Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Superhun
üzenetére
Nem hiszem, hogy sok minden. Az én mentalitásom egy szervermodról, hogy a user azt a részét használja, ami kell neki. Az egész konfigolható úgy is, hogy ne használjon semmit belőle, sőt, az aréna és az épületvédelem fájlai csak akkor jönnek létre, ha előtte aktiválva lettek.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
üzenetére
A néhány hátramaradt dolog azért van, mert még egyjátékosban is elindít egy belső szerverként működő akármit, tehát mintha a saját gépeden futó szerverhez csatlakoznál, ez lagot okoz. Nálam még szellemblokkok is voltak nyiszáláskor, leesett a blokk, visszateleportált, és újból leesett. De ez lett az egész vége:

-
törölt tag
válasz
üzenetére
Elkezdtem a terep rendezést, a fák lombajait ollóval szedem le. Egyenlőre 120x200 blokk méret a terv, vagy legalábbis egyenlőre ekkor területet tisztítok meg. De, fa kivágáskor, mikor lebontottam a fa törzsét, vami láthatatlan rész hátra marad. Nem mindegyiknél, elvétve akad 4-5db az amlített területen. Nem lehet átugrani, csak megkerülni, úgy 2-4 perc múlva eltűnik ez a rész.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Superhun
üzenetére
Na úgy tűnik, hogy nem szerkeszthetem az előző hsz-em, így hát itt van:
Személyzetkezelés
- Adminok, teljes csetparancshozzáféréssel (nevek az admin.txt-ben)
- Operátorok számára minden parancs engedélyezhető vagy letiltható (op-commands.properties)
- A rangok (admin és op) módosíthatóak
- Csetnevek színezése: admin - piros, op - zöld, vendég - sárgaAréna (arena.propetries, ha engedélyezve van)
- A határai, az éledőhelye, és a mobok éledőhelye konfigurálható
- Eltűnési pont, ha valaki lelép menet közben
- Le van védve, a az épületvédelem aktív (nem kell hozzáadni)
- /arena parancs a be- és kilépéshez
- Eredmények: 25/50/75 ölés, 3/6/9 menet túlélve, egyedüli túlélő, csoport része túlélte, egész csoport túlélte, szólóÉpületvédelem (building-protection.propetries, ha engedélyezve van, és a számuk is be van állítva)
- /prot-on, /prot-off, /prot-get parancsok
- Néhány redstone blokk nincs levédve (mert megállna a működésük)Játékmódválasztó-vonal, jelenleg csak az X tengelyen
- Letiltható, pozíció beállítható, tükrözhető, és adminok számára letiltható- Személyre szabható üzenetek: üdvözlet, szerver leállás, tiltott csetparancs, "belépett", "kilépett"
- Az indítás utáni összes konzolüzenet kimerül az indul, és a már használható jelzésben.
Csetparancsok
- /tp engedélyezhető vendégeknek, de csak más játékoshoz ugorhatnak
- /toggledownfall kistesója: /tdf
- /eat: teli pocak
- /math: egyenletmegoldásTárgyak
- Rakétavető (az első CD, letiltható, vagy kreatív módba korlátozható)
- Mobtojások korlátozhatóak kreatív módbaSzerintetek ez már elég, hogy kiadjam?
-
VoidXs
nagyúr
Egy kis felmérés: mit szeretnétek látni egy szervermodban?
-
netpeti98
addikt
Köszönöm!

Hasznos lesz, gyakran volt olyan, hogy rábíztam valamit a turtle-ra, de kitöltődött a chunk.Üdv netpeti98
-
-
escape
aktív tag
válasz
netpeti98
üzenetére
Bocsi, sietek, csak angolul tudom benyomni:
"It will keep the chunk the turtle is on loaded, but be advised that a world reload will reboot the turtle, until they implement persistancy.
The radius of chunks that will stay loaded is configurable. Default is 0 for 1x1 (the chunk the turtle is on), can be set to 1 for 3x3 (chunks around the turtle), 2 for 5x5 and so on. The default Forge chunk loading settings allow for up to 5x5 - those can be changed in config/forgeChunkLoading.cfg under maximumChunksPerTicket." -
netpeti98
addikt
Probléma van a szerverrel.
Üdv netpeti98
-
Integrator
aktív tag
Steve's Cart működik már xychorium soillal?
-
escape
aktív tag
Taliga szeróján a házunk mellett egy nagy Stone Brick építményben találtok egy Blaze farmot. Minden ki van táblázva, jobb oldalon esik az XP, barrelben a rodok. Köszönet netpetinek a segítségért, végül befejeztem egyedül.
A házban az emeleten lehet enchantolni. Használjátok bátran. -
VoidXs
nagyúr
Már a Shining-félében is elég szépen el lehet veszni, pedig az csak 47*135, eredetileg 48*136, csak a koordináta-számolást rosszul végeztük el a statiszta társammal. Voidity (még csak készítem ezt a szervermodot, nem adtam ki) pedig rendelkezik egy épület protekció nevű dologgal, tesz róla, hogy ne szedhesse szét senki, csak az admin. Szerk: és lerakni se lehet a protektált területen.
-
törölt tag
Annó még a felül nézeti képét láttam, csak akkor nem foglalkoztam vele. De a tekervényeimből előbújt ez a labirintus téma, ezért a kérdés. Már csak megkellene találnom az ideális helyet és neki is lehetne esni a terep rendezésnek. Akik eddig készítettek labirintust, mekkora blokk mérettel büszkélkedtek?
föccer: jegyeztem a 100x180-ast. Nem rejtem véka alá a tervem. Überelni szeretném, de mindezt egyedül megcsinálni.
-
törölt tag
Itt, valahol láttam egy labirintust. A következő projektnek, egy labirintust terveztem. Csak még nem tudom h milyen anyagból kellene csinálni. Gondoltam homokra, lombkoronára. Vannak ötletek, hogy kezdjek neki? Milyen szisztematika szerint?
-
törölt tag
válasz
Micsurin
üzenetére
a crash-ekre nem találtál megoldást a Troubleshooting menüpont alatt a mod fórumában? sok más nem lehet. vagy nem jó az mc verziód, vagy nem jó a forge verziód, másért nem nagyon kéne összezuhanjon.
missing texture viszont contentpack hiba, ott nem került valami a helyére.
más nem igazán van tudomásom szerint
-
Micsurin
nagyúr
valaki tud jármű modot a flan's en kivül? olyat ami müködik is
nem crash eltet nem missing textura.... 
-
Sanyaaa26
aktív tag
Köszi srácok hogy feljöhettem a szerverre, majd hétvégén lesz több időm bele húzok.
-
vtomi2
őstag
Sziasztok!
Buildcraftot hogyan lehet minecraft szerverbe (vanilla) belerakni?
-
Sanyaaa26
aktív tag
Sziasztok, az utóbbi időben egyre többet agyalok hogy kellene újra minecrafozni, régebben volt saját szerverünk, de sajna a csapat szét széledt.
Itt olvasom hogy megy a PH szerver, amennyiben nincs akadálya szívesen csatlakoznék hozzátok!
Lehetséges ez? -
föccer
nagyúr
szerk:
Csak a nosztalgia kedvéért. A teljes rendszert vagy 5-en építettük. Ha jól emlékszem, akkor én csináltam a vasgyárat, MCHawer a panel összerakó rendszer és az uu farmot. Athos és még valaki csinált scrap gyárat, amit a szerver korlátai miatt nem lehetett megfelelő méretben elkészíteni, bár így sem volt kicsit

A többiek főként az alapanyagok összeszedésével és előkészítésével voltak elfoglalva. Konkrétan netpetire emlékszem, hogy quarry-t épített a netherbe, meg az elején épített fafarmot. Blackrulez megírta a kemence sor építését végző lua programot.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
kmisi99
üzenetére
Tekkit szerveren építettünk hight voltage solar arryt gyártó rendszert. Azon a modpackban az egyik legfejlettebb energiaforrás a HW panelek.
Regeteg alapanyag kell hozzá, többek között vas is. Erre építettük a vasgyárat is, ami másodpercenként kb 12 vasat termelt.

üdv, föccer
-
escape
aktív tag
-
kmisi99
addikt
Irdatlan mennyiségű faszenem 5000+ db van. Mire tudnám használni? 4db low pressure boilert futtatok annyi elég nekem. Másvalamire jó?
-
Podpupi
tag
Szisztok.Csinaltam bukit szervert 1.51 csinaltam nether kaput de nem enged at kel valami meg hozza? Koszi.
-
Serricon
senior tag
-
-
Micsurin
nagyúr
valaki tud jó modot? ftb-n kivül.... vagy járműveset amitt tudnék minecraft forge-val telepiteni

-
ZoliBen
tag
Sziasztok!
Végre megvettem eredetiben a minecraftot, így azt szeretném kérdezni tőletek, hogy ti melyik szervereken jétszotok? -
athos79
tag
Azért érdekesek vagyunk (magamat is beleértve), ameddig fizetni kellett a szerverért napi 25 órát nyomtuk, amikor Tali bevállalta ingyen akkor meg senki sem játszott

Tali, gyorsan indíts már egy FTB Ultimatet, ilyen időben mit lehet csinálni

-
LTwinHU
tag
Sziasztok, az utóbbi időben eléggé inaktív voltam mind a fórumon, mind ingame, esetleg valaki le tudná irni a jelenlegi helyzetet a szerverekkel kapcsolatban, milyen szerverek futnak, fut-e még a vanilla etc. Előre is köszönöm.
-
-
kmisi99
addikt
Ne szórakozzatok a wrath igniterrel mert könnyen így járhattok
Azt hittem már mindenem oda fog veszni. Még jó hogy kőből van a ház.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

hint működni fog
a többire ott a válasz.

Direwolf20 megoldása kicsit átalakítva. Tier 4-es Soul Sharddal.

nem crash eltet nem missing textura....

ez van lehet hogy még nem kapott választ 3 éve