- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Régi Gépterem: II.386
- A KOReader ebook olvasó program
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunikornis
tag
Létezik olyan mod amivel olyan mozgó platformot építünk amilyet csak akarunk? azt rakunk rá amit csak nem szégyellünk( redpowerel próbálkozunk,de haverom vlmi dinamikusabbat akar)
-
Serricon
senior tag
Használja még valaki a PH-s FTB szerót?
Mostanában nem nagyon látok senkit a mapon, gondoltam belenézek a logba, hogy volt-e mozgás.. néztem miért nem tudja megnyitni a szerkesztő, mikor megláttam hogy több mint 2GB a server.logVégül sikerült egy speckó progival belenézni.. 21 millió sor Error van benne..
Ha már nem tart igényt senki rá akkor becsomagolom a mapot és akinek kell letöltheti.
[ Szerkesztve ]
-
Hunikornis
tag
Mivel nem tökéletes még sajnos az angol tudásom, meg történt-e már az 1.5.x re való beta közzé tétele(vagyis a password kiadása) vagy még várnunk kell?
-
veector
senior tag
válasz
#56573440 #8994 üzenetére
Igazából elég egy drone-princess párra rárakni az összes jó gént utána mivel 4 dronet tojnak így a a szétterjesztéssel a 36 apiary között se volt gond. Chocolate frameekkel egész gyorsan ment. A géneket összeszedni nagyobb meló volt
Külön poén, hogy ha ennek a telepnek a közepére állok akkor 0-ás szintről 30-ra kevesebb mint egy perc alatt felhúznak -
veector
senior tag
válasz
#56573440 #8987 üzenetére
Nincs. Úgy csinálom hogy van 36 állandóan tenyésztett "tökéletes" méhem, ami mindenből a legjobb tulajdonsággal rendelkezik (és ugye esőállóak éjszaka dolgoznak stb.) és ha valamit szeretnék farmolni, akkor kiveszek egy princesst és egy drone-t és csak a fajgéneket ültetem beléjük. Aztán ugye marad 35 ilyen méhem így fogok egy random rocky princesst mert az mindig van, és pár generáción belül átveszi az összes tulajdonságát a "tökéletes" méhnek és ő is elkezd "tökéletes" drone-okat termelni.
-
törölt tag
válasz
Hunikornis #8989 üzenetére
már most is van a dw packban, de ez valami új skin lesz
szerintem egész jól néz ki.
csak oldják már meg hogy ha előre repülök akkor ne az egeret kövesse a magasságom, meg lehessen álló helyzetben is lefele repülni... mert addig nem tudom használni érdemben.
-
Hunikornis
tag
válasz
Hunikornis #8989 üzenetére
-
törölt tag
-
-
veector
senior tag
válasz
Hunikornis #8976 üzenetére
Én ezt úgy oldottam meg, hogy egy export bus egy ládába pakolja a frame-eket onnan meg egy filter tápolja bele pneumatic tubeokkal a frame housingokba. Így elég egy export bus. Általában amúgy 6 frame alvearynként több mint elég.
[ Szerkesztve ]
-
kmisi99
addikt
válasz
Hunikornis #8981 üzenetére
Utána nézte ma frame quarrynak. Nem semmi cucc az biztos.
-
kmisi99
addikt
válasz
Hunikornis #8978 üzenetére
Hát nem egyszerű 1024 uránt összeszedni hozzá. Ahhoz kell vagy 10 64x64 es quarry teljes gőzzel.
-
törölt tag
válasz
Hunikornis #8976 üzenetére
frame-eket alvearyba nem pakoltattam még, úgyhogy az a része passz nagyon havány emlékkép hogy egy dw videó alatt mondták, hogy pipe-olható bele frame, tehát nem kizárt, ha pipe-al belemegy akkor bezony ae-vel is bele kell mennie. 99%-ra mondanám hogy igen, közben találtam videót amiben regulatorral pakolja bele, tehát szinte biztos.
viszont így egy jól megpakolt alveary impregnated framekkel elég szépen muzsikálhat
több királynő tuti nem lehet egy alvearyban. olyan lehet hogy a környékre új királynőket generál random a terepen normál kaptárakba, azokat felszedheted, de ezek egy kis "-" utótagot kapnak, és előbb utóbb (általában előbb
) kihalnak.
-
kmisi99
addikt
Játszogattam 10-20 órát gregtech el. Hát nem semmi. A matterfabricator megeszik 8k eu-t Azt nem tudom hogy a picsából fogom azt megtápolni.
-
Hunikornis
tag
válasz
Hunikornis #8975 üzenetére
Kipróbáltam, nem volt rossz. majd mikor 1.5.x re vagy 1.6.x re elkészülnek ftb--ék a modpackal, akkor oda élesbe is berakom,szerverre..
Egyébként olyan kérdésem lenne h applied energistics-el meg lehet oldni a frame housing etetését alvearyban?
Meg régebben mint ha hallottam volna olyat, hogy több királynő is lehet egy alveary ban, ez megoldható vlhogy? -
Gomez
aktív tag
válasz
#56573440 #8972 üzenetére
Elvileg tényleg így van, gyakorlatilag viszont azt tapasztaltam, hogy mikor messziről vezettem oda a quarry elektromos motorjaihoz az EU-t, akkor iszonyú lomha volt a quarry, viszont mikor közvetlenül mellette termeltem hv solarral az EU-t, akkor száguldott...
''I tell you what, I tell you the words: who ooo oh, okay?'' /SAXON/
-
törölt tag
válasz
Geryson #8970 üzenetére
hali
40 blokkonként veszít 1 eu-t tehát kétlem hogy az lett volna. a gondot valószínűleg a két végpont között található loadolatlan chunkok jelentik.
ha nincs loadolva akkor nem lesz töltés. chunkloaderben lehet tengely mentén is dolgozni, érdemes azzal próbálkozni
lassú vagyok öregszek
[ Szerkesztve ]
-
Geryson
addikt
Tegnap akartam egy baromi (kb. 100-150 blokk távolságra) lévő helyre akartam glass fiber kábellel elvinni EU-t egy MFSU-ból és bizony meg sem mozdult a távoli charging pad töltöttsége. Tudom, hogy van valamiféle áramvesztesége a glass fiber kábelnek is, de úgy voltam vele, hogy tök minden mennyi idő alatt tölti fel a 10 millió EU-t. Előfordulhat, hogy ekkora távolságon már nem "megy" át az áram?
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
törölt tag
válasz
Hunikornis #8968 üzenetére
azért az ilyen hibákról továbbra is jó lenne ha pastebinelnél, mert így a sajátomon kell megnéznem hogy mit akar
1.4.7-re még nem coremod-os a cucc, tehát a mod mappába kell tenni. ott egyből sír hogy mi a baja.
a gond, hogy a saját api-ja nincs benne a minecraft.jar-ban.ezt leszeded, megnyitod, a tartalmát belemásolod a minecraft jarba. innentől ha coremod helyett mod mappába teszed akkor mennie kell.
tesztelve, működik. hogy alfa a cucc és okozhat összeomlást, vagy bugokat, hát az előfordulhat, pár verzióval hátrébb leszel mint a legfrisseb
[ Szerkesztve ]
-
Hunikornis
tag
-
törölt tag
-
válasz
Hunikornis #8965 üzenetére
1.5.1-es Forge kell neki.
-
Hunikornis
tag
Szerintetek ezt a modot be lehet vlhogy rakni forge/FTB ultimate mellé:?
-
törölt tag
válasz
Hunikornis #8962 üzenetére
a xycraft sajá energiarendszere. a videóban is elhangzik hogy a szerón is csak kreatívból húzhatják ki a blokkjait, és ezek csak az energia termelő és továbbító részek, még nincs gép amivel felhasználható lenne. majd valamikor használható lesz, de hogy kidobják public használatra az még nagyon messze van...
először az előző szerver fináléban volt benne ez a rendszer, és azóta se sok újat mutattak belőle, lassan halad ahogy látom.
-
Hunikornis
tag
ebben a videóban mi az a mod amit használnak abban a teremben?
-
veector
senior tag
Lassan kezd tökéletesedni a méhalap:
Fastest working
Maximum fertility
Maximum pollination
Territory 15x13x15
Cavedweller, Nocturnal, Strong flyer
Temp/Humidity tolerancia 5 mindkét iránybaAmi kell még:
XP drop effekt az Edenic méhből, és longest lifespan a Relic méhből -
föccer
nagyúr
válasz
Hunikornis #8957 üzenetére
A spawn körüli blokkokat nem lehet elbontani, illetve nem lehet oda építeni. Mindezt a megadott területen belül. Csak adminok tudnak oda építeni.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Hunikornis
tag
server beállításoknál a "spawn-protection" mire jó?
-
Serricon
senior tag
válasz
Hunikornis #8953 üzenetére
Az nem fog menni..
Optimalizálni az éles szerón kell, én anno rengeteget szívtam ezzel, hogy a hiperszuper időzítéseimmel csak úgy száguldott a hajóm, de a szerveren kb 2-3x-os szorzóval kellett használni, mert a lag miatt kiszámíthatatlan lett a mozgása, egy csomó ciklusban kimaradt a mozgás, mert a szeró még az előzővel tökölt.
Pl. singleben mondtad menjen elore 20-at, es kb 20mp alatt megtette, míg a szerveren csak 13 sikerült neki, a lag és a blokkösszeállás miatt amit említettek előttem, de ha felvettem hogy várjon 2 másodpercet mozgásonként, akkor stabil volt. -
-
törölt tag
válasz
Hunikornis #8951 üzenetére
úgy tudom hogy semmennyivel. legutóbbi tudásom alapján valamennyi "röccenés" lesz benne, mert minden mozdulat után újra blokkokká kell generálja egy pillanatra legalább a gépet. az meg idő.
persze ez azóta lehet hogy változott, de a mechanikája ilyen volt amikor utoljára néztem. amikor mozgatod a frame-et akkor asszem entitásnak kezeli (a framere rögzített chestet pl ezért nem éred el amikor mozog), tehát amíg meg nem áll és megint blokká nem alakul addig a második frame motor nem tudja hogy azt lehet e mozgatni vagy sem. folyamatos mozgást ezért szerinetem nem igazán lehet létrehozni, max az akadását némileg csökkenteni.
-
Hunikornis
tag
Szerintetek hány darab frame motorral lehetne optimalizálni egy platformnak mondjuk a haladását(hogy folyamatosan kapjon egy tolást)
mi most 2x2 framel dolgozunk, de nem az igazi.
úgy néz ki hogy:
nevezzük A-B motornak, amiben van egy tolás és egy húzás
Atól,Ahúz,Btól,Bhúz felállásban.
egy sequencer adja ki mindnek a jelet, csak a delay-t nem tudjuk, hogy mivel lenne optimális.
(ha kell csatolok képet is) -
válasz
jonnyjoker01 #8949 üzenetére
Millénaire (fr), évezredet jelent, és nem milliomost.
[ Szerkesztve ]
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
föccer
nagyúr
válasz
james001 #8947 üzenetére
Semmire, csak kérdeztem. Mostanában elég keveset játszom (mondjuk így) és a topikot sem nagyon látogatom. Nem emlékeztem, hogy mivel tolod.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz
james001 #8945 üzenetére
Falukban található veteményesben.
Akkor alap MC és nem valami modpack ugye?
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
james001 #8942 üzenetére
Építeni kell biztonságos folyosót egy nagyobb láva tóig és utána nem fog zavarni.
Milyen verzióval játszol?
üdv, föccer
-
james001
veterán
válasz
#56573440 #8941 üzenetére
Enchantolt nyílpuskám van,meg gyémánt armor-om,de az nem enchantolt csak a csukák. Sztem az mentett meg igazán mikor először lelőtt a szellem,ha gyengébb van lehet kipurcanok.
Amúgy meg nagyon durva hangja van a szellemnek,rendesen kiráz tőle a hideg[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
james001
veterán
Na megvolt az első élményem a Nether-ben. Eleinte marhára laggolt (az alap világban nem szokott),de kis idő után helyreállt,gondolom betöltötte a világot rendesen. Na igen de kb. fél perc múlva meg is támadott egy szellem hogy rohadjon meg,szerencsére nem talált el és csak kicsit sebzett meg. Besz.rtam úgyhogy elfutottam,bevágtam egy aranyalmát és visszamentem,de sehol se volt,mégis lőtte rám a tüzes cuccait. Sikeresen visszaütöttem egyet,adott is egy acsit,de nem tudom honnan lőhetett mert nem láttam... Ez egy bug lehetett? Na mindegy feltérképeztem kicsit a helyet,de annyira laggolt már néha meg tele volt szellemekkel amiket nem is láttam,hogy inkább visszamentem az alap világba. Sztem nem sűrűn megyek le oda.
-
veector
senior tag
-
sunyi18
tag
válasz
Hunikornis #8934 üzenetére
majd lesz
MSI B85-G43 i5 4750 CoolerMaster Hyper 103 2x4GB Corsair 1600 Samsung 840EVO 120gb SSD CoolerMaster GX550W Zalman Z9 Plus
-
törölt tag
válasz
Hunikornis #8934 üzenetére
a UsefulFoodban van Sushi
bár asszem pont nem rizs kell hozzá
-
netpeti98
addikt
Üdv netpeti98
-
törölt tag
válasz
Hunikornis #8923 üzenetére
yt tele van különböző megoldásokkal
-
törölt tag
válasz
Hunikornis #8921 üzenetére
kell építeni egy megfelelő méretű frame quarry-t aztán annyi
négy és fél me drive meg van már töltve 64k-s storage-al szép lassan már nem kell úgyse több quartz
-
escape
aktív tag
válasz
#56573440 #8918 üzenetére
Az uraniumos méhinek látom értelmét, az véges (quarry nélkül), és környezetbarát, nem kell széttúrni érte a mapot. UUból sem tudod legyártani. Meg van még pár ilyen anyag, de perpill egy sem jut eszembe.
Azért kell sportolnunk, hogy szép, izmos halottak legyünk. - Egyelőre hadjárat...
-
törölt tag
válasz
Hunikornis #8911 üzenetére
az ae teljesen más célra van, játszottam pár őrült mc-ssel de egy se tartott otthon 20 stack kőcsákányt
ennek akkor van értelme ha a játék elején vagy, és kőcsákánnyal manuálkodsz, hamar kopik, ha többet viszel le foglalja az invertory-t, stb. akkor érdemes lehetne becsomagolni 10-20 csákányt aztán ha egy eltört venni az újat. viszont ahhoz meg a wooden bee keveset termel, elég sok macera megcsinálni... szal nem értem a lényegét, ahogy a legtöbb fajnak sem, alvearyban is lassúak, keveset termelnek.
amire összetolja az ember az első alveary-t addigra túl van már 2-3 vagy nálam 10-20 quarry-n, amire eljut egy vasat vagy copert gyártó fajig az megint rengeteg meló, és miért? hogy 20 percenként dobjon egy fél ingotot? akkor már kell vagy 20 alveary de addigra már uu-t is termelsz jobb esetben, tehát szintén semmi értelme.
mindegy. fun, olajra van értelme szerintem, a többi megy genepoolba
-
james001
veterán
válasz
netpeti98 #8913 üzenetére
Maga a fegyver az kopik,de amikor csinálok lőszert ad x darabot,tehát ha eleve végtelen akkor minek ad annyit? Lehet nézek vmi videót róla sztem.
Am még egy kérdés közben eszembe jutott: A Nether-ben is vannak dungeon-ök? Miket lehet ott találni,gondolom gyémántot nem nagyon.
-
james001
veterán
Sziasztok
Akinek megvan a Balkon's Weapon mod annak is végtelen lőszere van vagy ez egy bug? Mert pl. lőttem egyet nyílpuskával és muskétával,de nem fogyott a lőszer. De ha lövök az alap íjjel akkor fogy a nyíl.https://psnprofiles.com/kazama001
-
törölt tag
válasz
Hunikornis #8909 üzenetére
kartont lehet craftolni belőle, amivel pl csákányt lehet úgy "becsomagolni" hogy stackelhető lesz. de ennyi kb
-
törölt tag
válasz
Hunikornis #8906 üzenetére
wooden? volt de lumbered lett belőle elég hamar. alapvetően nem sok dologra jó így ment genepoolba. mi a kérdés?
gomez: én se leszek fiatalabb
kopik az agy kiesnek a receptek... jogos a kétpont
[ Szerkesztve ]
-
Hunikornis
tag
hmm, wooden méhekkel találkozott már vlki?
-
törölt tag
válasz
Hunikornis #8904 üzenetére
13-as fényerő alatt és nem "láthat" rá az égre. vagy mycelium-ra teszed és akkor mindegy , de 12-es fényerő alatt érdemes őket tartani. blokkokból szinte mindegy neki, cobble is jó, dirt is stb.
a mycelium viszont genya, terjed ahogy a fű csak a dirt-öt forgatja át magába, tehát érdemes a széleinél elvágni a terjedését. ezen gyorsabban nő a gomba. találni mushroom island biom-ban tudod, moistenerben gyártani (neivel látod a receptet).
-
Hunikornis
tag
Gombákat mire tudok lerakni?
szerk: ahogy megkérdeztem ,meg is találtam hogy a sötét helyeket kedvelik.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Hunikornis #8901 üzenetére
hmm egy ilyen fekete platform fekete oszlopokkal? alatta egy spawner kéne legyen de az elvben player jelenlét nélkül nem spawnolhat.
továbbra is egy instabil node-ot keresnék a helyedben, a flux szint is arra enged következtetni. ha ott nem nagyon varázsoltál akkor minimal vagy none kéne legyen,
-
Hunikornis
tag
válasz
Integrator #8900 üzenetére
Ezt a whisp vagy micsoda, spawnolós cuccot teljes egészében.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Emlékeztek azokra az időkre, amikor nem a grafika volt minden? Amikor még a játékélmény egymagában adta el a játékokat?
- Asszociációs játék. :)
- Gigabyte 4070 Gaming OC melegedés AMD alaplap
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Új típusú árháborút hirdet az EV-piacon a BYD
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vizsgálja a driver frissítés után leálló GeForce-okat az NVIDIA
- További aktív témák...
Állásajánlatok