Most már mindegy...marad a gyártói honlap, ha megveszem. Amúgy nem céges, abszolút magánszemély vagyok.

[ Szerkesztve ]

(#1887) icemad válasza GoneTom (#1886) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

No Limits-t megnéztem, teljesen jól működik. Háttérbe rakás után is lehet irányítani.

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#1888) K82 válasza GoneTom (#1886) üzenetére


K82
őstag

Érdemes a hardveraprót is nézegetni, van egy majdnem új egész kellemes áron. Konkrétan az akciós hivatalos ár 2/3-a...

Pixel / OnePlus Pad

(#1889) Thoty válasza Thoty (#1882) üzenetére


Thoty
senior tag

[kép] Na ilyen. Szépen fókuszál, van közte éles is, majd beáll erre a bomályos valamire.

[ Szerkesztve ]

(#1890) #46136832 válasza Thoty (#1889) üzenetére


#46136832
törölt tag

Nálam is rendesen fókuszál az alap kamera [kép] :)

(#1891) Thoty válasza #46136832 (#1890) üzenetére


Thoty
senior tag

Najó, de nálam nem, elkezd fókuszálni, majd erre áll be.

[ Szerkesztve ]

(#1892) rhonin


rhonin
senior tag

Sziasztok.

Elnézést, hogy itt teszem fel a kérdést, de itt talán többen látják.
Friss oneplus tulajként (nord 2) az a problémám, hogy határátlépésnél nem vált hálózatot a telefon automatán míg ha manuális átállítom akkor utána működik.
Előtte huawei volt és probléma nélkül átállt soha nem kellett ezzel küszködni.

(#1893) K82 válasza rhonin (#1892) üzenetére


K82
őstag

Roaming be van kapcsolva egyáltalán? Alapesetben tiltva van.

Pixel / OnePlus Pad

(#1894) rhonin válasza K82 (#1893) üzenetére


rhonin
senior tag

Csak adatroamingra látok opciót. Az pedig nálam folyamatosan be van kapcsolva.
Preferált hálózat nál pedig 5g/4g automatikusra van állítva.

(#1895) plejik válasza rhonin (#1894) üzenetére


plejik
addikt

Szerintem az 5G-t kapcsold ki az zavarhat be.

Thoty , ripek
mindenkinek lenovo gépe van??? :D

[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Digital Edition][XBOX Series X][LG CX3 OLED]

(#1896) K82 válasza rhonin (#1894) üzenetére


K82
őstag

SIM kártyán belül az automatikus hálózatválasztást nézz meg esetleg, bár annak kell lennie az alapértelmezettnek.

Pixel / OnePlus Pad

(#1897) rhonin válasza K82 (#1896) üzenetére


rhonin
senior tag

Igen.Automatikuson van. Pont ez a probléma hogy manuálisan kell bekerestetnem vele a magyar szolgáltatót Ausztriából jövet. Meg visszafelé is ugyanez a helyzet.

plejik: próbáltam a 4g/3g/2g opciót is de nem segített.

(#1898) plejik válasza rhonin (#1897) üzenetére


plejik
addikt

Nem lehet, hogy szolgáltató gond? Én viszonylag "gyakran" járok EU-s országokba és soha nem volt még ilyen prbolémám egy OP készülékkel sem. Én vodafone-nál vagyok.

[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Digital Edition][XBOX Series X][LG CX3 OLED]

(#1899) rhonin válasza plejik (#1898) üzenetére


rhonin
senior tag

Ez lehetséges hogy az Op nincs barátságban az osztrák Spusuval. Rákérdezek a szolgáltatónál hátha. ..

(#1900) novakalex


novakalex
aktív tag

Sziasztok,
Beléptem én is O+ 8T tulajok közé. Jelenleg 11.0.8.14.KB05BA van a telefonon, azt írja a frissítő, hogy naprakész. Van ennél újabb amit fel tudok tenni vagy mit javasoltok?

Köszi!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.