Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1651) zoli121 válasza MadKet (#1650) üzenetére


zoli121
aktív tag

Szia. Hátha ez segítség lehet :)

Ha nem áll lángokban a számítógép, akkor szoftverproblémáról lehet szó./// GTA Social Club : zoli1233 Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/tag/zoli121

(#1652) ghiottone válasza MadKet (#1650) üzenetére


ghiottone
nagyúr

Így már annyira nem éri meg. Én hétfőn még megrendeltem a Nord ce 5g-t a tesómnak, ami péntekre ide is ért, de most nézem és arra is rárakja checkoutnál a 31ezres adót. :(

Eladó OnePlus 12 Nillkin fólia & tok: https://shorturl.at/qvFIU

(#1653) noblem1983 válasza MadKet (#1650) üzenetére


noblem1983
senior tag

Én már megrendeltem a szürkét a Cool-tól, nem várok tovább. Lassan úgyis kifogy a készlet sokkal olcsóbb nem hiszem, hogy lesz már.

Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2

(#1654) MadKet válasza zoli121 (#1651) üzenetére


MadKet
tag

Köszi, ez jó hír, hogy Banggood -nál legalább megoldott EU raktárból. Sajnos 8T nincs nekik EU raktárban és árban sem annyira jó.

#1652 ghiottone
Igen, sajnos az pont ugyanannyira jönne ki így mintha megrendelném a hivatalos OnePlus oldalról, 180k , annyit nekem nem ér, akkor lehet bepróbálok egy ithtoni GSM boltot inkább.

#1653 noblem1983
Olcsóbb én sem gondolom hogy lesz, még futok egy két kört az Ali support-al, hátha van rá esély hogy eltörlik az adót az EU raktáros cuccoknál, ha nem akkor nekem is marad egy itthoni boltos verzio szerintem.

(#1655) #46136832


#46136832
törölt tag

Sziasztok! Az mitől lehet, hogy ha a menüben görgetek akkor a csempék széle kékes színű lesz (kékes árnyék jelenik meg) ? Pl. Outlookban is ha szürke a kijelölés és el kezdem mozgatni akkor ott is a görgetési irányban kékes lesz a széle szürkével kijelölt területnek... :F

[ Szerkesztve ]

(#1656) #40047616 válasza #46136832 (#1655) üzenetére


#40047616
törölt tag

Ez sajnos a panel sajátossága. Nem tudom miért így oldották meg a "csempék" hátterét.

[ Szerkesztve ]

(#1657) Lagabor11


Lagabor11
csendes tag

Sziasztok, ha tudok segítsetek kérlek, híváskor, hívás várakoztatásnál becsörgő hívás, kilöki a BT kapcsolatot és kihangosítás, okosóra elnémul, tök kínos, mióta OP 8T-t használok, egyébként nagyon jó a telcsi, de ez, hát, nagyon gáz... Van valami tiippetek, mit tehetek?
Köszi.

(#1658) ghiottone válasza Lagabor11 (#1657) üzenetére


ghiottone
nagyúr

BT beállításoknál a kihangosítónak, órának megadtad az engedélyeket? Nálam a wear os fossil gen5 és a kocsi kihangosítóján is megy normálisan + a hívásnál is visszavehetem, pakolgathatom menet közbe, ha váltani kell.

Beállítások - Bt és eszközkapcsolatok - Bluetooth - korábban csatlakoztatott eszközök - fogaskerék alatt ezek be vannak pipálva?:

Eladó OnePlus 12 Nillkin fólia & tok: https://shorturl.at/qvFIU

(#1659) #46136832 válasza #40047616 (#1656) üzenetére


#46136832
törölt tag

Gondolom akkor hiába küldeném a szervízbe?

(#1660) Thoty válasza Thoty (#1640) üzenetére


Thoty
senior tag

A melegedés margójára:
"We completely understand your concern and we would like to inform you that the Using navigation makes phone hotter than average temperature.
We also suggest you that before you start using navigation kindly clear all the background application and then start using GSP application.
We would like to inform you that we will surely your concern as feedback and we Kindly request you post your concern on our community with the help of the link mentioned below,
https://forums.oneplus.com/feedback/
Kindly post your concern on our community so that our development team will take necessary actions and will try to resolve this issue in the upcoming updates.
Your understanding and patience are highly appreciated in this case."

Na majd valamikor megírom a feedback-be is, de úgy látszik, ez szerintük teljesen normális.

(#1661) #40047616 válasza #46136832 (#1659) üzenetére


#40047616
törölt tag

Ez nem hardveres hiba. Mindenkinél ilyen. Teljesen felesleges szervízbe küldeni miatta.

[ Szerkesztve ]

(#1662) #46136832 válasza #40047616 (#1661) üzenetére


#46136832
törölt tag

Nagyon szépen köszönöm a segítséget! :R

(#1663) MadKet válasza ghiottone (#1556) üzenetére


MadKet
tag

Használtad Easyskinzt nélkül is? Mennyire megy be a por alá, esetleg lesznek mikrokarcok. Nekem végül zöld fog érkezni a héten vagy jövő hét elején, de nem tudom milyen tok kellene. Mivel tetszik a zöld, ezért valami átlátszó esetleg :)

Az OP3-on 4 évig Nillkin Super Frosted volt ami nagyon bevált, de akkor a színe meg elveszti az értelmét :D (tudom, legnagyobb problémák :))

(#1664) ghiottone válasza MadKet (#1663) üzenetére


ghiottone
nagyúr

Én is ettől tartok a korábbi tapasztalataim alapján, így rögtön fóliázom a hátlapot + hetente tok le és körbe tisztit, hogy ne karcolódjon a keret se.
Először egy átlátszó Brotect matt fóliát raktam rá rögtön (ha megtalálom a másik darabját akkor eltudom küldeni), majd miután megjött az easyskinz fólia lecseréltem. Erősebb átlátszó tok: UAG

Eladó OnePlus 12 Nillkin fólia & tok: https://shorturl.at/qvFIU

(#1665) trance89 válasza MadKet (#1663) üzenetére


trance89
őstag

Spigen Liquid Air, az egyik legminőségibb tok ami erre a telefonra elérhető és ez nem kicsit véd is. Még a Nexusok idején szerettem meg nagyon ezt a márkát és azóta bizonyított is, nem 1x védte meg a telefont durvább eséseknél, a kínai dzsunka tokokhoz képest pedig ég és föld a fogásuk de az anyaghasználat is kicsit más szinten van. Ezek a skinek még viccnek is rosszak, az első esésig szép és jó utána pedig: :W
A Nillkin Frosted se rossz, pár évet használtam olcsóbb telefonokon (Moto G5, Mi A1, Mi A2) de mivel kemény tokról van szó esésnél közel sem véd úgy mint egy TPU tok. Üveg nélkül egyáltalán nem ajánlom

[ Szerkesztve ]

(#1666) MadKet válasza ghiottone (#1664) üzenetére


MadKet
tag

Az UAG-t láttam más oldalak is ajánlották, nem lesz tőle bazi nagy a telefon? :) Esetleg valami slim ami bevált? A fólia miatt irok privit.

#1665trance89
Természetesen a skint csak tok alá gondoltam, semmi képpen sem magában :) Köszi a tippet a Spigen -re. Nillkin eset párat szerencsére a telefon nem sérült, de ha a Spigen jobb védelmet nyújt akkor lehet az lesz. Ha lenne belőle átlátszó akkor nem is lenne kérdés :)

(#1667) K82 válasza MadKet (#1663) üzenetére


K82
őstag

Alapból kapsz egy átlátszó tokot hozzá, az is a jobbak közül való szerintem; ha gondolod késő este tudok róla képet csinálni. Hétfőn megjött az eazyskins fólia is, fel kéne hegesztem rá de egyre jobban tetszik a teló zöld színe... :F :DDD

Pixel / OnePlus Pad

(#1668) ghiottone válasza MadKet (#1666) üzenetére


ghiottone
nagyúr

Nagyobb, mint a mindennapokra használt Spigen Liquid air, de nem annyira brutál. 7T-n anno nem tetszett, itt még rendben van a mérete.

Eladó OnePlus 12 Nillkin fólia & tok: https://shorturl.at/qvFIU

(#1669) MadKet válasza K82 (#1667) üzenetére


MadKet
tag

Annyira nem lényeg hagyd csak, majd először csekkolom a gyárival, köszi! Én annyira unom már a fekete meg szürke telókat, hogy direkt a zöldet rendeltem :) (OP3-ra is volt piros Nillkin tokom, illett is a designba :) )

#1668 ghiottone
Majd vadászok hátha meg tudom fogdosni valahol, de ahogy nézem azért van opcio bőven :)

Köszi a tippeket mindenkinek!

(#1670) zoli121


zoli121
aktív tag

Sziasztok!

Most már én is tulaja lettem egy 8T-nek. 1 napja használom a telefont de eddig nagyon pozitív a véleményem. Egy Xioami Redmi Note 6 Pro-t váltott le.

Szerintem a kamerája teljesen vállalható nekem fontosabb az, hardver és a szoftver stabil legyen. A gyári tok meglepően jó. A sarkok magasítva vannak meg maga ami amiből készül az se olyan vékony. A beszerzés úgy történt, hogy Németországban élünk és az itteni Ebay-en találtam egy korrektnek tűnő boltot. Nyári akció keretein belül 413€-ba került a telefon (8/128 és zöld) Elvileg 2 év garancia is van rá. [link]

[ Szerkesztve ]

Ha nem áll lángokban a számítógép, akkor szoftverproblémáról lehet szó./// GTA Social Club : zoli1233 Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/tag/zoli121

(#1671) krics


krics
tag

Hali mindenki. Szóval kb három hete volt, hogy elromlott a teló, mert nem töltött egyik pillanatról a másikra. Nem tudtam vele foglalkozni, mert nyaralni mentünk pont aznap, mikor elromlott. Na miután hazajöttünk, kipucoltam az usb portot amennyire lehetett, de sehogy se működött a töltés. Indítottam egy RMA kérelmet a oneplus.comon, azt írták, hogy 48 óra múlva jelentkeznek. Na, 5 nap után chaten ráírtam az ügyfélszolgálatra, hogy mi a retek van már. Ez volt most hétfőn, ő elkérte az imeit meg az adataimat, nem tom minek, minden benne volt a reklamációban, de lényegtelen. Szóval a csaj jóváhagyta a kérelmem ezután és onnan flottul ment minden. Jött egy email benne egy ups matricával, amit kinyomtatás után a csomagra rá kellett tenni. Másnap kedden elvitte a telót a lengyel szervízbe a UPS. Tracking alapján látható volt, hogy szerdán meg is kapta a szervíz. Csütörtökön a oneplus oldalán látszott, hogy kész a javítás, és küldik vissza a telót. Ma délben meg kihozta nekem a UPS futár. Láss csodát, töltőre rakva megy minden, ahogy kell. A szervíz csatolt egy papírt, amire rá volt írva, hogy mit csináltak a telóval: software upgrade. Baszki! De béna vagyok, hogy ez nem jutott eszembe. Egy factory resetet én is meg tudtam volna tenni... De eszembe se jutott, hogy valami firmware baja volna, mert az ucsó system update is már hetekkel korábban volt oszt semmi baj nem volt utána. Na mindegy. Az igazsághoz még az is hozzátartozik, hogy valami mást is csinálhattak vele szerintem, mert az usb kábelt, amig szar volt a telga, nem tudtam rendesen csatlakoztatni, legalábbis nem kattant be úgy a helyére, ahogy egy ilyen kábel szokott, hiába nyomogattam, igazgattam összevissza, meg tisztogattam meg az usb portot amennyire lehetett. Most, hogy visszakaptam, most megint megvan a szokásos kis kattanás is. Na, remélhetőleg több ilyen kalandja nem lesz a telónak. Mindenesetre, ha valaki így járna a töltéssel, mint én, hogy minden előjel nélkül, egyik pillanatról a másikra nem működik, akkor toljatok neki egy gyári beállítások visszaállítását, az remélhetőleg rendberakja a töltést.

UI: olvastam itt a melegedéses sztorikat navigáció közben. Hát a nyaralás alatt lett volna elég lehetőségem tesztelni ezt, de a helyettes teló, a mate 10 pro minden probléma, appkilövés nélkül működött, pedig nem csak a gps ment, hanem a netes zenestreamelést bluetoothon át csatlakozva az autóriádióhoz is meg kellett oldania jópár órán át egyhuzamban. Ha valami újabb idegesítő bug előjön a 8T-n megint, akkor eladom a picsába és visszamegyek végleg a m10 prora, mer az sose hagyott cserben három év alatt sem.

[ Szerkesztve ]

(#1672) noblem1983


noblem1983
senior tag

Tegnap megérkezett nekem is a 8T (mégis zöld lett :) ) . A hozzá adott tok is jó de majd beszerzek hozzá másikat is. Mennyire érzékeny arra a telefon hogyha a táskámban van egy bebújtatós tokban? Attól is felvillan a kijelző?

Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2

(#1673) saca23 válasza krics (#1671) üzenetére


saca23
aktív tag

Hello ,sajnos ebbe a melegedès problémàba simàn bele szaladhatsz , nekem mate 20-am volt ,melegedett az is . Levette a fènyerőt ,ha forró lett mondjuk nem lőtt kis semmit. Beszètem egy iPhone 12-es tulajal panaszkodott ő is, hogy melegben reklamàlt neki a teli navinàl. Úgy nèz ki egyre inkább nem akarnak a gyàrtók problèmàktól mentes telot gyàrtani ,csak az àrukat tudjàk az ègbe küldeni.

[ Szerkesztve ]

(#1674) #40047616


#40047616
törölt tag

Gondoljatok bele hogy az ilyen vékony telefonokban mekkora teljesítményű procik vannak már. Passzív hűtésel kb esélytelen szinten tartani a keletkezett hőt főleg akkor ha a levegő hőmérséklete már alapból 35fok körül van. Ez nem csak a 8t-t érinti. A régebbi mobilok persze hogy jobban bírják a hőt mert alsó hangon is csak fele akkora teljesítményű processzor van bennük mint ezekben az újakban (kisebb teljesítmény=kisebb termelt hő). Ilyenkor mikor a szobában 28fok körül van és elkezdek pc-n játszani kb üvölt minden ventillátor, télen 10fokkal hűvösebb szobában meg ugyanazon a terhelésen a hangjukat sem lehet hallani. És csak kb 10fok a különbség. Múlt héten nekem is túlmelegedett navigáció közben a telefon már azon voltam hogy összetöröm. Szóval nem a problémát akarom kisebbíteni de amíg nem lesz minden mobilban aktív hűtés (mint pár gamer mobilban) addig minden nyáron ezt fogjuk tapasztalni gyártótól függetlenül. Egyszerűen nincs hová elvezetni a hőt ekkora készülékekben passzív hűtéssel. Bocsi a regényért :D

[ Szerkesztve ]

(#1675) sch_a válasza #40047616 (#1674) üzenetére


sch_a
addikt

Azért ez nem teljesen így van. Az energiahasználattól függ a keletkezett hő. Ha nem lennének energiahatékonyabbak, nem tudnák növelni a számítási kapacitást. A magasabb teljesítmény ellenére sem feltétlenül melegszenek jobban, ezért törekednek pl. a csíkszélesség csökkentésére is.

(#1676) #40047616 válasza sch_a (#1675) üzenetére


#40047616
törölt tag

Igen elméletben de a gyakorlat mást mutat mint látod. Gyártótól függetlenül. Amit ezek a procik termelnek hőt már nem lehet elvezetni ekkora készülékházakban. A tapasztalatok alapján ez tény. Olyanról még nem hallottam hogy egy processzor kevesebb hőt termeljen mint az elődje. Csíkszélesség ide vagy oda.

[ Szerkesztve ]

(#1677) #40047616 válasza #40047616 (#1676) üzenetére


#40047616
törölt tag

Bocsi a dupláért már nem tudtam szerkeszteni. Itt egy összehasonlítás az sd855 és az sd 865 között. Ugyanaz a játék, ugyanazokkal a beállításokkal. Jól látszik hogy a 865 legalább 10-15fokkal melegebb folyamatosan. Ha megnéznénk mondjuk egy ilyen összehasonlítást a 845 és a 855 között, vagy a 865 és a 888 között szerintem ugyanez lenne. Nem néztem utána. Mondjuk ez már kicsit off téma. Ja a youtube link lemaradt: link

[ Szerkesztve ]

(#1678) sch_a válasza #40047616 (#1677) üzenetére


sch_a
addikt

A 855 és 865 ugyanúgy 7nm-es, ráadásul a videón látszik, hogy több FPS-el fut 865-ön, így értelmetlen összehasonlítani. Főleg hogy a készülékház is más és van még egy csomó más változó is. ;) A 888 már 5nm-es technológia, azonos teljesítményen biztos hogy kevesebb hőt termel.

[ Szerkesztve ]

(#1679) #40047616 válasza sch_a (#1678) üzenetére


#40047616
törölt tag

Szerintem nem fogjuk tudni meggyőzni egymást. :) A lényegen nem változtat hogy évről évre egyre több túlmelegedési problémáról lehet olvasni itt a fórumokon. Lehet hogy nincs igazam és nem azért van ez mint ami miatt én gondolom de valamiért akkor is egyre gyakoribb ez a probléma. Elfogadom ha nincs igazam. :R

(#1680) Thoty válasza #40047616 (#1679) üzenetére


Thoty
senior tag

Nagyrészt igazad van, én csak annyit tennék hozzá, hogy pl. navigáció vagy hotspot használatakor nem kell mind a 8 magnak 100%-on pörögnie, szóval ebben a két esetben semmiképp nem tudom elfogadni azt, hogy túlmelegszik.
Ha valami brutál erőforrás igényű játékot futtatnék órákig, akkor mwgérteném, de így nem.

(#1681) aprokaroka87 válasza Thoty (#1680) üzenetére


aprokaroka87
nagyúr

Nem biztos hogy mind a 8 magnak 100%-on kell futnia ahhoz hogy melegedjen, elég ha csak a 4 teljesítmény alapú mag pörög mondjuk 80-100% közt.

(#1682) Thoty válasza aprokaroka87 (#1681) üzenetére


Thoty
senior tag

Navihoz egy kis teljesítményű magnak bőven elégnek kellene lennie akkor, amikor csak mutatja az utat és nem tervez. Minek kell ehhez 2-4 mag egyenként 2-3GHz-en?

(#1683) aprokaroka87 válasza Thoty (#1682) üzenetére


aprokaroka87
nagyúr

Lehet nem csak a feladat a lényeges, hanem hogy mi végzi a feladatot :)

(#1684) #40047616 válasza Thoty (#1682) üzenetére


#40047616
törölt tag

Lehet hogy pont ezért csinálta a oneplus a 9-es szériánál ezt amiből balhé lett: link?

(#1685) Thoty válasza #40047616 (#1684) üzenetére


Thoty
senior tag

Igen, nem is értettem mi a felháborodás oka. Az eredeti cikkben még fel volt sorolva pár érintett app, pl. Chrome, Twitter, stb. amiknek szerintem még véletlenül sem kell mind a 8 mag csúcson járatva.

(#1686) MadKet


MadKet
tag

Sziasztok,

Még mindig átlátszó tok nyomában, ami azért véd is jobban, de nem lesz tőle dupla akkor a telefon.

Ezeket próbálta esetleg valaki, van tapasztalat, vélemény? (az amazon véleményekben azért panaszkodnak páran hogy egy esés után szépen megrepedt a hátlap, de a többség pozitív)
Supcase Unicorn
Spigen Ultra Hybrid
Ringke Fusion X

Az UAG képek alapján nagyobb ezeknél, mondjuk gondolom jobban is véd.

Köszi!

[ Szerkesztve ]

(#1687) Mr. Nimbus


Mr. Nimbus
senior tag

Sziasztok!

Nagyon tetszik a készülék és vásárlás előtt állok. Érdemesebb megvenni 12/256-ost? Igazából főként böngészek, minimális szociális média, hetente 1-2-szer játszok a mortal kombaton.

A segítséget előre is köszönöm!

Tamás

(#1688) _pda_


_pda_
tag

Sziasztok,

Meg lehet valahogy mókolni, hogy a kamera a videokat és a képeket külön mappába pakolja?

Köszi

(#1689) saca23 válasza MadKet (#1686) üzenetére


saca23
aktív tag

Nagyon zsírul nèz ki az utso kèt linkelt tok. Feldobhatja az amúgy sem csúnya külsőt. ;)

(#1690) gery2123 válasza Mr. Nimbus (#1687) üzenetére


gery2123
őstag

Én max a tárhely miatt venném, de nekem a 128 is bőven elég. Ha a 8gb RAM karcsú lesz akkor a telefon is :D Nem tudom mekkora az árkülönbség, de én magamnak most a 8/128-at választanám.

-- PSN_ID: GerY2123

(#1691) K82


K82
őstag

#1687 kobajekill: pár hete amikor vettem az enyémet, a 12/256-os olcsóbb volt az Alza-nál mint a 8/128-as, és még a hivatalos OP árnál is jobb volt. Nyilván Alin lehet lejebb menni, de nem volt kedvem szórakozni vele.

#1688 _pda_: esetleg másik kamera programmal, de a gyárin nincs ilyen lehetőség. Ha GCam-et is raksz fel mellé, max. a fájlnév lesz más de ugyanabba a mappába kerülnek ott is a képek és a videók.

Pixel / OnePlus Pad

(#1692) Mr. Nimbus válasza gery2123 (#1690) üzenetére


Mr. Nimbus
senior tag

És K82! Köszi a véleményeket! :R

(#1693) bencze válasza Mr. Nimbus (#1687) üzenetére


bencze
senior tag

Én most vettem a 12-st. 570 euró volt, Németországban, amazonon keresztül de valami kisebb cégtől. Nekem megérte a kb 100 euró felárat. Az előző készülékem egy mate 20 pro volt 6gb rammal, az egy 18-as készülék, azért erősebb változást akartam. Úgy voltam vele ha beválik és sokáig megtartom akkor ne fussak bele, hogy Android 12 vagy 13 vagy mi jön ki rá megtölti a ramot és folyton bezárogat dolgokat :) időtállóbbnak tűnt. Mindezek mellett esélyesen a 8gb is bőven elég évekre, nekem úgy döntöttem belefért ennyi felár.

-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

(#1694) Mr. Nimbus válasza bencze (#1693) üzenetére


Mr. Nimbus
senior tag

Mondjuk pont ilyenek miatt gondolkodtam el a nagyobb konstrukción. Köszi a véleményed! :R

(#1695) _pda_ válasza K82 (#1691) üzenetére


_pda_
tag

Köszi, gondoltam, h a reményhal kategória :)
Jó nagy faxság minden esetre.

(#1696) noblem1983


noblem1983
senior tag

Úgy látom még jókor vettem a telefont mert már alig kapható itthon, ráadásul +25 000 Ft-ért van legolcsóbb helyen 1 héttel ezelőtti árhoz képest.

Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2

(#1697) mrThomi


mrThomi
addikt

Sziasztok. Jelenleg a legaktuálisabb a dolog, mert itthon vagyok magyarországon.

Aki igényt tartana rá,(3db OnePlus kiegészítő, jó lenne egyben menne el) nyugodtan jelezzen nekem privátban, ha nincs messze tőlem és útba esik szívesen elviszem az illetőnek.
!!!!!!! [link] !!!!!!!

Üdv

(#1698) zoli121


zoli121
aktív tag

Nektek mennyi szokott lenni a SoT? Az enyém rossznak számít? [kép] [kép]

Ha nem áll lángokban a számítógép, akkor szoftverproblémáról lehet szó./// GTA Social Club : zoli1233 Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/tag/zoli121

(#1699) trance89 válasza zoli121 (#1698) üzenetére


trance89
őstag

Nálam a 6-7 óra szinte mindig megvan, másoknál is ezt olvasom több helyen. Ha annyira akarnám akkor a 8 is kijönne de nem szoktam a végletekig meríteni, nem tesz jót az akkunak.
Testvérem 8T-jén ugyanez

(#1700) ghiottone válasza zoli121 (#1698) üzenetére


ghiottone
nagyúr

2 sim azért többet fogyaszt + ha gyenge a jel, sokat vagy mozgásban, stb. Én 2 naponta töltőm 11-12 százalékra szokott lemerülni, amibe van legalább 4 óra kijelző idő, amiből 2 óra waze, többi opera, fb lite, messenger, reddit, telegram; legalább 1 óra telefonálás, napközben aktív 4g adatkapcsolat és bt ora miatt.

Eladó OnePlus 12 Nillkin fólia & tok: https://shorturl.at/qvFIU

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.