Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Halo
senior tag
valamit nagyon elcseszhetek , mert nem tudok regelni... se .hu-ról, se máshonnan nem jön elő Magyarország országként... mit / hol rontok el?
ON:
kint van a beta5 cm7-ből!!!
van-e valami plusz különlegesség a felrakását illetően? vagy elég csak visszakeresnem a fórumban?[ Szerkesztve ]
Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
Mr.Rain
senior tag
Értelmes kifogást még nem tudtál felhozni a Defy ellen. Egyedül a szubjektív véleményed maradt,ami nem helytálló. Te vagy az 1000-ből egy,akinek nem tetszik a képe.
De legalább ha már nem lesz Defyd,nem fogsz több negatívat írni ide a fórumba. Ennek örülük."Nincs megállás"
-
Adamul
tag
Az alábbi problémára szeretnék megoldást: mikor megadtam a gmail és fb accom, teleszemetelte a telefonkönyvem minden olyan email címmel ahova egyszer is küldtem emailt. Hogy lehetne ezt mind egyszerűen törölni, és a régebbi Nokia telómról az összes névjegyet átimportálni egyszerűen? A keresés során se találtam erre megnyugtató választ
Valamint hogy lehetne eltüntetni azokat az ikonokat amiket nem használok? (Myspace, kindle)
Továbbá arra nincs valami megoldás, hogy van ez a 7 képernyő, és mikor a 7.nél tartok forgassa tovább? illetve hogyha 2ujjal összehúznám egy képernyőn mutassa mind?
Ja és az is érdekelne, hogy olyanra nincs megoldás mint pár új Nokiánál h vmi speckó kábellel usb-host funkcióként egy pendriveot rádugjak?
[ Szerkesztve ]
-
-Zola0808-
tag
sziasztok!
azt szeretném megkérdezni, hogy ez a "húzogatós" billentyű magyar nyelvben is van? ha igen, honnan lehet letelepíteni? és hogyan kell beállítani?
köszönöm!
" A hülyeségnek és a Szovjetuniónak nincs határa!" (Hofi)
-
kano
nagyúr
válasz Mr.Rain #17951 üzenetére
De melyik? Nekem a 2.34-en sem ment. Gondolom a 2.51-en az új fajta kamerával mehet.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
schmo07
tag
válasz -Zola0808- #17955 üzenetére
Húzogatós billentyű
Swype : még nincs mindenki számára elérhető magyar
SlideIT nevűnek van magyar kiegészitője, ami ingyenes. Maga a keyboard fizetős (illetve gugli a barátod), de van demo verziója [link]folyt: szóval le kell tölteni az alapprogramot és hozzá a magyar kiegészitést. Ha ez megvan, akkor a Settingsben a Keyboardnál át kell állitani SlideIt-re, illetve ugyanott a SlideIt beállitásainál magyarra kell a nyelvet.
[ Szerkesztve ]
-
Repp
tag
Bakker fél órája néztem, még nem volt semmi.
Én is agyalok már egy ideje, hogy fel kéne dobni, de még várom az igazit. Meg a Pays-félével sincs semmi gondom. Már úgy megszoktam, hogy valami nagyon übernek kell lenni ami miatt nekiállok megint resetelni, meg beállítgatni, meg egyéb.
-
Pistakiss
őstag
válasz Pistakiss #17948 üzenetére
Háát!
Csak azért, mert csípte a csőrömet, gyorsan készítettem pár képet, sajnos csak vakuval tudtam. A Képeket SE k810i-vel és a DEFY-al készítettem, az egyiket a saját kamera szoftverével, a másikat a Camera 360-al
Nem tudom, a 3 képet hogyan lehet láthatóvá tenni?[ Szerkesztve ]
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
schmo07
tag
válasz Mr.Rain #17953 üzenetére
Mr Rain,
De hát már nincs is neki Defy-jeAdamul,
A NOkiás cimjegyzék átmásolásáról tuti hogy volt itt a topikban szó, keress rá.
Szerk: bocs, látom, már kerested. Hát pedig tuti hogy volt. Na hátha jön valaki, aki fejből nyomja, és megmondja a megoldást.A screen-es kérdéseidre a megoldás: másik launcher használata. A gyári nem tud ilyet.
Nem használt programok törlése : lásd első hozzászólás
Az utsó kérdést nem tudtam értelmezni, bocs[ Szerkesztve ]
-
Pistakiss
őstag
válasz Pistakiss #17961 üzenetére
Háát!
Sajna feltettem a három képet, de csak ez az egy látszik.
A képeket teljes méretben összehasonlítva a következőket tudom mondani:
a legjobb a DEFY+camera 360, ez a szoftver nem mossa el annyira a képet, mint a saját szoftvere,
a következő a DEFY saját szoftvere, színben tónusokban egyforma a c360-al, csak az élességen veszít a túlzott zajszűréssel,
utolsó az SE k800i, nemcsak a méret miatt, hanem a színhelyesség és az élesség terén is"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Repp
tag
válasz premete #17962 üzenetére
Na de mér akarnám visszatenni? Hátha nem tetszik a CM7? Na ezért várok a tökéletes verzióra. Ha én egyszer nekiállok, akkor nagyon neki lesz állva A Froyoval is így voltam annak idején, aztán addig b@sztattam, amig tutti lett. Most a CM-ből kivárom amíg jó lesz az aGPS is, oszt mehet fel.
-
schmo07
tag
válasz feketepeti #17968 üzenetére
már kezdtem elbizonytalanodni, hogy talán mégse ebben a topikban volt...
de ugye hogy ugye -
Adamul
tag
Így valóban könnyebb volt picit keresni, mint csak úgy kulcsszavakkal, ám ha erre gondoltál, akkor továbbra is fennáll a kérdésem másik fele; hogy amivel teleszemeltelte a névjegyzékem azt előtte hogyan tudnám törölni a telóról?
@schmo07: ott arra gondoltam, hogy ha találnék olyan kábelt aminek az egyik vége micro usb a telóba, a másik pedig egy usb lengőcsatlakozó, akkor elvileg tudnék pendriveot dugni a telóba... De hogy kezelné is-e? Lauchernél melyikre gondoltál konkrétan ami jobb mint a gyári?
-
pomk
őstag
válasz Pistakiss #17966 üzenetére
Üdv!
Neked milyen ROM van fent? Mivel működik a Camera 360?
Nékem 2.34.1 CEE, de Camera360 kiakasztja Defy-met.
Neked más ROM van fent?Edit:
Gondoltam, megnézem, Market-en hátha újabb verziója van fent, de vagy Én vagyok béna, vagy nincs is fent Marketen Camera360?![ Szerkesztve ]
-
Pistakiss
őstag
Nálam is a 2.51 van fent
A napokban frissítették is a camera 360-at
Csak a keresőbe be kell írni, camera360[ Szerkesztve ]
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
rum-cajsz
őstag
ha megvan a 2.2, akkor csak a root kell és a 2ndInit telepítése.
utána elég egyszerű.wipe all
install cm7 zip
install goole apps
rebootelég részletesen leírtam itt: [link]
Akinek fenn van a CM7, annak:
flash fix.zip,
reboot,
flash CM7 beta 5
flash gapps
reboot.[ Szerkesztve ]
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
tyaptyap
csendes tag
válasz zsirfecske #17975 üzenetére
Szájbarágós leírás, ha az kell. Azt tenném csak hozzá, hogy ha 2.2-ről csinálod, akkor érdemes Factory Resettel kezdeni, mert lehet fent olyan cucc, ami bekavar (nálam legalább is ez történt).
[ Szerkesztve ]
¥ € $
-
Pistakiss
őstag
Nyit egy saját, camera360 mappát, vagy ha más helyet jelölsz, akkor oda, de a képek címe a c 360-al kezdődik
-
kano
nagyúr
válasz Mr.Rain #17953 üzenetére
Már rég eladtam.
Pistakiss
Milyen lencsés a kamerád?[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Pistakiss
őstag
Piros
De nem a lencse piros, hanem a bevonat rajta"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
premete
veterán
Én azért tettem vissza a nandroid mentést, mert az ismert hibákon kívül (abból csak az agps hiánya zavart az 1 perces műholdkereséssel)
1, nagyon ette az akkut
2, automatikus fényerő hol ment, hol nem
3, a powerwidgeteknél ha a flashre böktem, mindig FC-zett.
Más működött, de nem éreztem gyorsabbnak, mint a testreszabott Nordic froyot, mondjuk abba a Zeam launcher 2.87-et tettem, a widget scrollozhatósat, ami gyorsabb, mint az ADW.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
schmo07
tag
válasz Adamul #17970 üzenetére
Usb-s kérdés: hát ezt passzolom, ehhez túl szőke vagyok
Launcher: én a gyárin vagyok, nekem (még) megfelel. De pont a napokban volt itt egy beszélgetés arról, hogy ki mit szeret, keress vissza (lehet, hogy a "launcher" szóra sok találat lesz, de a frissek között lesz)
Illetve itt van egy sok launcher összehasonlitós link: 40 launcher.
-
riov
tag
-
Halo
senior tag
-
kano
nagyúr
Van nagyon sok Defyvel készített kép a notebookomon, de nem tudom feltenni, mert a egy ismerősöm az összesen. Azért találtam egyet amin egy szárító van. Szerintem botrány. (Csak a feltöltés miatt méreteztem át.) Szinte az összes ilyen minőségű. A színek fakók a kép homályos.
[ Szerkesztve ]
-
szabz
tag
jaja és örök hálám is érte
A fény azt hiszi, gyorsabb mindennél, de téved. Mindegy, milyen sebesen száguld a fény, mindig azt fogja találni a végén, hogy a sötétség ért oda elsőnek és rá vár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Call of Duty: Black Ops 6
- Házimozi belépő szinten
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Escape from Tarkov
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Androidos tablet topic
- Horgász topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.